Na, Robert Downey Jr. man visad patiko. O filmas.. Na, vis būdavo keista, KAIP kažikoks personažas gali iš visiškų detalių taip viską atkapstyti ir ištraukti paviršiun. Gali. Logikos genijai.
Siužetas visai nenuobodus, bet, sprendžiant pagal pabaigą, galima daryti išvadą, jog tęsinys tikrai bus.
Pagr. moters personažas itin žavus.
Summa summarum: detektyvų gerbėjams, manau, visai verta pažiūrėti.
6,9/10
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Once,
Asmeniškai ne itin tokių filmų (musical) mėgėjas, bet šitą galima ir užskaityti, ypač, kai filmo vietose pabuvojęs ir išvaikščiojęs ne vieną kartą, tai sukelia šiokia tokią nostalgiją. Muzika gana irgi nebloga, 7/10
Eternal Sunshine of the Spotless Mind,
Keistas filmas. Ir Jim Carrey įdomu pamatyti tokiame jam ne kasdieniškajame amplua. Kate kaip visad nuostabi.
Beveik viso filmo metu buvau nieko nesuprantančio vaidmenyje, bet po to išaiškėjo lig ir daugmąž viskas, užskaitau filmą kaip daugiau nei neblogą, 8/10
Čia ir prie "Kino pavasario" temos tiktų.
Tai pirmasis Kim-Ki-Duk'o filmas, kurį teko žiūrėti (įdomu, ar ir kiti tokie įspūdį paliekantys).
Na, sunku net apsakyti...
Rytietiški filmai visuomet pilni kažikokios specifinės, kitoniškos, kartais nesuprantamos auros.
Šis - ne išimtis.
Sužavėjo šventyklėlės ant vandens idėja, mokytojo pastabos, nedidelis dialogų kiekis (čia ypatingai tiko). Gamtos išaukštinimas ir (su)sakralinimas. Metų laikų lyriški perėjimas, motyvas "ratu": nenutrūkstanti linija.
Nepaprastas, tikrai.
8,8/10
Kur tas filmas buvo ankščiau pasislėpęs? Va tokia komedija turi būti. Labiausiai tinkantis šiam filmui apibūdinti žodis yra - pilnas. Nebuvo jokio ištempimo, kiekvienas kadras išpildytas, arba koks pokštas (tarp kitko, dažniausiai gana originalus kaip olivudui) arba romantinės vieta, kuri visai negadino vaizdo. Labiausiai norisi išskirti scenarijų. Tikrai kai kurie dialogai žudė
Na, draugė išgyrė šį Bertolucci'o filmą, bet man įspūdžio nepaliko.
Kulminacijos, praktiškai, nerasta, tęsiama kažikokia nuobodoka siužeto linija.
Žinoma, buvo įdomu žiūrėti į senovines madas, sukneles, šukuosenas... Dar italų kalbą prisiminti.
O šiaip... Na, nebent bendram išsilavinimui.
5,6/10
Na, šis Tarkovskio filmas, sakyčiau, keistokas.
Pagr. mintį irgi reikėjo "gliaudyti", gana niūrokas, ilgas.
Patiko, kad keičiasi spalvos, nemažai gražių minčių išgirsta (ypatingai tas eilėraštis, kur "<...> na a etava mala...")
Bendras įspūdis slogokas.. Nors pats filmas išties intelektualus.
7/10
Labai jau nuspėjama ši dalis.
5/10
The escapist (200
Na, kodėl šitas prie mindfuck'ų priskiriamas tai nežinau, galbūt ir yra jame mindfuck'o detalių, nevermind šiaip, svarbu, kad pats filmas iš tiesų neblogas, įtraukiantis. 7,5/10
Legion (2010)
Aktorių surinko lig ir neblogų, bet filmas tai wtf?
4,5/10
Vanishing on 7th Street (2010),
Irgi porą neblogų aktorių, sudomino šiame filme tik siužetas, treileris, bet pats siužetas išpildytas ne itin kaip.
5,5/10
*nightmare on elmo street
Vienas iš geresnių tokio žanro 8/10
*Rango
Sukurtas šiemet, o atrodo lyg būtų kurtas prieš 20 metų Amerikoje. Tas vesterno stilius, įgarsinimas ir apskritai pats filmas nieko gero. Ko gero blogiausias animacinis filmas koki esu mačiusi. 3/10
Tiesa, gale filmo viskas paaiškėjo. Soundtrack'as - šaunus, o ir Kevin Spacey - tik darkart sau pasitvirtinau, koksai jis talentingas, tinkantis mistiniams filmams.
Pažiūrėjus dar ilgai sklandė tas "liekamasis įspūdis"... - kas labiausiai ir atspindi filmo aukštą vertinimą.
9/10
Seniai nežiūrėjau tokios žemiškos dramos, tai visai maloniai susižiūrėjo. Viskas labai realiai ir gyvenimiškai apdaryta, jokių dirbtinių intrigų ar nerealių psichikos priepuolių.
Šį gal n kartų rodė per lietuviškas TV, bet nei karto nesudomino. O kai pažiūrėjau... Labai geras ir man patikęs filmas.
Visą laiką buvo įtampa, daug nežinomųjų.
Tiesa, gale filmo viskas paaiškėjo. Soundtrack'as - šaunus, o ir Kevin Spacey - tik darkart sau pasitvirtinau, koksai jis talentingas, tinkantis mistiniams filmams.
Pažiūrėjus dar ilgai sklandė tas "liekamasis įspūdis"... - kas labiausiai ir atspindi filmo aukštą vertinimą.
9/10
100 proc. atitinka mano ispudi
2011 m. balandžio 5 d. 22:56:57
https://www.imdb.com/title/tt0988045/
Na, Robert Downey Jr. man visad patiko. O filmas.. Na, vis būdavo keista, KAIP kažikoks personažas gali iš visiškų detalių taip viską atkapstyti ir ištraukti paviršiun. Gali. Logikos genijai.
Siužetas visai nenuobodus, bet, sprendžiant pagal pabaigą, galima daryti išvadą, jog tęsinys tikrai bus.
Pagr. moters personažas itin žavus.
Summa summarum: detektyvų gerbėjams, manau, visai verta pažiūrėti.
6,9/10
2011 m. balandžio 5 d. 17:11:46
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. balandžio 4 d. 18:54:14
Visai nieko filmas su Nicolu Cade, vertas dėmėsio.
8/10
2011 m. balandžio 4 d. 18:19:39
https://www.kinoteka.lt/filmas-paul.html
seniai kokia komedija bemačiau
2011 m. balandžio 3 d. 15:56:07
Vakar žiūrėjau, šiandien visą dieną galvoju apie šį filmą. Išties sukrėtė.
2011 m. balandžio 2 d. 14:54:09
Asmeniškai ne itin tokių filmų (musical) mėgėjas, bet šitą galima ir užskaityti, ypač, kai filmo vietose pabuvojęs ir išvaikščiojęs ne vieną kartą, tai sukelia šiokia tokią nostalgiją. Muzika gana irgi nebloga, 7/10
Eternal Sunshine of the Spotless Mind,
Keistas filmas. Ir Jim Carrey įdomu pamatyti tokiame jam ne kasdieniškajame amplua. Kate kaip visad nuostabi.
Beveik viso filmo metu buvau nieko nesuprantančio vaidmenyje, bet po to išaiškėjo lig ir daugmąž viskas, užskaitau filmą kaip daugiau nei neblogą, 8/10
2011 m. kovo 28 d. 17:45:43
https://www.youtube.com/watch?v=CvZowWUNR h4
2011 m. kovo 28 d. 11:56:54
2011 m. kovo 28 d. 10:22:27
https://www.imdb.com/title/tt0374546/
Čia ir prie "Kino pavasario" temos tiktų.
Tai pirmasis Kim-Ki-Duk'o filmas, kurį teko žiūrėti (įdomu, ar ir kiti tokie įspūdį paliekantys).
Na, sunku net apsakyti...
Rytietiški filmai visuomet pilni kažikokios specifinės, kitoniškos, kartais nesuprantamos auros.
Šis - ne išimtis.
Sužavėjo šventyklėlės ant vandens idėja, mokytojo pastabos, nedidelis dialogų kiekis (čia ypatingai tiko). Gamtos išaukštinimas ir (su)sakralinimas. Metų laikų lyriški perėjimas, motyvas "ratu": nenutrūkstanti linija.
Nepaprastas, tikrai.
8,8/10
2011 m. kovo 21 d. 22:49:56
Cypher - ..., minusas, kad nuvogė mano idėją
tu kaip rosas is draugu, kuris sake, kad die hard buvo jo ideja.. irgi gal servetele su irodymu nori parodyt?! xoxo.
Aš kai savo išplėtosiu bus way better už Cypher
2011 m. kovo 21 d. 22:23:12
Cypher - ..., minusas, kad nuvogė mano idėją
tu kaip rosas is draugu, kuris sake, kad die hard buvo jo ideja.. irgi gal servetele su irodymu nori parodyt?! xoxo.
2011 m. kovo 21 d. 11:22:17
My best friends girl
Kur tas filmas buvo ankščiau pasislėpęs?
2011 m. kovo 21 d. 09:22:58
https://www.imdb.com/title/tt0065571/
Na, draugė išgyrė šį Bertolucci'o filmą, bet man įspūdžio nepaliko.
Kulminacijos, praktiškai, nerasta, tęsiama kažikokia nuobodoka siužeto linija.
Žinoma, buvo įdomu žiūrėti į senovines madas, sukneles, šukuosenas... Dar italų kalbą prisiminti.
O šiaip... Na, nebent bendram išsilavinimui.
5,6/10
* Stalker [1979]
https://www.imdb.com/title/tt0079944/
Na, šis Tarkovskio filmas, sakyčiau, keistokas.
Pagr. mintį irgi reikėjo "gliaudyti", gana niūrokas, ilgas.
Patiko, kad keičiasi spalvos, nemažai gražių minčių išgirsta (ypatingai tas eilėraštis, kur "<...> na a etava mala...")
Bendras įspūdis slogokas.. Nors pats filmas išties intelektualus.
7/10
2011 m. kovo 20 d. 12:24:48
Labai nusivyliau šiuo filmu, neprilygsta ankstesnėms dalims, ir nauja kažkokia Kriugerio išvaizda ne kažkas.
Labai jau nuspėjama ši dalis.
5/10
The escapist (200
Na, kodėl šitas prie mindfuck'ų priskiriamas tai nežinau, galbūt ir yra jame mindfuck'o detalių, nevermind šiaip, svarbu, kad pats filmas iš tiesų neblogas, įtraukiantis. 7,5/10
Legion (2010)
Aktorių surinko lig ir neblogų, bet filmas tai wtf?
4,5/10
Vanishing on 7th Street (2010),
Irgi porą neblogų aktorių, sudomino šiame filme tik siužetas, treileris, bet pats siužetas išpildytas ne itin kaip.
5,5/10
2011 m. kovo 19 d. 21:43:53
2011 m. kovo 19 d. 21:42:15
Vienas iš geresnių tokio žanro 8/10
*Rango
Sukurtas šiemet, o atrodo lyg būtų kurtas prieš 20 metų Amerikoje. Tas vesterno stilius, įgarsinimas ir apskritai pats filmas nieko gero. Ko gero blogiausias animacinis filmas koki esu mačiusi. 3/10
2011 m. kovo 18 d. 09:49:47
- K-Pax [2001]
https://www.imdb.com/title/tt0272152/
Šį gal n kartų rodė per lietuviškas TV, bet nei karto nesudomino. O kai pažiūrėjau... Labai geras ir man patikęs filmas.
9/10
Man išties patiko šis dalykėlis ---> https://www.k-pax.com/journal.html
Kai kurie Proto "įspūdžiai" visai smagūs.
2011 m. kovo 17 d. 21:49:41
Seniai nežiūrėjau tokios žemiškos dramos, tai visai maloniai susižiūrėjo. Viskas labai realiai ir gyvenimiškai apdaryta, jokių dirbtinių intrigų ar nerealių psichikos priepuolių.
2011 m. kovo 17 d. 16:40:55
- K-Pax [2001]
https://www.imdb.com/title/tt0272152/
9/10
2011 m. kovo 17 d. 14:23:09
smagus toks filmas