Labai, labai patiko. Tiek įtraukė, kad net nebuvo laiko pagalvoti, kas iš tikro yra tas Slevinas. Teko laukti filmo pabaigos, kad ši paslaptis būtų atskleista.
Na, ir pabaiga laiminga.
8/10
5/10
Puikus filmas. Geriausias mano matytas filmas apie mafija, man asmeniskai jis geresnis uz abu Krikstatevius. Labiausiai patiko Joe Pesci vaidyba - naglesnio ikunyto gangsterio filmuose nesu mates labai maloniai susiziurejo. Vis delto, filmas nesukele didesniu emociju ir nepriskirciau jo prie megstamiausiu. bet geras filmas. Rekomenduoju
Devil's Advocate
Ispudingas filmas. Daugiau nieko negaliu pasakyti. Al Pacino geras aktorius.
Shutter Island
Oba! ziauriai geras mindfuckas. man asmeniskai geresnis uz Inception. jau nuo pat pradziu - pilna paslapciu. Siais metais tai kol kas geriausias mano matytas filmas
O jau gerulis Taip vakarą praskaidrino Ypač patiko, kad lietuviškai įgarsintas, nes Kazlas tai nepakartojamas. "che che, padauuuuuža"
Reikia antros ir trečios dalies dabar : )
Iš pasigailėjimo rašau 6/10.
Alice in Wonderland,
Toks gražiai sumontuotas, nupieštas filmas.
7/10.
"pradžia"(inception)
kaip žiūrėjau patį filmą atrodė geras,bet ne pats pačiausias. bet kaip baigiau jį žiūrėti,tai vis apie jį glavojau,ir tada jis atrodė daaaar geresnis
8,5/10
V for Vendetta
Negaliu sakyti, kad filmas tobulas ir kad man viskas patiko (vis tik holivudiškos pompastikos neišvengta ir tai išties badė akis), tačiau siunčiama idėja ir jos pateikimas pranoko bet kokius lūkesčius. Po filmo jaučiausi pamačiusi kažką ypatingo.
Cit.: "Sakoma, kad mes prisimename mintį, tačiau ne žmogų. Nes žmogus mirtingas, jį galima, nužudyti ir pamiršti. O idėja gali pakeisti pasaulį net prabėgus 400 metų... Aš irgi patyriau idėjos galią. Mačiau, kaip žmonės dėl jos žuvo ir žūva gindami ją. Bet idėjos neįmanoma pabučiuoti, neįmanoma paliesti, apkabinti. Idėja nekraujuoja, nejaučia skausmo, neįsimyli. Ilgiuosi ne idėjos. Ilgiuosi vyro, priminusio man lapkričio 5-ąją..."
Victoria3 rašė: Hachiko: šuns istorija”
Tai tikra istorija, apie šunelio atsidavimą ir meilę vienam vieninteliam šeimininkui. Šuo 9 metus po šeiminiko mirties eidavo į stotį, ir ten kiekvieną vakarą laukdavo šeimininko. Labai liūdnas filmas, pusę jo praverkiau...Siūlau pažiūrėti.
Tikrai labai graudus.. Neitiketina istorija..
Aš irgi žiūrėjau, irgi pusę filmo praverkiau. Bet šiaip nuostabi istorija.
Dead Ringers ( 1988 )
Cronenberg'as eilini karta 'nurove'. pats geriausias is jo matytu, absoliuciai is serijos 'must-see'. viskas ko tikejausi is jo ir dar daugiau. jau pats scenarijus dvijausminis(sita i zodyna irasom), nu toks, dvigubas mintis kelia. labai labai grazus, cia viena nuomone. plius, aktoriai nuooostabiai suvaidino. jokiu minusiu nemaciau. visiskai.
10/10!!!
Tai tikra istorija, apie šunelio atsidavimą ir meilę vienam vieninteliam šeimininkui. Šuo 9 metus po šeiminiko mirties eidavo į stotį, ir ten kiekvieną vakarą laukdavo šeimininko. Labai liūdnas filmas, pusę jo praverkiau...Siūlau pažiūrėti.
RED (2010)
patiko! tipiskas holivudo action, B.Willis tipiskam kieto resutelio amplua, taigi kam patinka BW ir jo filmai ir sitas nenuvils, cia daugiau, ziuredamas si filma irgi pagalvojau apie Ousheno draugus ir ... apie Borna, knight and day taigi turetumet isivaizduot kokio stiliaus filmas.
dar labai patiko aktore Mary-Louise Parker cia tai man savotiska naujena (ziurejau Rauduona drakona, bet jos neatsimenu) galvojau jai kokie 30-35m o pasirodo be mazo 50! cia tai istikruju nustebau, patiko. geras vaidmuo na ir panasaus tipo moteriskes visada smagiai puosia herojaus draugija (juk turi jis ka gelbeti)
na ir dar Karl Urban irgi kietas.
o taip pat cia pasizimejo: John Malkovich , Helen Mirren , Morgan Freeman
taigi aktoriu sudetis puiki, na ir pats veiksmas nenuobodus
Mmmusic rašė: “Hachiko: šuns istorija”
jo geras filmas aš ant pačio filmo galo apsiverkiau
2011 m. sausio 24 d. 01:16:54
Labai, labai patiko. Tiek įtraukė, kad net nebuvo laiko pagalvoti, kas iš tikro yra tas Slevinas. Teko laukti filmo pabaigos, kad ši paslaptis būtų atskleista.
Na, ir pabaiga laiminga.
8/10
2011 m. sausio 23 d. 21:46:41
net geda sakyt, bet buvo nuobodu. Nortonas yra antras is visu mano meiliu saraso, tai labai gaila, kad isvis paziurejau. Nusivyimas netelpa i namus dabar. viskas.
5/10
2011 m. sausio 23 d. 11:13:13
2011 m. sausio 23 d. 10:01:31
Puikus filmas. Geriausias mano matytas filmas apie mafija, man asmeniskai jis geresnis uz abu Krikstatevius. Labiausiai patiko Joe Pesci vaidyba - naglesnio ikunyto gangsterio filmuose nesu mates
Devil's Advocate
Ispudingas filmas. Daugiau nieko negaliu pasakyti. Al Pacino geras aktorius.
Shutter Island
Oba! ziauriai geras mindfuckas. man asmeniskai geresnis uz Inception. jau nuo pat pradziu - pilna paslapciu. Siais metais tai kol kas geriausias mano matytas filmas
2011 m. sausio 22 d. 19:52:16
2011 m. sausio 22 d. 19:00:56
O jau gerulis
Reikia antros ir trečios dalies dabar : )
2011 m. sausio 22 d. 18:17:52
9/10
Prieblanda/Half Light (2006). Man patiko. Geras siužetas ir labai gražūs vaizdai.
8/10
2011 m. sausio 22 d. 16:26:32
Nebesuprantu aš tų naujų komedijų, ne juoktis, o vos ne verkti reikėjo. Apmaudu, daug tikėjausi iš šitos komedijos, gi tokia gera aktorių šutvė buvo surinkta, deja.
Iš pasigailėjimo rašau 6/10.
Alice in Wonderland,
Toks gražiai sumontuotas, nupieštas filmas.
7/10.
2011 m. sausio 22 d. 01:19:51
Nežinau ar reikia čia ką ir sakyti
2011 m. sausio 21 d. 17:14:44
kaip žiūrėjau patį filmą atrodė geras,bet ne pats pačiausias. bet kaip baigiau jį žiūrėti,tai vis apie jį glavojau,ir tada jis atrodė daaaar geresnis
8,5/10
2011 m. sausio 21 d. 14:57:19
Na nepasakyčiau, kad blogas filmas, bet tikrai tų visų apdovanojimų nevertas.
2011 m. sausio 21 d. 14:24:47
https://www.imdb.com/title/tt1305806/
Ne veltui laimėjo Oskarą.
Geras filmas. Patiko pagr. herojai.
Patiko paralelės subtilumas ir atskleidžiamas jausmų trapumas.
Pabaiga visiška netikėta.
Ir tas "akių/žvilgnio" interpretavimas... - labailabai.
8,8/10
2011 m. sausio 20 d. 07:58:27
Negaliu sakyti, kad filmas tobulas ir kad man viskas patiko (vis tik holivudiškos pompastikos neišvengta ir tai išties badė akis), tačiau siunčiama idėja ir jos pateikimas pranoko bet kokius lūkesčius. Po filmo jaučiausi pamačiusi kažką ypatingo.
Cit.: "Sakoma, kad mes prisimename mintį, tačiau ne žmogų. Nes žmogus mirtingas, jį galima, nužudyti ir pamiršti. O idėja gali pakeisti pasaulį net prabėgus 400 metų... Aš irgi patyriau idėjos galią. Mačiau, kaip žmonės dėl jos žuvo ir žūva gindami ją. Bet idėjos neįmanoma pabučiuoti, neįmanoma paliesti, apkabinti. Idėja nekraujuoja, nejaučia skausmo, neįsimyli. Ilgiuosi ne idėjos. Ilgiuosi vyro, priminusio man lapkričio 5-ąją..."
2011 m. sausio 19 d. 21:57:15
Hachiko: šuns istorija”
Aš irgi žiūrėjau, irgi pusę filmo praverkiau. Bet šiaip nuostabi istorija.
2011 m. sausio 19 d. 14:14:19
Patraukė mane ant muzikinių romantinių dabar.
2011 m. sausio 19 d. 02:38:57
Cronenberg'as eilini karta 'nurove'. pats geriausias is jo matytu, absoliuciai is serijos 'must-see'. viskas ko tikejausi is jo ir dar daugiau. jau pats scenarijus dvijausminis(sita i zodyna irasom), nu toks, dvigubas mintis kelia. labai labai grazus, cia viena nuomone. plius, aktoriai nuooostabiai suvaidino. jokiu minusiu nemaciau. visiskai.
10/10!!!
2011 m. sausio 19 d. 00:50:02
2011 m. sausio 19 d. 00:12:23
RED (2010)
patiko! tipiskas holivudo action, B.Willis tipiskam kieto resutelio amplua, taigi kam patinka BW ir jo filmai ir sitas nenuvils, cia daugiau, ziuredamas si filma irgi pagalvojau apie Ousheno draugus ir ... apie Borna, knight and day
dar labai patiko aktore Mary-Louise Parker cia tai man savotiska naujena (ziurejau Rauduona drakona, bet jos neatsimenu) galvojau jai kokie 30-35m o pasirodo be mazo 50! cia tai istikruju nustebau, patiko. geras vaidmuo na ir panasaus tipo moteriskes visada smagiai puosia herojaus draugija (juk turi jis ka gelbeti)
na ir dar Karl Urban irgi kietas.
o taip pat cia pasizimejo: John Malkovich , Helen Mirren , Morgan Freeman
taigi aktoriu sudetis puiki, na ir pats veiksmas nenuobodus
vienareiksmiskai iskaita
2011 m. sausio 18 d. 22:29:10
dokumentinis, apie šį rašytoją kuris parašė tokias knygas kaip Requiem for a Dream, Last Exit to Broklin, etc.
2011 m. sausio 18 d. 22:19:59
“Hachiko: šuns istorija”
jo geras filmas aš ant pačio filmo galo apsiverkiau