Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 8182838485868788899091 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lacunacoil
2011 m. sausio 27 d. 18:01:20
Crazyz > Changeling buvo geras O sulauksim kai pasens

Kaip tik į temą šiandien yomajo proga nuėjau į du filmus.

Turistas - Kažkaip nuo pusės filmo supratau, kaip baigsis, bet smagu matyti Deppą visiškai kitokiame amplua, vaidinantį realų/normalų žmogų. Smagus filmelis. Jolie kaip visada įspūdinga.

Narnija - Mano numylėtinė Ir tik dabar pamačiau... aišku ausį nežmoniškai rėžė lietuvių kalba, nesuprantu kam garsinti ne multiplikacinį filmą. Šiaip jaučiasi kompanijos ir režisieriaus pasikeitimas, taip pat ir pati trečioji dalis, kaip literatūra nepadavė jokių didingų kautynių scenų. Bet kažkuria prasme ta stebuklinga atmosfera išlaikyta, ir jau laukiu kitos dalies, o jei jos ir nebus tuomet Narnija išliks man viena geriausių trilogijų. (ps.: vis ieškau knygų, gal kas turi parduot?)

2011 m. sausio 27 d. 13:42:10
Centurion,
Vos ne komedija, nors pagal siužetą tai nėra komedija. Kraujo išsiliejimo scenos jau kai netikroviškos ir tas pats kraujas, senai bemačiau filme taip netikroviškai atrodanti kraują. Ir tos pačios skerdynės kažkokios netikroviškos, nežinau, ne kažkas, 6/10

Salt,
Kada sulauksim gero filmo, kuriame būtų nusifilmavusi Jolie? Jau taip norėjau, kad greičiau pasibaigtų šis filmas. Eilinis siužetas, kažkas čia dar lygino su Bornu, bet Borno istorija daug geresnė. Nusivyliau šiuo filmu, nors ne kažką ir tikėjausi, 6/10.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. sausio 26 d. 13:34:39
The Life of David Gale

Ilgai šitas filmas buvo pas manęs kompiuteryje, tik įdomu kokioms aplinkybėms esant aš jo nepažiūrėdavau?
Tikrai labai patiko. Net ir sunku nupasakot apie ką jis, trumpai galima pasakyt, kad apie mirties bausmę. kas bent kiek domisi, tikrai turėtų pažiūrėti.
Pabaiga tai sukrėtė, nesitikėjau. Bet ta pati pati pabaiga, pačios paskutinės filmo minutės.
K. Winslet, Kevin Spacey
8.5/10

The Rebound
Ganėtinai linksma romantinė komedija. Nei per daug kažko, nei per mažai. Smagiai susižiūrėjo, kai atsikėliau 3h. nakties, nes nebegalėjau užmigti
6.5/10

2011 m. sausio 26 d. 11:20:52
* Manhattan [1979]
https://www.imdb.com/title/tt0079522/

Jau senokai buvo laikas šį Woody Allen' darbą pažiūrėti.
Man patiko ne-spalvos, jaunas Woody, jauna D. Keaton ir jaunai graži M. Streep.
Humoras filme išties šaunus, patiko jo išraiška.
Pats siužetas irgi neblogas, sumaišyti santykiai.
Bet... man labai patiko, kad ta 17metė galop vis tiek išvyko į Londoną [tuo metu pabaigoje kai Isaac'as jos TIPIŠKAI vyriškai atsiprašinėjo "Oii, persigalvojau, brangioji, buvau susipainiojęs.."]. Man čia kažkaip ir realų gyvenimą ir realius vyrus priminė ;]
Visų pirma, kaip padarė ta rami-miela-jaunuolės-herojė, reikia kovoti už savą tobulėjimą, o paskui visa kita..
Užsinorėjau dar ir dar W. A.
Bus.
8/10

2011 m. sausio 26 d. 08:10:25
True Grit (2010 m., rež. E. Coen, J. Coen).
Pastaba — papildomas vargas, tačiau žiūrint šitą filmą derėtų būti mačius 1969 m. „True Grit“ versiją. Kolegos iš už Atlanto sako, kad nežinoti neįmanoma, bet pas mus, reikia įtarti, yra kitaip.
O dabar apie 2010 m. Broliai Coen\'ai ištikimi savo stiliui, kad ir ką bedarytų. Visada veža jų dėmesys akcentams, manieroms etc. Filmas puikiai išdirbtas vizualiai, išlaikyta klasikinio vesterno tradicija, truputį pagerinta — verta pamatyti į ką pavirsta patetiški dialogai (man vietomis tekdavo stabdyti, atsukti atgal ir dar panaršyti po žodyną) ir dekoratyvios susišaudymų scenos. Ir svarbiausia — patys charakteriai, kurie valdo siužetą, o ne pastarasis juos. Iki Coen\'ų -iausio, tiesa, trūksta, bet reginys nenuvilia.

Somewhere (2010 m., rež. S. Coppola).
Kopolaitė irgi savu stiliumi, tačiau iš jos tikėjausi daugiau. Jei „Lost In Translation“ jau daug kartų esu mačiusi ir galėčiau žiūrėti dar N, šio tikriausiai nekartočiau.
Filmas — apie pasiklydimą savyje, čia, ten, kažkur. Viskas iki skausmo tuščia — emocijos, pokalbiai, veiksmai, pats pagrindinis(?) herojus — nykus tipas. Gyvenimas — suvaidintas, standartizuotas, mechanizuotas, toks, kai viskas turi būti taip, ir ne kitaip. Taikli ironija išpūsto įžymiųjų gyvenimo atžvilgiu. Vaizdas — švelnus ir fotografiškas. O aš visą filmą taip ir pražiūrėjau kažko laukdama. Gal bėda, kad visas siužetas taip ir nuplaukė — pagal privalomus tokiam herojui standartus.

Atsakyti
lacunacoil
2011 m. sausio 26 d. 00:26:17
Jo, dėl netikėtos pabaigos tai tikrai pritariu, kažkaip net nepagalvojau apie tai, nors kaip ir sakai, lyg ir buvo ženklų. Smagu ir Jimmą matyti ne juokdarį karts nuo karto.

2011 m. sausio 26 d. 00:20:34
lacunacoil rašė:
Black Swan

Iš tikro buvau kiek nusistatęs prieš šitą, nes atrodė, kad jau iš trailerio viskas aišku. Na salyginai buvau teisus, bet galvojau, kad labiau fight club variantas bus, o kad nebuvo tai pliusas. Dabar jau nežinau ar mano balsas eitų už Inception. Ir Natalie... nuostabi, kaip visada, nuostabi. Ir dingo visi "jokių erotinių scenų", kai atėjo reikiamas vaidmuo. Jei negaus oskaro tai...
Man irgi patiko. Prisipažinsiu, tokios pabaigos nesitikėjau, nors gal būtent tokia ir visai logiška... Oi, ta tamsioji (tikroji) "aš" pusė.... Ir šiaip neblogas žvilgsnis į save. Iš šalies.

Atsakyti
lacunacoil
2011 m. sausio 25 d. 23:51:49
Number 23

Na buvau iki tol nemažai girdėjęs apie tą 23 enigma, arba, kad viskas susieina į 5, bet kažkaip vis vien įdomiai žiūrėjosi, ypač kai po to pasiskaičiavau, kad aš gimęs 02-21 irgi ne pyragai Juolab, kad dabar šią temą mėgsta 23 nariai

2011 m. sausio 25 d. 22:31:47
Ruandos viešbutis,
Čia tai gėris filmas. Nors ir skaudus, žiaurus jo siužetas, tikri faktai. Be abejo, jog filmas negali sukurti visos tos baimės, žmonių patirtų sunkių išgyvenimų, viso to kraupumo, kas ten dėjosi per tą pilietinį karą, filmas atspindėjo tik dalelę tų įvykių. Tikrai vertas pažiūrėti filmas. 9/10.

Paranormal activity 2,
Na, lauktas filmas. Nors įspūdžio iškart žinojau, jog nepadarys tokio pat kaip pirmoji dalis. Ir nebuvo toks baisus kaip pirmoji dalis, nes jau maždaug galėjai tikėtis tų išgąsdinimų ir t.t. Pabaiga, kiek netikėta, išaiškinta visa ta istorija, įdomu, kiek tikros tiesos yra šioje istorijoje?
6,5/10.

Atsakyti
kaktusas2598
2011 m. sausio 25 d. 14:13:24
Avinėlių tylėjimas (Silence of the lambs) - 9/10
Vertas pamatyti filmas, bet tikrai ne šedevras, aišku vistiek vienas geriausių iš matytų, ypač patiko Hopkinso vaidyba.

2011 m. sausio 25 d. 14:10:27 2011-01-25 14:11:28
Dread [2009]

Šiurpuliukai eina žiūrint šitą filmą.Įsijaučiau taip,kad atrodė,jog pati tą herojų skausmą jaučiu.Patiko aktorių vaidyba,ypač Qaido,kai šovęs į Styveną taip sadistiškai žiūrėjo jam į akis,lyg norėdamas pasakyti,kad paskutinis žmogus kurį jis mato yra sadistas kankinęs jo pažįstamus žmones ir nužudęs jį patį.

8/10

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. sausio 25 d. 13:41:58
I Know Who Killed Me

Kodėl? Ak, kodėl nepažiūrėjau į imdb reitingą šio filmo? Filmas iš vis kažkokia bezabrazija, nesupratau nieko. Čia turėjo gal būt kokia gilesnė mintis šio filmo? Kad visi turime savo antrąsias puses? Manau, kad buvo galima ir įdomiau kažkaip tai perteikti.

3/10

2011 m. sausio 25 d. 10:07:01
* Certified Copy [2010]
https://www.imdb.com/title/tt1020773/

Oii, labai mielas filmas.
J. Binoche - fantastiška. Personažai itin žavingi: ji - totaliai moteriška, jis - totaliai vyriškas. Emocingi dialogai primena "Before sunrise/before sunset", tik čia dar viskas kiek giliau.
Herojai puikiai įsijaučia į savo sukurtus amplua (nors kažkam kilo klausimas, gal jie visgi išties susituokę, bet aš linkčiau manyti ir dar iš tam tikrų detalių, kad jie tiesiog šauniai įsigyveno su naujais vaidmenimis).
Labai gera ausims girdėti italų, prancūzų kalbas. Be to Toskana - dangiška. O jau tos gatvelės... Kelia prisiminimus.
Žodžiu, puiki drama, neprimytivi, su potekste. Paliko įspūdį.
8,7/10

2011 m. sausio 25 d. 01:42:35
yell_in_hell rašė:
"Brothers of the head", "sid and nancy" :> nerealus filmai, itraukti i mano megstamiausiuju sarasa )
kaip tik ieškojau, ką rytoj žiūrėt ir jau žinau, ačiū

Kažkaip aptingau su retesnių filmų paieškomis, tai žiūriu, ką rodo plačiajai visuomenei Tai paskutinį King's Speech žiūrėjau. Čia vienas iš tų filmų, kuris sužavi ne tik dėl vaidybos ir personažų, bet ir dėl filme tvyrančios atmosferos, be to, tai labai angliškas filmas ir puikiai atspindi šios labai įdomios tautos charakterį - anglų nepamainomą optimizmą net ir tragiškomis aplinkybėmis, nemokėjimą pasiduoti, nepriklausomybę priimant sprendimus.

Atsakyti
yell_in_hell
2011 m. sausio 24 d. 22:58:56
"Brothers of the head", "sid and nancy" :> nerealus filmai, itraukti i mano megstamiausiuju sarasa )

Atsakyti
lacunacoil
2011 m. sausio 24 d. 22:37:27
Happythankyoumoreplease
Kažkodėl labai patiko. paprastas, nesunkus, bet ir nekičiškas. Puikūs aktoriai.

Love and other drugs
Na čia kažkaip bandyta tą dramą išspausti, bet kažkaip nesigavo iki galo. Duočiau kokius 6,5, nes asmeniškai tai patiko, bet realiai tai nei tai buvo juokinga kaip romantinei komedijai, nei tai buvo per daug rimta kaip dramai.

2011 m. sausio 24 d. 22:26:09
Let me in,
Na, geriau nei Twilight. Tik keisti šiame filme vampyrai. Šiaip siužetas gana neblogas. Daug ko apie šį filmą neturiu, ką pasakyti, 7/10.

The Town,
Šitas vienas iš tų geresnių tokio siužeto filmų, ten bankų apiplėšimai, narkotikai ir t.t. Ir aktorių grupė nebloga surinkta, nebuvo nei nuobodu, nei ką, 7,5/10.

Atsakyti
IntrigaBerlyne
2011 m. sausio 24 d. 15:40:10
The Pool Boys

Primityvoka komedija,iš vis manau šiais laikais komedijų juokingų nebesukuria,tiktai dominuoja seksas.

The Social Network

Paskaičius gerus komentarus apie šį filmą ,kuris laimėjo kelis apdovanojimus ,nusprendžiau pažiūrėti.Garso takeliuose matosi padirbėta,bet pats siužetas tiesiog nuobodus,tiek,kad viso filmo nesugebėjau pažiūrėti.Daugiau ko negaliu pasakyti.

Atsakyti
Gabux
2011 m. sausio 24 d. 09:51:08
* Gainsbourg (Vie héroïque)
https://www.imdb.com/title/tt1329457/

Vis matydavau Skalvijos reklamą ir pagaliau nutariau pažiūrėti.
Labai neblogas filmas, juokingas, šmaikštus, bohemiškas.
Kadangi Charlote Gainsbour išties šauni aktorė, buvo smalsu ką daugiau ir apie jos tėvą-meninką išgirsti. Talentinga, bet labai kontraversiška asmenybė.
O ir muzika - puiki.
7/10

* The King's Speech [2010]
https://www.imdb.com/title/tt1504320/

Na, buvo labai smalsu pažiūrėti, KAS gavo tiek Auksinių gaublių ir pretenduoja į Oskarus.
Colin Firth, žinoma, žavus: rimtas, vyriškas. Tokie britiški vaidmenys jam labai tinka.
Pati filmo idėja įdomi ir dar negirdėta.
Tačiau labai jau nuspėjama (galop gerai pasakyta kalba, teigiama pabaiga ir t.t.)
Taip kad po filmo jaučiausi kiek suglumusi.
Jei ne ištęsimas ir, iš esmės, siužeto lėtas vystimasis, parašyčiau aukštesnį balą.
O dabar 6/10

* Dead Man [1995]
https://www.imdb.com/title/tt0112817/

Jau seniai šį planavau pažiūrėti, ir dėl superinio garso takelio, ir dėl Jarmusch'o, ir dėl J. Depp'o.
Filmas, tiesa, taipogi buvo kiek ištęstas, bet pagrindinė idėja man patiko: totalus nesusipratimas : ]
Ir šiaip, toks labai keistas, Jarmuschiškas, sakyčiau.
Žiūrėdama į J. D šiame filme pagalvojau, kad brandesnis jis man visgi simpatingesnis, o šiame kiek mergaitiškai-švelniai atrodė.
Pabaiga šauni.
7,5/10

2011 m. sausio 24 d. 09:39:25
Ji_Kvepuoja rašė:
Open Season

O jau gerulis Taip vakarą praskaidrino Ypač patiko, kad lietuviškai įgarsintas, nes Kazlas tai nepakartojamas. "che che, padauuuuuža"
Reikia antros ir trečios dalies dabar : )

Pirma dalis jau gera, bet antroji...
Vakar kaip tik žiūrėjau ir ganėtinai nusivyliau...
Tas "dešriuko problemos" ištempimas, siužeto skurdumas. Pirma buvo gera, bet po antros - trečios jau žiūrėti nesinori.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Iron Maiden Iron Maiden
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 19967
  Iš viso užsiregistravę: 73866
  Naujausias narys: GlenJeffries
  Šiandien apsilankė: 129444