Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 7576777879808182838485 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2011 m. kovo 17 d. 12:31:52
Gabux rašė:
- Biutiful [2010]
https://www.imdb.com/title/tt1164999/

Na, Inarritu - nuostabus (21 gramas, Amores perros, Babel)... Todėl ypatingai laukiau, kada galėsiu pažiūrėti šį filmą. Ir visiškai nenusivyliau.
Javier Bardem, mano nešališka nuomone, vienas vyriškiausių aktorių apskritai, tad ir stipraus-mylinčio tėvo vaidmuo jam labai tiko. Tas jo personažo išlaikytumas, nesiplaikstymas, o emocijų gilus praskanavimas per save - be galo žavi.
Patiko ir patsai filmo "įrėminimas". Snieguotas miškas... Pabaigoje jau ivsai kitokią prasmę įgyja, iš visai kitokio taško.
Režisieriaus "individualus stilius" labai jaučiamas... Ir operatoriaus darbas puikus.
Ne tik susižiūrėjo gerai, bet dar ir palietė iš vidaus.
9/10

noriu.
liaaaapai nooooniu

2011 m. kovo 16 d. 00:43:59
ep rašė:

aciu aciu u z rekomendacija ;-)
tiesa paziurejus kokius 15-20min, pagalvojau wft? ir net nuejau i imdb patikrint, ar tik nera kokio dar filmo tuo paciu pavadinimu...
cia komedija jo? tikrai buvo juokingu vietu, bet pats filmas toks ant megejo sakyciau.
na tarkim zinau kad mano sesei patinka komedijos, bet jeigu as jai ji duosiu, ji butinai manes paklaus koki as jai cia Sh daviau, ji tokiu neziuri!
(na del experimento tyciai duosiu )

mano vertinimas butu 7/10 na bet cia grynai ziuret del melancholijos

haha. as irgi pradzioj zadeja juau iseiti lauk, bet nesigailiu, kad pasilikau, po pirmu 30minuciu, nenustojau juoktis iki pabaigos! toooks visiskas burdaaaakas ten. jeigu patiko, tai reikia butinai paziuret ''pink flamingos'' jei nemates.

vakar maciau ''Female Trouble'' (1974). nu blemba, absurdo kinas yra pats geriausias zanras. vakar tiek juokiausi, kad net apsiverkiau. kazkaip paskutiniu metu 'aki' turiu ant situ komediju. kuo tuoliau, tuo labiau patinkantyyys. sis apie moteris, tokias, kur nemylet neimanoma. tokias ypac ypatingas..tikraja sio zodzio prasme - nepakartojamas. nemazai nepaslepto vulgarumo. dialogai irgi vietose ne itin subtiluuuus.. apibendrinant - puikus filmas tiems, kas megsta kitoooki humora, kas visur iesko 'samoniu', turbut, iseis is proto arba is sales, net neipusejus. as asmeniskai, keliu nyksti i virsu. John Waters dedu miiiiilziniska pliusa, nes nu garbes zodis, as nezinau is kur tiek fantazijos!

2011 m. kovo 15 d. 09:35:48
Beskaitydamas komentarus prisiminiau, kad užmiršau paminėti pats King`s Speech.
Mano kuklia nuomone, vertas visų apdovanojimų. fantastiškas filmas ,scenarijus, vaidyba. Ir svarbiausia labai įtraukiantis. 9/10

O vakar pažiūrėjau Hereafter.
Babelio stiliaus filmas. Kelios atskiros gyvenimo linijos, bet kažkaip susipynusios. Net išsigandau savotiškai pradžioj, kai tik įsijungiau filmą ir pasirodė cunamis (labai jau aktualu), bet gerai, kad tiek jo ten ir tebuvo. Filmas ne apie tai Damonas atrodo bet kokią rolę gali suvaidinti, o ir nemaniau, kad Clint Eastwoodas taip gerai padirbės. Žodžiu 9!

2011 m. kovo 15 d. 08:15:19
Brat 1998m
Ne holivudisko tipo filmas. Tikrai geras rusu darbas.

Die Hard 3, 4
Daug veiksmo, biski per daug fantastikos, bet visumoj puikus filmai

The King's Speech
Gal toks ir nieko, bet man pasirode nuobodus.

2011 m. kovo 14 d. 22:10:34
Klasė/The Class/Klass
2007m.
Visi apie jį girdėti komentarai pasitvirtino su kaupu.

Atsakyti
lacunacoil
2011 m. kovo 14 d. 22:06:54
Polanskio "Fearless vampire killers"

Geras Manau, dabar jau tikrai užsikabinsiu už senesnių filmų Makabriška komedija. rašau 8.

2011 m. kovo 14 d. 09:41:17
- K-Pax [2001]
https://www.imdb.com/title/tt0272152/

Šį gal n kartų rodė per lietuviškas TV, bet nei karto nesudomino. O kai pažiūrėjau... Labai geras ir man patikęs filmas.
Visą laiką buvo įtampa, daug nežinomųjų.
Tiesa, gale filmo viskas paaiškėjo. Soundtrack'as - šaunus, o ir Kevin Spacey - tik darkart sau pasitvirtinau, koksai jis talentingas, tinkantis mistiniams filmams.
Pažiūrėjus dar ilgai sklandė tas "liekamasis įspūdis"... - kas labiausiai ir atspindi filmo aukštą vertinimą.
9/10

2011 m. kovo 13 d. 19:47:38
Exam,
na, girdėjau daug blogų atsiliepimų, man asmeniškai suėjo, 7/10.

Psycho (1960),
Dabar galvoju, kaip vadinasi šio filmo remeikas. Gaila, kad pirma mačiau remeiką, tai originalą bežiūrint, jau vis tiek matytos scenos, todėl nebesukelia tokio didelio įspūdžio. Šiaip filmas tikrai labai geras, rekomenduoju pažiūrėti, 8,5/10.

Atsakyti
ep
2011 m. kovo 13 d. 19:05:29
green_moon rašė:
Crimewave (1985)

Nusikeikciau, koks geras!
Ethan Coen, Joel Coen - zinokit ko tiketis. (: o, dar kokie aktoriai surinkti : Lasser! bruce Campbell! Brion James! kodel man niekas apie ji anksciau nepasakojo??? i rekomenduotinu sarasa!

aciu aciu u z rekomendacija ;-)
tiesa paziurejus kokius 15-20min, pagalvojau wft? ir net nuejau i imdb patikrint, ar tik nera kokio dar filmo tuo paciu pavadinimu...
cia komedija jo? tikrai buvo juokingu vietu, bet pats filmas toks ant megejo sakyciau.
na tarkim zinau kad mano sesei patinka komedijos, bet jeigu as jai ji duosiu, ji butinai manes paklaus koki as jai cia Sh daviau, ji tokiu neziuri!
(na del experimento tyciai duosiu )

mano vertinimas butu 7/10 na bet cia grynai ziuret del melancholijos

2011 m. kovo 13 d. 11:20:48
The Promotion (200

Nežinau, toks šiaip sau filmas

Atsakyti
TheSau1ius
2011 m. kovo 13 d. 11:05:41
Jackass 3D

Nu filmas visai neblogas yra vietų kur galima pasijuokti , bet yra ir keletą šlykščių vietų.
8/10

Atsakyti
lacunacoil
2011 m. kovo 12 d. 11:04:28
The American

Savo ramiu įtampos kėlimu kiek priminė "Limits of Control", bet šiaip visai patiko, tik ta pabaiga tokia nevisai išdirbta, iki galo prasmės ir nebuvo sudėliotos, kodėl taip atsitiko, toks jausmas, kad tik nebūtų gera pabaiga. 7,5

2011 m. kovo 11 d. 17:37:34
Shutter Island.
Labai, labai neblogas filmas, palikęs įspūdį! Labai suktas, kartais sunku atskirti tikrovę nuo pagrindinio veikėjo fantazijų, be to buvo sunku suprast kas yra kas iki pat filmo pabaigos. Taip, kad duodu 10.

Atsakyti
lacunacoil
2011 m. kovo 10 d. 00:05:47
Defendor

Vau! Tiesiog WOW! Visiškai nustebino. Visi Imdb ir kiti puslapiai, kurie skelbia, kad čia komedija gali nusišaut. fantastiškas filmas!

2011 m. kovo 9 d. 15:48:35
burlesque.
mėšlas taip sakant, nežiūrėkit. Tikrai ne, ne ne. Lėkštas scenarijus, burleska ir kažkokia netokia... Trūko kažkokio veiksmo. Per daug ištęstas.

2011 m. kovo 8 d. 12:06:40
A lot like love
Buvau perspėtas, kad tai gryna komedija, tai kažkaip nepasirodė taip. Vertinant romantinių komedijų sritį, tai... Kutcheris dar jaunas, bet visai smagus, o ir siužetas, nors kiek ir nerealus, bet įdomus. rašau 7,5.

What happens in vegas

Kažkodėl vis nežiūrėdavau, nes galvojau, kad tikrai nieko gero, bet atsipalaidavimui sulindo. Nors yra daug panašių filmų. 7/10

Music and lyrics

Berrymore ir Grantas. Grantas patiko, Berrymore nepatiko iki šio filmo. Tačiau nuomonė pasikeitė. Išvis mažai tokių filmų susijusių su muzika. Kad nuspėjamas jau aišku, bet gal vien tai, kad Grantas vaidino, jautėsi toks ne visiškai lėkštas, kiek Britiškesnis humoras. 7,5

Two Weeks notice
Bullock kaip visada nuostabi. Už Proposal ne geriau, nors ir panašiai. Tik šį kart Bullock personažas buvo pavaldinys. Hugh Grantas (žiūriu man Granto ir Kutcherio savaitė man) irgi vienas įdomesnių čia. Bet kaip sakiau iki Proposal netraukia. 7,5

2011 m. kovo 8 d. 10:23:21
the fighter. nuvylė, tikėjausi kažko geresnio

Atsakyti
Sahja
2011 m. kovo 8 d. 09:51:10
TV 1000. - kovo 7d.- 23.00 „Šiurpai". Siaubo trileris. Didžioji Britanija, Vokietija, 2004 m.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''
Filmas kaip filmas,nesudėtingas,išskyrus tus kraujus,bet pačiam jo gale,aiškiai supranti,kur ritasi,ar jau yra, vakarų civilizacija ir apima ,tikras šiurpas....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
green_moon
2011 m. kovo 8 d. 00:14:06
Crimewave (1985)

Nusikeikciau, koks geras!
Ethan Coen, Joel Coen - zinokit ko tiketis. (: o, dar kokie aktoriai surinkti : Lasser! bruce Campbell! Brion James! kodel man niekas apie ji anksciau nepasakojo??? i rekomenduotinu sarasa!

2011 m. kovo 7 d. 21:07:43
127 hours,
Na, filmas nemanau, kad buvo vertas oskaro nominacijos, nebuvo jis prie tų jau baisiai gerų, nors filmas neblogas, bet nu tikrai nevertas oskaro nominacijos. Garso takelis gal ir neblogas, nors vėlgi ne toks geras Rahmano darbas, kaip kad buvo ''Lūšnynų milijonieriuje''. Šlykšti ta scena su ranka.
7,5/10

Jackass 3d,
ilgai lauktas filmas. Na, paliko neblogą įspūdį kaip tokio tipo filmas. Kas labiausiai įsiminė, tai vieta su biotualetu, kai ištaškė tas atmatas
Kaip tokio tipo filmui rašau 8/10.

Knight and day,
Įveikiau per tris kartus, užknisa tokie jau siužetai, kai vienas ištaško visus, ir kai kelios grupelės gaudo žmogų su kažkokiu tai svarbiu daiktu, kuris pakeis jų gyvenimą ir blablabla. Ir šiaip filme daug tokių su tikrove neatitinkančių faktų, čia gal efektų atsakomybė.
6/10.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 7576777879808182838485 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

HammerFall HammerFall
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 18993
  Iš viso užsiregistravę: 73866
  Naujausias narys: GlenJeffries
  Šiandien apsilankė: 73584