Siandien t.y ketvirtadieni, 22:35 per LNK rodys labai gera filma 'Mergina Su Trukumais'
Is pavadinimo galit speti kad kokia romantine komedija, bet tikrai ne lekstas, man gera ispudi palikes filmas.
noriu pasiulyti viena filma. pati labai nemegstu fantastiniu filmu ir ju siuzeta labiau isivaizduoju kova su ateiviais, taciau sis filmas man paliko didziuli ispudi. ir ssugriove mano nuomone apie juos.
Genetikos inžinerijos išsivystymas leidžia sukurti pavyzdinį žmogų laboratorijoje. Ši sukurta žmonių rūšis yra galingi ir itin įtakingi individai. Natūraliai gimusiems žmonėms tapo labai sunku konkuruoti su dirbtinai sukurtaisiais. Todėl Vincentas, norėjęs tapti astronautu, negalėjo tikėtis net prasčiausio darbo klestinčioje Gataka korporacijoje. suskuria plana kiap ten isidarbinti, taciau visus planus sugriauna korporacijoje ivykdyta zmogzudyste.
Per LTV sekmadieni Daktaras Zivago 17.30. Filmas susides is keleto daliu, ji parodys ne per viena karta, o per kelis, bet labai vertas paziureti, maciau du kartus ir labai laukiu trecio. Turetu patikti visiems, ne tik tiem, kas megsta istorija
stai naujasis televizijos sezonas jau po truputi prasideda. matyt kiekviena televizija nori buti gera ir pelnyti ziurovu simpatijas... taigi kelias dienas galesime matyti tikrai neblogus kino perliukus.
Penktadieni (09 02) per LRT 19.35 "Quo vadis"
Geriausias visu laiku lenku filmas su tikrai graziais aktoriais. Nors lenku kalba musu ausiai nera maloni, bet filma siulyciau zureti iki galo.
Tai nuostabi meiles istorija, prasidejusi krikscionybes ausroje. Veiksmas vyksta Romos imperijoje, kur viespatauja baisusis Neronas. Tai netik meiles istorija, bet ir pirmuju krikscioniu vargai.
Pirmadieni (09 05) per TV1 21.00 "Ruduo Niujorke"
Vilas Keinas - madingo restorano Niujorko centre savininkas, mergišius bei trumpalaikių romanų meistras, susipažinęs su Šarlota Filding, netikėtai pasijunta sutrikusiu it berniūkštis. Šarlota dvigubai jaunesnė už jį. Ji trokšta išbandyti visus "suaugusiųjų" gyvenimo malonumus. Vilas sugundo merginą, vildamasis, jog tai bus eilinis, niekuo neįpareigojantis ryšys. Tačiau greitai visas Vilo supratimas apie moteris žlunga, nes tikra meilė, aistringa, svaiginanti, griaunanti savo kelyje visas kliūtis keičia viską.
Antradieni (09 06) per TV1 "Velnio sekla"
Manau sio filmo pristatineti nereikia.
Hopeless rašė: Šeštadienį per tv3 lygtai 22:00 rodys kažkokį filmą, apie juodaodžius. .nepamenu apie ką jis, bet žinau kad reklama sudomino mane. Beje ten Usheris vaidina reklamoje jis buvo pristatytas kaip "garsusis reperis"
machiau gala.... gal wisaj ir nieko... niu bent jau galas
Kopa rašė: siandien 21.00 per TV1 Don Žuanas iš Marko
Vaid.: Marlon Brando, Johnny Depp Pasakojimas apie vyrą, kuris manė, kad yra geriausias meilužis pasaulyje ir žmones, bandžiusius jį nuo to išgydyti. Don Žuanu prisistatęs vyras atvyksta į Niujorką ieškoti savo meilės. Jis patenka į psichiatrijos kliniką ir susiduria su daktaru Mikleriu, kuriam pasakoja visa savo gyvenimą, tuo tarpu gydytojo tikslas išmokyti pacientą gyventi realybėje. Po eilės seansų, psichiatras netikėtai pats naujai atranda meilės jausmą, kuris pakeitė jo gyvenimą.
kas megsta romantika...
aj, čia tas, per kurio reklamą sakė, kad ne pacientai, o daugiau seselės vartoja raminamuosius..
Kopa rašė: siandien 21.00 per TV1 Don Žuanas iš Marko
Vaid.: Marlon Brando, Johnny Depp Pasakojimas apie vyrą, kuris manė, kad yra geriausias meilužis pasaulyje ir žmones, bandžiusius jį nuo to išgydyti. Don Žuanu prisistatęs vyras atvyksta į Niujorką ieškoti savo meilės. Jis patenka į psichiatrijos kliniką ir susiduria su daktaru Mikleriu, kuriam pasakoja visa savo gyvenimą, tuo tarpu gydytojo tikslas išmokyti pacientą gyventi realybėje. Po eilės seansų, psichiatras netikėtai pats naujai atranda meilės jausmą, kuris pakeitė jo gyvenimą.
kas megsta romantika...
aj, čia tas, per kurio reklamą sakė, kad ne pacientai, o daugiau seselės vartoja raminamuosius..
siandien 21.00 per TV1 Don Žuanas iš Marko
kas megsta romantika...
Šeštadienį per tv3 lygtai 22:00 rodys kažkokį filmą, apie juodaodžius. .nepamenu apie ką jis, bet žinau kad reklama sudomino mane. Beje ten Usheris vaidina reklamoje jis buvo pristatytas kaip "garsusis reperis"
Tiesą sakant parekomenduočiau filmą,kurį šiandien rodys per tv3 "Kino Gurmanai", Visai neseniai mačiau ir man patiko.Ganėtinai lengvas ir tuo pačiu įtraukiantis.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 22 d. 13:20:02
Is pavadinimo galit speti kad kokia romantine komedija, bet tikrai ne lekstas, man gera ispudi palikes filmas.
2005 m. rugsėjo 21 d. 17:59:12
Genetikos inžinerijos išsivystymas leidžia sukurti pavyzdinį žmogų laboratorijoje. Ši sukurta žmonių rūšis yra galingi ir itin įtakingi individai. Natūraliai gimusiems žmonėms tapo labai sunku konkuruoti su dirbtinai sukurtaisiais. Todėl Vincentas, norėjęs tapti astronautu, negalėjo tikėtis net prasčiausio darbo klestinčioje Gataka korporacijoje. suskuria plana kiap ten isidarbinti, taciau visus planus sugriauna korporacijoje ivykdyta zmogzudyste.
Per TV1 "Gataka" Trečiadienis, 2005-09-28 21:00
2005 m. rugsėjo 10 d. 08:08:45
2005 m. rugsėjo 10 d. 07:51:42
2005 m. rugsėjo 10 d. 07:45:15
2005 m. rugsėjo 1 d. 18:20:03
Penktadieni (09 02) per LRT 19.35 "Quo vadis"
Geriausias visu laiku lenku filmas su tikrai graziais aktoriais. Nors lenku kalba musu ausiai nera maloni, bet filma siulyciau zureti iki galo.
Tai nuostabi meiles istorija, prasidejusi krikscionybes ausroje. Veiksmas vyksta Romos imperijoje, kur viespatauja baisusis Neronas. Tai netik meiles istorija, bet ir pirmuju krikscioniu vargai.
Pirmadieni (09 05) per TV1 21.00 "Ruduo Niujorke"
Vilas Keinas - madingo restorano Niujorko centre savininkas, mergišius bei trumpalaikių romanų meistras, susipažinęs su Šarlota Filding, netikėtai pasijunta sutrikusiu it berniūkštis. Šarlota dvigubai jaunesnė už jį. Ji trokšta išbandyti visus "suaugusiųjų" gyvenimo malonumus. Vilas sugundo merginą, vildamasis, jog tai bus eilinis, niekuo neįpareigojantis ryšys. Tačiau greitai visas Vilo supratimas apie moteris žlunga, nes tikra meilė, aistringa, svaiginanti, griaunanti savo kelyje visas kliūtis keičia viską.
Antradieni (09 06) per TV1 "Velnio sekla"
Manau sio filmo pristatineti nereikia.
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:50:46
cia trumpai: Keitė išgyvena sudėtingą laikotarpį: egzaminai koledže, diplominis darbas, konkursinis interviu. Negana to, prieš porą metų dingusio Keitės draugo atminimą atgaivino atnaujintas policijos tyrimas. Vėl prasidėjusios apklausos žlugdo merginą psichologiškai.
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:46:17
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:26:56
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:24:40
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:19:41
2005 m. rugpjūčio 25 d. 18:56:05
pirmadieni 16.00 per TV1 Devyni jardai, o 21.00 "Rudens legendos"
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:49:41
Šeštadienį per tv3 lygtai 22:00 rodys kažkokį filmą, apie juodaodžius. .nepamenu apie ką jis, bet žinau kad reklama sudomino mane. Beje ten Usheris vaidina reklamoje jis buvo pristatytas kaip "garsusis reperis"
machiau gala.... gal wisaj ir nieko... niu bent jau galas
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:14:34
kas megsta romantika...
tas
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:10:29
kas megsta romantika...
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:08:16
kas megsta romantika...
2005 m. rugpjūčio 18 d. 22:13:05
2005 m. rugpjūčio 18 d. 21:01:29
2005 m. rugpjūčio 18 d. 20:58:53
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:26:23