Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2010 m. gruodžio 14 d. 15:29:44
Košmaras Guobų gatvėje / A Nightmare on Elm Street[2010]
Ak,šitas filmas nuostabus.Jau seniai taip bebuvau įsijautus į filmą
Na siužetas nuspėjamas,bet kam patinka siaubai tam tai netrukdys.
Mane prajuokino šiek tiek ta vieta,kai Džesis pateko į kalėjimą ir nenorėdamas užmigti 'trukdė' kitam kaliniui : )
8/10
Nesu mačius ankstesnių filmų apie Fredį,bet manau,kad teks tai padaryti,nes šis sudomino
Prieglauda / The Orphanage
Be galo seniai žiūrėjau siaubo filmus.
Ir šiandiena atėjo tą diena,kai vėl įsijungiau būtent siaubo. Ir likau patenkinta šiuo filmu 1,5h buvo įtemptos ir su įdomumu žiūrėtos.
Visgi kartais atsiranda ir šių laikų siaubo filmų kurie prikausto.
9/10
sonia-amy rašė: "Predators" Grobuonis 2010...Na ganetinai nuspejamas holivudiskas filmas...Jau nuo pat pradziu galima buvo suprast,i kad tas daktaras kazkoks netoks...Na, bet filmas nenuobodus, galima drasiai duoti 8/10...
"Predators" Grobuonis 2010...Na ganetinai nuspejamas holivudiskas filmas...Jau nuo pat pradziu galima buvo suprast,i kad tas daktaras kazkoks netoks...Na, bet filmas nenuobodus, galima drasiai duoti 8/10...
the time's traveler wife (keliautojo laiku žmona).
Paprastai nemėgstu filmu žiūrėti per pc, o jei ir žiūriu, tai kelias dienas ( ta prasme, į dieną po 30min. maždaug). Bet šitas - geras. Labai skaniai susižiūrėjo per kartą ir net šiokių tokių emocijų išspaudė... Drąsiai rekomenduoju. 10'/10.
Cube,
pasirodo aš kažkada mačiau antrą dalį Cube, o maniau, jog ten pirma dalis., šiaip būtų smagu
Na, pirma dalis geresnė nei antra, beliko paskutinę pamatyti 3d šį filmą pamatyti, gal sukurs ateity.
7/10.
gerai, reikia pripazinti, kad nuejau paziureti tik del pavadinimo. dar vienas giallo. 'uzkabino' zanras po filmu vakaro ryskiai.
sitas, beje, net geresnis uz praeita ziureta ''who's next''. stipresnis, o ir aktoriu daugiau matytu buvo. pabaiga labiausiai patiko, gal todel kad nei as, nei kiti salia sedeje jos neatspejom. skaudancia galva arba pavargus neziureciau, nes nemastyti ir bandyti suprasti kaip ir kas neiseina. labai patiko.
8/10
perskaiciau is pradziu lacunos komentara ir, kad jau rase kad i borna panasus, galvoju giaaaaras. bet tai visai neitikimas, juokingas vietom ir jei jau lygint su bornu, tai geriau to nedaryt. o ir kaip aktore angelina jolie man tokia..nu. jau nebesiziuri ji kaip stipri moteris.
Reikės daugiau filmų su juo pažiūrėti...
7,5/10
You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010 m., rež. Woody Allen). Pasimėtęs po pasaulį Allen'as sugrįžo į Angliją. Ir porų tarpusavio peripetijos — vis dar savotiška vizitinė kortelė (gal, tiksliau, viena iš jų). Pats filmas nėra labai vykęs (už Whatever Works, tiesa, geresnis), net jei lyginant tik su šio dešimtmečio W.A. darbais. Nors negalėčiau sakyti, kad blogas, viską susumavus gaunasi +/- vidutinis. Gera pati pabaiga, patiko tai, ką jis padarė (ar ko nepadarė) su savo charakterių likimais.
Allen'o filmai turi vieną nuolatinį piliusą — jie yra malonūs žiūrėti. Pakankamai lengvi, nereikalaujantys interpretacijų „per kelis aukštus“ ir kartu — ne iš tų paplokščiųjų. Tiesiog žmonėms apie žmones, dažniausiai — su vykusia humoro doze. Kartais tokie — pats tas, tad ir šis savuose rėmuose nėra blogas variantas tamsiam žiemos vakarui.
Labai gražus itališkas filmas...
Vaikas italiukas toks mielas... o ta jo kalba...
Aišku, žiūrėjau su angliškais subtitrais, bet buvo bais gera, nes 70proc. pati itališkai supratau-prisiminiau.
Tokius filmus pažiūrint labai teigiamos ir pačios šilčiausios emocijos užlieja... Ne veltui tiek aodovanojimų gavo ir šiaip, verta ir net labai pažiūrėti. Daug minčių-pamąstymų sukelia.
8,8/10
Gaila haskių... Na, sakyčiau, ne siaubo, o šlykštynių.. Tie keisti padarai.
Savotiškai baigėsi, su klaustukais.
Na, bet šiaip neblogas, nebuvo nuobodu.
7/10
Na žinoma, Bernal'is...
Geras, įdomus, nenuspėjamas filmas, mistiškas, supintas.
Tik galėjo kokią mįslę gale palikti, nepasakyti esmės TAIP aiškiai [pabaigoje].
Filmai su G. G. Bernaliu - dauguma geri, o kartais net labai.
Šį užskaitau.
8/10
man asmeniskai panasi Borno ekranizacija neitikina, ziauriai besina kai kokia moteriske triuskina visa prezidento sauga, tarsi i darba ten priima klounus, arba kaip surakinta keleta kartu pasprunka nuo kopu ir agentu. desimt kartu jos sansai pasprukt buvo lygus nuliui
ir pati Jolie mane paskutiniu metu uzknesa, ar tai man tik vaidenas ar jos lupos labai jau neproporcingos, kazkaip visa laika labai krenta i akis...
istikruju pabaiga tokia kad panorus gali filmuot ir pratesima
na bet sprendziant is:
Box Office
Budget:
$110,000,000 (estimated)
Opening Weekend:
$36,011,243 (USA) (25 July 2010) (3612 Screens)
Gross:
$118,311,368 (USA) (24 October 2010)
jo nereike laukt.
6/10 siaip pagrinde filma sugadino AJ. pati istorija nebloga. action megejam ziuret drasiai, kitiems geriau praleist.
Patiko. Velniškai.
Daugiau vietos Hermionos ir Ronio personažams, t.y. jie parodyti ne tik iš tos pusės, iš kurios buvo įprasta juos matyti. Maloniausias akiai iš visų HP serijos filmų (turbūt dėl kur kas dažniau nei anksčiau kintančių gamtovaizdžių).
Žaviausia vieta - pasaka apie deathly hallows. (:
keletą vakarų anksčiau - Inception
Puikiai sulipdytas (gražūs perėjimai iš vieno level'io į kitą), žiūrėjau neatsitraukdama. Gal dėl to, kad siužetas man buvo gana naujas. Bet visdar kyla man įtarimas, kad di Caprio turi tik dvi veido išraiškas.
Mel filme šmėkščiojo dažniau, nei man norėtųsi ir kalbėjo visąlaik tą patį, bet tai, remiantis filmo siužetu, galima gana paprastai paaiškinti.
2010 m. gruodžio 14 d. 15:29:44
Ak,šitas filmas nuostabus.Jau seniai taip bebuvau įsijautus į filmą
Na siužetas nuspėjamas,bet kam patinka siaubai tam tai netrukdys.
Mane prajuokino šiek tiek ta vieta,kai Džesis pateko į kalėjimą ir nenorėdamas užmigti 'trukdė' kitam kaliniui : )
8/10
Nesu mačius ankstesnių filmų apie Fredį,bet manau,kad teks tai padaryti,nes šis sudomino
2010 m. gruodžio 13 d. 22:29:43
Tokio ilgumooo, kad vienu mauku sužiūrėt neįmanoma.
Bet tikrai įdomus ir geras. Nors siaubo filmu ir nevadinčiau.
Žodžiu, duodu 7,5.
2010 m. gruodžio 13 d. 11:37:44
https://www.imdb.com/title/tt0079871/
Na, britiška anglų kalba graži, bet šiaip... Nuobodokas.
Gal tik galas šiek tiek labiau patiko. Nors žiaurumynai visai ne prie širdies.
5/10
- Open Season [2006]
https://www.imdb.com/title/tt0400717/
Smagus filmukas.
Mielas meškinas : ]
Patinka tokios teigiamos idėjos.
7,3/10
2010 m. gruodžio 12 d. 20:22:20
Be galo seniai žiūrėjau siaubo filmus.
Ir šiandiena atėjo tą diena,kai vėl įsijungiau būtent siaubo. Ir likau patenkinta šiuo filmu 1,5h buvo įtemptos ir su įdomumu žiūrėtos.
Visgi kartais atsiranda ir šių laikų siaubo filmų kurie prikausto.
9/10
2010 m. gruodžio 12 d. 18:49:20
2010 m. gruodžio 12 d. 18:29:42
"Predators" Grobuonis 2010...Na ganetinai nuspejamas holivudiskas filmas...Jau nuo pat pradziu galima buvo suprast,i kad tas daktaras kazkoks netoks...Na, bet filmas nenuobodus, galima drasiai duoti 8/10...
Stenkimės nenaudoti spoilerių
2010 m. gruodžio 12 d. 18:10:29
2010 m. gruodžio 12 d. 18:03:54
2010 m. gruodžio 12 d. 11:49:21
2010 m. gruodžio 11 d. 21:59:25
Paprastai nemėgstu filmu žiūrėti per pc, o jei ir žiūriu, tai kelias dienas ( ta prasme, į dieną po 30min. maždaug). Bet šitas - geras. Labai skaniai susižiūrėjo per kartą ir net šiokių tokių emocijų išspaudė... Drąsiai rekomenduoju. 10'/10.
2010 m. gruodžio 9 d. 18:09:08
visai toks įtraukiantis,v,/. Pabaigos iš tikro nelabai supratau kaip ten kas.
Cube,
pasirodo aš kažkada mačiau antrą dalį Cube, o maniau, jog ten pirma dalis., šiaip būtų smagu
Na, pirma dalis geresnė nei antra, beliko paskutinę pamatyti 3d šį filmą pamatyti, gal sukurs ateity.
7/10.
2010 m. gruodžio 9 d. 01:32:26
https://www.imdb.com/title/tt0065143/
gerai, reikia pripazinti, kad nuejau paziureti tik del pavadinimo. dar vienas giallo. 'uzkabino' zanras po filmu vakaro ryskiai.
sitas, beje, net geresnis uz praeita ziureta ''who's next''. stipresnis, o ir aktoriu daugiau matytu buvo. pabaiga labiausiai patiko, gal todel kad nei as, nei kiti salia sedeje jos neatspejom. skaudancia galva arba pavargus neziureciau, nes nemastyti ir bandyti suprasti kaip ir kas neiseina. labai patiko.
8/10
Salt
https://www.imdb.com/title/tt0944835/
perskaiciau is pradziu lacunos komentara ir, kad jau rase kad i borna panasus, galvoju giaaaaras. bet tai visai neitikimas, juokingas vietom ir jei jau lygint su bornu, tai geriau to nedaryt. o ir kaip aktore angelina jolie man tokia..nu. jau nebesiziuri ji kaip stipri moteris.
2010 m. gruodžio 9 d. 00:38:37
- The Darjeeling Limited [2007]
https://www.imdb.com/title/tt0838221/
Lengvas, švelnus, subtilaus humoro.
Adrien Brody - šaunus. Toks simpatingas, nepopsinis ir labai talentingas vyras.
Reikės daugiau filmų su juo pažiūrėti...
7,5/10
2010 m. gruodžio 8 d. 21:20:47
Taip pat žiauriai įdomus ir visiškai išsiskiriantis iš kitų filmas"Adomo obuoliai".
2010 m. gruodžio 7 d. 22:48:30
2010 m. gruodžio 7 d. 17:44:20
Allen'o filmai turi vieną nuolatinį piliusą — jie yra malonūs žiūrėti. Pakankamai lengvi, nereikalaujantys interpretacijų „per kelis aukštus“ ir kartu — ne iš tų paplokščiųjų. Tiesiog žmonėms apie žmones, dažniausiai — su vykusia humoro doze. Kartais tokie — pats tas, tad ir šis savuose rėmuose nėra blogas variantas tamsiam žiemos vakarui.
2010 m. gruodžio 6 d. 10:13:51
https://www.imdb.com/title/tt0095765/
Labai gražus itališkas filmas...
Vaikas italiukas toks mielas... o ta jo kalba...
Aišku, žiūrėjau su angliškais subtitrais, bet buvo bais gera, nes 70proc. pati itališkai supratau-prisiminiau.
Tokius filmus pažiūrint labai teigiamos ir pačios šilčiausios emocijos užlieja... Ne veltui tiek aodovanojimų gavo ir šiaip, verta ir net labai pažiūrėti. Daug minčių-pamąstymų sukelia.
8,8/10
* The Thing [1982]
https://www.imdb.com/title/tt0084787/
Gaila haskių... Na, sakyčiau, ne siaubo, o šlykštynių.. Tie keisti padarai.
Savotiškai baigėsi, su klaustukais.
Na, bet šiaip neblogas, nebuvo nuobodu.
7/10
* Dot the I / Visi taškai ant i [2003]
https://www.imdb.com/title/tt0326835/
Na žinoma, Bernal'is...
Geras, įdomus, nenuspėjamas filmas, mistiškas, supintas.
Tik galėjo kokią mįslę gale palikti, nepasakyti esmės TAIP aiškiai [pabaigoje].
Filmai su G. G. Bernaliu - dauguma geri, o kartais net labai.
Šį užskaitau.
8/10
2010 m. gruodžio 5 d. 23:19:42
2010 m. gruodžio 5 d. 23:16:13
Salt - Moteriškas Borno prototipas? Na gal, bet istorija patiko, iki galo galvoji kas kur kaip. Duodu 8 ir kaip suprantu reikia laukti tęsinio... O Jolie truputį sensta
man kazkaip nesove mintis lyginti su Bornu, bet kai tu pasakei tai ... hmmm
man asmeniskai panasi Borno ekranizacija neitikina, ziauriai besina kai kokia moteriske triuskina visa prezidento sauga, tarsi i darba ten priima klounus, arba kaip surakinta keleta kartu pasprunka nuo kopu ir agentu. desimt kartu jos sansai pasprukt buvo lygus nuliui
ir pati Jolie mane paskutiniu metu uzknesa, ar tai man tik vaidenas ar jos lupos labai jau neproporcingos, kazkaip visa laika labai krenta i akis...
istikruju pabaiga tokia kad panorus gali filmuot ir pratesima
na bet sprendziant is:
Box Office
Budget:
$110,000,000 (estimated)
Opening Weekend:
$36,011,243 (USA) (25 July 2010) (3612 Screens)
Gross:
$118,311,368 (USA) (24 October 2010)
jo nereike laukt.
6/10 siaip pagrinde filma sugadino AJ. pati istorija nebloga. action megejam ziuret drasiai, kitiems geriau praleist.
2010 m. gruodžio 5 d. 22:56:43
Patiko. Velniškai.
Daugiau vietos Hermionos ir Ronio personažams, t.y. jie parodyti ne tik iš tos pusės, iš kurios buvo įprasta juos matyti. Maloniausias akiai iš visų HP serijos filmų (turbūt dėl kur kas dažniau nei anksčiau kintančių gamtovaizdžių).
Žaviausia vieta - pasaka apie deathly hallows. (:
keletą vakarų anksčiau - Inception
Puikiai sulipdytas (gražūs perėjimai iš vieno level'io į kitą), žiūrėjau neatsitraukdama. Gal dėl to, kad siužetas man buvo gana naujas. Bet visdar kyla man įtarimas, kad di Caprio turi tik dvi veido išraiškas.
Mel filme šmėkščiojo dažniau, nei man norėtųsi ir kalbėjo visąlaik tą patį, bet tai, remiantis filmo siužetu, galima gana paprastai paaiškinti.