Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. vasario 22 d. 19:12:44
magirux rašė: LABAI FAINAI GAUTI TOKI ONE ELEKTRONINI NES TOKIAME DAUGIAU SILUMOS NEI TOSE KOMPIUTERIU ATSPAUDINTUOSE.
Šio komentaro visiškai nesupratau.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Rock_Boyz (Užblokuotas)
2006 m. vasario 21 d. 15:18:55
Nu kartais smagu toki gauti bet kaip mazai tokiu mates tai nieko pasakyt negaliu wat pawizdziui Austrijoi 4m.givenau tai ten jai kas toki gauna tai juos labai wertina ir ilgai laiko.
O Lietuwa toke forsu ir marozu salis kurie tik alaus buteli ir bita wertina tai todel manau, kad tokioi sali kaip Lietuwa ir panasiose tokius dalykus mazai kas wertina.
Na bent as manau kad tai yra tikras laiskas, o e-mail tik susisiekimo priemone.
Genius_loci rašė: Ar yra kas mielesnio už seną, pageltusį popierių, kvepianti tavo plaukais, ir kreivoką mielą rašyseną.
Aš pasiilgau popierinių laiškų. Jie turi savo dvasią, kurią gali priglaust prie širdies, kurią gali pajust.
Truputis savikritikos dar niekam nepakenkė... keep going
O aš va neturiu laiko laiškams, ne tik popieriniams, bet ir elektroniniams... sunkus tas mano gyvenimas...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2006 m. vasario 22 d. 19:12:44
LABAI FAINAI GAUTI TOKI ONE ELEKTRONINI NES TOKIAME DAUGIAU SILUMOS NEI TOSE KOMPIUTERIU ATSPAUDINTUOSE.
Šio komentaro visiškai nesupratau.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. vasario 22 d. 19:11:18
2006 m. vasario 22 d. 12:29:53
2006 m. vasario 21 d. 15:18:55
O Lietuwa toke forsu ir marozu salis kurie tik alaus buteli ir bita wertina tai todel manau, kad tokioi sali kaip Lietuwa ir panasiose tokius dalykus mazai kas wertina.
Na bent as manau kad tai yra tikras laiskas, o e-mail tik susisiekimo priemone.
2006 m. vasario 20 d. 12:41:46
2006 m. vasario 20 d. 12:36:12
2006 m. vasario 20 d. 10:06:47
2006 m. sausio 30 d. 12:12:42
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2006 m. sausio 29 d. 17:27:41
Ir visi kuriuos esu gavusi vienodai dirbtiniai. Gaila iš vienos pusės..
2006 m. sausio 29 d. 17:19:49
2006 m. sausio 29 d. 16:59:30
2006 m. sausio 29 d. 16:34:24
2006 m. sausio 29 d. 16:12:12
Ar yra kas mielesnio už seną, pageltusį popierių, kvepianti tavo plaukais, ir kreivoką mielą rašyseną.
Aš pasiilgau popierinių laiškų. Jie turi savo dvasią, kurią gali priglaust prie širdies, kurią gali pajust.
labai graziai ir teisingai parasei...ach...
2006 m. sausio 29 d. 15:31:26
2005 m. rugsėjo 28 d. 21:13:28
2005 m. rugsėjo 19 d. 14:49:29
O aš va neturiu laiko laiškams, ne tik popieriniams, bet ir elektroniniams... sunkus tas mano gyvenimas...
2005 m. rugsėjo 19 d. 13:46:55
2005 m. rugsėjo 18 d. 19:00:31
bet gi taip gera sėsėti po medžiu lietui lyjant ir skaityti laišką besidaužančia iš smalsumo širdimi...ir visai nesvarbu, kad ten tik tuščias lapas su užrašu kampe mažomis raidelėmis "Pasiilgau"...
2005 m. rugsėjo 18 d. 11:21:41
2005 m. rugsėjo 6 d. 16:57:31