The Social Network,
Na, puiki istorija, kuri paremta tikrais keletos žmonių gyvenimo faktais. Asmeniškai mane šiek tiek erzino filmas, dėl to, jog pats filmas apie facebook'ą, jo istoriją. Garso takelis gana neblogas.
7,5/10.
Buried,
Kupinas įtampos filmas. Na, faktas, kuris man nedavė ramybės, jog realiai tiek laiko išbūti po žeme ir dar karste be oro neįmanoma, nebent tos tabletės, kurias surijom, kažkokiu tai būdu padėjo jam ilgiau išbūti, na ir šiaip pabaigos likau nesupratęs.
7/10
Ink,
ale ir keistenybė filmas, apie sapnus, mažus vaikus
Patiko. Garso takelis super. Senai, kada ir pačia pabaiga nenusivyliau.
Imdb reitingas gana mažas tokiam filmui, na, gal žmonės nesuprato filmo.
7,7/10.
Jau nebenorėjau laukti, kol pasieks mūsų k/t ekranus, gal truputį be reikalo. Black Swan (2010 m., rež. Darren Aronofsky).
Dar viena stilizuota košmaro versija su trupučiu sekso, kraujo, deformacijom ir tamsiuoju alter ego. Filmas niūrus, labai vizualus (dar puikus apšvietimas ir kameros darbas), N. Portman — nuostabi. Minusai? Labiausiai erzino primityvus simbolizmas, dauguma simbolių taip piktybiškai kišami po nosimi, kad net neįdomu žiūrėti.
Aronofsky man vis tiek per manieringas (kalbant ne vien apie šį filmą), kartais susidaro įspūdis, kad perspaudžia dirbtinai, bet, nepaisant to, Black Swan — stiprus ir gražus Holivudo produktas, ir jei kalbant apie šių metų iškiliausiuosius (t.y. labiausiai linksniuojamus) iš anų kraštų — už kokį Inception tikrai pranašesnis.
Pasikartosiu, kad Gabooks labai gerai apžvelgia filmus.
Kad apžvelgtų juos prieš TV seansą. Geriau, Gabook, eik į TV dirbti, tai visiems padėsi.
O dabar ten tie, kurie sako, jie nieko nepasako... Akcijonavičienė... Rytis Zemkauskas.
Nenoriu akcijonavičių, nenorių snobų pižonų visokių... Noriu Gabooko per Tv
- Siužetas itin nuspėjamas;
- Antra dalis, mano galva, ryškiai prasčiausia;
- Jokių intelektualesnių idėjų;
- Maži imdb reitingai dažniausiai būna ne veltui (spėju, čia dėl primityvumo..)
Pliusai:
- Lengvam pažiūrėjimui - pats tas;
- Sesei patiko : ]]
- Pagrindiniai aktoriai, kitaip nei maniau, visai neerzino;
- Tokia mergaitiška meilės istorija visai nenuobodžiai žiūrisi, kai įsijauti. Aišku, kai pamačiau treilerį 4tos dalies, supratau, kad jau tikrai super nuspėjama. Bet vis tiek kažkoks moteriškasis-mielasis pradas nori, kad jiedu būtų kartu, laimingi... O Džeikobas.. - na, man rodos, jis tik fiziškai Bellą traukia : ] O tiedu tokie blyškiaveidžiai, paplaukę, labai tinkantys vienas kitam.
- Į kino teatrą tikrai dėl tokio neičiau, bet daba, esu tikra, likusias dalis pažiūrėsiu, kai bus kada kur atsisiųsti.
Bendrai: 6/10
-You need to stop all ... this
-But you just pointed to all of me!
nors is tikruju gan nuspejamas ir holivudiskas. Bet man patiko
nemiegu rašė: \"Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1\"
Patiko. Velniškai.
Daugiau vietos Hermionos ir Ronio personažams, t.y. jie parodyti ne tik iš tos pusės, iš kurios buvo įprasta juos matyti. Maloniausias akiai iš visų HP serijos filmų (turbūt dėl kur kas dažniau nei anksčiau kintančių gamtovaizdžių).
Žaviausia vieta - pasaka apie deathly hallows. (:
Šį pažiūrėjau ir aš.
Na, visokias žavias pasakas kaip Žiedų valdovas ir Poteriai verta žiūrėti kine, paprastai efektai ten reikšmingas dalykas.
Kitokia dalis, nei visos, tas tiesa.
Bet patiko.
Žiema kažkaip idiliškai rodėsi, dar prie kapų tėvų, kai Haris stovėjo.
Žinoma, įdomiausios vietos dar prieš akis, kita dalis ryškiai palikta desertui.
O šiaip, 8/10.
Pats filmas neblogas, tačiau turi ne vieną ir ne du "lapsus'us".
Pvz, tai, kad niekas neatpažino (iš miestelio), nepaisant to, kad alia 10 metų jau praėjo, kad ten visai ne karaliaus sūnus - buvo kiek keistoka.
Aišku, tą "įsimylėjimą" galima buvo iš pat pradžių nuspėti ir tas prieš išjojant Robinui "Aš myliu tave, Mariljon" kažkaip saldžiai nuvilnijo...
O dar tai, kad ji paskui stojo į mūšį - visa tai kažkur jau matyta.
Kovų scenos neįdomios.
Orginalumu nepasižymintis filmas, jei trumpai.
Aišku, Anglijos gamta žavi.
imdb reitingas beveik tobulai šįkart ir mano nuomonę atspindi
6,9/10
(geri aktoriai "ištempė" filmą).
Filmas sudomino del automobiliu gaudyniu(man tokie labai patinka) bei del Dodge Challenger Bet ir vel uzkliuvo pabaiga, kuria visiskai netiketa ir, mano manymu, labai netinkama.
Filmas apie facebook įkūrėją ir patį facebook atsiradimą D Įdomu kiek ten viskas yra pagražinra ir pervertinta, bet pats filmas buvo ganėtinai įdomus. Net nebuvo nuobodu žiūrėt, o ir jau šviesos kino teatre užsidegė, aš nesuvokiau, kad jis baigėsi Galvojau bus dar kažkas.
jeigu jums patiko tokie filmai kaip: se7en, fight club, curious case of b.button... tai ir sita neverta praleisti, na bent jau mano tokia nuomone buvo, na ir paziurejus si filma, mano spejimas pasitvirtino.
pagrindinio veikejo personazas labai patiko, o ir primine klasioka, toks pat buvo smart a$$
o man kilo klausimas ar jus naudojates fb... na bet cia jam ne vieta.
Dabar žiūrėjau Goro Verbinskio (Karibų Jūros Piratai) filmą "Pelės Gaudynės",
su antraplaniu Christopherio Walkeno vaidmeniu,
vertinu kaip filmą vaikams labai aukštai: 9/10
Puiki vaidyba, gana netikėta atomazga.
7,5/10
be to, filmo muziką kūrė ta pati L.Gerrard kaip ir kitam filmui su Crow: Gladiatorius
tik jos pora šįkart buvo ne Zimmer, o Pieter Bourke
Na žinoma, ir dėl Russell Crowe, ir dėl Al Pacino.
Filmas visą laiką buvo įtraukęs, gana įdomi siužetinė linija.
7,5/10
Geras.
Skandinaviški filmai turi savo šarmo.
Pačia idėjos esme priminė "Adomo obuolius", teigiamas, kupinas gėrio.
Patiko išsakomų minčių pagrįstumas, KAIP mokoma elgtis teisingai.
Ir berniukai mieli labai.
8/10
Pradžioje buvau kiek skeptiška šio filmuko atžvilgiu... Maniau, mašinystės ten kažkokios, ne man.
Tačiau nuo pat pradžių pralinksmino. Tooooks mielas tas mašinukas šiukšlių... Dar tos akys... : ))
O smagiausia, kai sakydavo kita robotė jam:"Vuooooliau", o tas:"Ieeeeeeva".
Šiltas be galo.
9/10
na net nežinau, visada buvau Rodrigeso fanas, ir suprantu jo stilių, bet čia gal kiek per daug buvo... Balansavimas ant absurdo ribos yra gerai, bet čia jau labiau riba buvo peržengta
Įdomi filmo pabaiga.Susidarė įspūdis,kad kai Silvija jau buvo nužudyta,tačiau jos dvasia siela 'pasakotų' pati ; ) ,ta prasme,kad jos dvasia skraidžiojo vis dar : D
Keistai pasirodė Dženės ir Silvijos tėvų reakcija,kai Rikis pastarąją parvežė į Portedžą(pas sesių tėvus),bet šie ,mano akimis žiūrint,kažkaip nenuoširdžiai/abejingai/netikrai sutiko žinią,jog jų dukros buvo kankinamos.
Mamos vietoje būčiau iš kartopaskambinus policijai pranešti apie įvykįir tai Gertrūdai plaukus nurovusi už šlykštų elgesį su dukromis...
Ir šiaip jų tėvai man pasirodė apsileidę šeimos reikalais,palikinėdavo jas pas beleką,na toks jau buvo jų darbas,gastroliuoti cirke...
Pagrinde filmas patiko,tad 7,5/10
Vis aditėliojau, tai mokslas, tai laiko nėra, tai nuotaikos. Kai į paštą gavau grasinantį laišką, kad jau paskutiniai seansai, supratau — reikia visgi nueiti. Kai apkabinsiu tave (2010, rež. Kristijonas Vildžiūnas). Po visko mąsčiau, ar kada nors iš vis ateis tokie laikai, kai, pažiūrėjęs filmą, galėsi pasakyti tiesiog „geras“ ir nepridėti žodžių junginio „kaip lietuviškas“? Filmas, be abejo, visa galva aukščiau už Anarchijas Žirmūnuose, Amaya's (nors gal šio nedera vadinti lietuvišku?) ir Zero, ir pats iš savęs turi viską, ko reikia geram kūriniui, tik bėda ta, kad to „visko“ jis, panašu, vietomis tiesiog neišveža. Istorija kaip medžiaga, su kuria būtų galima dirbti — puiki, bet neišbaigta, o tiek daug už ko būtų buvę galima užsikabinti. Nors buvo scenų, dialogų, kur pagalvojau, kad va čia — gerai, tikrai gerai. Ir pabaiga man pasirodė labai vykusi. Žodžiu, nors naujų aukštumų ir nepasiekia, žiūrėti jį verta.
Precious,
puikus socialinis filmas. Pabaiga, kike netikėta, nes vis dėlto maniau, kad baigsis kaip įprasta holyvudo filmuose su laiminga pabaiga ir balblalbla, bet patenkintas ir tokia pabaiga, suprantama. Na, ir pati vaidyba patenkinama.
8/10
Last of the Living,
nepavadinsi geru, nei vidutiniu filmu, toks lig ir crap, bet neturint, ką veikti galima pažiūrėti, nors nuoširdžiai nesiūlau, 5/10.
Shelter (2010)
Toks wtf?
6/10
Cube Zero,
na, va pabaigiau tą Cube filmų trilogiją.
Na, nelabai skiriasi nuo ansktesnių dalių, pamačiau ir kitą kartą labai susimastyčiau ar vėl žiūrėti, ar rekomenduoti.
6/10
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. gruodžio 27 d. 19:25:09
Na, puiki istorija, kuri paremta tikrais keletos žmonių gyvenimo faktais. Asmeniškai mane šiek tiek erzino filmas, dėl to, jog pats filmas apie facebook'ą, jo istoriją. Garso takelis gana neblogas.
7,5/10.
Buried,
Kupinas įtampos filmas. Na, faktas, kuris man nedavė ramybės, jog realiai tiek laiko išbūti po žeme ir dar karste be oro neįmanoma, nebent tos tabletės, kurias surijom, kažkokiu tai būdu padėjo jam ilgiau išbūti, na ir šiaip pabaigos likau nesupratęs.
7/10
Ink,
ale ir keistenybė filmas, apie sapnus, mažus vaikus
Patiko. Garso takelis super. Senai, kada ir pačia pabaiga nenusivyliau.
Imdb reitingas gana mažas tokiam filmui, na, gal žmonės nesuprato filmo.
7,7/10.
2010 m. gruodžio 27 d. 19:07:52
O šiaip, dėkoju.
Man pačiai patinka Dilgeles apžvalgos, kiba Pipinytės dukterėčia esi : ]
Gana tiksliai visad.
2010 m. gruodžio 27 d. 18:34:47
Black Swan (2010 m., rež. Darren Aronofsky).
Dar viena stilizuota košmaro versija su trupučiu sekso, kraujo, deformacijom ir tamsiuoju alter ego. Filmas niūrus, labai vizualus (dar puikus apšvietimas ir kameros darbas), N. Portman — nuostabi. Minusai? Labiausiai erzino primityvus simbolizmas, dauguma simbolių taip piktybiškai kišami po nosimi, kad net neįdomu žiūrėti.
Aronofsky man vis tiek per manieringas (kalbant ne vien apie šį filmą), kartais susidaro įspūdis, kad perspaudžia dirbtinai, bet, nepaisant to, Black Swan — stiprus ir gražus Holivudo produktas, ir jei kalbant apie šių metų iškiliausiuosius (t.y. labiausiai linksniuojamus) iš anų kraštų — už kokį Inception tikrai pranašesnis.
2010 m. gruodžio 27 d. 14:27:09
Kad apžvelgtų juos prieš TV seansą. Geriau, Gabook, eik į TV dirbti, tai visiems padėsi.
O dabar ten tie, kurie sako, jie nieko nepasako... Akcijonavičienė... Rytis Zemkauskas.
Nenoriu akcijonavičių, nenorių snobų pižonų visokių... Noriu Gabooko per Tv
2010 m. gruodžio 27 d. 10:10:35
https://www.imdb.com/title/tt1099212/
* Twilight: New Moon [2009]
https://www.imdb.com/title/tt1259571/
* Twilight: Eclipse [2010]
https://www.imdb.com/title/tt1325004/
Na, šiaip buvau labai skeptiška šio paaugliško filmo atžvilgiu. Bet kažkada pamačiau Muse klipą "Neutron Star Collision" ir nutariau pažiūrėti [juoba, kad 6metė sesė bais norėjo].
Minusai:
- Siužetas itin nuspėjamas;
- Antra dalis, mano galva, ryškiai prasčiausia;
- Jokių intelektualesnių idėjų;
- Maži imdb reitingai dažniausiai būna ne veltui (spėju, čia dėl primityvumo..)
Pliusai:
- Lengvam pažiūrėjimui - pats tas;
- Sesei patiko : ]]
- Pagrindiniai aktoriai, kitaip nei maniau, visai neerzino;
- Tokia mergaitiška meilės istorija visai nenuobodžiai žiūrisi, kai įsijauti. Aišku, kai pamačiau treilerį 4tos dalies, supratau, kad jau tikrai super nuspėjama. Bet vis tiek kažkoks moteriškasis-mielasis pradas nori, kad jiedu būtų kartu, laimingi... O Džeikobas.. - na, man rodos, jis tik fiziškai Bellą traukia : ] O tiedu tokie blyškiaveidžiai, paplaukę, labai tinkantys vienas kitam.
- Į kino teatrą tikrai dėl tokio neičiau, bet daba, esu tikra, likusias dalis pažiūrėsiu, kai bus kada kur atsisiųsti.
Bendrai: 6/10
2010 m. gruodžio 25 d. 11:50:45
visai nieko, maloniai susiziurejo, toks malonus ir mielas filmas.
-You need to stop all ... this
-But you just pointed to all of me!
nors is tikruju gan nuspejamas ir holivudiskas. Bet man patiko
2010 m. gruodžio 25 d. 01:14:27
2010 m. gruodžio 24 d. 15:55:54
\"Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1\"
Patiko. Velniškai.
Daugiau vietos Hermionos ir Ronio personažams, t.y. jie parodyti ne tik iš tos pusės, iš kurios buvo įprasta juos matyti. Maloniausias akiai iš visų HP serijos filmų (turbūt dėl kur kas dažniau nei anksčiau kintančių gamtovaizdžių).
Žaviausia vieta - pasaka apie deathly hallows. (:
Šį pažiūrėjau ir aš.
Na, visokias žavias pasakas kaip Žiedų valdovas ir Poteriai verta žiūrėti kine, paprastai efektai ten reikšmingas dalykas.
Kitokia dalis, nei visos, tas tiesa.
Bet patiko.
Žiema kažkaip idiliškai rodėsi, dar prie kapų tėvų, kai Haris stovėjo.
Žinoma, įdomiausios vietos dar prieš akis, kita dalis ryškiai palikta desertui.
O šiaip, 8/10.
2010 m. gruodžio 23 d. 00:25:17
https://www.imdb.com/title/tt0955308/
Na, Russell Crowe man visad atrodė itin vyriškas, tad šis vaidmuo jam tiko.
O Cate Blanchett.. - na, ji nuostabi, kaip visad. Viena geriausių aktorių, be abejonės.
Pats filmas neblogas, tačiau turi ne vieną ir ne du "lapsus'us".
Pvz, tai, kad niekas neatpažino (iš miestelio), nepaisant to, kad alia 10 metų jau praėjo, kad ten visai ne karaliaus sūnus - buvo kiek keistoka.
Aišku, tą "įsimylėjimą" galima buvo iš pat pradžių nuspėti ir tas prieš išjojant Robinui "Aš myliu tave, Mariljon" kažkaip saldžiai nuvilnijo...
O dar tai, kad ji paskui stojo į mūšį - visa tai kažkur jau matyta.
Kovų scenos neįdomios.
Orginalumu nepasižymintis filmas, jei trumpai.
Aišku, Anglijos gamta žavi.
imdb reitingas beveik tobulai šįkart ir mano nuomonę atspindi
6,9/10
(geri aktoriai "ištempė" filmą).
2010 m. gruodžio 21 d. 21:32:12
Visai neblogs films apie vietnamo kara. Visas filmas visai neblogas, taciau man labai uzkliuvo pabaiga, kuri man nepatiko. Bet siaio filmas tikrai vertas demesio.
Vanishing Point 1971m.
Filmas sudomino del automobiliu gaudyniu(man tokie labai patinka) bei del Dodge Challenger
2010 m. gruodžio 20 d. 20:11:58
The Social Network
Filmas apie facebook įkūrėją ir patį facebook atsiradimą
jeigu jums patiko tokie filmai kaip: se7en, fight club, curious case of b.button... tai ir sita neverta praleisti, na bent jau mano tokia nuomone buvo, na ir paziurejus si filma, mano spejimas pasitvirtino.
pagrindinio veikejo personazas labai patiko, o ir primine klasioka, toks pat buvo smart a$$
o man kilo klausimas ar jus naudojates fb... na bet cia jam ne vieta.
2010 m. gruodžio 20 d. 19:59:00
su antraplaniu Christopherio Walkeno vaidmeniu,
vertinu kaip filmą vaikams labai aukštai: 9/10
2010 m. gruodžio 20 d. 19:56:33
* The Insider [1999]
https://www.imdb.com/title/tt0140352/
7,5/10
be to, filmo muziką kūrė ta pati L.Gerrard kaip ir kitam filmui su Crow: Gladiatorius
tik jos pora šįkart buvo ne Zimmer, o Pieter Bourke
įtraukiantis filmas, teisingai sakei.
M.Manno režisūra, geras sekimo/špionažo filmas,
nusipelno 10/10
2010 m. gruodžio 20 d. 09:45:52
https://www.imdb.com/title/tt0140352/
7,5/10
* In a Better World [2010]
https://www.imdb.com/title/tt1340107/
Geras.
Skandinaviški filmai turi savo šarmo.
Pačia idėjos esme priminė "Adomo obuolius", teigiamas, kupinas gėrio.
Patiko išsakomų minčių pagrįstumas, KAIP mokoma elgtis teisingai.
Ir berniukai mieli labai.
8/10
* WALL·E [2008]
https://www.imdb.com/title/tt0910970/
Pradžioje buvau kiek skeptiška šio filmuko atžvilgiu... Maniau, mašinystės ten kažkokios, ne man.
Tačiau nuo pat pradžių pralinksmino. Tooooks mielas tas mašinukas šiukšlių... Dar tos akys... : ))
O smagiausia, kai sakydavo kita robotė jam:"Vuooooliau", o tas:"Ieeeeeeva".
Šiltas be galo.
9/10
2010 m. gruodžio 20 d. 07:55:36
Macehete
na net nežinau, visada buvau Rodrigeso fanas, ir suprantu jo stilių, bet čia gal kiek per daug buvo... Balansavimas ant absurdo ribos yra gerai, bet čia jau labiau riba buvo peržengta
Kaip kam, kaip kam. Pats gal irgi antrą kart nežiūrėčiau. Mano nuomone, filmo tikslas buvo pašiepti tuos kovinio stiliaus filmus, būtent peržengiant visas įmanomas ribas.
2010 m. gruodžio 20 d. 00:34:13
2010 m. gruodžio 19 d. 21:50:41
2010 m. gruodžio 19 d. 20:50:25
Įdomi filmo pabaiga.Susidarė įspūdis,kad kai Silvija jau buvo nužudyta,tačiau jos dvasia siela 'pasakotų' pati ; ) ,ta prasme,kad jos dvasia skraidžiojo vis dar : D
Keistai pasirodė Dženės ir Silvijos tėvų reakcija,kai Rikis pastarąją parvežė į Portedžą(pas sesių tėvus),bet šie ,mano akimis žiūrint,kažkaip nenuoširdžiai/abejingai/netikrai sutiko žinią,jog jų dukros buvo kankinamos.
Mamos vietoje būčiau iš kartopaskambinus policijai pranešti apie įvykįir tai Gertrūdai plaukus nurovusi už šlykštų elgesį su dukromis...
Ir šiaip jų tėvai man pasirodė apsileidę šeimos reikalais,palikinėdavo jas pas beleką,na toks jau buvo jų darbas,gastroliuoti cirke...
Pagrinde filmas patiko,tad 7,5/10
2010 m. gruodžio 19 d. 20:37:15
Kai apkabinsiu tave (2010, rež. Kristijonas Vildžiūnas). Po visko mąsčiau, ar kada nors iš vis ateis tokie laikai, kai, pažiūrėjęs filmą, galėsi pasakyti tiesiog „geras“ ir nepridėti žodžių junginio „kaip lietuviškas“? Filmas, be abejo, visa galva aukščiau už Anarchijas Žirmūnuose, Amaya's (nors gal šio nedera vadinti lietuvišku?) ir Zero, ir pats iš savęs turi viską, ko reikia geram kūriniui, tik bėda ta, kad to „visko“ jis, panašu, vietomis tiesiog neišveža. Istorija kaip medžiaga, su kuria būtų galima dirbti — puiki, bet neišbaigta, o tiek daug už ko būtų buvę galima užsikabinti. Nors buvo scenų, dialogų, kur pagalvojau, kad va čia — gerai, tikrai gerai. Ir pabaiga man pasirodė labai vykusi. Žodžiu, nors naujų aukštumų ir nepasiekia, žiūrėti jį verta.
2010 m. gruodžio 16 d. 12:15:05
puikus socialinis filmas. Pabaiga, kike netikėta, nes vis dėlto maniau, kad baigsis kaip įprasta holyvudo filmuose su laiminga pabaiga ir balblalbla, bet patenkintas ir tokia pabaiga, suprantama. Na, ir pati vaidyba patenkinama.
8/10
Last of the Living,
nepavadinsi geru, nei vidutiniu filmu, toks lig ir crap, bet neturint, ką veikti galima pažiūrėti, nors nuoširdžiai nesiūlau, 5/10.
Shelter (2010)
Toks wtf?
6/10
Cube Zero,
na, va pabaigiau tą Cube filmų trilogiją.
Na, nelabai skiriasi nuo ansktesnių dalių, pamačiau ir kitą kartą labai susimastyčiau ar vėl žiūrėti, ar rekomenduoti.
6/10