Buvau gavus karta popierini laiska. Deja jis man tik juokingas };] Nes ten jis liko is tu laiku kai su vienu zmogum susirasinejau. Taigi nei mielu prisiminimu is jo, nei dar ko. O daugiau laisku neturiu, tiesa noreciau gauti... Kad po poros metu galeciau vel ji susirast , pauostyt seno popieriaus kvapa ir pasimegaut prisiminimais };]
nuostabus dalykas kai tik turiu progą, rašau tikrus laiškus.. ;] net dažnai rašau laiškus mamai, kuri gyevna su manimi. tiesiog padedu po kokia pagalve, kad surastų ir išsakau savo padėką, kurią dažnai per sunku pasakyti žodžiais. Ir gauti tikrus laiškus gėris. . . matai besikeičiantį rašta... žodžiu nepakeičiamas dalykas.
Woohoo, siandien gavau laiska, rasyta ranka, ir dar is buvusios grupiokes! Tiek dziaugsmo man, pirmiausia, kad nepamirsta, antra, del to, kad visgi islieki kazkieno mintyse, atmintyje, o tai daug reiskia, ypac atsizvelgiant i tai, kad musu grupe nelabai draugiska buvo. Faina laikyti rankose grazu popieriaus lapa - atrodo, kad gali prisiliesti prie zmogaus, prie jo minciu, jo emociju...Man tikrai paprasti laiskai daug dar reiskia, nors yra daugybe budu greiciau bendrauti - e-mailais, per Skype ir t.t.
jop pas mane kambary ant spintos dezutej yra visi popieriniai laiskai kokius tik esu gavusi tiesiog lb gaila butu sudeginti ar ismesti... kai draugavau su tokiu berniukiu rasydavom vienas kitam laiskus tai visus turiu. bet dar ir dabar rasau draugei laiskus popierinius, aisq ji is uzsienio, bet lb malonu rasyti ranka, o ir paciai malonu gauti tokius laiskus
o jetau, man tai jie lb patinka ;> taip malonu gaut, atplesht ir zhinoma, skaityt ;]]] ankschiau susirashinejau su keliom draugem, tai prisimenu, kaip dzhiaugdawausi kai gaudawau, bet dabar, deje, negaunu.. ;//
Jep, ranka rašyti laiškai tikresni, mielesni, nes daugiau darbo ir širdies įdėta. Popierinių laiškų gaudavau anksčiau, bet neseniai, kai bandžiau tą tradiciją prisiminti, kaip tik buvo momentas, kai dienos būdavo suplanuotos vos ne iki minutės... Baigėsi tuo, kad nufotkinau prikeverzotą lapą ir vis tiek e-mailu nusiunčiau Rašysena mano negraži, bet įskaitoma gana lengvai Nusišypsojau, kai parašius tris puslapius ranka pavargo. O savo buvusiai mylimajai raitydavau kilometrus, po 12-14 puslapių E-mail'ai kadangi greitesni ir nemokami, atsirado trūkumas: jie neįpareigoja išlieti į vieną laišką visą širdį ir beveik visada gaunasi trumpi, atmestinai parašyti, nors turi ir savo pliusų: galima įterpti nepribraukant, sudėstyti mintis taip, kad nebūtų šokinėjimų nuo vieno prie kito... Kokios mielos tos išimtys, kai gauni ilgą ir įdomų e-mailą, į kurį taip pat įmanoma širdį sudėti
as niekada nerasiau laisku. ir kaip tik prisiejo "reikalas" parasyti laiska bet kokia tema ir bet kam. zinau tik alisko "remus" i kuriuos as nelisiu. ghr
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2006 m. liepos 20 d. 09:06:32
2006 m. liepos 19 d. 22:21:46
2006 m. liepos 19 d. 21:42:36
2006 m. liepos 19 d. 21:39:41
2006 m. liepos 19 d. 21:28:56
2006 m. liepos 19 d. 20:04:53
2006 m. liepos 19 d. 19:59:41
2006 m. liepos 16 d. 17:35:49
2006 m. liepos 16 d. 04:59:44
2006 m. liepos 15 d. 17:25:23
2006 m. liepos 15 d. 11:14:21
2006 m. liepos 15 d. 10:18:51
2006 m. liepos 15 d. 09:48:33
2006 m. liepos 15 d. 01:50:03
2006 m. vasario 24 d. 14:24:42
2006 m. vasario 24 d. 12:47:51
2006 m. vasario 24 d. 11:37:28
2006 m. vasario 24 d. 11:21:00
2006 m. vasario 24 d. 10:50:18
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 22 d. 20:08:11