Kazkaip anksciau jie man labiau patiko. Verzdavausi i kiekviena konca, kur jie turejo dalyvauti - dabar kazkaip labiau abejingiau i tai ziuriu. Bet, aisku, labai malonu pakluasyti ju, padainuoti kartu, prisiminti senus gerus laikus...
is tikruju, gerai varo, vyrai
2005 m. birželio 12 d. 15:04:26
neblogai varo
Kartais paklausau,bet teturiu tik keletą kūrinėlių.Neesu didelė jų muzikos ir šiaip grupės gerbėja,bet iš tiesų nuomonė apie juos ganėtinai gera {;
labai gera grupe! Stai kur tikroji lietuviu dvasia
"Kas gimsta, po zenklu kovot, niekada nepaleis kalavijo is ranku astraus. kas troksta i ugny izengti aukodamas savo gyvenima, skausmo nejaus..."
oj kaip dianuot noris
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. birželio 21 d. 09:47:58
is tikruju, gerai varo, vyrai
2005 m. birželio 12 d. 15:04:26
2005 m. birželio 12 d. 15:03:22
2005 m. gegužės 8 d. 19:05:54
2005 m. gegužės 8 d. 18:41:42
Kartais paklausau,bet teturiu tik keletą kūrinėlių.Neesu didelė jų muzikos ir šiaip grupės gerbėja,bet iš tiesų nuomonė apie juos ganėtinai gera {;
2005 m. gegužės 8 d. 18:39:58
"Kas gimsta, po zenklu kovot, niekada nepaleis kalavijo is ranku astraus. kas troksta i ugny izengti aukodamas savo gyvenima, skausmo nejaus..."
oj kaip dianuot noris