Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Popieriniai Laiškai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2006 m. liepos 20 d. 09:06:32
Susipažinau su viena panele Vokietijoje, tai dabar laiškais susirašinėjam, jėga.

Atsakyti
zyzka
2006 m. liepos 19 d. 22:21:46
daug smagiau gauti popierini laisk. paskutini karta rasiau pries kokius metus. o gavau tai pries pora menesiu. taip maloniai nustebau...

2006 m. liepos 19 d. 21:42:36
Nepameu, kada pastaraji karta toki rasiau..

2006 m. liepos 19 d. 21:39:41
Man patinka tokius rašyti.

2006 m. liepos 19 d. 21:28:56
didelis skirtumas koks laiskas, tikras ar elektroninis... daugiau dvasios tikruose laiskuose. visada busiu tik uz tikrus laiskus. is vis nebekenciu rasyt elektroniniu laisku...

2006 m. liepos 19 d. 20:04:53
daug kainuoja! be to kol gausi praeina nemaziau 2 dienu. O jeigu laiskas nuo brangaus zmogaus tai koks skirtumas ar popierinis ar elektroninis?

2006 m. liepos 19 d. 19:59:41
Buvau gavus karta popierini laiska. Deja jis man tik juokingas };] Nes ten jis liko is tu laiku kai su vienu zmogum susirasinejau. Taigi nei mielu prisiminimu is jo, nei dar ko. O daugiau laisku neturiu, tiesa noreciau gauti... Kad po poros metu galeciau vel ji susirast , pauostyt seno popieriaus kvapa ir pasimegaut prisiminimais };]

2006 m. liepos 16 d. 17:35:49
visai nesenai prisedau parasyti tai buvo taip keista.bet manau zmogui malonu gauti popierini laiska

2006 m. liepos 16 d. 04:59:44
nuostabus dalykas kai tik turiu progą, rašau tikrus laiškus.. ;] net dažnai rašau laiškus mamai, kuri gyevna su manimi. tiesiog padedu po kokia pagalve, kad surastų ir išsakau savo padėką, kurią dažnai per sunku pasakyti žodžiais. Ir gauti tikrus laiškus gėris. . . matai besikeičiantį rašta... žodžiu nepakeičiamas dalykas.

2006 m. liepos 15 d. 17:25:23
Woohoo, siandien gavau laiska, rasyta ranka, ir dar is buvusios grupiokes! Tiek dziaugsmo man, pirmiausia, kad nepamirsta, antra, del to, kad visgi islieki kazkieno mintyse, atmintyje, o tai daug reiskia, ypac atsizvelgiant i tai, kad musu grupe nelabai draugiska buvo. Faina laikyti rankose grazu popieriaus lapa - atrodo, kad gali prisiliesti prie zmogaus, prie jo minciu, jo emociju...Man tikrai paprasti laiskai daug dar reiskia, nors yra daugybe budu greiciau bendrauti - e-mailais, per Skype ir t.t.

2006 m. liepos 15 d. 11:14:21
jop pas mane kambary ant spintos dezutej yra visi popieriniai laiskai kokius tik esu gavusi tiesiog lb gaila butu sudeginti ar ismesti... kai draugavau su tokiu berniukiu rasydavom vienas kitam laiskus tai visus turiu. bet dar ir dabar rasau draugei laiskus popierinius, aisq ji is uzsienio, bet lb malonu rasyti ranka, o ir paciai malonu gauti tokius laiskus

2006 m. liepos 15 d. 10:18:51
laiško rašymas- kurybinis procesas. tokiu būdu žmogui galima nusiųsti dalele savęs. tokie laiškai man labai brangūs.. virš 200

Atsakyti
Gasbot
2006 m. liepos 15 d. 09:48:33
Vakar išsiunčiau tokį. MAn kuribingumą lavina. Tiesiog galima sugalvoti kanors įdomaus ir savito berašant ranka. Gražiai išraityt pirmąją laiško raidę ir pan.

2006 m. liepos 15 d. 01:50:03
Už. Popieriniai laiškai yra gerai. Tokiuose daugiau šilumos, emocijų negu elektroniniuose. Rašau ir pati dar lig šiol juos gaunu.

Atsakyti
Irrma
2006 m. vasario 24 d. 14:24:42
idomiai chia. as tai nesirasineju tais laiskais nors yra pakankamai gera galimybe

2006 m. vasario 24 d. 12:47:51
o jetau, man tai jie lb patinka ;> taip malonu gaut, atplesht ir zhinoma, skaityt ;]]] ankschiau susirashinejau su keliom draugem, tai prisimenu, kaip dzhiaugdawausi kai gaudawau, bet dabar, deje, negaunu.. ;//

2006 m. vasario 24 d. 11:37:28
jo man irgi patinka tokie laiskai bet gajla kad ju vis mazeja...

2006 m. vasario 24 d. 11:21:00
Jep, ranka rašyti laiškai tikresni, mielesni, nes daugiau darbo ir širdies įdėta. Popierinių laiškų gaudavau anksčiau, bet neseniai, kai bandžiau tą tradiciją prisiminti, kaip tik buvo momentas, kai dienos būdavo suplanuotos vos ne iki minutės... Baigėsi tuo, kad nufotkinau prikeverzotą lapą ir vis tiek e-mailu nusiunčiau Rašysena mano negraži, bet įskaitoma gana lengvai Nusišypsojau, kai parašius tris puslapius ranka pavargo. O savo buvusiai mylimajai raitydavau kilometrus, po 12-14 puslapių E-mail'ai kadangi greitesni ir nemokami, atsirado trūkumas: jie neįpareigoja išlieti į vieną laišką visą širdį ir beveik visada gaunasi trumpi, atmestinai parašyti, nors turi ir savo pliusų: galima įterpti nepribraukant, sudėstyti mintis taip, kad nebūtų šokinėjimų nuo vieno prie kito... Kokios mielos tos išimtys, kai gauni ilgą ir įdomų e-mailą, į kurį taip pat įmanoma širdį sudėti

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. vasario 24 d. 10:50:18
as niekada nerasiau laisku. ir kaip tik prisiejo "reikalas" parasyti laiska bet kokia tema ir bet kam. zinau tik alisko "remus" i kuriuos as nelisiu. ghr

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Kaukutis
2006 m. vasario 22 d. 20:08:11
Man patinka popieriniai laiskai... Jie mieli, asmeniski... Juose daugiau silumos... Toks laiskas "vertingas".... Man patinka tokius gauti...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Armatūra Armatūra
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:16 - 4Blackberry
Elder - Compendium 10 minučių daina ištirpo kaip per 1 minutę - taip gerai susiklauso.
21:14 - Stripped
The Rolling Stones -
Foreign Tongues
22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1799
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Lunaria
  Šiandien apsilankė: 295437