Va, aš irgi pastebėjau, kad vokalas žiauriai kopijuotas nuo Type O Negative. Tik kad TON aiškiau žodžius taria.
O dėl death rock - Sleeper, pamaniau tą patį. Tikriausiai dėl to kalta reklama visokiuose ferrumuose. Užstaugia pankiškas gotas a la death vokalu kartais ir jau death rokas (iki death metalo nepatraukia muzikos technika : D).
Kritikos del originalumo griebamasi tada, kai kritikas nesugeba motyvuoti kitu savo teiginiu, nes tokio pobudzio kritika yra visiskai subjektyvi ir kvaila.
Grupe manyciau gera, viska daro gerai, galbut grojant gyvai reiketu palaikyti rysi su ziurovais / klausytojais, nes susidaro ispudis, kad jie kaskur nutole, nera nuosirdaus rysio...
Deathrock'o jie niekada negrojo ir negroja. Vat, dėl jų tokių pareiškimų a la "mes grojam deathrock'ą" mane tiesiog ima siutas. Nesuprantu, ką jie bando apgauti. O gal jie patys nė velnio muzikiniuose terminuose, apibrėžimuose ir stilistikose nesigaudo. Deathrock'as? Kažkaip nei per kur panašumo į Christian Death, Screams for Tina, Virgin Prunes, ar kitas deathrock'o grupes juose neįžvelgiu.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 10 d. 18:22:20
O dėl death rock - Sleeper, pamaniau tą patį. Tikriausiai dėl to kalta reklama visokiuose ferrumuose. Užstaugia pankiškas gotas a la death vokalu kartais ir jau death rokas (iki death metalo nepatraukia muzikos technika : D).
2005 m. gegužės 10 d. 09:56:27
2005 m. gegužės 9 d. 19:46:27
Grupe manyciau gera, viska daro gerai, galbut grojant gyvai reiketu palaikyti rysi su ziurovais / klausytojais, nes susidaro ispudis, kad jie kaskur nutole, nera nuosirdaus rysio...
2005 m. gegužės 9 d. 17:03:48
O tau kas jų muzikoj patinka?
Nepatinka niekas. Nemėgstu Type'o'Negative, o dar labiau nemėgstu nevykusių jų klonų. Atlikimas gal dar pusė bėdos, bet vat originalumo tai nulis.
Ir groja jie tikrai ne reggae, o death rocką.
Deathrock'o jie niekada negrojo ir negroja. Vat, dėl jų tokių pareiškimų a la "mes grojam deathrock'ą" mane tiesiog ima siutas. Nesuprantu, ką jie bando apgauti. O gal jie patys nė velnio muzikiniuose terminuose, apibrėžimuose ir stilistikose nesigaudo. Deathrock'as? Kažkaip nei per kur panašumo į Christian Death, Screams for Tina, Virgin Prunes, ar kitas deathrock'o grupes juose neįžvelgiu.
2005 m. gegužės 8 d. 10:00:51
Šiaip viena mėgstamiausių LT grupių.
Ir groja jie tikrai ne reggae, o death rocką.
2005 m. gegužės 6 d. 19:33:01
2005 m. gegužės 6 d. 12:49:28
2005 m. gegužės 6 d. 12:44:19
O tau kas jų muzikoj patinka?