| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Stay With Me TonightPatty Ryan |
||||
| PLIKASS | Gods of warDef Leppard |
||||
| 4Blackberry | This Town Ain't Big Enough for Both of UsSiouxsie & the Banshees |
||||
| Alvydas1 | A Plague of Lighthouse Keepers (Live 2013)Van der Graaf Generator Po 40 metų švyturio prižiūrėtojo tragedija tiek pat sukrečianti. |
||||
| Prodarv | To the DreamsSaturnus |
||||
| DjVaids | PrincesėRomas Dambrauskas |
||||
| Very_crazy_enough | Uptight (Everything's Alright)Phil Collins |
||||
| Konditerijus | The Forgotten (Part Two)Joe Satriani |
2016 m. vasario 3 d. 14:52:48
Copenhagen (2014)
Žodžiu, aš ne Zemkauskas, perskurdus mano žodynas pasakyti kaip yra. Filmas ir romantinis, bet ir komedija (tikrai). Smagus ir juokingas. Esti herojus - mažas ir piktas, lydintys reiškiniai: žavūs agresijos proveržiai. Herojus svetimame krašte ieško savo familijos ir žinoma paieškas lydi iv. nuotykiai.
Tik išgriskit, koks garso takelis
https://www.imdb.com/title/tt2459156/?ref_=nv_sr_1
2016 m. vasario 2 d. 14:19:24
Kaip jau rašiau tavo dienorašty: žiūrėjau, nes daug kur perskaičiau, kad filmas visiškai kitoks nei tradiciniai Tarantino filmai. Tai nusprendžiau pabandyti dar kartą.
2016 m. vasario 2 d. 10:50:15
man truputuka keisti zmones kurie ziuri tai kas jiems nepatinka, lyg butu ipareiguoti kazka pamatyti, ir paskui pakomentuot, kaip tai jiems nepatiko, istikruju keista.
Po Gitler kaput (2008) buvau paemes nemaza pertrauka rusu komedijoms, isimti padariau tik filmui kuri stipriai rekomendavo draugas - Zhmurki :) ziurejau pernai (ir dar netyciom paziurejau Elki (Eglutes) )... matomai kiek pasiilgau to savotisko humoro, istikruju... siais metais paziurejau Strana O3 ir netiketai man labai gera ispudi paliko, o cia dar pamaciau reklama Samyj Luchshij den, buvau skeptiskai nusiteikes, bet istikruju filmas buvo geresnis negu tikejaus! ir ne siaip geresnis, tiesiog filmas man patiko, galima sakyti naujas zanras, bent jau as nelabai primenu, kad dar matyciau kazka panasaus, karaoke-komedija :) (paimkim nors i will survive epizoda... uch!)
kartais paziurejus filma paskaitau komentarus, na sitam rusai irgi nepagailejo kritikos, uzpile kolais vertinimus, aisku galima suprast, jeigu juos pastoviai maitina panasiais filmais ir plius jie patis taip nemaloniai atvaizduoti, galbut kazkas ir gali isizeisti, atpazines save... neimciau rekomenduoti si filma visiems is eiles, bet norintiems paivairinti savo repertuara, persivalgusiems ameriketiskais hamburgeriais, visai rekomenduoju.
na o as planuoju pratesti savo ekskursija i rusiskas komedijas. (pagalvojus butent komedija yra pats paciausias zanras, kuri visada apsimoka ziureti ;) )
8/10
2016 m. vasario 1 d. 23:47:07
Va, žmogus, kuris supranta, kaip jaučiuosi kalbėdamas apie Tarantino filmus
. Nekelia man blogų jausmų tie visi besitaškantys kraujai ir žudymai, bet vien dėl jų kelti filmą į padebesius, kai daugiau jokios minties ten nėra, tai... Nežinau, man bent jau norisi kažko rimtesnio.
O "Creed" visai nieko, aš didelis Stallone ir "Rokio" sagos fanas, tai žiūrėjau vien iš sentimentų, bet tikrai nenuvylė. Gal mano požiūriu 9 būtų kiek per aukštas balas, bet pats irgi rašyčiau ne daug žemesnį. Ir laikau kumščius, kad Stallone gautų oskarą
.
2016 m. sausio 31 d. 23:08:31
Trise valtyje (neskaitant suns)
Jerome K. Jerome noveles ekranizacija, tiesa pasakius pirma karta maciau si filma (skirtingai nuo kai kuriu kitu is sovietmeciu klasikos) ir man labai patiko, neskaiciau noveles, tai sunku butu vertinti ekranizacija is tos pusies kiek ji atitinka/neatitinka ir t.t. svarbiausiai buvo idomu ziureti, suniukas terieras labai geras :D na ir Andrej Mironov cia - 10.
prie idomiu faktu, Temzos role cia suvaidino Nemunas ir Sesupe :) praktiskai musu krastas.
9/10
2016 m. sausio 28 d. 23:06:15
The Age Of Innocence (1993)
Baisus filmas. Durnystė, bet troškimu pamynimas filmuose, kai aplinkybės nepajudinamai įkinko žmogu, man baisiau ir už kraujo vonias, šaudom-gaudom ar šiaip žudynes visokias.
Labai liūdna ir pikta, ir šiaip traumuoja.. :/
šiaip filmas puikus, tiems kas labai neima į galva..
2016 m. sausio 28 d. 08:55:23
Vakar (01.27) pasinaudojus sugrįžusios jomajo dienos teikiamomis padoriomis kainomis, peržiūrėjau du filmus (už vieno filmo kainą).
Pirmasis dar vaikystės laikus menančio "Rokio" tęsinys naujame amplua "Creed". Ėjau su tokia mintimi, kad bus tas pats klišinis filmas, senųjų žvaigždių bandymas dar kartą pasišildyti šlovės spinduliuose, bet likau maloniai nustebusi. Patiko, kad nebuvo bandoma atkartoti senųjų "Rokio" dalių, kad pastarajam išvis nedaug dėmesio buvo skirta. Garso takelis, na man kaip sunkiosios muzikos mylėtojai, nepaliko didžiulio susižavėjimo (teko girdėti liaupsių dėl jo skaitant ankstesnes recenzijas), bet įdomus pasirinkimas. Rekomenduočiau pažiūrėti. Galbūt sukurta vyrams, bet tinka ir moterims. 9/10.
Na, o antrasis buvo daug liaupsių susižėręs Tarantino filmas "Hateful eigt", po kurio supratau, kad jo filmų tikrai labai labai nemėgstu. Prieš jį buvau mačiusi tik "Pulp fiction", kuris jau ir tada nepaliko teigiamo įspūdžio, na, o po šito juolab. Aišku, verta Tarantino pagirti už bandymą prikelti vesterno žanrą (jį net ir Stalinas mėgo) ir už netradicinius ekranizacijos sprendimus, bet scenarijaus prasme, labai jau nuvalkiotas. Atkartojamos siaubo mizanscenos, makabriški susidorojimai, kurie man asmeniškai euforijos nekelia. Aišku, tokių kaip aš nėra daug. Dauguma linkę adoruoti Tarantino kiekvieną naują jo šedevrą kelti ant pjedės stalo. Vertinčiau 4/10
2016 m. sausio 27 d. 08:46:17
Šitas superinis... Labai labai jautrus.
O dėl Wooodžio, šiaip tikrai teisinga pastaba - jis ne tas režisierius, kad kurį jo filmą būt galima pavadinti "įspūdingu" - tiesa
2016 m. sausio 25 d. 22:03:49
The Revenant aka Hju Glaso legenda (2015)
ech nujauciu, kad nuskins meksikietis oskaru, nors kazin ar nie bus per riebu antrus metus is eiles.
na o stebedamas di Caprio, praktiskai visa filma sukasi mintis vertas/nevertas duos/neduos. ir as galiu pasakyti, kad istikruju busiu labai nustebes jeigu neduos, di gi is kailes tiesiog lipo.
na pats filmas sakyciau vesternu megejams, pats veiksmas nors ir vyksta ne wild weste, o wild norte, na bet sautuvai, arkliai, indenai... kersto tema, kerstas ir isgyvenimas pagrindiniai filmo motyvai...
Tomo Hardy as neatpazinau! ir man patiko kaip buvo suvaidintas j. fitzeraldo personazas, oskaro nebutu gaila ;)
2016 m. sausio 24 d. 13:32:36
Adams Aebler (2005) - danai kaip visada aukstumoj, rekomenduoju skandinavu kino myletojams ;)
2016 m. sausio 23 d. 13:58:53
Bridge of Spies išties puikus, pateikiama istorija, nesumeluota, puiki ekranizacija, o Tom Hanks vaidyba visada palieka užburiantį įspūdį :)
2016 m. sausio 23 d. 13:41:02
sunku butu tiketis kazkuo ispudingo arba netiketo :) atrodo neblogai zinai WA kuryba, juk buvo geru filmu 2001-2010, 2011-2015 laikotariu (ir ankstesniu laiku), bet ar kazka galesi isskirti ir pasakyti, vat sitas tai ispudingas ?
midnight in Paris, to Rome with love, Vicky Cristina Barcelona ... ar sitie bus ispudingi? ko gero zodis ispudingas nera geriausias WA filmu aprasimams, lyg ir nestato reziserius to tikslo sukresti ziurova ir padaryti jam ispudi. ironiski, linksmi, gerai smagiai ziurisi, neuzkraunantis ziurova filmai ;)
kas del mano paskutinio, Bridge of Spies (2015) is oskarines programos, Spielbergo darbelis, vakar tik puse paziurejau, na tampa aisku kur link suka siuzeto linija, na ir visa ta konfrontacija zmogus vs sistema/visuomene jau kazkur matyta. Na bet Spielbergas meistras, ziureti filma idomu.
-Tu niekada nesijaudini?
-O tai pades?
2016 m. sausio 23 d. 08:43:59
* Human [2015]
https://www.imdb.com/title/tt3327994/
Apie tai, ką ne-sąmoningai stengiamias užmiršti, nematyti, negirdėti. Užgniaužti. Skurdą: išorinį, dvasinį. Priklausomybes. Vartotojiškos visuomenės žaidimus, nesėkmingas "outer" laimės paieškas. Dargi: paprastumą, tyrą vaikišką džiaugsmą ir bendrystę. Čia, ten, visur ir su visais. 9,5/10
2016 m. sausio 23 d. 08:39:00
kažkaip šio filmo klausimu būčiau ties imdb įvertinimu, nes nors ta "šyza" yra Allein'iška ir šiaip aktorių darbas neblogas + dar porą nebogų minčių + ost - nepasakyčiau, kad įspūdingas ir yra daug šansų, kad po kurio laiko bus visai pamirštas...
2016 m. sausio 19 d. 12:36:59
The Hateful Eight (2015)
Kaip milziniskai Tarantino gerbejai, buvo privalu paziureti kino teatre! varem 9ta vakare, tai bizki bijojau kad neuzsnuduriuociau, nes trys valandos ne juokas. Bet nu zinokit praejo kaip koks pusvalandukas. Jo, turetu buti ale rimtas filmas, bet nu sitiek nesijuokiau jau labai seniai, iki asaru. once again, aktoriai parinkti tobulai. nustebino tik Tatum'as, kazkaip, nu zinot, ne tokiuose filmuose jis matomas dazniausiai tai taip 'OPA', bet nesugadino. Paselau is laimes tim rotho pavarde pamacius ir kaip pradejau ziureti su nekantrumu, taip spurdejau iki pat pabaigos. tarantino jau pats yra kaip kino filmu zanras, tai jeigu patinka tai patinka ir near ko cia issiplesti, manau. zo, rasau 9/10. tik todel, kad jau trys paksutiniai jo filmai kazkuo panasus ir man jau bizki liejasi scenarijai, prireikia truputi laiko kad atskirti. jokios kitos priezasties. siaip ziauriai geras ir smagus ir rekomenduoju wupwup
2016 m. sausio 18 d. 21:08:37
Irrational Man (2015)
nenustoja dziuginti savo gerbejus W. Allenas. pernai sukako 80 metu! neitiketina, iskur jis randa tiek motivacijos! matomai zmogus istikruju myli kina, gera palikima po saves paliks, beleka palinket sveikatos, ir butinai lauksiu naujo darbelio.
Pats filmas visai aleniskas, patiko, nors pabaiga kiek nuvile :) bet kokiu atveju vera susipazinti lengvu filmu megejams, + muzika nuostabi, ivertinkit.
7/10
2016 m. sausio 17 d. 13:01:23
Praeitą savaitę, kai darbų buvo daug susikaupę vienoje vietoje, tai žiūrėjau SNL įžymybių monologus ten visų metų ir per vieną iš jų buvo Natalie Portman, prieš pat pasirodant jos tuo metu naujam jos filmui "V for Vendetta", jame pasakojo apie savo patį pirmąjį filmą "Leon: The Professional", kuriame ji vaidino būdama 11 metų. Tai va, buvau jo nemačius, bet vertas dėmesio. Jame pasirodė vienas mėgtsamiausių mano prancūzų aktorių Jean Reno (šalia Louis de Funes) ir legendinis Gary Oldman, su savo nurautais personažais ir stulbinama vaidyba prikaustantis kiekviename filme. Verta pagirti ir pačia N. Portman, nors ir mažametė, bet puikiai įkūnijo personažą, perteikė nuotaiką, ne veltui tiek daug pasiekusi šiai dienai.
Jei yra tokių neapsižiūrėtojų daugiau, tai labai rekomenduoju pamatyti šį filmą. 9/10
2016 m. sausio 15 d. 15:08:10

The More the Merrier (1943) (imdb reitingas 8/10)nera (mano nuomone) tarp tu geriausiu tu laiku filmu (komediju, romantiniu komediju) kaip ir pagrindiniai aktoriai nera tarp mano megstamiausiu,
bet bendrai, linksmas, nuosirdus filmukas.
7/10
2016 m. sausio 10 d. 20:56:35
Following (1998)
Christopher Nolan
https://www.imdb.com/title/tt0154506/?ref_=ttmi_tt
budget: $6 000
Fantastika be fantastinių elementų arba duok, Dieve, kad pasipainiotų dar tokių filmų pažiūrėti pirmą kartą.
P.S. filmas tinkamas šių dienų pompastikos išvargintoms sieloms (zinau, zinau..) kaip įrodymas, kad negalima susitaikyt su masiniu brukalu ir džiaugtis luobele peluose. (teip, teip ne visi namie..)
2016 m. sausio 10 d. 16:56:36

Doctor in the House (1954)____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻