Oii, viena geriausių matytų komedijų.
Aktoriai, matosi, megėjai, kelia tokį cirką...: ]
Bet reikia pabrėžti, kad filmas reikalauja bent minimalių filologinių žinių, mat titrai angliški išverčia tik švedų kalbą. Be šios yra dar lotynų, ispanų, prancūzų, šiek tiek rusų. O kartais net "išgalvotų kalbų", kurių esmę iš kontekto tikrai galima suprasti.
Patiko scenos su ta pristojusia prie Pikaso daininke, kuri vis tą pačia dainą traukdavo. Patiko ma\os absurdo detalės prieš/po karo.
Juokiausi nesustodama ir mėgavausi subtiliu humoru.
Manau, žiūrėsiu dar ne kartą.
9,1/10
100 kartu esu sakius, kad nesu didele siaubo filmu gerbeja, ypac tu kur kraujas ir bjauriai nupjaustomos kuno dalys yra svarbiausias akcentas, tai va ir vel sakau dar karta. sunku surasti gera siaubo filma. sitas ne kaiz koks tobulas, vaidyba tokia kliunanti, bet bent jau as asmeniskai, veik visu aktoriu ir nebuvau girdejus alei macius pries tai. zo, cia visi baisumai priklauso nuo pacio zmogaus vaizduotes, nes labai daug vietos tam palikta. istorija pati ne nauja: mokytojas susimeta su mokine, tada apkaltintas zmogzudystem, bet ai, viskas jau dabar maziau ar daugiau buna matyta.
kaip siaubo filmas, geras. sakau gal net patariu paziuret. 7/10
7/10
"Saw 3D: The Traps Come Alive"
OMG! Kaip mačiusiai visas dalis, tai tikai labai patiko. Ir nieko bendro čia su 3D neturi tas filmas.. Buvo žiūrėti tas pats kaip ir paprastą filmą.
Bet tikrai gaila, kad baigėsi jau
8/10
Rodė mums per sociologiją, tai tokia komedija su daug ironijos, apie teorristus Anglijoje. Vietomis man pačių britų pasidarė gaila, dėl tokio filmo sukūrimo, nežinau, ko jie siekė iš šio filmo, iš savęs pasijuokti ar iš teroristų?
Bet apart tų dalykų buvo juokingų vietų, 7/10
Saw 3d,
Kaip nemačiusiam kelių ansktesnių dalių, ši dalis man visai patiko, daug šklykščių scenų, na, niekada prieš tai nebuvau 3d, tai buvo įdomu pamatyti kaip tas 3d ten? Tai be abejo patiko, tik gal trūko daugiau efektų. Na, 7/10. Linkin parkų galėjo ir nebūti.
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1,
Neskaičius knygos, tai puikus filmas, turbūt bent jau man viena geriausių Hario Poterio dalių kaip filmo.
Neprailgo, 8,5/10
Harry Potter and the Half-Blood Prince,
Kadangi vėl knygos neskaičiau, tai negaliu palyginti, ar daug nuvažiuota nuo kelio, bet ši dalis vis tiek pasirodė tokia skystoka, bet apart šitų dalykų rašau 7/10.
Į Kedžio visokias operas tiktų.
Šiaip filmas stiprus, efektingas.
Ganėtinai žiaurokas, tas psichologinis teroras...
Kitoks, tenka pripažinti.
O jaunoji aktorė šauniai ir įtaigiai vaidino.
7/10
Na, norėjosi kažikokio lengvumo. Julia Roberts, tiesa, niekad pernelyg manęs nežavėjo, užtad Bardem'as... Mm. Puikus. Siužetas labai nuspėjamas, bet galima ir kažiką teigiamo pasisemti. Savęs atradimų neva. Drąsiai gyventi ar ką. Vyriškiams nelabai patinka/tų : ] nebent užkietėjusiems romantikams.
Balis - gražu.
5,9/10
Žiūriu, Akiros Kurosawos filmai aukšto reitingo..
Buvo smalsu pažiūrėti ką seno ir azietiško.
Mistinis kaip reikalas... Sakyčiau, mūsų kultūrai gal net sunkiai įkandamas [arba čia paprastumo maskuotė]. O bendrai, neblogas.
7,5/10
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit.
Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it.
So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
"Kiss Kiss Bang Bang"
Labai rekomenduotas, todėl tikėjausi iš jo gal šiek tiek daugiau. Bet iš esmės patiko. Greitas filmas, greitai viskas vyksta, greitai keičiasi. Buvo kelios labai juokingos vietos.
"Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"
Na Poterris jau kaip geras draugelis, kurį visada smagu pamatyti Nors filmas ankstesnių tikrai nepranoko. Trūko veiksmo man.
Tikiuosi, kad Part 2 bus geresnė.
Be reikalo 3D padaryta. Ne tas filmas, kuriam tiktų ir reiktų. O šiaip - senas geras pjūklas. Gaila atsisveikinti.
"Bang, Bang, You're Dead"
Stiprus filmas. Ne toks žiaurus kaip "Klasė", subtilesnis.
Vertas būti rodomas mokykloje. Vertas būti 'išgirstas'.
Patiko pagrindinis aktorius.
Ir ta mintis apie pjesę gera, gražiai pateikta.
A.Puipos " Dievų miškas". Filmas turi trūkumų,tačiau tikrai vertas peržiūrėti kiekvienam, skaičiusiam Balį Sruogą. Visų pirma, mano akimis, filmas neperteikė žiaurumo su katorgininkais, tos kelios scenos, kai jie buvo daužomi lazdomis buvo netikroviškos.Taip pat man dar buvo keista tai, kad visi: vokiečiai, lenkai, rusai , filme šnekėjo lietuviškai, tačiau keikėsi vokiškai. Nepaisat šito, filme puikiai perteikta ironija, ir galas man buvo įdomus, bei scenos teatre. Nuostabi Valentino Masalskio vaidyba. Šiap filmas gerai nufilmuotas, tačiau palyginti su knyga jam daug ko trūko. 7/10
Meilės pasekmės (Le conseguenze dell'amore, 2004 m.). Režisieriaus Paolo Sorrentino darbas. Jau kažkada, atrodo, rašiau, kad jo Il Divo man vienas geriausių praėjusios dekados filmų. Už pastarąjį ne geriau, bet režisieriaus stilius vis tiek fantastiškas, nesugalvoju nieko, su kuo būtų galima supainioti. Nuostabiai sustyguotas reikalas — kameros darbas, naratyvas, garso takelis, vaidyba. Toni Servillo charizmatiškas kaip visada. Link pabaigos, tiesa, bent man pasirodė, kad filmas eina silpnyn — čia jo ir trūkumas. Su „apie ką?“ — sunkiau (bandymas pasakoti siužetą būtų blogas žingsnis). Iš dalies, galbūt — apie bandymą pradėti gyventi.
"Buried" - tai geriausias filmas po "Inception" siais metais. Kvapa gniauziantis, tragiskas reginys. Labai nerekomenduotinas nuo kalaustrofobijos kenciantiems zmonems.
montimer rašė: Shadow of the Vampire (2000) - 7/10. Visai neblogai susižiūrėjo. Buvo gerų eilučių, vertų cituoti, pvz:
F.W. Murnau: I will not allow you to destroy my picture!
Max Schreck: This is hardly your picture any longer.
Tikrai geras filmas. Maciau pries kokius 5 metus, tikrai geras.
Shadow of the Vampire (2000) - 7/10. Visai neblogai susižiūrėjo. Buvo gerų eilučių, vertų cituoti, pvz:
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. gruodžio 4 d. 15:15:12
2010 m. gruodžio 4 d. 15:10:25
2010 m. gruodžio 3 d. 20:19:35
2010 m. gruodžio 1 d. 09:44:09
https://www.imdb.com/title/tt0078084/
Oii, viena geriausių matytų komedijų.
Aktoriai, matosi, megėjai, kelia tokį cirką...: ]
Bet reikia pabrėžti, kad filmas reikalauja bent minimalių filologinių žinių, mat titrai angliški išverčia tik švedų kalbą. Be šios yra dar lotynų, ispanų, prancūzų, šiek tiek rusų. O kartais net "išgalvotų kalbų", kurių esmę iš kontekto tikrai galima suprasti.
Patiko scenos su ta pristojusia prie Pikaso daininke, kuri vis tą pačia dainą traukdavo. Patiko ma\os absurdo detalės prieš/po karo.
Juokiausi nesustodama ir mėgavausi subtiliu humoru.
Manau, žiūrėsiu dar ne kartą.
9,1/10
2010 m. gruodžio 1 d. 01:04:10
Who's Next?
https://www.imdb.com/title/tt0068416/
.
giallo
speju man turetu patikti, aciu
2010 m. lapkričio 30 d. 01:38:24
https://www.imdb.com/title/tt0068416/
100 kartu esu sakius, kad nesu didele siaubo filmu gerbeja, ypac tu kur kraujas ir bjauriai nupjaustomos kuno dalys yra svarbiausias akcentas, tai va ir vel sakau dar karta. sunku surasti gera siaubo filma. sitas ne kaiz koks tobulas, vaidyba tokia kliunanti, bet bent jau as asmeniskai, veik visu aktoriu ir nebuvau girdejus alei macius pries tai. zo, cia visi baisumai priklauso nuo pacio zmogaus vaizduotes, nes labai daug vietos tam palikta. istorija pati ne nauja: mokytojas susimeta su mokine, tada apkaltintas zmogzudystem, bet ai, viskas jau dabar maziau ar daugiau buna matyta.
2010 m. lapkričio 29 d. 23:08:03
Visai patiko, tik mažai veiksmo. Ko gero taupo antrai daliai.
7/10
OMG! Kaip mačiusiai visas dalis, tai tikai labai patiko. Ir nieko bendro čia su 3D neturi tas filmas.. Buvo žiūrėti tas pats kaip ir paprastą filmą.
Bet tikrai gaila, kad baigėsi jau
8/10
2010 m. lapkričio 29 d. 22:41:09
Rodė mums per sociologiją, tai tokia komedija su daug ironijos, apie teorristus Anglijoje. Vietomis man pačių britų pasidarė gaila, dėl tokio filmo sukūrimo, nežinau, ko jie siekė iš šio filmo, iš savęs pasijuokti ar iš teroristų?
Bet apart tų dalykų buvo juokingų vietų, 7/10
Saw 3d,
Kaip nemačiusiam kelių ansktesnių dalių, ši dalis man visai patiko, daug šklykščių scenų, na, niekada prieš tai nebuvau 3d, tai buvo įdomu pamatyti kaip tas 3d ten? Tai be abejo patiko, tik gal trūko daugiau efektų. Na, 7/10. Linkin parkų galėjo ir nebūti.
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1,
Neskaičius knygos, tai puikus filmas, turbūt bent jau man viena geriausių Hario Poterio dalių kaip filmo.
Neprailgo, 8,5/10
Harry Potter and the Half-Blood Prince,
Kadangi vėl knygos neskaičiau, tai negaliu palyginti, ar daug nuvažiuota nuo kelio, bet ši dalis vis tiek pasirodė tokia skystoka, bet apart šitų dalykų rašau 7/10.
2010 m. lapkričio 29 d. 09:48:32
https://www.imdb.com/title/tt0424136/
Į Kedžio visokias operas tiktų.
Šiaip filmas stiprus, efektingas.
Ganėtinai žiaurokas, tas psichologinis teroras...
Kitoks, tenka pripažinti.
O jaunoji aktorė šauniai ir įtaigiai vaidino.
7/10
* Eat Pray Love [2010]
https://www.imdb.com/title/tt0879870/
Na, norėjosi kažikokio lengvumo. Julia Roberts, tiesa, niekad pernelyg manęs nežavėjo, užtad Bardem'as... Mm. Puikus. Siužetas labai nuspėjamas, bet galima ir kažiką teigiamo pasisemti. Savęs atradimų neva. Drąsiai gyventi ar ką. Vyriškiams nelabai patinka/tų : ] nebent užkietėjusiems romantikams.
Balis - gražu.
5,9/10
* Rashomon [1950]
https://www.imdb.com/title/tt0042876/
Žiūriu, Akiros Kurosawos filmai aukšto reitingo..
Buvo smalsu pažiūrėti ką seno ir azietiško.
Mistinis kaip reikalas... Sakyčiau, mūsų kultūrai gal net sunkiai įkandamas [arba čia paprastumo maskuotė]. O bendrai, neblogas.
7,5/10
2010 m. lapkričio 27 d. 14:24:17
5/10, bet priminė vaikystę
2010 m. lapkričio 26 d. 11:58:26
Nuostabus,keistas, beprotiskas. Primine siek tiek filma INK, irgi su sapnais, zodziu geras filmas is gero rezisieriaus, ir vienu is mano megstamiausiu aktoriiu leonardo.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. lapkričio 26 d. 01:19:57
Labai rekomenduotas, todėl tikėjausi iš jo gal šiek tiek daugiau. Bet iš esmės patiko. Greitas filmas, greitai viskas vyksta, greitai keičiasi. Buvo kelios labai juokingos vietos.
"Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"
Na Poterris jau kaip geras draugelis, kurį visada smagu pamatyti
Tikiuosi, kad Part 2 bus geresnė.
Be reikalo 3D padaryta. Ne tas filmas, kuriam tiktų ir reiktų. O šiaip - senas geras pjūklas. Gaila atsisveikinti.
"Bang, Bang, You're Dead"
Stiprus filmas. Ne toks žiaurus kaip "Klasė", subtilesnis.
Vertas būti rodomas mokykloje. Vertas būti 'išgirstas'.
Patiko pagrindinis aktorius.
Ir ta mintis apie pjesę gera, gražiai pateikta.
2010 m. lapkričio 23 d. 15:34:52
2010 m. lapkričio 23 d. 15:22:42
2010 m. lapkričio 22 d. 21:50:53
2010 m. lapkričio 22 d. 19:35:30
2010 m. lapkričio 22 d. 19:11:44
2010 m. lapkričio 22 d. 19:09:15
Shadow of the Vampire (2000) - 7/10. Visai neblogai susižiūrėjo. Buvo gerų eilučių, vertų cituoti, pvz:
Tikrai geras filmas. Maciau pries kokius 5 metus, tikrai geras.
2010 m. lapkričio 22 d. 19:04:07
2010 m. lapkričio 22 d. 15:47:33
Harry Potter And The Deathly Hallows. Part 1
Ziauriai gerai pastatytas, nukrypimu nuo knygos praktiskai nebuvo ir siaip viskas nerealu
jo,- man irgi patiko, nes mazai nuo knygos nukrypsta, ne taip kaip 6 filme