man irgi patinka popieriniai laiskai, gal todel jau kokie 6 metai susirashineju su mazdaug 20 zmoniu is viso pasaulio vien tik popieriniais laiskais. na, o su zmonem is netolimojo uzsienio esu netgi ir susitikus, dabar smagu kad zinau, jog galiu leisti atostogas pas savo draugus praktiskai visoje europoje ir netgi brazilijoj, kinijoj, japonijoj, taiwani ar seisheliuose, jei tik sukrapstysiu pinigu ant autobuso bilieto ta zadu siemet ir padaryti, vaziuosiu pas savo susirashinejimo drauge i lenkija o tokiu popieriniu laisku per tuos 6 metus pas mane susikaupe net 4 didziules dezes, visus saugau isdeliojus pagal datas
gyvenu kaip moku gyvent...
labai fainei buna kai gauni laiska voke. toks malonumas ta laiska praplesti buna. o kai po to reikia stengtis iskaityt to zmogaus laiska (rasta) tai wisai miela buna,o dar kai tas laiskas buna labai siltas pilnas siltu zodziu ar minciu tai negeda ir apsiverkt skaitant, o geriausei buna kai susilieja raides mm
laiskai waldo!!!
Pritariu...taciau - popieriniu laisku nerasiau jau kokius 3 metus. O gal reiketu?...bet kai taip stinga laiko, paprasciau issiust sms telefonu ar greit brukstelt e-mail'a...
nostalgija... bet ka padarysi, ale progresas nusinesa savo duokle, naujajame pasaulyje sentimentalumas nepageidaujamas. Sudas.
Vistik manau rimti zmones vis dar raso tikrus laiskus... o siaip tai menkas skirtumas, kai pagalvoji, geriau jau dauguma nudienos e-mail laisku su savo buku turiniu tegu lieka virtualiam pasauly. tai bent jau pades issaugoti galybe medziu...
xe
fe
tfu!
[;
siaip parasyt e-mail'a yra zymiai paprasciau...bet gaut ''popierini laiska'' zymiai maloniau...taip, kad tenka rinktis....
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
susrasineju su 5 zmoguciais paprastais laiskais. aisku, atrasymas uztrunka ilgiau, nei meila atrasyt, bet man daug maloniau gaut paprasta laiska, nei meila ~ nu aisku, dar priklauso nuo ko gauni... bet siaip man lb patinka paprasti laiskai...
laiskai , kurie ant lapo popieriaus su mazais piesiuniukais lb man jau mieli ir brangus sirdziai, 100kartu malioniau gauti laiska paprasta, o ne elektronini :}~
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. gegužės 7 d. 07:07:49
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. gegužės 7 d. 07:03:45
laiskai waldo!!!
2005 m. gegužės 6 d. 18:39:51
2005 m. gegužės 6 d. 18:14:06
Vistik manau rimti zmones vis dar raso tikrus laiskus... o siaip tai menkas skirtumas, kai pagalvoji, geriau jau dauguma nudienos e-mail laisku su savo buku turiniu tegu lieka virtualiam pasauly. tai bent jau pades issaugoti galybe medziu...
xe
fe
tfu!
[;
2005 m. gegužės 6 d. 18:09:29
2005 m. gegužės 6 d. 18:06:35
2005 m. gegužės 6 d. 18:01:05
2005 m. gegužės 6 d. 17:58:15
2005 m. gegužės 6 d. 17:27:42
2005 m. gegužės 6 d. 17:22:19
lb ydomu...
2005 m. gegužės 6 d. 13:06:44
2005 m. gegužės 6 d. 13:01:35
2005 m. gegužės 6 d. 12:57:53
Aš pasiilgau popierinių laiškų. Jie turi savo dvasią, kurią gali priglaust prie širdies, kurią gali pajust.