The Social Network
Filmas apie facebook įkūrėją ir patį facebook atsiradimą D Įdomu kiek ten viskas yra pagražinra ir pervertinta, bet pats filmas buvo ganėtinai įdomus. Net nebuvo nuobodu žiūrėt, o ir jau šviesos kino teatre užsidegė, aš nesuvokiau, kad jis baigėsi Galvojau bus dar kažkas.
siandien pritariu imdb - mazdaug 8.
Buvo porą ir ganėtinai smagių, juokingų vietų.
Puikus garso takelis.
7,8/10
jeigu patiko tai siulau dar pasidomet Rendition, panasi tema.
man irgi pabaiga patiko. o taglainas nemazai pasako apie filma: Right and Wrong no longer exist
S.L. Jackson nepriekaistingas. hmm ziurejau extended versija tai jeigu kas ziures patariu pasirinkt cut, jeigu bus galimybe rinktis. filmas neblogas, pati koncepcija, bet smurto scenos ne silpnu nervu ziurovams.
ir dar apie pabaiga, pasidomejau yra dvi versijos oficiali ir neoficiali, tai ta antra yra atitinkamai 90sekundziu ilgesne ... "be seileto happy endo "
Rewers (2009 m., lietuviškai išversta kaip „Kita monetos pusė“). Susišlavęs nemažai visokių Lenkijos kino apdovanojimų. Įprastai teigiu, kad komedijų nemėgstu, bet va — būna ir išimčių, kuo ir džiaugiuosi.
Istorija paprasta(?) — Varšuva, šeštasis dešimtmetis, tipinės redakcijoje dirbančios senmergės (o jos dar ir šeima pagerinta) gyvenime atsiranda josios svajonių vyras, kuris pasiūlo ne tik savo meilę, bet ir... įsidarbinti informatore. Čia tiek, kiek pateikiama filmo aprašyme, o daugiau pasakoti nėra reikalo.
Šiokia tokia stilių maišalynė, saviironija (kalbant apie istorinį lenkų kiną su kartais pernelyg idealizuojamu patriotiškumu/didvyriškumu/pasiaukojim u), puiki vaidyba ir kokybiškas humoras — teoriškai turėtų būti tragiška, o prakšitkai ... .
Pink Flamingos (1972)
amm, labai daug norisi pasakyti, bet net nezinau nuo ko pradeti. nerekomenduoju, nes net neabejoju, kad daugumai nepatiks,bet jei kas ziuresit ir, svarbiausia, perrziuresit, tai labai idomus atsiliepimai. man patiko, nors nezinau kiek cia 'patiko' tinka. slykstus, labai dziaugiausi, kad ne tika pavalge isijungem... jeigu rezisieriaus tikslas buvo, kad zmones ziuretu issizioje, arba kad po filmo neturetu ka pasakyti, tai pataike, nes visu salia manes sedejusiu zmoniu veidai buvo kaip paveiksliukai. juokingas irgi. bet apie pokstus sunku sneketi, kai kitokiu emociju geroookai daugiau.
9/10
Aktoriai neblogi, idėja miela.
Įsiminė ir tam tikri fantastiniai, šiek tiek šizofreniški momentėliai.
7,5/10
Jeigu nebūčiau mačiusi Carrey'o rimtame vaidmenyje, būtų namažas šokas. Bet buvau.
Pats filmas gana vykęs, istorija papasakota nuosekliai, pradžioje supintai, paskui labai paprastai išaiškinta.
Iš dalies (ta tariamai amnezijos būsena) priminė Eternal Sunshine of Spotless Mind.
Įtraukė, net pagalvojau:"Tikiuosi šiandie ne 23 Spalio..." : ]
7,9/10
Grįžtu prie festivalinių programų po truputį. Vienas šių metų Sundance laureatas, kitas — Kanų. Tikėjausi, kad pavyks pamatyti k/t (Kauno kino festivalis), bet vieno rodymo laikas dubliavosi su kito filmo, o antrojo iš vis neatvežė. Šiaip ar taip — abu tikrai labai stiprūs ir verti žiūrėjimo.
Winter's Bone (2010 m.) — iš independent filmų kategorijos — vizualiai paprastas ir nenušlifuotas, visas svoris — veikėjų charakterių plėtotėje, tarpusavio santykiuose, pačioje istorijoje. Tamsus, niūrus ir paveikus.
Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives (2010 m.) — šis bet kokiu atveju turėjo palikti (ir paliko, kiek teko skaityti) nemažai sutrikusių žiūrovų. Vienas tų, kurie reikalauja išankstinio pasiruošimo (nors nepasakyčiau, kad tai retas reiškinys kalbant apie kino filmus iš Rytų; konkrečiu atveju reikia pakankamai nepaviršutiniškų žinių apie kultūrinį-religinį Tailando gyvenimą) — režisierius daug palieka žiūrovui, tad tenka atmerkti akis. Dabar manau, kad visgi ne iki galo jį pamačiau ir galbūt kada nors teks kartoti. Lėtas, poetiškas, reikalaujantis pašalines mintis mesti iš galvos ir persikelti anapus ekrano.
Crazyz rašė: Machete,
7/10. Prikolas filmas. Daug kvailų scenų, bet sakyčiau, kad tikrai neblogas filmas, bent yra iš ko ne kad pasijuokti, o tiesiog pasišaipyti iš šio filmo
pries keleta dienu ziurejau
Rodrigezas dave duokle 80-90metu koviniams filmams, pats filmas tai praktiskai grini stampai, nuzudimai ir kerstu sekos neblogas filmukas nenuobodus, o ir eilini karta zaviosiu aktoriu sudetimi Jessica Alba & Michelle Rodriguez - cia 10
panasiai vertinu 7/10
o bet gali pavardyti keleta is tu "Daug kvailų scenų"
nes man ko gero vienintele kvaila scena tai ka boba istrauke is dziundzes mobiliaka
Scena su žarnom, nu šita tai užmušė mane.
Arba Lohan tipa su savo motina užsimanė išsimaudyti intymiai dviese ir ten toliau žinote tęsinį.
Ir šiaip kiekviena scena turi bent kažkokią kvailą epizodą ar ten dialogai..
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. spalio 28 d. 21:23:30
2010 m. spalio 28 d. 21:01:26
The Social Network
Labai patiko.
2010 m. spalio 28 d. 13:17:44
2010 m. spalio 28 d. 10:21:58
2010 m. spalio 27 d. 23:44:02
Tikėjausi blogiau, o gavau visai smagų multiką
2010 m. spalio 27 d. 23:26:47
Filmas apie facebook įkūrėją ir patį facebook atsiradimą
2010 m. spalio 27 d. 23:16:26
2010 m. spalio 27 d. 12:32:32
- Harvie Krumpet [2003]
https://www.imdb.com/title/tt0382734/
Youtube nesunkiai galima rasti jį visą,
Hmm, toks keistokas...
Tie "plastelininiai" herojai nebuvo labai mieli, bet pati idėja - graži.
6,9/10
2010 m. spalio 27 d. 11:45:14
Pabaiga tokia stebinanti/ne. tikejausi kazko tokio, bet poto, pagalvojau, kad va, kaip lengva del visisku nieku pabaigti kazkieno gyvenima. tai taip paprastai parodyta pabaiga ir nustebino.
siandien pritariu imdb - mazdaug 8.
2010 m. spalio 27 d. 09:40:14
https://www.imdb.com/title/tt0449059/
Nieko pernelyg gilaus ir sukto.
Bet pats filmas ypatingai jaukus, o vaidinusi mergaitė tikra "Sunshine".
Buvo porą ir ganėtinai smagių, juokingų vietų.
Puikus garso takelis.
7,8/10
2010 m. spalio 26 d. 22:32:04
Unthinkable
neblogais, su gana netiketa pabaiga (kaip amerikieciu filmui) + be seileto happy endo
jeigu patiko tai siulau dar pasidomet Rendition, panasi tema.
man irgi pabaiga patiko. o taglainas nemazai pasako apie filma: Right and Wrong no longer exist
S.L. Jackson nepriekaistingas. hmm ziurejau extended versija tai jeigu kas ziures patariu pasirinkt cut, jeigu bus galimybe rinktis. filmas neblogas, pati koncepcija, bet smurto scenos ne silpnu nervu ziurovams.
ir dar apie pabaiga, pasidomejau yra dvi versijos oficiali ir neoficiali, tai ta antra yra atitinkamai 90sekundziu ilgesne
2010 m. spalio 26 d. 21:47:27
Istorija paprasta(?) — Varšuva, šeštasis dešimtmetis, tipinės redakcijoje dirbančios senmergės (o jos dar ir šeima pagerinta) gyvenime atsiranda josios svajonių vyras, kuris pasiūlo ne tik savo meilę, bet ir... įsidarbinti informatore. Čia tiek, kiek pateikiama filmo aprašyme, o daugiau pasakoti nėra reikalo.
Šiokia tokia stilių maišalynė, saviironija (kalbant apie istorinį lenkų kiną su kartais pernelyg idealizuojamu patriotiškumu/didvyriškumu/pasiaukojim u), puiki vaidyba ir kokybiškas humoras — teoriškai turėtų būti tragiška, o prakšitkai ... .
2010 m. spalio 25 d. 12:18:50
amm, labai daug norisi pasakyti, bet net nezinau nuo ko pradeti. nerekomenduoju, nes net neabejoju, kad daugumai nepatiks,bet jei kas ziuresit ir, svarbiausia, perrziuresit, tai labai idomus atsiliepimai. man patiko, nors nezinau kiek cia 'patiko' tinka. slykstus, labai dziaugiausi, kad ne tika pavalge isijungem... jeigu rezisieriaus tikslas buvo, kad zmones ziuretu issizioje, arba kad po filmo neturetu ka pasakyti, tai pataike, nes visu salia manes sedejusiu zmoniu veidai buvo kaip paveiksliukai. juokingas irgi. bet apie pokstus sunku sneketi, kai kitokiu emociju geroookai daugiau.
9/10
2010 m. spalio 25 d. 10:19:54
https://www.imdb.com/title/tt0401711/
Na, žinoma, to ir reikėjo tikėtis, anksčiau ar vėliau. Filmas buvo eilėje.
Gana neblogas, labiausiai patiko atpažinti išvaikščiotas vietas, rajonėlius, juoba, kad viskas dar šviežia.
Aktoriai neblogi, idėja miela.
Įsiminė ir tam tikri fantastiniai, šiek tiek šizofreniški momentėliai.
7,5/10
- The Number 23 [2007]
https://www.imdb.com/title/tt0481369/
Jeigu nebūčiau mačiusi Carrey'o rimtame vaidmenyje, būtų namažas šokas. Bet buvau.
Pats filmas gana vykęs, istorija papasakota nuosekliai, pradžioje supintai, paskui labai paprastai išaiškinta.
Iš dalies (ta tariamai amnezijos būsena) priminė Eternal Sunshine of Spotless Mind.
Įtraukė, net pagalvojau:"Tikiuosi šiandie ne 23 Spalio..." : ]
7,9/10
2010 m. spalio 24 d. 20:32:45
Winter's Bone (2010 m.) — iš independent filmų kategorijos — vizualiai paprastas ir nenušlifuotas, visas svoris — veikėjų charakterių plėtotėje, tarpusavio santykiuose, pačioje istorijoje. Tamsus, niūrus ir paveikus.
Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives (2010 m.) — šis bet kokiu atveju turėjo palikti (ir paliko, kiek teko skaityti) nemažai sutrikusių žiūrovų. Vienas tų, kurie reikalauja išankstinio pasiruošimo (nors nepasakyčiau, kad tai retas reiškinys kalbant apie kino filmus iš Rytų; konkrečiu atveju reikia pakankamai nepaviršutiniškų žinių apie kultūrinį-religinį Tailando gyvenimą) — režisierius daug palieka žiūrovui, tad tenka atmerkti akis. Dabar manau, kad visgi ne iki galo jį pamačiau ir galbūt kada nors teks kartoti. Lėtas, poetiškas, reikalaujantis pašalines mintis mesti iš galvos ir persikelti anapus ekrano.
2010 m. spalio 24 d. 19:17:59
realistiškas ir galbūt pamokantis...
7/10
2010 m. spalio 24 d. 15:25:53
2010 m. spalio 24 d. 14:20:29
7/10. nors nekvatojau susirietes, bet buvo gan idomu.
Cop Out - 4-/10. Labai lekstas humoras, siuzetas lyg paskubomis sukurtas. Zodziu, nevykes filmas.
2010 m. spalio 24 d. 10:20:24
2010 m. spalio 23 d. 23:30:51
Machete,
7/10. Prikolas filmas. Daug kvailų scenų, bet sakyčiau, kad tikrai neblogas filmas, bent yra iš ko ne kad pasijuokti, o tiesiog pasišaipyti iš šio filmo
pries keleta dienu ziurejau
Rodrigezas dave duokle 80-90metu koviniams filmams, pats filmas tai praktiskai grini stampai, nuzudimai ir kerstu sekos
panasiai vertinu 7/10
o bet gali pavardyti keleta is tu "Daug kvailų scenų"
nes man ko gero vienintele kvaila scena tai ka boba istrauke is dziundzes mobiliaka
Scena su žarnom, nu šita tai užmušė mane.
Arba Lohan tipa su savo motina užsimanė išsimaudyti intymiai dviese ir ten toliau žinote tęsinį.
Ir šiaip kiekviena scena turi bent kažkokią kvailą epizodą ar ten dialogai..