Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Popieriniai Laiškai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 6 d. 16:16:53
šiandien gavau vieną labai lauktątrylikos puslapių

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
Kte
2005 m. rugsėjo 5 d. 16:50:27
popierinias laiskais su niekuo nesusirasineju... susirasinejau anksciau, bet kad visda labai tingedavau parasyt, kai prasydavau - nusipirkt voka ir zenkla,o dar kiek laiko praeidavo kol issiusdavau..nu zodziu as baisi tingine bet esme tame kad tas ilgai uztrukdavo del to ir nesusirasineju... man gera ir emeilai arba sitos music.lt privacios zinutes. svarbu bendravimas !

Atsakyti
CilitBang
2005 m. rugsėjo 4 d. 17:07:50
Susirasineju su savo gera drauge "popieriniais laiskais", man tai patinka, vieni gali manyt kad tai senamadiska, man taip neatrodo aisku rasu ir i e-mailus

2005 m. rugsėjo 3 d. 23:33:10
qui3t rašė:
o dabar atrodo jog jei ne antstoliai, kalejimas ir 'atrasyk - jei nori laimeti milijona' - pasto jau nebutu.

ir dar saskaitos (ypac uz mobiliuka)

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
desperation
2005 m. rugsėjo 3 d. 23:24:38
Nors popieriniai laiskai daug labiau patinka, bet susirasineju e-mailais. Taip greiciau ir paprasciau ir nereikia braukyti kai kur uzteplini o popieriniai labai ilgai eina Bet tikra laiska zinoma maloniau gauti

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
Misantropia
2005 m. rugpjūčio 26 d. 08:16:16
Man labai gaila, kad dabar dauguma atsisakė tokio dalyko, kaip rašymas ranka. Aišku, juk kompiuteriai valdo, ar ne? ir kelis mygtukus sumaigyt yra daug paprasčiau, nei laiško rašymui skirti kokią valandą ar daugiau. Ir atsakymas juk ateina vos ne tuoj pat, jei abu online. Tačiau elektroniniš paštas duoda daugiau žalos besimokantiems. Retas kuris šiais laikais naudoja lietuviškus simbolius rašydami elektroninius laiškus, o dar tie sh, zh w etc. Taip ir įprantama rašyt netaisyklingai, ko pasekoje kartais būna sunku prisimint kaip turi būti taisyklingai. Anksčiau nenaudodavau lt simbolių, bet kartą vartydama savo konspektus keliose vietose radau vietoj ks - x.
Grįžtant prie popierinių, ranka rašytų laiškų, tai man asmeniškai nepaprastai malonu tokį gauti ir skaityti. Tokių laiškų dėka gali sužinot nemažai apie žmogų, ar bent jau jo nuotaiką, kai rašė laišką. Žmogaus braižas, tai šifras - tereikia žinoti kodą ir viskas kaip ant delno.

2005 m. liepos 25 d. 17:11:50
Buvau pasiilgusi laisku, rasytu ranka. Bet va dabar susirasineju su dviem mergytem. Man paciai labai patinka rasyti ranka laiskus. O gauti ir jus skaityti yra lb miela. Tie laiskai yra man svarbus ir zymiai labiau, negu gautus emaile, ar kur kitur :}

Atsakyti
ladri
2005 m. liepos 22 d. 19:19:09
jo popieriniai laiskai labai faini ti kva man nepatynka juos siustinesigaudau tarp tu pasto ondeksu

2005 m. birželio 22 d. 22:49:11
popieriniai laishkai labai su daug kuo asocijuojasi ir labai daug ka primena.

2005 m. birželio 6 d. 19:11:40
siurbele_666 rašė:
mane labai nudziugina "popierinaii laiskai" manau kad tai labai grazu ir miela..... galetu grist tie laikai kai tokie laiskai dar buvo rasomi....et kaip butu miela...

tokie laikai labai abejoju ar griz, zinoma yra ivairiu evoliucijos teoriju bet...

kaip ten bebutu, as irgi pabandisiu tave nudziugint

labai puikus sumanimas

2005 m. birželio 6 d. 19:10:38
yyyyeeeesss
kaip dziugu
kaip miela
kaip puiku
kaip linksma
kaip intigojanciai
kaip...
kaip...
,,,,

aciu ~

2005 m. birželio 1 d. 14:23:26
As dar dabar rasau popierinius laiskus. Tai taip paslaptinga... Rasau tokiam vaikinui, kurio nei karto gyvenime nemaciau, jis is kito miesto.. Is laisko galima daug ka suzinoti ir susidaryti preliuminaria nuomone apie zmogu. Daug ka pasako rastas. O kai gauni laiska ir nori ji atplesti, apima toks jaudulys, kai nezinai kas taves laukia.....

2005 m. birželio 1 d. 08:37:02
o man pasisekė. aš rašau ir gaunu tokius

2005 m. birželio 1 d. 08:07:46
as tokius seniau rasydavau..bet dab jau nebeturiu laiko :} saip tai as labai uz :} labai linksma ir miela gauti tikius laiksus :}

2005 m. birželio 1 d. 08:01:03
kaip ir daugelis senai esu toku gavus ir dar seniau pati rasius .. .. bet tai yra labai mieli dalykai .. senu niekad neismetu o kartais dar ir po kelis kartus perskaitau ... kaikurie tokie juokingi ir idomus :} ... dar labai patinka kai buna visokie specialus popieriai ir vokai isgrazinti .. toki dar smagiau gaut ) kai matosi kad su meile ir pastangom parasyta ..........ech .. gal reik atgaivint ta rasyma .. idomu butu

Atsakyti
nepravirkes_vaiksto
2005 m. gegužės 31 d. 21:28:04
hm.prisiminimai.ech..
as ir to pasiilgstu.gaila.

2005 m. gegužės 28 d. 12:07:49
Jo,tokie laiskai tikrai savo dvasia turi...beveik tokiu nebegaunu,bet turiu visa dezute tokiu man skirtu brangiu laiskeliu,ir kai liudna,paskaitau

Atsakyti
silvestere
2005 m. gegužės 24 d. 09:44:58
Paskutini karta popierini laiska rasiau gal pries metus.... laiskus siaip jau smagiau gauti, nei rasyti. As tai draugam visalaik rasau i e-mail, nes taip zymiai paprasciau ir pigiau.

2005 m. gegužės 16 d. 20:14:39
popieriniai laiskai-jega. be galo megstu juos rasyti.turiu tokia drauge,tai jai rasau rasau ir rasau....ilgeliausius laiskus...ir net nesvarbu su klaidom ar be,eilutes tiesios ar kreivios(vistiek niekad nebuna ideliai),juk taip dar mieliau,smagiau,SILCIAU.manau,butent ta siluma ir savotiskas tokiu laisku teikiamas intymumas-vienas graziausiu dalyku ir pagrindiniu skirtumu skirianciu juos nuo elektroniniu laisku

Atsakyti
Saules_mergyte
2005 m. gegužės 16 d. 15:47:23
man labiausiai patinka ranka rasyti laiskaimm...i juos tie daug savo sirdutes idedi...taip stengiesi parasyti ji graziai, bet parases vistiek pastebi eilute keistai kylanciau i virsu...kiek isdarkyta rasta..bet supranti kad tai ir yra esme.. ten yra dalele taves kuria tu idedi ji rasydamas
as labai dziaugiausi kai teta vietoj to kad mane pasveikintu telefonu parase ranka laisku toki miela jauku ir silta ir priklijavo ten sirduciu..labai ta laiskuti myliu...muo muo muo..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Armatūra Armatūra
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:16 - 4Blackberry
Elder - Compendium 10 minučių daina ištirpo kaip per 1 minutę - taip gerai susiklauso.
21:14 - Stripped
The Rolling Stones -
Foreign Tongues
22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1799
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Lunaria
  Šiandien apsilankė: 295437