Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 90919293949596979899100 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
green_moon
2010 m. lapkričio 22 d. 15:33:10
Crazyz rašė:
Black Book,
Kažko tai priminė filmą Inglourious Basterds, nors čia 2006 metų filmas. Tikrai neblogas olandų filmas apie žydus ir nacius, puiki istorija, 8/10
labai geras filmas.

mano paskutinis:
Desperate Living
https://www.imdb.com/title/tt0075936/

John Waters menesiai atejo. nespeju atsigauti nuo vieno, jau jungiu kita. kazkoks nepaprastas jis, tai nepaprasti ir filmai.
pradziai desimt balu iskarto net negalvojus. ir visas filmas poto visiskai nenuvilia. ir sita, kai visus jo darbus ziurint toks keistas jausmas apima. lyg ziuretum home made filma. toki nesvaru, kur ziurovas nepatogiai sedi kedej viso jo metu. bet tai trunka neilgai, kol apsipranti. praktiskai kiekvienas sakinys pasakyytas privercia juoktis, kelias 'auksines' frazes esu girdejus ir anksciau bet niekada nezinojau is kur jos. neisivaizduoju kaip zmogus kuria tokius filmus, bet lenkiuosi Watersui.
10/10

2010 m. lapkričio 22 d. 15:04:50
Batman Returns (1992)
Matytas jau daug kartų, bet buvo malonu jį vėl pažiūrėt. Pamenu, kai maža buvau turėjau komiksą, pagal kurį buvo pastatytas šis filmas. Filmas niūrus, tamsus, bet ne veltui režisierius jo - Burton'as.
Be Batman'o labiausiai patiko katė moteris Bandysiu baigt visus kitus Batman'us peržiūrėt

2010 m. lapkričio 22 d. 13:49:28
Jatus, žmogau, pakomentuoki...
Kokia nauda iš tavo parašyto filmo?

Juk šios diskusinės temos esmė dalintis įspūdžiais ir pastebėjimais, o ne bukai TIK atsakyti į temos klausimą.
Jei jau rašai komentarą čia, tai nemanau, kad sunku bent trumpai įvertinti filmą.

2010 m. lapkričio 22 d. 12:25:04
Requiem for a Dream

2010 m. lapkričio 22 d. 10:02:28
- Goodfellas [1990]
https://www.imdb.com/title/tt0099685/

Na, buvo smalsu pamatyti aukšto reitingo Scorseses filmą ir dargi su De Niro (Matyt, šis režisierius mėgsta Robert'ą D. N., prisimenu dar iš "Taxi Driver").
Bet "Taksistas" man nepalyginti labiau patiko.
Šis neblogas, vyriškas, gangsterinis, pykšt-pokšt, kraujai ir t.t.
De Niro, žinoma, puikus, labai tinka tokie vaidmenys jam.
Tiesa, filmas kiek ilgokas... O pabaiga išties neįspūdinga...
Bet papildomą pliusą užsidirbo ir už tai, kad neva "bassed on a true story".
Tad 6,9/10

- Zodiac [2007]
https://www.imdb.com/title/tt0443706/

Jei jau kalbame apie "tikras istorijas"... Šioji taip pat buvo tokia.
Taip pat ilgas, intriguojantis.
Labai detektyvinis, kiek mistiškas.
Įdomu tai, kad Zodiako byla buvo TIEK metų tyrinėjama.
Simpatingi ir aktoriai Jake Gyllenhaal (pažįstamas iš Donie Darko), ir Robert Downey Jr.
Bendrai 7,3/10

2010 m. lapkričio 21 d. 20:18:17
Harry Potter And The Deathly Hallows. Part 1

Ziauriai gerai pastatytas, nukrypimu nuo knygos praktiskai nebuvo ir siaip viskas nerealu 10/10

Atsakyti
rabithunter
2010 m. lapkričio 21 d. 19:01:12
Lucky Number Slevin - statyciau salia Usual Suspects, panasus tiek stilium tiek kokybe 9/10
Buried - nieko ipatingo, paziurejai ir pamirsai nors ziurisi neblogai, gal vietom kiek nuobodokas 7/10

Atsakyti
Crazyz
2010 m. lapkričio 21 d. 16:34:20
Black Book,
Kažko tai priminė filmą Inglourious Basterds, nors čia 2006 metų filmas. Tikrai neblogas olandų filmas apie žydus ir nacius, puiki istorija, 8/10

Prince of Persia: The Sands of Time,
na, yra efektų, kažkokia tia istorija, siužetas, tikėjausi kažkaip kažko daugiau, pagal žaidimą sukurtas filmas, na buvo tų žaidimo elementų, bet kažko trūko, nežinau, 7/10

Watchmen,
Ilgas filmas. Filmas pagamintas pagal komiksus. Na, bet iš tiesų tikrai sudomino, 8/10.

Atsakyti
lacunacoil
2010 m. lapkričio 21 d. 15:38:27
Truputis naujų holivudiškų filmų:

Sorcerers Aprentice - nu gal ir nieko. Duočiau kokius 6 dėl daug banalių ir neišbaigtų vietų, bt šiaip tikrai maloniai žiūrėjosi.

Salt - Moteriškas Borno prototipas? Na gal, bet istorija patiko, iki galo galvoji kas kur kaip. Duodu 8 ir kaip suprantu reikia laukti tęsinio... O Jolie truputį sensta

2010 m. lapkričio 16 d. 09:48:27
Na, gal ir skurdžiai, kas čia žino..
Matyt, ne nuotaika primityviam humorui buvo. O porą vietų ir aš juokingų pamenu. Kada gal antrą kartą pažiūrėjus kiek kitaip pasirodys, bet kol kas 4 ir užtenka.

2010 m. lapkričio 16 d. 01:18:30
Gabux rašė:
- 2 Days in Paris [2007]
https://www.imdb.com/title/tt0841044/

Na, ir dėl Julie Delpy žiūrėta buvo. Bet filmas... visiška tragedija.
Primityvus humoras, chaosas, Paryžiaus praktiškai nulis, nuobodus ir "tūpas".
Vienintelis neva pliusas už tai, kad vaidinamoji pora buvo netradisiška ir na, su keistu cinkeliu.
O šiaip, ne daugiau 4/10

as kai pirma karta ziurejau dar kino teatre cia pries kiek? pora atrodo, metu, tai man irgi nepatiko. kai ziurejau antrasyk pries pora menesiu, tai kazkaip kitas filmas atrode. keliose vietose miriau is juoko. man tos tupos, itin perspaustos, melodramiskos vietos, buvo pacios geriausios. kvepia absurdo humoru truputi.. Delpy buvo kiek ryskesne, bet tai nenustabu, juk ji viska ten ir dare. uz kadro, turiu galvoj. o Goldberg'o, tai nors uzmusk, negalejau ismest is galvos kaip to beprocio Edzio, Chandlerio kambarioko is draugu. tai kaikur juokdavausi vien todel.
skurdziai tu cia tuos 4 nuteskei. //

2010 m. lapkričio 15 d. 11:37:30
- 2 Days in Paris [2007]
https://www.imdb.com/title/tt0841044/

Na, ir dėl Julie Delpy žiūrėta buvo. Bet filmas... visiška tragedija.
Primityvus humoras, chaosas, Paryžiaus praktiškai nulis, nuobodus ir "tūpas".
Vienintelis neva pliusas už tai, kad vaidinamoji pora buvo netradisiška ir na, su keistu cinkeliu.
O šiaip, ne daugiau 4/10

- 2001: A Space Odyssey [1968]
https://www.imdb.com/title/tt0062622/

Na, Kubrik'as savame stiliuje.
Labai užtęstas filmas... 2,5 h. buvo galima kone į 1ą sutalpinti.
Mažai dialogų, kartais trūksta paaiškinimų.
Bet šiaip filmo vaizdai įspūdingi, daug mįslingumo.
7,5/10

- The Notebook [2004]
https://www.imdb.com/title/tt0332280/

Filmo žanras nenuteikė labai rimtai, tačiau vos prasidėjus filmui matėsi, kad bus efektinga.
Pats siužetas ganėtinai primena įprastas melodramas: turtinga miestietė įsimyli vargšą kaimietį... Jiedu tokie skirtingi - jis stačiokas, ji išauklėta.
Tačiau „apvilkimas“ man patiko labai. Dar tos romantiškos detalės kaip gėlytės ant pagalvės ryte...
Patiko ir tai, kad pagrindinių herojų santykiai buvo žaismingi: su pykčiais, džiaugsmais ir dideliu liūdesiu. Spalvingai.
Jaunieji aktoriai žavūs, ypatingai Rachel McAdams.
Gal dėl to, kad nežiūriu nei serialų, nei n metų romatiškų-kokybiškų filmų, šitas taip paveikė.
9/10

2010 m. lapkričio 14 d. 23:48:45
Notting Hill
bet tai taip nesitikejau nieko visiskai, apart dvieju valandu grazaus Hugh Grant'o akcento, kad nustebau kaip labai patiko.
7

2010 m. lapkričio 14 d. 18:14:34
The Bourne Identity. 8+/10 Neprasčiau už bondą.

Atsakyti
MsCopa
2010 m. lapkričio 13 d. 23:47:51
Ne paskutinis, bet geras - Gimme Shelter (1970) dokumentinis-biografinis apie Rolling Stones, tiksliau apie jų įsimenantį pasirodymą JAV. Be visų filmo pliusų (nuostabiai atkurta tvyranti įtampa, tragedijos nuojauta) jis labai gerai padeda susidaryti įspūdį, kaip prieš 40 metų buvo organizuojami koncertai, kokia publika į juos traukdavo ir t.t.... Šiaip šiuo atveju patarčiau pieš žiūrint šiek tiek pasiskaityti apie minimus įvykius.

Atsakyti
read_my_mind
2010 m. lapkričio 13 d. 23:32:13
Inception. puikus filmas

Atsakyti
Stripped
2010 m. lapkričio 11 d. 23:28:22
kinomane rašė:
Taking Woodstock.2009

Filmas žavus, apie patį nerealiausią roko festivalį.Ko tikėjaus iš filmo?
Daug hipių - ilgaplaukių muzikos mylėtojų , pasisakančių už taiką,
keliaujančiu iš vienos vietos į kitą su savo spalvotais autobusiukais.
Viso to buvo, buvo ir žolės , ir purvo , ir viso kito , bet trūko DVASIOS, Vudstoko dvasios..
Norėjosi daugiau muzikos, daugiau pačio festivalio nuotrupų, neigiamai vertinu, kad nemažą dėmesį skyrė šeimos santykiams,kažkokią probleminė šeimynėlė, bjauriausia - motina, kažkaip net erzino jos personažas.
Labiau norėjosi , kad viskas suktųsi aplink festivalį, norėjosi imantresnių smulkmenų.
Pati pradžia visai nuobodoka atrodė, bet poto įsivažiavo.
Nemanau, ar verta žiūrėt tiems, kurie nemėgsta roko, senojo roko, arba tie kurie net nera girdėję apie šį masinį renginį (o jei ir girdėję ,nieko nežino, nesidomi) - vistiek nesupras pačios idėjos.Ahhh, kaip ten visiems buvo gera.
Na, tokia įdomi filmo ideja, tikėjausi daugiau, tikrai galėjo išspausti daug.Juk tai - Vudstokas..
Na žodžiu, suapvalinus ši filmą visgi vertinčiau 8 , manau.
"Trys dienos taikos ir muzikos".

Na,o man patiko filme pateiktos detalės [kad ir buitinės],susijusios su šio festivalio atsiradimo istorija.Na,o jei nori daugiau muzikos žiūrėk dokumentinius filmus su autentiškais kadrais.Šis filmas bandė pateikti to,ko dokumentika padaryti negali.Ir man nieko netrūko,nei dvasios nei dar ko kito... Šiaip nesuprantu,kaip gali erzinti nelabai maloniai pavaizduotas personažas - tokie istoriniai įvykiai niekada neatsiranda taip stebuklingai paprastai,kai absoliučiai visi pritaria ir pan...

2010 m. lapkričio 11 d. 22:48:49
Gervės skrenda (Летят журавли, 1957 m.) žiūrėjau. Matytas jau, bet kartais būna — prisimeni ir nori pakartot. Šiandien labai tiko. Amžinai įrašytas tarp tų nemarių klasikų. Gražus, protingai apeinantis tai, kas primesta „iš šono“ (prisimenam valdžios cenzūrą), ir, svarbiausia, sakantis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Aš irgi noriu truputį paspoilint, trumpai ir nelabai rišliai. Bet kokiu atveju, D. Darko mačiau prieš e.. gal kokius penkerius metus, ir vėlgi nėra jis man tų, kur labai-labai, o dar ir detalių natūraliai nebeprisimenu.
a) Dėl kelionės laiku, tai čia jau seniai vieša paslaptis, buvo knyga „Philosophy of Time Travel“, manau, kad tame nelabai verta ir kapstytis. Bet bet ... Gal ir galima kaip nors kitaip.
b) O man visada labai įdomus buvo triušiaus teologinis (truputį abejoju dėl termino, tuoj nevykusiai pabandysiu paaiškinti, kodėl, bet, manau, šitas čia labiausiai tinka) vaidmuo. Galbūt net nebūtinai tie the-evil-one ar the-good-one kraštutinumai atskiruose asmenyse, ne, galbūt jie net neegzistuoja kaip tokie? Tačiau kažkoks atskaitos taškas, savotiška to, kas kankina ir to, kas išriša sintezė. Filme labai aiškus tas pasirinkimo lūžis, kaip... Na, čia gal tikrai derėtų užmesti akį į Scorsese's „Paskutinį Kristaus gundymą“.
c) Nelabai žinau, prie ko čia antra filmo dalis. Net ir su pirmąja nelyginant — šlamštas ten. Pirmojo režisierius (o jis ir scen. autorius) man rodos net prie jo scenarijaus niekaip neprisidėjo.

Atsakyti
kinomane
2010 m. lapkričio 11 d. 22:04:00 2010-11-11 22:54:17
Taking Woodstock.2009

Filmas žavus, apie patį nerealiausią roko festivalį.Ko tikėjaus iš filmo?
Daug hipių - ilgaplaukių muzikos mylėtojų , pasisakančių už taiką,
keliaujančiu iš vienos vietos į kitą su savo spalvotais autobusiukais.
Viso to buvo, buvo ir žolės , ir purvo , ir viso kito , bet trūko DVASIOS, Vudstoko dvasios..
Norėjosi daugiau muzikos, daugiau pačio festivalio nuotrupų, neigiamai vertinu, kad nemažą dėmesį skyrė šeimos santykiams,kažkokią probleminė šeimynėlė, bjauriausia - motina, kažkaip net erzino jos personažas.
Labiau norėjosi , kad viskas suktųsi aplink festivalį, norėjosi imantresnių smulkmenų.
Pati pradžia visai nuobodoka atrodė, bet poto įsivažiavo.
Nemanau, ar verta žiūrėt tiems, kurie nemėgsta roko, senojo roko, arba tie kurie net nera girdėję apie šį masinį renginį (o jei ir girdėję ,nieko nežino, nesidomi) - vistiek nesupras pačios idėjos.Ahhh, kaip ten visiems buvo gera.
Na, tokia įdomi filmo ideja, tikėjausi daugiau, tikrai galėjo išspausti daug.Juk tai - Vudstokas..
Na žodžiu, suapvalinus ši filmą visgi vertinčiau 8 , manau.
"Trys dienos taikos ir muzikos".

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2010 m. lapkričio 11 d. 20:56:39
MsCopa rašė:
Tik jau prašau man neaiškint, kur man reikia eiti

Tamsta, aš tikrai neaiškinu, o tik patariu, kad jums būtų geriau.

Gabux, va tik tas triušis man ramybės neduoda, bet jis gi pagal idėją yra tas Frank, kuris su mašina partrenkė tą jo draugę. O kaip jis ten į tas mintis jam skverbiasi, tai net nežinau. Neatmetu galimybės, gal jis jį pats susikūrė savo mintyse ir kad jis ne tik haliucinacijos sukurtas, bet ir sukurtas jo ligotos fantazijos, vėliau suvokęs realybę, pabaigoje susitvardė, išmetė jį iš galvos. Reiktų dar kartą pažiūrėti, nors jau matytas kokius 4 kartus. Kiekvieną kartą pro skirtingus akinius jis man žiūrisi.
O ir manau, kad filmo kūrėjai palieka vietos mūsų pačių fantazijai jau : )

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Rebelheart Rebelheart
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 21194
  Iš viso užsiregistravę: 73868
  Naujausias narys: TroyPlumlee
  Šiandien apsilankė: 1296654