Na, kaip čia pasakius...
Filmas buvo žiūrėtas dėl J. Carrey ir škoto McGregor - nelabai įsivaizdavau šių skirtingų aktorių duetą.
Oo taip, DUETĄ.
Kadangi prieš tai jokių treilerių nežiūrėjau ir anotacijų neskaičiau, 90proc. filmo sedėjau nusivylusi: ta gėjiška meilė manęs nei kiek nedomino, tos saldybės ir visa kita.
Tačiau artėjant link pabaigos patapo įdomiau ir, sakyčiau, visiškai nenuspėjama.
Kaip suvokiu, ši komiška istorija yra alia pagal tikrus faktus, nors tikiu, kad didžioji dalis filme pagražinta.
Pabaiga, kuri buvo išties įdomi, ištempė filmą, mat kitaip būt buvę išvis nekas.
Daugmaž pritariu imdb - 6,4/10
Pagaliau pamačiau, jau labai senai mano must see filmų sąraše. Na, tikėjausi kažko kitko, todėl šiek tiek nusivyliau, nors negaliu sakyti ,kad nepatiko. Garso takelis labai geras, reikės paklausyti. So, rašau 8~/10
White Noise,
Mažokas imdb reitingas, nors filmas visai neblogas. Gal kiek realiai nerealus. Kažkaip neturiu kažkokio labai jau pastebėjimo dėl šio filmo. Rašau 7~/10.
Daybreakers,
Vat čia tai filmas apie vampyrus, pagaliau gali ramiai pažiūrėti tokį siužetą, kuris neknisa tau proto kaip Twilaightai. 7,5/10.
The Exorcist (1973)
Ta apsėsta mergaitė yra viso filmo centras, filmas lyg ir nieko ypatingo, bet vat siužetas gana neprastas, kaip ir sakiau tos apsėstos mergaitės vaidmuo, o šiaip vietomis yra nuobodoka, kelių scenų galėtų ir nebūti, nors bendrai rašau 8/10.
(kažką čia supjoviau)
Pažiurėjau aš šį filmą I saw the devil (2010) iš ties puikus filmas. Neesu korėjiškų filmų mėgėjas tiesa sakant vietoj Oldboy nieko ir matęs neesu. Bet šis filmas nuostabus, ganėtinai žiaurus daug smurto, bet viskas pateikta labai suptiliai ir išties vienas geriausių filmų savo žanre. Visiems patariu ypač tiems kurie mėgsta įtemptus, kažkiek šokiruojančius filmus bei tiems kurie mėgsta "tamsų" kiną.
'The Fast and the Furious'
'2 Fast 2 Furious'
'The Fast and the Furious: Tokyo Drift'
Pirmą kartą taip normaliai pažiūrėjau. Visi žinot, kad geras daiktas tai yra, ir čia aš viena matyt tokia atsilikusi buvau.
Sužadino nostalgiją 'Need for speed'ui'
Sunku pasakyti kelintą kartą, bet Fight Club
Tiek Nortonas, tiek Pitt'as nepakartojami. Įsimylėjau juos abu iš naujo, tiek įsimylėjau filmą iš naujo.
Komentuoti apie jį man rodos net nereikia
Nors ir kiek išsiblaškymo būsenoj žiūrėjau, bet pagavo mano dėmesį. Kelis kartus turėjau mintį, kad būtent taip baigsis, bet vis tiek vertinu tikrai neblogai, neprireikė nei didelio voratinklio, geram mindfuckui padaryt
Oii, šis išties puikiausias iš pastaruoju metu matytų filmukų.
Juokingas, mielas, intriguojantis. Ir šiaip, visad patinka, kai filmas turi gėrio nešimo idėją.
Labai ir labai verta pamatyti.
9,2/10
Na, Fellinis man pasirodė keistas. Nors savotiškai patikęs.
Tiesa, filmą žiūrėjau su rusišku vertimu ir supratau, jog tokio lygio filmui mano rusų kalbos žinios nėra itin tinkamos.. Geriau jau būtų orginalas (italų) su kad ir angliškais subtitrais. Gali tekti darkart pažiūrėti, kad suprasčiau visus niuansus.
O šiaip M. Mastroianni išties žavingas. Rimtas ir vyriškas (nekalbant apie jo mergišišką herojų).
Nespalvoti-seni filmai visad turi tą kažkokią aurą... Ir fantazijos elementai - stebinantys.
Bendrai (iš to ką/kiek supratau) - 7,3/10
jūsų komentarų, rekomendacijų dėka nutariau pažiūrėti, nors daugybė filmų jau daug ilgiau laukia eilės, kada juos peržiūrėsiu. Tačiau nenusivyliau, filmas beveik tobulas. Stiprus siužetas, vietomis sunku suprasti, bet viskas tame gerai. Na, iki 10 trūksta kažko, todėl stiprus 9.
Dawn of the dead (1978 m.),
Kažkaip daug kuo skiriasi nuo 2004 remake'o. Ir 2004 man daug labiau patiko. Nors nieko keisto, šio 1978 metų efektai ir visa kita defektuoja 2004 metų. Nevykęs zombių grimas, mėlyni zombiai kaip avatare mėlyni ateiviai. Keista, imdb gana neblogas įvertin9mas lankytojų 8. Geresnis nei 2004, pats rašau kaip tokių metų filmui 7/20. Ir sunkiai man žiūrėjosi virš 2valandų..
Blade: Trinity,
Toks visai pasirodė lengvas filmas, net nežinau, visos Blade'o dalys kažkaip gerai susižiūrėjo, patiko, nors didelio įvertinimo negaliu duoti, daugiau nei 6. bet ne 7
One Flew Over the Cuckoo's Nest,
O šitas tikrai tobulas, gaila, jog jo anskčiau nemačiau. Vaidyba, siužetas, viskas puikiai atlikta, neturiu jokių priekaištų šiam filmui, gal tiesiog nepatiko tos seselės vaidmuo , bet čia tik šiaip patiko/nepatiko, you know
Na, ir filmo pabaiga lyg ir sukrečianti, dramatiška. 10/10.
Ilgai ruošiaus, pagaliau prisiruošiau. Neblogas, tik galėjo pabaigoj būti labiau psichologinė dvikova, nei drakonų kovos stiliaus susirėmimas, bet šiaip tikrai originalus filmas.
ep rašė: dead soul, nezinau ar tau patiks, greiciau ne, bet nepraleisk Manhunter (1986) , tau turetu buti aktualu DD
(cia bus pirma ekranizacija butent raudono drakono)
nerandu as jo lietuviskai, o kitos nera tokios kalbos, kad mokeciau taip idealiai jog neliktu spragu ;o teks raudona drakona ziet
na jeigu nedraugausi su anglu, busi priversta praleist 90% normalesniu filmu, ir busi priversta draugaut su fastfudu. mesk lauk sita kompanija! kol dar nevelu, kol netapai stora ir negrazi kol dar visiskai neatrofavosi skonio receptoriai!
ep rašė: dead soul, nezinau ar tau patiks, greiciau ne, bet nepraleisk Manhunter (1986) , tau turetu buti aktualu DD
nerandu as jo lietuviskai, o kitos nera tokios kalbos, kad mokeciau taip idealiai jog neliktu spragu ;o teks raudona drakona ziet
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Lucky Number Slevin
man tas aktorius su kraujo bruksneliu ant nosies daaaaug grazesnis nei sutvarkytas ir sveikas. kas patiko, tai pradzia kai taip daug tuscios vietos, kai niekas neaisku buvo dar. pati eiga tas laikas iki pabaigos irgi idomiai ziurejosi, tik nusivyyyyliau, kad taip paprastai viskas paaiskinama pabaigoj. kazkaip nebeidomu net. pvz as vidury filmo galvojau, kad ziuresiu dar karta, bet nebematau tikslo dabar kai nebera imanoma susigalvoti kitokiu imanomu variantu pabaigai. to motyyyvo ar kazko. viskas kaip ant lekstutes, jokios vietos fantazijai. 6/10
2011 m. sausio 14 d. 01:28:50
2011 m. sausio 14 d. 00:20:10
Buried (2010)
2011 m. sausio 13 d. 17:14:59
Shes out of my league - nu nustebino, nors ir holivudinė tipiška, bet kažkodėl tikrai patiko, labai daug juokiaus
Valentine`s day - išjungiau nuo pusės, nu taip vangu, taip neįdomu... Love Actually ripint bandyta, bet failas gavos.
2011 m. sausio 13 d. 09:51:58
https://www.imdb.com/title/tt1045772/
Na, kaip čia pasakius...
Filmas buvo žiūrėtas dėl J. Carrey ir škoto McGregor - nelabai įsivaizdavau šių skirtingų aktorių duetą.
Oo taip, DUETĄ.
Kadangi prieš tai jokių treilerių nežiūrėjau ir anotacijų neskaičiau, 90proc. filmo sedėjau nusivylusi: ta gėjiška meilė manęs nei kiek nedomino, tos saldybės ir visa kita.
Tačiau artėjant link pabaigos patapo įdomiau ir, sakyčiau, visiškai nenuspėjama.
Kaip suvokiu, ši komiška istorija yra alia pagal tikrus faktus, nors tikiu, kad didžioji dalis filme pagražinta.
Pabaiga, kuri buvo išties įdomi, ištempė filmą, mat kitaip būt buvę išvis nekas.
Daugmaž pritariu imdb - 6,4/10
2011 m. sausio 12 d. 13:40:42
Pagaliau pamačiau, jau labai senai mano must see filmų sąraše. Na, tikėjausi kažko kitko, todėl šiek tiek nusivyliau, nors negaliu sakyti ,kad nepatiko. Garso takelis labai geras, reikės paklausyti. So, rašau 8~/10
White Noise,
Mažokas imdb reitingas, nors filmas visai neblogas. Gal kiek realiai nerealus. Kažkaip neturiu kažkokio labai jau pastebėjimo dėl šio filmo. Rašau 7~/10.
Daybreakers,
Vat čia tai filmas apie vampyrus, pagaliau gali ramiai pažiūrėti tokį siužetą, kuris neknisa tau proto kaip Twilaightai. 7,5/10.
The Exorcist (1973)
Ta apsėsta mergaitė yra viso filmo centras, filmas lyg ir nieko ypatingo, bet vat siužetas gana neprastas, kaip ir sakiau tos apsėstos mergaitės vaidmuo, o šiaip vietomis yra nuobodoka, kelių scenų galėtų ir nebūti, nors bendrai rašau 8/10.
(kažką čia supjoviau)
2011 m. sausio 11 d. 23:54:17
https://www.youtube.com/watch?v=AF p6BVHiVPo
https://www.imdb.com/title/tt1588170/
Pažiurėjau aš šį filmą I saw the devil (2010) iš ties puikus filmas. Neesu korėjiškų filmų mėgėjas tiesa sakant vietoj Oldboy nieko ir matęs neesu. Bet šis filmas nuostabus, ganėtinai žiaurus daug smurto, bet viskas pateikta labai suptiliai ir išties vienas geriausių filmų savo žanre. Visiems patariu ypač tiems kurie mėgsta įtemptus, kažkiek šokiruojančius filmus bei tiems kurie mėgsta "tamsų" kiną.
2011 m. sausio 11 d. 18:11:55
https://www.imdb.com/title/tt1588170/
2011 m. sausio 10 d. 15:37:35
Labai patiko. Šmaikšti miela romantinė komedija. Romain Duris užbūrė
'The Fast and the Furious'
'2 Fast 2 Furious'
'The Fast and the Furious: Tokyo Drift'
Pirmą kartą taip normaliai pažiūrėjau. Visi žinot, kad geras daiktas tai yra, ir čia aš viena matyt tokia atsilikusi buvau.
Sužadino nostalgiją 'Need for speed'ui'
2011 m. sausio 10 d. 15:20:26
Tiek Nortonas, tiek Pitt'as nepakartojami. Įsimylėjau juos abu iš naujo, tiek įsimylėjau filmą iš naujo.
Komentuoti apie jį man rodos net nereikia
2011 m. sausio 10 d. 12:09:43
Nors ir kiek išsiblaškymo būsenoj žiūrėjau, bet pagavo mano dėmesį. Kelis kartus turėjau mintį, kad būtent taip baigsis, bet vis tiek vertinu tikrai neblogai, neprireikė nei didelio voratinklio, geram mindfuckui padaryt
2011 m. sausio 10 d. 11:16:22
https://www.imdb.com/title/tt0327084/
Na, filmukas mielas, šiltas su visai smagiais juokeliais. "Tik tiek, kiek reeeikia..." - ta vieta šauni : ]
7,8/10
* How to Train Your Dragon [2010]
https://www.imdb.com/title/tt0892769/
Oii, šis išties puikiausias iš pastaruoju metu matytų filmukų.
Juokingas, mielas, intriguojantis. Ir šiaip, visad patinka, kai filmas turi gėrio nešimo idėją.
Labai ir labai verta pamatyti.
9,2/10
* 8 1/2 [1963]
https://www.imdb.com/title/tt0056801/
Na, Fellinis man pasirodė keistas. Nors savotiškai patikęs.
Tiesa, filmą žiūrėjau su rusišku vertimu ir supratau, jog tokio lygio filmui mano rusų kalbos žinios nėra itin tinkamos.. Geriau jau būtų orginalas (italų) su kad ir angliškais subtitrais. Gali tekti darkart pažiūrėti, kad suprasčiau visus niuansus.
O šiaip M. Mastroianni išties žavingas. Rimtas ir vyriškas (nekalbant apie jo mergišišką herojų).
Nespalvoti-seni filmai visad turi tą kažkokią aurą... Ir fantazijos elementai - stebinantys.
Bendrai (iš to ką/kiek supratau) - 7,3/10
2011 m. sausio 10 d. 09:37:05
2011 m. sausio 8 d. 23:22:41
jūsų komentarų, rekomendacijų dėka nutariau pažiūrėti, nors daugybė filmų jau daug ilgiau laukia eilės, kada juos peržiūrėsiu. Tačiau nenusivyliau, filmas beveik tobulas. Stiprus siužetas, vietomis sunku suprasti, bet viskas tame gerai. Na, iki 10 trūksta kažko, todėl stiprus 9.
Dawn of the dead (1978 m.),
Kažkaip daug kuo skiriasi nuo 2004 remake'o. Ir 2004 man daug labiau patiko. Nors nieko keisto, šio 1978 metų efektai ir visa kita defektuoja 2004 metų. Nevykęs zombių grimas, mėlyni zombiai kaip avatare mėlyni ateiviai. Keista, imdb gana neblogas įvertin9mas lankytojų 8. Geresnis nei 2004, pats rašau kaip tokių metų filmui 7/20. Ir sunkiai man žiūrėjosi virš 2valandų..
Blade: Trinity,
Toks visai pasirodė lengvas filmas, net nežinau, visos Blade'o dalys kažkaip gerai susižiūrėjo, patiko, nors didelio įvertinimo negaliu duoti, daugiau nei 6. bet ne 7
One Flew Over the Cuckoo's Nest,
O šitas tikrai tobulas, gaila, jog jo anskčiau nemačiau. Vaidyba, siužetas, viskas puikiai atlikta, neturiu jokių priekaištų šiam filmui, gal tiesiog nepatiko tos seselės vaidmuo
Na, ir filmo pabaiga lyg ir sukrečianti, dramatiška. 10/10.
2011 m. sausio 8 d. 17:18:30
Jim Carrey vaidina ne klauną. Ir vien dėl to verta pažiūrėti.
2011 m. sausio 8 d. 12:56:51
Ilgai ruošiaus, pagaliau prisiruošiau. Neblogas, tik galėjo pabaigoj būti labiau psichologinė dvikova, nei drakonų kovos stiliaus susirėmimas, bet šiaip tikrai originalus filmas.
2011 m. sausio 7 d. 16:14:08
Kaip tokiai Nortono mylėtojai, gėda man, kad tik dabar tą filmą pažiūrėjau
9/10
2011 m. sausio 7 d. 11:33:13
https://www.imdb.com/title/tt0070233/
Puiki legendinė rusiška komedija. Juokiausi juokiausi.
Aktoriai šaunūs, matyti, žinoma.
Išties kaip gerai komedijai jai nieko ir netrūksta.
10/10
2011 m. sausio 7 d. 11:24:24
dead soul, nezinau ar tau patiks, greiciau ne, bet nepraleisk Manhunter (1986) , tau turetu buti aktualu
na jeigu nedraugausi su anglu, busi priversta praleist 90% normalesniu filmu, ir busi priversta draugaut su fastfudu. mesk lauk sita kompanija! kol dar nevelu, kol netapai stora ir negrazi
2011 m. sausio 7 d. 10:50:57
dead soul, nezinau ar tau patiks, greiciau ne, bet nepraleisk Manhunter (1986) , tau turetu buti aktualu
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2011 m. sausio 5 d. 14:34:04
man tas aktorius su kraujo bruksneliu ant nosies daaaaug grazesnis nei sutvarkytas ir sveikas. kas patiko, tai pradzia kai taip daug tuscios vietos, kai niekas neaisku buvo dar. pati eiga tas laikas iki pabaigos irgi idomiai ziurejosi, tik nusivyyyyliau, kad taip paprastai viskas paaiskinama pabaigoj. kazkaip nebeidomu net. pvz as vidury filmo galvojau, kad ziuresiu dar karta, bet nebematau tikslo dabar kai nebera imanoma susigalvoti kitokiu imanomu variantu pabaigai. to motyyyvo ar kazko. viskas kaip ant lekstutes, jokios vietos fantazijai.