na, pirmasis christian death mini albumas pasirode 1981, tais pat metais kaip ir pirmasis virgin prunes albumas. tai nemanau kad šios grupės ką nors apie viena kitą žinojo. beje pirmieji virgin prunes albumai buvo labai "meniški" ir šyzovi, visai kitokio skambesio nei christian death. del priešdėlio 'art' sutinku, bet death rock cia netinka šiaip tai jokios politinės įtakos visgi neturi, nes abi grupės gerai pavaro.
o dėl TON ir Saprophytes panašumo pilnai sutinku
Virgin prunes groja post punk, o ne death rock. death rock yra grynai amerikonu stilius ir airiai vargu bau ar ji grotu.
O, wow, tikrai nesitikėjau šitam puslapy rasti žmonių, apskritai žinančių tokias grupes, kaip Virgin Prunes. Spaudžiu dešinę. O dėl to, ar jie groja post punk'ą ar deathrock'ą, manau, dar galima pasiginčyti. Teoriškai, taip, deathrock'as yra grynai amerikietiškas produktas. Bet esmė tame, kad maždaug tuo pačiu metu, kai jis buvo pradėtas groti JAV, jo analogų atsirado ir kitur. Tarkim, Anglijoje, visas tas reikalas buvo pavadintas batcave, nors techniškai tai buvo kone tas pats deathrock'as (kalbu apie tokias grupes, kaip Alien Sex Fiend, Specimen ir Sex Gang Children). O kalbant apie Virgin Prunes, kažkada skaičiau jų grojamos muzikos apibūdinimą, kaip art/deathrock, ir iš esmės su tuo sutinku. Na, gal ir klystu, bet, anyway, jie juk tikrai daug arčiau deathrock'o, nei Saprophyte'ai.
Shnapsiukas rašė: o griztant prie temos, tai suprantu tuos kuriem atrodo kad saprophytes megdzioja type'us. bet type'ai zymiai geriau, ir saprofaitai nepasiex ju lygio o sei tai shi grupe man nepatinka. aisq zjb kad lietuviai tiek moka, bet ju muzikos nesisiusciau ir veltui hardo neuzhgriozdinciau
Aš ir nesakiau, kad jie gali tapti ToN konkurentais. Tiesiog tokia apypigė kopija, ir tiek. Iki Type'ų jiems dar oj, kaip toli.
o griztant prie temos, tai suprantu tuos kuriem atrodo kad saprophytes megdzioja type'us. bet type'ai zymiai geriau, ir saprofaitai nepasiex ju lygio o sei tai shi grupe man nepatinka. aisq zjb kad lietuviai tiek moka, bet ju muzikos nesisiusciau ir veltui hardo neuzhgriozdinciau
Aš gi ir nesakau, kad vat, jie atsisėda ir groja ToN dainas, o vėliau tik pakeičia žodžius. Bet, teigiantys, kad neįžvelgia panašumo, manau, paprasčiausiai apgaudinėja save. Panašumas akivaizdus, ir visai nesvarbu, ar taip gaunasi tyčia ar ne. Taip, turbūt, mėgstamų/klausomų grupių įtakos išvengti sunku, bet kai ta įtaka tokia "ausį rėžianti", taip pat nieko gero.
O dėl to, kad atseit viskas pasakyta ir viskas sugrota, aš kategoriškai nesutinku. Erdvės naujovėms dar tikrai pakankamai. O jeigu nesugebate atrasti kažko "šviežio", matyt, paprasčiausiai ne ten ieškote.
siam pasauli yra jau viskas pasakyta,viskas pagrota.nieko nustebinsi.
kaip pati esu pabradetie,kelis kartus vaidinusi lavone,ar kapu darkytoja per ju koncertus ir siaip pazystama,galiu pasakyt kad jie tikrai saunus vyrukai,ir muzika yra man kaskas geresnio ka girdejau lietuvoje.
po draugu ir broliu zuties sugebeje atsigaut,toliau groja gal nelabai dekingai publikai.
negative-creep, siaip jie irgi nieko bendra neturi su Type'o'Negative.esu girdejes.as noriu pasakyti, kad kai kur gitaros skamba kaip Kind Diamond, bet tik kai kur.ir tikrai, cia yra kaip ir su ale dead rock priskyrimu, nes kazkas leptelejo, tai ir visi is paskos...nesigincysiu su tavim (suprantu ka nori pasakyti ir pritariu tau, bet ne visais aspektais) ir kitais.man patinka sitie vyrukai is pabrades.
va, pridesiu is saves.as cia vel, kad ale Type'o'Negative megdzioja.kazkas leptelejo ir visi is paskos, nors galiu drasiai teigti, kad dauguma ne itin gerai pazista pacius Type'o'Negative.taciau nei vienas nepaminejo King Diamond.kodel?a siaip tai man labai patiko RaYden nuomone, pritariu.
Taip, paremti tėvynainių grupę yra geras dalykas, nes vis tiek kartais pasiklausyti to dalyko galiu. Bet aš nesu toks turtingas, kad pirkčiau visus originalus. O jie ir taip pristatymo metu vos ne rekordinį CD kiekį pardavė. Tai yra, lyg ir jokia kita lietuviška undergroundinė grupė nebuvo pardavusi tokio kiekio CD pristatymo dieną. Šiaip ir pirkau tą CD tik tam, kad paremčiau grupę ir kažką padaryčiau link anti-piratavimo (juk labai paprastai galėjau pasidaryti CDr kopiją su spalvotais viršeliais to CD, kurį tą vakarą užgriebiau draugei).
man labai patinka ju muzika, taciau juokingiausia man tai, kad cia visi bando pripiesti Type'o'Negative etikete.kadangi esu pazistamas su jais ir teko daug pabendrauti, tai kaip jie prisipazino, jie bijojo, kad jiems lipdys Moonspell etikete, taciau Type'o'Negative jiems buvo didziule staigmena
Tuomet tu geriau pasakyk kas yra originalu ir ar imanoma tai padaryti. Pacituosiu: "Visa muzika sugrota, taciau ne visi pinigai surinkti" - taigi isvada tokia, kad bet kokia muzika bus girdeta ir "neoriginali", bet negi tu nuosirdziai tiki, kad jie klauso Type'o'Negative dainas ir stengiasi jas kopijuoti, kuriamoje muzikoje visuomet atsispindi asmeninis "infulence'as", bet nu kopijuoti kuria nors grupe yra labai sunku, sakau tai is patirties, nes jei stengiesi padaryti kopija, visvien viskas gausis kitaip ir turesi savita ir visiskai kitokia daina. Zinoma klausytojas isgirdes panasu vokala, riffa, ar dar ka nors ne nesvarstydamas priklijuos etikete "plagijatoriai" ir ne nemegins isigilinti i ta daina ir atrasti kasko originalaus.
O kokia kritika gali būti objektyvi? Aš nesu koks nors profesionalus muzikos kritikas. Daugiausiai ką galiu padaryti, tai pareikšti savo nuomonę, kuri, be abejo, yra subjektyvi. Man Saprophytes muzika pasirodė labai šabloniška ir kažkur jau n kartų girdėta, todėl ir parašiau, kad ji neoriginali. Nevykusiai mėgdžiojamas Peter'io Steele'o (Type'o'Negative) vokalas, pats grojimas irgi kažkokiu ypatingu ir savitu skambesiu nepasižymi. So? Asmeniškai man tai girdėta jau šimtus kartų ir įgrisę iki gyvo kaulo.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 21 d. 16:14:56
o dėl TON ir Saprophytes panašumo pilnai sutinku
2005 m. lapkričio 21 d. 12:08:04
SLeeper
Virgin prunes groja post punk, o ne death rock. death rock yra grynai amerikonu stilius ir airiai vargu bau ar ji grotu.
O, wow, tikrai nesitikėjau šitam puslapy rasti žmonių, apskritai žinančių tokias grupes, kaip Virgin Prunes. Spaudžiu dešinę. O dėl to, ar jie groja post punk'ą ar deathrock'ą, manau, dar galima pasiginčyti. Teoriškai, taip, deathrock'as yra grynai amerikietiškas produktas. Bet esmė tame, kad maždaug tuo pačiu metu, kai jis buvo pradėtas groti JAV, jo analogų atsirado ir kitur. Tarkim, Anglijoje, visas tas reikalas buvo pavadintas batcave, nors techniškai tai buvo kone tas pats deathrock'as (kalbu apie tokias grupes, kaip Alien Sex Fiend, Specimen ir Sex Gang Children). O kalbant apie Virgin Prunes, kažkada skaičiau jų grojamos muzikos apibūdinimą, kaip art/deathrock, ir iš esmės su tuo sutinku. Na, gal ir klystu, bet, anyway, jie juk tikrai daug arčiau deathrock'o, nei Saprophyte'ai.
o griztant prie temos, tai suprantu tuos kuriem atrodo kad saprophytes megdzioja type'us. bet type'ai zymiai geriau, ir saprofaitai nepasiex ju lygio
Aš ir nesakiau, kad jie gali tapti ToN konkurentais.
2005 m. lapkričio 21 d. 07:23:23
o griztant prie temos, tai suprantu tuos kuriem atrodo kad saprophytes megdzioja type'us. bet type'ai zymiai geriau, ir saprofaitai nepasiex ju lygio
2005 m. lapkričio 20 d. 22:53:37
O dėl to, kad atseit viskas pasakyta ir viskas sugrota, aš kategoriškai nesutinku. Erdvės naujovėms dar tikrai pakankamai. O jeigu nesugebate atrasti kažko "šviežio", matyt, paprasčiausiai ne ten ieškote.
2005 m. lapkričio 20 d. 21:26:15
siam pasauli yra jau viskas pasakyta,viskas pagrota.nieko nustebinsi.
kaip pati esu pabradetie,kelis kartus vaidinusi lavone,ar kapu darkytoja per ju koncertus ir siaip pazystama,galiu pasakyt kad jie tikrai saunus vyrukai,ir muzika yra man kaskas geresnio ka girdejau lietuvoje.
po draugu ir broliu zuties sugebeje atsigaut,toliau groja gal nelabai dekingai publikai.
2005 m. lapkričio 20 d. 18:23:31
cia kad tipo megdzioja Type'o'Negative, tai man kazkaip nesamoninkai atrodo. Aisq Type'o'Negative teko nedaug klausyt, bet su SaprophyteS man jie kazkaip nesirisa...
2005 m. rugsėjo 25 d. 17:54:23
Beje, patys SarpophyteS savęs deathrockeriais nevadina.
Na pasakė kažkokiam interviu, bet šitą faktą galim užslėpt.
2005 m. gegužės 23 d. 08:50:26
2005 m. gegužės 23 d. 08:33:57
2005 m. gegužės 23 d. 07:02:40
2005 m. gegužės 17 d. 21:25:38
2005 m. gegužės 17 d. 21:07:15
2005 m. gegužės 17 d. 15:32:01
gaila, kad turbut i Ukmerge per miesto svente neuzsuks. ;/
2005 m. gegužės 12 d. 12:09:57
2005 m. gegužės 11 d. 15:40:44
2005 m. gegužės 11 d. 11:37:07
2005 m. gegužės 11 d. 11:31:43
O šiaip man atrodo, kad "Kunigunda Lunaria 2004" "Marionette" versijoje vokalas buvo pakenčiamesnis.
PS. Galvoju, kurių galų leidau dvidešimt tris litus tam kompaktui?
2005 m. gegužės 11 d. 08:49:00
2005 m. gegužės 11 d. 08:43:48
2005 m. gegužės 10 d. 20:26:21
Kritikos del originalumo griebamasi tada, kai kritikas nesugeba motyvuoti kitu savo teiginiu, nes tokio pobudzio kritika yra visiskai subjektyvi ir kvaila.
O kokia kritika gali būti objektyvi? Aš nesu koks nors profesionalus muzikos kritikas. Daugiausiai ką galiu padaryti, tai pareikšti savo nuomonę, kuri, be abejo, yra subjektyvi. Man Saprophytes muzika pasirodė labai šabloniška ir kažkur jau n kartų girdėta, todėl ir parašiau, kad ji neoriginali. Nevykusiai mėgdžiojamas Peter'io Steele'o (Type'o'Negative) vokalas, pats grojimas irgi kažkokiu ypatingu ir savitu skambesiu nepasižymi. So? Asmeniškai man tai girdėta jau šimtus kartų ir įgrisę iki gyvo kaulo.