Dilgele rašė: Parsisiuntimui jau galima rasti naują G. Coxon'o albumą „The Spinning Top“ (prekyboje nuo gegužės 11 d.). Iš tikrųjų panašus kaip ir jo kiti, bet visgi graži muzika lengvam foniniam paklausymui.
reikės pamėgint : D
šiaip grupė yra ŽIAURIAI jėgis,tikiuosi,nesusipyks atsikūrę ir išleis naują albumą
Albumas vien dėl to, kad neapsimoka jo neįrašyt turbūt yra vienas blogiausių variantų.: )
O Gorillaz tai man labai neaktualūs. Geriau kas nors naujo iš TGTBTQ būtų.
ne,aš pajuokavau. Suprantu, iš reikalo rašyti būtų blogai. Bet pats Albarnas teigė, kad per tiek metų susikaupė mintys, ir jiems, ir Coxonui, taigi manau kad kažką tikrai susuks (bent jau kelis singlus tikrai)
LoseControl rašė: Jau nebe apsimoka neparašyti juk . Jei atsikūrė tai tegu eina iki galo
Albumas vien dėl to, kad neapsimoka jo neįrašyt turbūt yra vienas blogiausių variantų.: )
manau, kad butu didelia klaida iskeisti originalius grupes narius i kitus, kad ir Russel'o vietoje koki kita heroju sukurtu, vistiek prarastu fanu skaiciu normalu, jau visi pamylo juos ir iskeisti tikrai neverta
ir manau, kad Damon'as su Gorillaz reikala nesusiks, jauciu, kad 3-ciasis bus toks pat pelningas kaip ir "Gorillaz" su "Demon Days" ir nors kiek pranese, kad bus maziau vokalu ir daugiau melodiju su 100.000 ivairiais garsais ir dydelis skirtumas nuo ju pirmu albumu, bet vistiek tikiuos, kad jis bus geresnis uz "Gorillaz" (2001), kuris man siuo metu kolkas ju geriausias
Na taip, man net nesinori tiketi, kad tos dainos bus tokios kaip tos 3 demo, Albarn'as sake, kad gali buti jog isvis nei viena is tu 3 demo nepateks i albuma, sakyciau nerimtos tokios demo
jasaz rašė: O siaip tai nera jokiu planu del 8-to albumo? Dabar jie vel kartu ir butu gera staigmena gerbejams nuo tokios naujienos
Su albumu susijusios naujienos kartais vis pasirodo ir po kiek laiko būna paneigiamos; turbūt nuo pat tada, kai pranešė, kad susitaikė su Coxon'u.
Tas „kartu“ labai sąlyginis, kol kas nepanašu, kad jie planuoja rimtai kažką kurt po senosios grupės vardu. Įdomu, kaip pavyks tie pora pasirodymų vasarą ir kas bus po to.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2015 m. vasario 20 d. 20:10:32
naujas albumas po 12 metu pertraukos, ir naujas po 16 metu, kai grupe buvo su Coxonu !
2013 m. kovo 25 d. 01:30:44
viena geriausiu grupiu ! beje, sveikinu Damona su praejusiu ! :)
2009 m. liepos 6 d. 18:03:29
Parsisiuntimui jau galima rasti naują G. Coxon'o albumą „The Spinning Top“ (prekyboje nuo gegužės 11 d.). Iš tikrųjų panašus kaip ir jo kiti, bet visgi graži muzika lengvam foniniam paklausymui.
reikės pamėgint : D
šiaip grupė yra ŽIAURIAI jėgis,tikiuosi,nesusipyks atsikūrę ir išleis naują albumą
2009 m. balandžio 10 d. 21:50:58
2009 m. kovo 24 d. 16:54:31
2009 m. kovo 23 d. 12:19:01
2009 m. kovo 19 d. 20:36:52
2009 m. kovo 16 d. 21:28:57
Jau nebe apsimoka neparašyti juk
ne,aš pajuokavau. Suprantu, iš reikalo rašyti būtų blogai. Bet pats Albarnas teigė, kad per tiek metų susikaupė mintys, ir jiems, ir Coxonui, taigi manau kad kažką tikrai susuks (bent jau kelis singlus tikrai)
2009 m. kovo 16 d. 19:32:36
Jau nebe apsimoka neparašyti juk
2009 m. kovo 16 d. 19:21:57
2009 m. kovo 15 d. 19:04:58
2009 m. kovo 15 d. 14:36:30
Murdoc'as jau turbut su raukslem bus, Noodle jau jau bus suaugusi ir pagrazejusi, Russel'as galbut labiau storas ir 2D su nauja sukuosena
2009 m. kovo 14 d. 19:56:29
2009 m. kovo 14 d. 18:06:50
2009 m. kovo 14 d. 17:53:50
2009 m. kovo 13 d. 13:31:50
2009 m. kovo 13 d. 12:07:59
2009 m. kovo 12 d. 21:29:37
2009 m. kovo 12 d. 21:07:21
O siaip tai nera jokiu planu del 8-to albumo? Dabar jie vel kartu ir butu gera staigmena gerbejams nuo tokios naujienos
Su albumu susijusios naujienos kartais vis pasirodo ir po kiek laiko būna paneigiamos; turbūt nuo pat tada, kai pranešė, kad susitaikė su Coxon'u.
Tas „kartu“ labai sąlyginis, kol kas nepanašu, kad jie planuoja rimtai kažką kurt po senosios grupės vardu. Įdomu, kaip pavyks tie pora pasirodymų vasarą ir kas bus po to.
2009 m. kovo 12 d. 20:51:59