Wojna polsko-ruska (Lenkija, 2009, komedija (su dramos elementais (?) )
man asmeniskai filmas nebuvo labai juokingas, keleta epizodu neblogu ir tiek. ko gero smagiausias personazas buvo - Ala (Anna Prus) - uz ja plusas, naisku pagrindinis personazas Silny (Borys Szyc) irgi galingas dar pliusas kad galejau ziuret originalo kalba, ir kas idomu, kad pati kalba cia buvo 'gatves' kalba su visom kurvom ir pan... tokio stiliaus filmui tai labai tinka.
kas idomu, tai kad filmas pastatytas pagal 18 metes knyga, kuri tapo Lenkijoj dideliu hitu(o taip pat isversta i daugybe kitu kalbu), pati autore irgi nusifilmavo
skaistusia rašė: The King's Speech. Filmas man patiko įdomus ir turi kažkokį kabliukas, kad nesinorėjo jo išjungti, norėjosi pažiūrėti kuo pasibaigs filmas. Mano vertinimas 9/10
The King's Speech. Filmas man patiko įdomus ir turi kažkokį kabliukas, kad nesinorėjo jo išjungti, norėjosi pažiūrėti kuo pasibaigs filmas. Mano vertinimas 9/10
Galutinai konstatuotas faktas. I have a thing for gingers. Ta April beproto graži. O filmas, tai toks, ko ir agalima tikėtis iš romatinės komedijos a la dramos.
mano paskutinis (patenka irgi i kategorija, patartinu neziuret)
Trolljegeren (aka the troll hunter) (2010, Norvegija, pseudodokumentalistika, pseudomoksliskas, pseodosiaubas mitologinis =) )
nereklamuosiu si filma per daug, teisiog pasakisiu, jus prarasit nedaug jeigu sio filmo nepaziuresit.
Gabux rašė: https://www.imdb.com/title/tt11649 99/
Javier Bardem, mano nešališka nuomone, vienas vyriškiausių aktorių apskritai, tad ir stipraus-mylinčio tėvo vaidmuo jam labai tiko. Tas jo personažo išlaikytumas, nesiplaikstymas, o emocijų gilus praskanavimas per save - be galo žavi.
9/10
oooho, kaip parašė..
Hm. Na, nieko čia stebėtino lyg ir.
Asmeninės simpatijos ir tiek.
Javier Bardem, mano nešališka nuomone, vienas vyriškiausių aktorių apskritai, tad ir stipraus-mylinčio tėvo vaidmuo jam labai tiko. Tas jo personažo išlaikytumas, nesiplaikstymas, o emocijų gilus praskanavimas per save - be galo žavi.
9/10
oooho, kaip parašė..
O iš esmės, 6/10
M. Douglas'as niekad nebuvo mylimiausias aktorius, bet šiam vaidmeniui jis tiko. Aišku, Sean Penn - puikus. Filmas labai įtraukė, intrigavo nuo pat pradžios. Stebėtina, kaip viskas gali būti subtiliai suplanuota. Bežiūrint galvoje daugybę kitų variacijų kilo, tad visą laiką buvo įdomu stebėti ir spėlioti.
Šauni mistika.
8/10
ir t,t, ir t.t. pz, geras filmas, negaliu. man kazkuo primine napoleona dinamita, nezinau. super
The fighter. Nevertinsiu, bet tikėjausi tikrai daug daugiau ( vis dėl to tos 7oskarų nominacijos) trūko išbaigtumo kažkokio.. Nors aktoriai tikrai super, kiekvienas veikėjas puikiai atskleistas. Nesu visiškai nusivylusi, savotiškai patiko, tačiau jei rodytų per tv, vien nuo ilgos ir kiek nuobodžios pradžios, perjungčiau kanalą arba antrą kartą kažin ar bežiūrėčiau,bet vis dėlto,manau,kad prieš ką nors sakant ar mąstant būtina pamatyti..
Ir niekada nebūčiau pagalvojus, kad boksas toks įdomus sportas: ))
Košmariškai gražus filmas apie beprotybę. Ir kaip noras būti tobulam gali privesti prie jos. Šiame filme režisierius sugebėjo tokį estetišką meno rūšį kaip baletas paversti gašliu ir kruvinu pasirodymu, bet išlaikyti jam būdingą graciją. Bravo. Tinkamiausias žiūrėti gurmanams.
Ilgo Plauko Istorija (2010)
Walt Disney animatoriai metė šalin pieštukus ir sėdę prie kompiuterių nusprendė įrodyti, kad ne tik Pixar'as sugeba kurti padorią kompiuterinę animaciją. Ir jiem pavyko. Žinau, kad daug kas nebežiūri animacijos, dėl požiūrio, kad "jei piešta - vadinasi skirta vaikams, o man jau seniai daugiau nei 12". Bet šitam filmuke galima aptikti daug sudėtingesnių (ir įdomesnių) veikėjų nei eilinėje spec. efektų perkištoje Holivudo kino juostoje. Labai mielas ir šiltas filmukas (netgi tos vietos, kur dainavo, netrugdė).
P.S. peržiūrėjau "per kartą", o tai jau didelis +
Vertas, manau, nominacijos oskarų, neblogas, jaukus ir svarbiausia įtraukiantis. Labai gerai įvykiai šidėstyti, niekas neištęsta, niekas nesuspausta, žiūrėjosi gerai. O dar J.Moore (mm)
lol as kai tik irgi Mehanika baigiau ziuret
geras action. siaip aisku panasiu filmu yra nemazai, sita nieko turbut ir isskirt nera (nebent svede Mini Anden ). siaip patinka J.Stathamo stilius, ir cia jau lyg kokybes zenklas.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2011 m. kovo 7 d. 20:29:18
man asmeniskai filmas nebuvo labai juokingas, keleta epizodu neblogu ir tiek. ko gero smagiausias personazas buvo - Ala (Anna Prus) - uz ja plusas, naisku pagrindinis personazas Silny (Borys Szyc) irgi galingas
kas idomu, tai kad filmas pastatytas pagal 18 metes knyga, kuri tapo Lenkijoj dideliu hitu(o taip pat isversta i daugybe kitu kalbu), pati autore irgi nusifilmavo
2011 m. kovo 7 d. 15:42:00
The King's Speech. Filmas man patiko įdomus ir turi kažkokį kabliukas, kad nesinorėjo jo išjungti, norėjosi pažiūrėti kuo pasibaigs filmas. Mano vertinimas 9/10
2011 m. kovo 7 d. 15:34:57
Tikėjausi kažko geresnio. 7/10.
*Megamind
Šitas tai jau geresnis. Apskritai jaučiu potraukį animaciniams filmams, o šitas net labai labai.
2011 m. kovo 6 d. 23:50:03
2011 m. kovo 6 d. 20:51:07
2011 m. kovo 6 d. 15:49:39
2011 m. kovo 3 d. 01:35:40
Mėgstu tokius lengvus filmus apie karjerą ir darbą. Patiko, kad skirtingai nuo Ugly Truth buvo mažiau romantikos. Labiausiai patiko šita vieta: "Do you start to sing" ?
Defientely, Maybe
Galutinai konstatuotas faktas. I have a thing for gingers. Ta April beproto graži. O filmas, tai toks, ko ir agalima tikėtis iš romatinės komedijos a la dramos.
abu po 7 vertinu.
2011 m. kovo 2 d. 12:43:28
mano paskutinis (patenka irgi i kategorija, patartinu neziuret)
Trolljegeren (aka the troll hunter) (2010, Norvegija, pseudodokumentalistika, pseudomoksliskas, pseodosiaubas mitologinis =) )
nereklamuosiu si filma per daug, teisiog pasakisiu, jus prarasit nedaug jeigu sio filmo nepaziuresit.
2011 m. kovo 2 d. 11:13:45
https://www.imdb.com/title/tt11649 99/
9/10
oooho, kaip parašė..
Hm. Na, nieko čia stebėtino lyg ir.
Asmeninės simpatijos ir tiek.
2011 m. vasario 28 d. 22:59:17
2011 m. vasario 28 d. 16:24:34
https://www.imdb.com/title/tt11649 99/
9/10
oooho, kaip parašė..
2011 m. vasario 28 d. 09:34:33
https://www.imdb.com/title/tt0365748/
Toks aukštas reitingas, hmm. Stebina.
Filmas tapais juokingas, bet tie neva siaubo elementai... Nežinau, didelio įspūdžio nepaliko.Tiesa, pagr. aktorus labai jau R. Rudoką priminė.
O iš esmės, 6/10
* The Game [1997]
https://www.imdb.com/title/tt0119174/
M. Douglas'as niekad nebuvo mylimiausias aktorius, bet šiam vaidmeniui jis tiko. Aišku, Sean Penn - puikus. Filmas labai įtraukė, intrigavo nuo pat pradžios. Stebėtina, kaip viskas gali būti subtiliai suplanuota. Bežiūrint galvoje daugybę kitų variacijų kilo, tad visą laiką buvo įdomu stebėti ir spėlioti.
Šauni mistika.
8/10
2011 m. vasario 28 d. 02:40:39
2011 m. vasario 28 d. 02:29:01
Scott Pillgrim vs The World
What the fuck?
ir t,t, ir t.t. pz, geras filmas, negaliu. man kazkuo primine napoleona dinamita, nezinau. super
2011 m. vasario 27 d. 22:15:36
Ir niekada nebūčiau pagalvojus, kad boksas toks įdomus sportas: ))
2011 m. vasario 27 d. 21:41:01
Košmariškai gražus filmas apie beprotybę. Ir kaip noras būti tobulam gali privesti prie jos. Šiame filme režisierius sugebėjo tokį estetišką meno rūšį kaip baletas paversti gašliu ir kruvinu pasirodymu, bet išlaikyti jam būdingą graciją. Bravo. Tinkamiausias žiūrėti gurmanams.
Ilgo Plauko Istorija (2010)
Walt Disney animatoriai metė šalin pieštukus ir sėdę prie kompiuterių nusprendė įrodyti, kad ne tik Pixar'as sugeba kurti padorią kompiuterinę animaciją. Ir jiem pavyko. Žinau, kad daug kas nebežiūri animacijos, dėl požiūrio, kad "jei piešta - vadinasi skirta vaikams, o man jau seniai daugiau nei 12". Bet šitam filmuke galima aptikti daug sudėtingesnių (ir įdomesnių) veikėjų nei eilinėje spec. efektų perkištoje Holivudo kino juostoje. Labai mielas ir šiltas filmukas (netgi tos vietos, kur dainavo, netrugdė).
2011 m. vasario 27 d. 20:46:39
Kadangi mano mintyse neatsirado jokio kito varianto, labai nesidžiaugdama nusprendžiau žiūrėt šitą. Pradžia gan nuobodi ir neįdomi, bet veliau įtraukė. Portman vaidyba tai net labai.
P.S. peržiūrėjau "per kartą", o tai jau didelis +
2011 m. vasario 27 d. 17:00:52
What the fuck?
Kids are all right
Vertas, manau, nominacijos oskarų, neblogas, jaukus ir svarbiausia įtraukiantis. Labai gerai įvykiai šidėstyti, niekas neištęsta, niekas nesuspausta, žiūrėjosi gerai. O dar J.Moore (mm)
2011 m. vasario 27 d. 01:52:59
geras action. siaip aisku panasiu filmu yra nemazai, sita nieko turbut ir isskirt nera (nebent svede Mini Anden
2011 m. vasario 27 d. 01:31:52
Veiksmo filmas ir tiek. Gan nuspejamas. Mustynes, gaudynes. Gan panasus i Hitman. Daugiau nezinau ka pridurti.