Dilgele rašė: You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010 m., rež. Woody Allen). Pasimėtęs po pasaulį Allen'as sugrįžo į Angliją. Ir porų tarpusavio peripetijos — vis dar savotiška vizitinė kortelė (gal, tiksliau, viena iš jų). Pats filmas nėra labai vykęs (už Whatever Works, tiesa, geresnis), net jei lyginant tik su šio dešimtmečio W.A. darbais. Nors negalėčiau sakyti, kad blogas, viską susumavus gaunasi +/- vidutinis. Gera pati pabaiga, patiko tai, ką jis padarė (ar ko nepadarė) su savo charakterių likimais.
Allen'o filmai turi vieną nuolatinį piliusą — jie yra malonūs žiūrėti. Pakankamai lengvi, nereikalaujantys interpretacijų „per kelis aukštus“ ir kartu — ne iš tų paplokščiųjų. Tiesiog žmonėms apie žmones, dažniausiai — su vykusia humoro doze. Kartais tokie — pats tas, tad ir šis savuose rėmuose nėra blogas variantas tamsiam žiemos vakarui.
o man patiko, ir vietomis buvo labai juokinga. tikriausiai jums sunkiau itikti, o as is WA ne daug ka ziurejau, tai ir nieko nesitikiu ir nenusiviliu.
mano manimu visi aktoriai suvaidino puikiai, o ypac Naomi, man atradimas? na sitas personazas bent jau man labai smagus, grazu.
Gemma Jones personazas irgi idomus, su tais " o Kristal sake... "
pirmas!
Burke and Hare (2010) - man buvo nuobodokas. gal vienas kitas epizodas ir buvo kai galima buvo nusisipsot, bet aplamai tai ... aktoriai geri (Pegg, Serkis, Isla Fisher), dekoracijos ir atmosfera iskaita, pati istorija irgi nebloga.
Crazyz rašė: The Usual Suspects,
Iki pat pabaigos buvau nieko nesupratimo būsenoje, gal dėl to, jog sunkiai girdėjau, nes kompas tyliai urzgė, ar nesupratau angliškai, nežinau, ar tiesiog apskritai nesupratau siužeto, paties filmo. Todėl teks iš naujo kada peržiūrėti ir labiau įsigylinti. Iš esmės, filmas neblogas, nors nepaliko tokio didelio įspūdžio, kokio tikėjausi.
8,5/10.
Esu matęs, kad suprasti, reikia labai atidžiai klausyti, nes viskas vyksta labai greitai ir o filmo koziris tai pačioje pabaigoje. Visdelto kitą kartą patariu lietuvių kalba žiurėti.
Jo as irgi tikejausi daugiau. bet ir siaip buvo nenuobodus, tikrai nesinorejo isungt
neziurejau jokiu treileriu ir panasiai, paprastai taip ir daromi treileriai, kad ziurova sugundytu.
perskaiciau teigiamus komentarus, ir paziurejau, ir nei karto nepasigailejau, smagus filmas! aisku galejo buti ir juokingiau, bet man ziurint, juokingu epizodu buvo pakankamai (na juodas humoras, tai gal netikekites kazkokios romantikos or tai ko) filma staticiau i viena eile su gerom juodom siaubo komedijom, (na cia labiau prie komedijos zanro negu prie siaubo )
kas ten?
boulingo pirstai
(geras)
pirma filmo puse buvo tikrai gera, gaila kad i pabaiga pasuko vos ne i tradicinio amerikonisko "slasherio" vezes ir tos komedijos mazai beliko
Na, Inarritu - nuostabus (21 gramas, Amores perros, Babel)... Todėl ypatingai laukiau, kada galėsiu pažiūrėti šį filmą. Ir visiškai nenusivyliau.
Javier Bardem, mano nešališka nuomone, vienas vyriškiausių aktorių apskritai, tad ir stipraus-mylinčio tėvo vaidmuo jam labai tiko. Tas jo personažo išlaikytumas, nesiplaikstymas, o emocijų gilus praskanavimas per save - be galo žavi.
Patiko ir patsai filmo "įrėminimas". Snieguotas miškas... Pabaigoje jau ivsai kitokią prasmę įgyja, iš visai kitokio taško.
Režisieriaus "individualus stilius" labai jaučiamas... Ir operatoriaus darbas puikus.
Ne tik susižiūrėjo gerai, bet dar ir palietė iš vidaus.
9/10
Iki pat pabaigos buvau nieko nesupratimo būsenoje, gal dėl to, jog sunkiai girdėjau, nes kompas tyliai urzgė, ar nesupratau angliškai, nežinau, ar tiesiog apskritai nesupratau siužeto, paties filmo. Todėl teks iš naujo kada peržiūrėti ir labiau įsigylinti. Iš esmės, filmas neblogas, nors nepaliko tokio didelio įspūdžio, kokio tikėjausi.
8,5/10.
Black Swan,
Portman nepakartojama kaip visad, tikrai verta laimėti oskarą ir neabejoju, jog taip ir bus. Reikia tokio rimto nusiteikimo žiūrint šį filmą, nors lyg ir nieko ten gilaus ir nėra. Tai ji buvo šizofrenikė ar sirgo kažkuo iš tos pačios operos ar kaip? Užskaitau šį filmą ir rašau stiprų 9.
The Fighter,
Patinka man tos forum cinemas yomajo dienos
Nenusivyliau, tikrai filmas vertas išgyrimų ir paties Bale'o išgyrimas šiame filme taip pat vertas visų tų įvertinimų, vien ką pasako 7 oskarų nominacijos. Filmas galbūt ir primena panašaus siužeto filmus, tačiau šis siužetas truputį kitoks, aktorių vaidyba puiki, na tikrai verta pamatyti.
8/10.
The King's Speech,
Girdėjau, skaičiau įvairių atsiliepimų apie šį filmą, tačiau save priskirčiau prie teigiamų atsiliepimų. Filmas kaip kažkas sakė, nereikalauja gilių pamąstymų, ir iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog filmas nuobodus, tačiau taip nėra, nes dialogai, siužetas, vaidyba viską kompensuoja teigiama linkme. Na, o Firthas irgi vertas oskaro. Man patiko, sunku dabar apsispręsti dėl geriausio 2010 metų filmo.
8,7/10.
Jo as irgi tikejausi daugiau. bet ir siaip buvo nenuobodus, tikrai nesinorejo isungt
neziurejau jokiu treileriu ir panasiai, paprastai taip ir daromi treileriai, kad ziurova sugundytu.
perskaiciau teigiamus komentarus, ir paziurejau, ir nei karto nepasigailejau, smagus filmas! aisku galejo buti ir juokingiau, bet man ziurint, juokingu epizodu buvo pakankamai (na juodas humoras, tai gal netikekites kazkokios romantikos or tai ko) filma staticiau i viena eile su gerom juodom siaubo komedijom, (na cia labiau prie komedijos zanro negu prie siaubo )
Na, tikrai ne tuo metu pažiūrėjau. Reikėjo prieš Kalėdas tokį gėrį žiūrėt. Galvojau, kad buvau nemačius, bet pasirodo kažkada seniai seniai buvo žiūrėtas jis
Geras, mielas filmas
Mylu mylu aš jį.
Bet tai tiko db visai juk, Kalėdos tai artėja.
Hmm. Seniai jau reikėjo šį peržiūrėti.
Labai neblogas, įtraukiantis. Puikus žvilgsnis pro istorinę/literatūrinę prizmę. Oo dar Homeras!
Viena vertus, toks subtiliai gilus, kita vertus, atvirai liūdnas.
Tiesiog stebėtina, kaip vienus įvykius pats gyvenimas linkęs "paboldinti" ir prisiminimai niekur neišnyksta, tik dar ryškiau sutvirtėja.
8,3/10
Ciało (kunas) 2003, Lenkija, kriminaline komedija. smagus filmas
* 2004 - Złota Kaczka dla Tomasza Koneckiego w kategorii najlepszy film polski za rok 2003
* 2004 - Złota Kaczka dla Andrzeja Saramonowicza w kategorii najlepszy film polski za rok 2003
* 2004 - Brązowy Granat dla Tomasza Koneckiego na Ogólnopolskim Festiwalu Filmów Komediowych w Lubomierzu
* 2004 - Brązowy Granat dla Andrzeja Saramonowicza na Ogólnopolskim Festiwalu Filmów Komediowych w Lubomierzu
Неадекватные люди (neadekvatus zmones) 2010, Rusija, romantine komedija. smagus aktoriau, gyvi dialogai, puikus Ingrid debiutas!
Despicable Me (2010, JAV) fainas animacinis filmukas, tinka visai seimai.
Indie sex: taboos (2001, JAV) dokumentinis. is apzvelgtu filmu maciau tik blowup (1966), ir crash (1996) lyg tai dar keleta epizodu buvo is Sex, Lies, and Videotape (1989) ... keleta filmu sudomino .
PS tiek to paminesiu vieninteli filma kuris nepatiko,:
Dead Space: Downfall (2008, JAV) animacinis, pastatytas pagal kompiuterini zaidima (pacio zaidimo nemaciau, ) bendrai multas nera toks jau blogas, karta paziuret galima, zaidimo ar siaubeku fanams, bet bendrai tai nepatariu.
Dogtooth,
Kai gerulis, turbūt pirmas matytas graikų filmas. Tie dialogai, izoliuoti ''vaikai'' ir jų žaidimai taip pramušė.
- Mama, kas yra zombis?
Mama, - tai maža geltona gėlytė.
Tas pats kaip su zombieland... Žinojau, kad egzistuoja, bet netraukė turinys... Pasižiūriu imdb 8, na galvoju reik bandyt... Ir vėl siurprizas Labai patiko, labiau nei zombieland. Muzika irgi puiki. Jau laukiu antros dalies Ta mergaitė tikrai kicks ass
scott pilgrim vs. the world
Kadangi man šiuo metu labai reikia neverčiančiu mąstyti ir linksmų filmu, labai patiko. Filmas gan kvailas, nelogiškas, bet linksmas. Rekomenduoju.
Įsiminė Karlo pokalbiai su berniuku, tokie jaukūs ir atviri.
Na, neblogas. Turintis savo moralą, kažikodė man Forest'ą Gump'ą priminė.
7,2/10
Jei ne Easy A ir ten man į akį kritusi Emma Stone nebūčiau žiūrėjęs šio filmo, nes... Cmon, zombiai? Bet gerai, kad apsigalvojau. Taip sakant neteisk knygos pagal jos viršelį. Smagus filmas, neapsiverčia liežuvis vadinti jo parodija, tiesiog gerai, kiek tarantiniškai padarytas filmas. Trūko gal kažkokio cinkelio, ar tai įtampos ,ar kokio rimtesnio nuotykio, bet, matyt, šis filmas ne apie tai rašau 7.
Kažkada, labai seniai žiūrėjau per tv. Bet ne daug te ką atsiminiau. Pažiūrėjau vien dėl to 'raitelio be galvos'.
Burtonas gerai padirbėjo. Vienas iš mėgstamiausių režisierių jis man.
J. Deppas kaip visada nerealus.
2011 m. vasario 26 d. 21:28:23
You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010 m., rež. Woody Allen). Pasimėtęs po pasaulį Allen'as sugrįžo į Angliją. Ir porų tarpusavio peripetijos — vis dar savotiška vizitinė kortelė (gal, tiksliau, viena iš jų). Pats filmas nėra labai vykęs (už Whatever Works, tiesa, geresnis), net jei lyginant tik su šio dešimtmečio W.A. darbais. Nors negalėčiau sakyti, kad blogas, viską susumavus gaunasi +/- vidutinis. Gera pati pabaiga, patiko tai, ką jis padarė (ar ko nepadarė) su savo charakterių likimais.
Allen'o filmai turi vieną nuolatinį piliusą — jie yra malonūs žiūrėti. Pakankamai lengvi, nereikalaujantys interpretacijų „per kelis aukštus“ ir kartu — ne iš tų paplokščiųjų. Tiesiog žmonėms apie žmones, dažniausiai — su vykusia humoro doze. Kartais tokie — pats tas, tad ir šis savuose rėmuose nėra blogas variantas tamsiam žiemos vakarui.
o man patiko,
mano manimu visi aktoriai suvaidino puikiai, o ypac Naomi, man atradimas? na sitas personazas bent jau man labai smagus, grazu.
Gemma Jones personazas irgi idomus, su tais " o Kristal sake... "
pirmas!
Burke and Hare (2010) - man buvo nuobodokas. gal vienas kitas epizodas ir buvo kai galima buvo nusisipsot, bet aplamai tai ... aktoriai geri (Pegg, Serkis, Isla Fisher), dekoracijos ir atmosfera iskaita, pati istorija irgi nebloga.
2011 m. vasario 25 d. 15:08:29
The Usual Suspects,
8,5/10.
Esu matęs, kad suprasti, reikia labai atidžiai klausyti, nes viskas vyksta labai greitai ir o filmo koziris tai pačioje pabaigoje. Visdelto kitą kartą patariu lietuvių kalba žiurėti.
2011 m. vasario 25 d. 09:36:37
Tucker and Dale Vs Evil
Paziurejas treileri tikejaus kazko daugiau...
kas ten?
boulingo pirstai
(geras)
2011 m. vasario 25 d. 00:16:10
https://www.imdb.com/title/tt1164999/
Na, Inarritu - nuostabus (21 gramas, Amores perros, Babel)... Todėl ypatingai laukiau, kada galėsiu pažiūrėti šį filmą. Ir visiškai nenusivyliau.
Javier Bardem, mano nešališka nuomone, vienas vyriškiausių aktorių apskritai, tad ir stipraus-mylinčio tėvo vaidmuo jam labai tiko. Tas jo personažo išlaikytumas, nesiplaikstymas, o emocijų gilus praskanavimas per save - be galo žavi.
Patiko ir patsai filmo "įrėminimas". Snieguotas miškas... Pabaigoje jau ivsai kitokią prasmę įgyja, iš visai kitokio taško.
Režisieriaus "individualus stilius" labai jaučiamas... Ir operatoriaus darbas puikus.
Ne tik susižiūrėjo gerai, bet dar ir palietė iš vidaus.
9/10
2011 m. vasario 24 d. 23:30:49
8,5/10.
Black Swan,
Portman nepakartojama kaip visad, tikrai verta laimėti oskarą ir neabejoju, jog taip ir bus. Reikia tokio rimto nusiteikimo žiūrint šį filmą, nors lyg ir nieko ten gilaus ir nėra. Tai ji buvo šizofrenikė ar sirgo kažkuo iš tos pačios operos ar kaip?
The Fighter,
Patinka man tos forum cinemas yomajo dienos
Nenusivyliau, tikrai filmas vertas išgyrimų ir paties Bale'o išgyrimas šiame filme taip pat vertas visų tų įvertinimų, vien ką pasako 7 oskarų nominacijos. Filmas galbūt ir primena panašaus siužeto filmus, tačiau šis siužetas truputį kitoks, aktorių vaidyba puiki, na tikrai verta pamatyti.
8/10.
The King's Speech,
Girdėjau, skaičiau įvairių atsiliepimų apie šį filmą, tačiau save priskirčiau prie teigiamų atsiliepimų. Filmas kaip kažkas sakė, nereikalauja gilių pamąstymų, ir iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog filmas nuobodus, tačiau taip nėra, nes dialogai, siužetas, vaidyba viską kompensuoja teigiama linkme. Na, o Firthas irgi vertas oskaro. Man patiko, sunku dabar apsispręsti dėl geriausio 2010 metų filmo.
8,7/10.
2011 m. vasario 24 d. 23:25:52
Tucker and Dale Vs Evil
kas ten?
boulingo pirstai
(geras)
2011 m. vasario 23 d. 23:08:13
Love Actually
Na, tikrai ne tuo metu pažiūrėjau. Reikėjo prieš Kalėdas tokį gėrį žiūrėt. Galvojau, kad buvau nemačius, bet pasirodo kažkada seniai seniai buvo žiūrėtas jis
Geras, mielas filmas
Mylu mylu aš jį.
Bet tai tiko db visai juk, Kalėdos tai artėja.
2011 m. vasario 23 d. 22:06:21
Tucker and Dale Vs Evil
2011 m. vasario 23 d. 12:13:37
2011 m. vasario 23 d. 09:43:00
https://www.imdb.com/title/tt0976051/
Hmm. Seniai jau reikėjo šį peržiūrėti.
Labai neblogas, įtraukiantis. Puikus žvilgsnis pro istorinę/literatūrinę prizmę. Oo dar Homeras!
Viena vertus, toks subtiliai gilus, kita vertus, atvirai liūdnas.
Tiesiog stebėtina, kaip vienus įvykius pats gyvenimas linkęs "paboldinti" ir prisiminimai niekur neišnyksta, tik dar ryškiau sutvirtėja.
8,3/10
2011 m. vasario 22 d. 08:36:48
2011 m. vasario 21 d. 22:54:03
ir vel pirmas! (:
Ciało (kunas) 2003, Lenkija, kriminaline komedija. smagus filmas
* 2004 - Złota Kaczka dla Tomasza Koneckiego w kategorii najlepszy film polski za rok 2003
* 2004 - Złota Kaczka dla Andrzeja Saramonowicza w kategorii najlepszy film polski za rok 2003
* 2004 - Brązowy Granat dla Tomasza Koneckiego na Ogólnopolskim Festiwalu Filmów Komediowych w Lubomierzu
* 2004 - Brązowy Granat dla Andrzeja Saramonowicza na Ogólnopolskim Festiwalu Filmów Komediowych w Lubomierzu
Неадекватные люди (neadekvatus zmones) 2010, Rusija, romantine komedija. smagus aktoriau, gyvi dialogai, puikus Ingrid debiutas!
Despicable Me (2010, JAV) fainas animacinis filmukas, tinka visai seimai.
Indie sex: taboos (2001, JAV) dokumentinis. is apzvelgtu filmu maciau tik blowup (1966), ir crash (1996) lyg tai dar keleta epizodu buvo is Sex, Lies, and Videotape (1989) ... keleta filmu sudomino
PS tiek to paminesiu vieninteli filma kuris nepatiko,:
Dead Space: Downfall (2008, JAV) animacinis, pastatytas pagal kompiuterini zaidima (pacio zaidimo nemaciau, ) bendrai multas nera toks jau blogas, karta paziuret galima, zaidimo ar siaubeku fanams, bet bendrai tai nepatariu.
2011 m. vasario 21 d. 18:26:33
Kai gerulis, turbūt pirmas matytas graikų filmas. Tie dialogai, izoliuoti ''vaikai'' ir jų žaidimai taip pramušė.
- Mama, kas yra zombis?
Mama, - tai maža geltona gėlytė.
8/10.
2011 m. vasario 21 d. 17:24:53
Tas pats kaip su zombieland... Žinojau, kad egzistuoja, bet netraukė turinys... Pasižiūriu imdb 8, na galvoju reik bandyt... Ir vėl siurprizas
2011 m. vasario 21 d. 16:16:58
Kadangi man šiuo metu labai reikia neverčiančiu mąstyti ir linksmų filmu, labai patiko. Filmas gan kvailas, nelogiškas, bet linksmas. Rekomenduoju.
2011 m. vasario 21 d. 11:38:50
Geras, mielas filmas
2011 m. vasario 21 d. 09:56:16
https://www.imdb.com/title/tt0117666/
Filmas gerybinis, šiltas.
Tiesa, pabaigą šiek tiek ir numatyti buvo galima.
Įsiminė Karlo pokalbiai su berniuku, tokie jaukūs ir atviri.
Na, neblogas. Turintis savo moralą, kažikodė man Forest'ą Gump'ą priminė.
7,2/10
2011 m. vasario 20 d. 13:33:20
Jei ne Easy A ir ten man į akį kritusi Emma Stone nebūčiau žiūrėjęs šio filmo, nes... Cmon, zombiai?
2011 m. vasario 19 d. 20:51:22
2011 m. vasario 19 d. 19:24:32
Kažkada, labai seniai žiūrėjau per tv. Bet ne daug te ką atsiminiau. Pažiūrėjau vien dėl to 'raitelio be galvos'.
Burtonas gerai padirbėjo. Vienas iš mėgstamiausių režisierių jis man.
J. Deppas kaip visada nerealus.