Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Popieriniai Laiškai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
rocky
2005 m. gegužės 7 d. 07:07:49
man irgi patinka popieriniai laiskai, gal todel jau kokie 6 metai susirashineju su mazdaug 20 zmoniu is viso pasaulio vien tik popieriniais laiskais. na, o su zmonem is netolimojo uzsienio esu netgi ir susitikus, dabar smagu kad zinau, jog galiu leisti atostogas pas savo draugus praktiskai visoje europoje ir netgi brazilijoj, kinijoj, japonijoj, taiwani ar seisheliuose, jei tik sukrapstysiu pinigu ant autobuso bilieto ta zadu siemet ir padaryti, vaziuosiu pas savo susirashinejimo drauge i lenkija o tokiu popieriniu laisku per tuos 6 metus pas mane susikaupe net 4 didziules dezes, visus saugau isdeliojus pagal datas

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
reaper
2005 m. gegužės 7 d. 07:03:45
labai fainei buna kai gauni laiska voke. toks malonumas ta laiska praplesti buna. o kai po to reikia stengtis iskaityt to zmogaus laiska (rasta) tai wisai miela buna,o dar kai tas laiskas buna labai siltas pilnas siltu zodziu ar minciu tai negeda ir apsiverkt skaitant, o geriausei buna kai susilieja raides mm
laiskai waldo!!!

2005 m. gegužės 6 d. 18:39:51
Pritariu...taciau - popieriniu laisku nerasiau jau kokius 3 metus. O gal reiketu?...bet kai taip stinga laiko, paprasciau issiust sms telefonu ar greit brukstelt e-mail'a...

2005 m. gegužės 6 d. 18:14:06
nostalgija... bet ka padarysi, ale progresas nusinesa savo duokle, naujajame pasaulyje sentimentalumas nepageidaujamas. Sudas.
Vistik manau rimti zmones vis dar raso tikrus laiskus... o siaip tai menkas skirtumas, kai pagalvoji, geriau jau dauguma nudienos e-mail laisku su savo buku turiniu tegu lieka virtualiam pasauly. tai bent jau pades issaugoti galybe medziu...
xe
fe
tfu!
[;

Atsakyti
curious_girl
2005 m. gegužės 6 d. 18:09:29
siaip parasyt e-mail'a yra zymiai paprasciau...bet gaut ''popierini laiska'' zymiai maloniau...taip, kad tenka rinktis....

2005 m. gegužės 6 d. 18:06:35
susrasineju su 5 zmoguciais paprastais laiskais. aisku, atrasymas uztrunka ilgiau, nei meila atrasyt, bet man daug maloniau gaut paprasta laiska, nei meila ~ nu aisku, dar priklauso nuo ko gauni... bet siaip man lb patinka paprasti laiskai...

Atsakyti
playa
2005 m. gegužės 6 d. 18:01:05
Heh, neprisimenu ar kada būčiau gavus popierinį laišką. Aš džiaugiuosi ir el. laišką kai gaunu Svarbu prisimena kažkas ir nesvarbu kaip.

2005 m. gegužės 6 d. 17:58:15
laiskai , kurie ant lapo popieriaus su mazais piesiuniukais lb man jau mieli ir brangus sirdziai, 100kartu malioniau gauti laiska paprasta, o ne elektronini :}~

2005 m. gegužės 6 d. 17:27:42
Esu uz paprastus laiskus.

2005 m. gegužės 6 d. 17:22:19
as kaip tik pasinesiau ant tokiu laisku...
lb ydomu...

2005 m. gegužės 6 d. 13:06:44
tikrai:} visada maloniau gauti tikra popierini laiska.nemegstu emailu

2005 m. gegužės 6 d. 13:01:35
yap, ranka rašyti laiškai visada buvo geresni už e-mailus.. ;] nesvarbu, kad rašosi ilgiau, bet išskaitai daugiau visko.. ;]

2005 m. gegužės 6 d. 12:57:53
Ar yra kas mielesnio už seną, pageltusį popierių, kvepianti tavo plaukais, ir kreivoką mielą rašyseną.
Aš pasiilgau popierinių laiškų. Jie turi savo dvasią, kurią gali priglaust prie širdies, kurią gali pajust.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Armatūra Armatūra
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:16 - 4Blackberry
Elder - Compendium 10 minučių daina ištirpo kaip per 1 minutę - taip gerai susiklauso.
21:14 - Stripped
The Rolling Stones -
Foreign Tongues
22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1799
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Lunaria
  Šiandien apsilankė: 295437