Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 8081828384858687888990 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Ji_Kvepuoja
2011 m. sausio 31 d. 13:17:47
dingusi_kazkur rašė:
"Death at a Funeral".
Labai neprasta komedija. Pilna absurdų. Tikrai verta pažiūrėti, laikas nebus sugaištas veltui.
O Amerikiečių ar Britų versiją žiūrėjai? Įdomu pasidarė dabar

Rutone, kažkada čia tarėmės, kad rašytumėm visus matytus filmus ir juos įvertintumėm Manau, reiktų pakeisti šios temos pavadinimą, būtų labai sąžininga )

2011 m. sausio 31 d. 09:51:40
* The Lives of Others [2006]
https://www.imdb.com/title/tt0405094/

Neblogas.
Gana įdomi siužetinė linija ir tai, kaip galiausiai viskas išsisprendžia.
"Sonata geram žmogui"... Hmm.
Tik vienintelio nesupratau, KODĖL tas seklys PADĖJO tam režisieriui... Ar tiesiog iš gerumo..? Ar perskaičius tą knygą jam pagailo...?
O iš esmės, verta pažiūrėit.
7/10

2011 m. sausio 30 d. 18:08:53
Narnijos Kronikos: "Aušros Užkariautojo" kelionė

Kaip tik šiandien 3D kine žiūrėjau, smagus toks filmas, nenuobodus ir neapkraunantis, labai smagiai susižiūrėjo.

Atsakyti
Crazyz
2011 m. sausio 30 d. 17:43:07
The Silence of The Lambs,
Na, puikus trileris. Puiki Hopkinso ir Foster vaidyba. Net nežinau, ką daugiau pridurti, tiesiog geras filmas. 9/10
Ar tiesa, kad Hanibalas Lekteris turėjo lietuviškų šaknų?

Survival of the dead,
eilinis apie zombius filmas, išsisėmę zombių kūrėjai visai. Nesuprantu, ar sunku sukurti vieną gerą filmą apie zombius, gero biudžeto, nei sukurti dešimtys low budget filmų apie zombius, šitą labiau taikau Romero.
4~/10

Atsakyti
dingusi_kazkur
2011 m. sausio 30 d. 14:59:15
"Charlie and the Chocolate Factory".
10/10 Labai labai patiko jis man. Tokie filmai užkrauna gera energija: mielas, gražus, šviesus. Tieisog buvo labai labai gera ir malonu žiūrėti.

"House of Wax".
Nei labai geras, nei labai blogas. Penketą parašyčiau.

"Death at a Funeral".
Labai neprasta komedija. Pilna absurdų. Tikrai verta pažiūrėti, laikas nebus sugaištas veltui.

"Definitely, Maybe".
Nebloga romantinė komedija. Man patiko toks pasakojimo būdas. Neįkyri meilės/ meilių istorija.

2011 m. sausio 30 d. 13:29:03
Vakar perziurejau pakankamai sena filma, sukurta 1999 metais - Stigmos. Filmas toks pusiau psichologinis, pusiau drama. Apie mergina, kuriai pasirodo Kristaus zaizdos ant kuno. Filme nemazai su tikejimu susijusiu klausimu ir, nors neitin tikiu i Dieva, bet viena mintis is filmo labai patiko. Kalbama, jog yra atrasta 5-oji evangelija, rasyta paties Kristaus, kuri prasideda zodziais "Dievas yra jumyse ir salia jusu, o ne istaiginguose pastatuose". Zodziu, tikrai vertas paziureti filmas tiems, kuriems patinka tokie truputi mistiniai, psichologiniai, priverciantys susimastyti.

2011 m. sausio 30 d. 13:21:03
Rutonė rašė:
Ji_Kvepuoja rašė:
I Know Who Killed Me

Kodėl? Ak, kodėl nepažiūrėjau į imdb reitingą šio filmo? Filmas iš vis kažkokia bezabrazija, nesupratau nieko. Čia turėjo gal būt kokia gilesnė mintis šio filmo? Kad visi turime savo antrąsias puses? Manau, kad buvo galima ir įdomiau kažkaip tai perteikti.

3/10

Menkutė pastabėlė Jei filmą vertini trejetu, prastas jis, o tema apie matytą gerą filmą. Nemačiau šito. Užtat pažiūrėjau Horizontas / Skyline. Ačiū dievui, yra toks gėris kaip filmai.in, kur galima nemokamai arba daug pigiau nei tikram kine pažiūrėt filmus - bent jau tiek pinigų negaila... Nesakau, gal kine, ir ypač su 3D galimybe vaizdo efektai atrodytų įspūdingiau, bet tai filmo negelbsti... Kvailas siužetas, dar kvailesnis pasaulio (o gal tik JAV?) pabaigos scenarijus, idiotiška pabaiga, na ir aktorių vaidyba ne kažin kas... 2/10

Tai jau tapo rašyta/ nerašyta taisykle rašyti čia apie visus matytus filmus.
Be to, kritikuoji, kad rašė jinai apie prastą filmą, o po to pati aprašai filmą, kurį įvertini dvejetu..

2011 m. sausio 30 d. 01:51:55
Ji_Kvepuoja rašė:
I Know Who Killed Me

Kodėl? Ak, kodėl nepažiūrėjau į imdb reitingą šio filmo? Filmas iš vis kažkokia bezabrazija, nesupratau nieko. Čia turėjo gal būt kokia gilesnė mintis šio filmo? Kad visi turime savo antrąsias puses? Manau, kad buvo galima ir įdomiau kažkaip tai perteikti.

3/10

Menkutė pastabėlė Jei filmą vertini trejetu, prastas jis, o tema apie matytą gerą filmą. Nemačiau šito. Užtat pažiūrėjau Horizontas / Skyline. Ačiū dievui, yra toks gėris kaip filmai.in, kur galima nemokamai arba daug pigiau nei tikram kine pažiūrėt filmus - bent jau tiek pinigų negaila... Nesakau, gal kine, ir ypač su 3D galimybe vaizdo efektai atrodytų įspūdingiau, bet tai filmo negelbsti... Kvailas siužetas, dar kvailesnis pasaulio (o gal tik JAV?) pabaigos scenarijus, idiotiška pabaiga, na ir aktorių vaidyba ne kažin kas... 2/10

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. sausio 29 d. 22:55:42 2011-01-29 22:56:10
Never Let Me Go

Ganėtinai slegiantis distopiškas filmas.
Šiaip tai kažko man jame trūko. Toks kažkoks nelabai logiškas pasirodė. Bet keistai patiko jis man.
7/10

2011 m. sausio 29 d. 22:02:37 2011-01-29 22:03:47
Cadillac Records.
priverčia susimąstyti.

Atsakyti
Sweet666
2011 m. sausio 29 d. 20:49:13
The Untold story about Freddie Mercury... Be komentarų...

Atsakyti
ep
2011 m. sausio 29 d. 19:01:19
Links /2008/ Olandija (Froukje Tan)

2011 m. sausio 29 d. 01:46:34
It's Kind of a Funny Story

Šį vakarą norėjos kažko ramaus ir naujo, negirdėto... bum, linkomanija has an answer. Rašau 8,5 ir stipriai įrašau į geriausių 2010 metų sąrašą, nors ir tai pakankamai paprastas filmas. Bet toks jaukus ir šiltas. Žiauriai gerai nuteikia ir net sakyčiau motyvuoja.

2011 m. sausio 28 d. 19:53:49
Victoria3 rašė:
Hachiko: šuns istorija”
Tai tikra istorija, apie šunelio atsidavimą ir meilę vienam vieninteliam šeimininkui. Šuo 9 metus po šeiminiko mirties eidavo į stotį, ir ten kiekvieną vakarą laukdavo šeimininko. Labai liūdnas filmas, pusę jo praverkiau...Siūlau pažiūrėti.

Tikrai labai graudus.. Neitiketina istorija..

Tikrai labai gražus ir šviesus filmas. Fantastiška istorija. Nė nesakau, kad ašaros kaip pupos riedėjo... ir Gere'as vis dar nuostabus..

lacunacoil rašė:
The Social Network
Na nepasakyčiau, kad blogas filmas, bet tikrai tų visų apdovanojimų nevertas.

Mane irgi stebina nominacijų gausa, bet šiaip tikrai neprastas filmas, labai įtraukia, nors šiaip, sakytum, nieko tokio jame kaip ir nėra... Na, bent jau man įdomi įvykių raida buvo. Visgi susidarė įspūdis, kad to facebuko atsiradimas kažkiek romantizuotas. Bet susižiūrėjo visai skaniai.

Atsakyti
Crazyz
2011 m. sausio 28 d. 18:58:52
Winter's bone,
Na, toks kantri filmas. Nepaliko kažkokio didelio įspūdžio, galbūt filmui trūko kažkokios didesnės dramos, ar kažkokio veiksmo. Bet šiaip filmas tikrai žiūrimas, 7,5.10.

Reservouir dogs,
Aaa, Tarantino vienas iš geresnių darbų, toks gana trumpas filmas, nors pagal apiimtį gana vidutiniškas, bet kai geras filmas, greitai ir susižiūri, todėl taip ir atrodo. Labai panašus į Pulp Fiction, na, dėl to, jog Tarantino darbas. Asmeniškai Pulp Fiction labiau patiko. Čia kažkaip mažai išplėtotas filmas, ta prasme ties vienu dalyku visas filmas. Na, bet vertinu pakankamai puikiai 8,7/10.

Atsakyti
Silentist
2011 m. sausio 28 d. 18:30:19 2011-01-30 11:55:41
mažieji fakeriai, 7,5/10
socialinis-šiaip-humanitarinis filmas su socialinės pedagogikos, biškį etikos pagrindais, esama ekonominių pradmenų vaikams subtilybių.

2011 m. sausio 28 d. 16:02:33
Nesu minėtojo mačiusi.
O šiaip, nesakau, kad nepatiko... Savotiškai paliko įspūdį, bet ta keista nuotaika išliko per visą filmuką.
Dėl režisieriaus išmonės, taip, nesiginčinu.

2011 m. sausio 28 d. 12:05:26
Gabux rašė:
- Spirited Away [2001]
https://www.imdb.com/title/tt0245429/
Man tai jis absoliučiai nuostabus, man net galvoje netelpa, iš kur pas kūrėją gali būti tiek fantazijos. Beje, matei Howl's Moving Castle? Gal labiau patiktų?

Aš tai True Grit pažiūrėjau neišlaukus, kol kine pradės rodyti. Net nežinau, gal aš jau persižiūrėjau tų holivudinių filmų, bet tikėjausi kažko baisiai įspūdingo (nors čia, aišku, mano pačios kaltė), o gavau tiesiog neblogą veiksmo ir dialogų filmą su netradiciniais personažais...bet tai ir viskas

Atsakyti
Gabux
2011 m. sausio 28 d. 11:06:58
- Spirited Away [2001]
https://www.imdb.com/title/tt0245429/

Šiaip azijietiškos animacijos [anime] tikrai nesu didelė gerbėja (išimtis, aišku, vaikystės Candy Candy), bet šį nutariau pažiūrėti dėl puikių atsiliepimų, gero reitingo ir šiaip... bebdram išsilavinimui.
Na, filmukas šaunus, bet labai jau keistas... Nežinau kas konkrečiai, bet yra kažikokios detlės, kurios visiškai skiriasi nuo Vakariečių kultūros, šiek tiek glumino.
Tarsi viskas ir telpa į mielo multiko rėmus, bet vis tiek, įdomus jausmas žiūrint viduje. Totaliai kitoniškas nei tarkime žiūrint holivudinę-Vakarietišką animaciją.
7/10

2011 m. sausio 28 d. 00:38:40
I Love You, Man ir Death at a Funeral

Gero juoko dozę šiandien apturėjau

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Iron Maiden Iron Maiden
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 19967
  Iš viso užsiregistravę: 73866
  Naujausias narys: GlenJeffries
  Šiandien apsilankė: 129444