Gerai, kinomane.
Tada atsakyki man: ar visgi rado jis tą seką, ar ne?
Nes jo gražtuvo susivarymas į smegenis, o paskui ta mergaitė parke... Tarsi jis jau būtų pasikeitęs.
Nesuvedžiau tos pabaigos momentų.
TV6 ką tik pradėjo rodyti Timo Burtono geriausią filmą Bezdžionių Planeta. Nevisiems tai geras filmas, bet aš kadangi niekada nenustoju galvoti apie kosmosą ir apgyvendintas planetas, mėgstu šį filmą ir pirmąsyk jį matau nepraleidęs pradžios...
tip-top.
Silentist rašė: Tau tuomet rekomenduoju vienos prancūzų kompanijos "štampuojamus" filmus: jie pradėjo nuo "Himalaya", berods "Micropasaulis" sekė paskui, Migruojantys paukščiai, Migruojantys II: Imperatoriškojo pingvino kelionė, Flamingai, Vandenyno gelmės, Babies (apie kūdikius įvairių rasių, nepamenu: jau pasirodė, ar dar tik reklamuojamas), etc.
Ačiū, nežinojau, ką žiūrėt Būčiau dėkinga, jei patartum, kuri televizija juos rodo (tokiam lietingam vakarui būtų pats tas).
Geras - Blondie, keliaujantis ginkluotas šaulys su stipriu asmeniniu savigarbos jausmu.
Blogas - Angel Eyes, sadistiškas samdomas žudikas.
Bjaurus - Tuco, meksikietiškas banditas, išdavikas, kuris visada laikosi tiktai savo nuomonės.
Pilietinio karo metu, jie ieško lobio, palaidoto kapinėse. Kiekvienas žino tik dalelę tikslios informacijos, taigi šiuo momentu jie priklausomi vienas nuo kito. Tačiau, niekas nėra linkęs dalintis...
Butas (The Apartment) per LTV2 siandien 21.10
JAV. 1960m. Komedija
Rezisierius Billy Wilder
Vaidina Jack Lemmon, Shirley MacLaine, Fred MacMurray ir kt.
Vampyrai. Mirusieji (Vampires: Los Muertos)
Sekmadienį 23:10 (TV3)
JAV. 2002. Siaubo trileris. Rež. Tommy Lee Wallace. Vaidina Jon Bon Jovi, Cristien de la Fuente, Natasha Gregson Wagner, Arly Jover, Darius McCrary. (N-14)
"Tvirtas kaip plienas vampyrų medžiotojas Derekas Blisas (Džonas Bon Džovi) medžioja centrinėje Meksikoje „kraujo siurbikus“. Netikėtai jam paskiriama nauja paslaptingo užsakovo užduotis. Drauge su vampyrų žudikų grupele, tarp kurių ir seksualioji Zoja, kiekvieną akimirką pati galinti virsti vampyre, Derekas susiduria su vis daugiau apsukrių, kraujo ištroškusių vampyrų. O ypač galinga vedlė rezga prieš medžiotojus savo planus..."
Rutonė, pamėginkit pažiūrėt "Shutter Island" (2010) bei "Inception" (2010). Tik siūlau iškart siųstis, per daug nesidomint apie ką, nes kitaip dings įdomumas. "Catch Me If You Can" man visai patiko. Pritariu dėl to, kad ten komedija prie žanro visiškai netinka. Pagal imdb 'Genre: Biography | Crime | Drama.', o tai jau kažkas arčiau tiesos. Komedijos ten nebuvo tiek, kad būtų verta filma priskirti prie to žanro.
Silentist rašė: 00.10 „Pagauk, jei gali“. Komedija. Rež. S.Spielbergas. Vaid. L.DiCaprio, T.Hanksas, Ch.Walkenas, M.Sheenas. JAV, 2002 m. (N-7).
Čia ir Spielbergas, ir Leonardo, Tomas Hanksas, Kristupas Walkenas, Martinas Sheenas, ir vagys-aferistai - jokios romantikos...tik Rūtonė jo nežiūrės, vis tiek spėju, dėl amerikietiškos (per brangios) produkcijos...
Pažiūrėjau. Šiek tiek. Komedijos nemačiau. Nė trupinėlio nejuokinga, net nuobodu. Nesuprantu amerikietiško "humoro". Nebent senoji "Policijos akademija" buvo juokinga. VIsa kita - juokinga tik todėl, kad kiti tame atranda kažką juokingo. Bet ne patys filmai. Ir TAIP, Leo visai netinkamas tokiam vaidmeniui.
Silentist rašė: Nieko asmeniško? Tikrai? Jeigu būčiau Jamesas Caanas, įsižesčiau
O jei nepatinko gangsteristo-romantico,
galima įsijungti per tą kanalą po vidurnakčio:
00.10 „Pagauk, jei gali“. Komedija. Rež. S.Spielbergas. Vaid. L.DiCaprio, T.Hanksas, Ch.Walkenas, M.Sheenas. JAV, 2002 m. (N-7).
Čia ir Spielbergas, ir Leonardo, Tomas Hanksas, Kristupas Walkenas, Martinas Sheenas, ir vagys-aferistai - jokios romantikos...tik Rūtonė jo nežiūrės, vis tiek spėju, dėl amerikietiškos (per brangios) produkcijos...
Komedija...... nebent Spielbergas ją gelbsti... Amerikietiška komedija yra skirta tik kankinimams - visi amerikietiški pyragai - Byvioir Tešlagalvio intelekto lygio paaugliams. Kadangi paskutiniu metu tik tokia produkcija mus pasiekia, mano nuomonė sugadinta. Sakau, JEI neatsiras įdomesnių laidų (Discovery, Animal Planet, National Geographic, pagaliau - VH1) - pažiūrėsiu vien dėl Spielbergo pavardės. Nors man visai nepatinka DiCaprio....
Silentist rašė: Nieko asmeniško? Tikrai? Jeigu būčiau Jamesas Caanas, įsižesčiau
00.10 „Pagauk, jei gali“. Komedija. Rež. S.Spielbergas. Vaid. L.DiCaprio, T.Hanksas, Ch.Walkenas, M.Sheenas. JAV, 2002 m. (N-7).
Komedija...... nebent Spielbergas ją gelbsti... Amerikietiška komedija yra skirta tik kankinimams - visi amerikietiški pyragai - Byvioir Tešlagalvio intelekto lygio paaugliams. Kadangi paskutiniu metu tik tokia produkcija mus pasiekia, mano nuomonė sugadinta. Sakau, JEI neatsiras įdomesnių laidų (Discovery, Animal Planet, National Geographic, pagaliau - VH1) - pažiūrėsiu vien dėl Spielbergo pavardės. Nors man visai nepatinka DiCaprio....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. vasario 10 d. 13:28:27
Tada atsakyki man: ar visgi rado jis tą seką, ar ne?
Nes jo gražtuvo susivarymas į smegenis, o paskui ta mergaitė parke... Tarsi jis jau būtų pasikeitęs.
Nesuvedžiau tos pabaigos momentų.
2011 m. vasario 8 d. 20:43:54
Penktadienį , vasario 11d. 21:50
https://www.imdb.com/title/tt0138704/
Vajei... Šis TOKS mišajus... Jei kas nors supras, būt labai įdomu išgirst kokią versiją.
Taigi taigi , filmas ne bet kuriam. Kas mąstantis - patiks ir supras. Skirtas įmantresnio kino mėgėjams.
2011 m. vasario 8 d. 20:15:31
Vajei... Šis TOKS mišajus... Jei kas nors supras, būt labai įdomu išgirst kokią versiją.
2011 m. vasario 8 d. 18:37:45
2011 m. sausio 6 d. 22:43:24
Šį šeštadienį, sausio 8 d., 18:45 per LTV — vienas nuostabiausių lietuviškų filmų „Jausmai“ (1968 m., rež. A. Grikevičius).
2010 m. lapkričio 18 d. 21:44:44
tip-top.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. lapkričio 12 d. 18:44:16
Edit Piaf. Rožinis gyvenimas / La vie en rose (2007)
Skoningas filmas, puiki Edith Piaf muzika ir gyvenimo istorija. Marion Cotillard vaidyba tiesiog tobula.
2010 m. rugpjūčio 28 d. 15:15:47
2010 m. rugpjūčio 28 d. 15:15:01
Tau tuomet rekomenduoju vienos prancūzų kompanijos "štampuojamus" filmus: jie pradėjo nuo "Himalaya", berods "Micropasaulis" sekė paskui, Migruojantys paukščiai, Migruojantys II: Imperatoriškojo pingvino kelionė, Flamingai, Vandenyno gelmės, Babies (apie kūdikius įvairių rasių, nepamenu: jau pasirodė, ar dar tik reklamuojamas), etc.
Ačiū, nežinojau, ką žiūrėt
2010 m. rugpjūčio 28 d. 12:47:31
Per LTV , šįvakar.
Plačiau apie filmą - https://www.lfc.lt/lt/Page=AMovie...eID=4 54&ID=3732 .
2010 m. rugpjūčio 19 d. 20:03:30
Amerikietiška komedija yra skirta tik kankinimams - visi amerikietiški pyragai - Byvioir Tešlagalvio intelekto lygio paaugliams.
2010 m. rugpjūčio 15 d. 09:48:47
https://www.imdb.com/title/tt0060196/
1966 metų vesternų meistro Sergio Leone filmas.
Geras - Blondie, keliaujantis ginkluotas šaulys su stipriu asmeniniu savigarbos jausmu.
Blogas - Angel Eyes, sadistiškas samdomas žudikas.
Bjaurus - Tuco, meksikietiškas banditas, išdavikas, kuris visada laikosi tiktai savo nuomonės.
Pilietinio karo metu, jie ieško lobio, palaidoto kapinėse. Kiekvienas žino tik dalelę tikslios informacijos, taigi šiuo momentu jie priklausomi vienas nuo kito. Tačiau, niekas nėra linkęs dalintis...
2010 m. rugpjūčio 13 d. 19:54:18
JAV. 1960m. Komedija
Rezisierius Billy Wilder
Vaidina Jack Lemmon, Shirley MacLaine, Fred MacMurray ir kt.
Turetu geras but
2010 m. rugpjūčio 8 d. 19:09:06
Sekmadienį 23:10 (TV3)
JAV. 2002. Siaubo trileris. Rež. Tommy Lee Wallace. Vaidina Jon Bon Jovi, Cristien de la Fuente, Natasha Gregson Wagner, Arly Jover, Darius McCrary. (N-14)
"Tvirtas kaip plienas vampyrų medžiotojas Derekas Blisas (Džonas Bon Džovi) medžioja centrinėje Meksikoje „kraujo siurbikus“. Netikėtai jam paskiriama nauja paslaptingo užsakovo užduotis. Drauge su vampyrų žudikų grupele, tarp kurių ir seksualioji Zoja, kiekvieną akimirką pati galinti virsti vampyre, Derekas susiduria su vis daugiau apsukrių, kraujo ištroškusių vampyrų. O ypač galinga vedlė rezga prieš medžiotojus savo planus..."
https://www.imdb.com/video/screenplay/vi3 990880537/
Rekomenduoju, kaip JBJ fanė. That's all
2010 m. rugpjūčio 8 d. 14:09:22
2010 m. rugpjūčio 8 d. 13:55:32
2010 m. rugpjūčio 8 d. 12:39:09
Pažiūrėjau. Šiek tiek. Komedijos nemačiau. Nė trupinėlio nejuokinga, net nuobodu. Nesuprantu amerikietiško "humoro". Nebent senoji "Policijos akademija" buvo juokinga. VIsa kita - juokinga tik todėl, kad kiti tame atranda kažką juokingo. Bet ne patys filmai. Ir TAIP, Leo visai netinkamas tokiam vaidmeniui.
2010 m. rugpjūčio 7 d. 18:28:34
TItaniko sindromas? Ar apskritai?
Žinok, nežinau... Turbūt ir viena, ir kita....
2010 m. rugpjūčio 7 d. 18:25:58
Nieko asmeniško? Tikrai? Jeigu būčiau Jamesas Caanas, įsižesčiau
TItaniko sindromas? Ar apskritai?
2010 m. rugpjūčio 7 d. 18:21:25
Nieko asmeniško? Tikrai? Jeigu būčiau Jamesas Caanas, įsižesčiau