Vikule rašė: birzelio 4 diena sestadieni per tv3 22.45(masdaug) rodys labaij gera filma, kas nemate siulau paziureti-taij bus "pragaro virtuves vaikezai" laabij idomus(bent jau man)filmas, siek teik(gal ir daugiau) priverte susimastyti, vat
aciu, nemaciau, taigi reikes paziureti )
Dilgele rašė: Pirmadienį, gegužės 25 d., per TV1 21:00 — „Žmogus, kurio nebuvo“ (The Man Who Wasn't There). Filmas priklauso broliams Coen'ams (Burn After Reading, No Country for Old Men, Big Lebowski ir t.t.), tad braižas turėtų būti daugmaž aiškus. Kaip priedas čia — savotiškai žavi film-noir dvasia.
Beprotiškai geras filmas! Prisidedu prie rekomendacijos
Pirmadienį, gegužės 25 d., per TV1 21:00 — „Žmogus, kurio nebuvo“ (The Man Who Wasn't There). Filmas priklauso broliams Coen'ams (Burn After Reading, No Country for Old Men, Big Lebowski ir t.t.), tad braižas turėtų būti daugmaž aiškus. Kaip priedas čia — savotiškai žavi film-noir dvasia.
nervina kai rodo 2 gerus filmus, tuo paciu laiku skirtinguose kanalose , nezinau kuri dabar ziuret... ,,Forest Gump" ar ,,The Shining", bet turbut reiks ziuret ,,Forest Gump" + Tom'as Hanks'as, geras filmas, ,,The Shining" Jack'as Nicolson'as (ne vienas is megstamiausiu aktoriu) ir pats filmas vidutiniskas, jamu ,,Forest GumP', nors ziureciau abu, jei rodytu skirtingu laiku
Amores Perros (kažkada išverstas kaip "Meilė- kalė", dabar jau kaip "Prakeikta meilė") per Lietuvos Ryto TV šįvakar 23:00 val. Alejandro Gonzalez Innaritu (Babelio ir 21 gramo režisierius) šedevras. Seniai seniai mačiau jį, ko gero ir pati pažiūrėsiu dar sykį, nes man asmeniškai jis iš visų trijų jo didžiujų darbų patiko labiausiai. Aišku, jei Valentino dieną švenčiate rožių pataluos dabar, gal ir nelipkit lauk dėl jo
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. rugpjūčio 12 d. 19:24:55
2009 m. gegužės 24 d. 15:29:09
2009 m. gegužės 24 d. 15:26:00
vakar rode gera filma su Ben'u Stiller'iu ,,Meet The Parents" (,,Paskutinis jaunikio isbandimas") 2000m. kas ziurejo?
Aš truputi... Mačiau tiek, kad tame uošviu name MCR plakatas buvo
2009 m. gegužės 24 d. 14:55:49
birzelio 4 diena sestadieni per tv3 22.45(masdaug) rodys labaij gera filma, kas nemate siulau paziureti-taij bus "pragaro virtuves vaikezai" laabij idomus(bent jau man)filmas, siek teik(gal ir daugiau) priverte susimastyti, vat
aciu, nemaciau, taigi reikes paziureti
2009 m. gegužės 24 d. 14:51:30
2009 m. gegužės 24 d. 02:06:46
Pirmadienį, gegužės 25 d., per TV1 21:00 — „Žmogus, kurio nebuvo“ (The Man Who Wasn't There). Filmas priklauso broliams Coen'ams (Burn After Reading, No Country for Old Men, Big Lebowski ir t.t.), tad braižas turėtų būti daugmaž aiškus. Kaip priedas čia — savotiškai žavi film-noir dvasia.
Beprotiškai geras filmas! Prisidedu prie rekomendacijos
2009 m. gegužės 24 d. 01:39:20
2009 m. gegužės 24 d. 01:15:28
2009 m. gegužės 15 d. 22:28:44
Siandien per LNK 00:50 Švytejimas(The Shining) netiketai taip reiks paziuret dar karta
o geras, reik pagaliau jį pamatyt...
2009 m. gegužės 15 d. 21:22:31
Šiandie 24:00 per tv3 "Forestas Gampas"
Kovo 13d...
2009 m. gegužės 15 d. 21:21:17
2009 m. gegužės 15 d. 21:07:09
2009 m. kovo 13 d. 23:02:59
2009 m. kovo 13 d. 21:53:59
2009 m. kovo 5 d. 22:23:49
2009 m. vasario 14 d. 22:18:30
2009 m. vasario 14 d. 17:54:11
šeštadienias, 14h, per LTV 2 , bus rodomi O. Koršunovo spektakliai.
šiandien rodė Romeo ir Džiuljetą.
2009 m. vasario 14 d. 15:39:53
"400 smūgių" (Les quatre cents coups).
Labai patikęs man.
2008 m. gruodžio 25 d. 20:13:17
2008 m. gruodžio 8 d. 18:23:07
Šiandien (2008-12-08, pirmadienis) 21h per TV1 — D. Lynch'o „Blue Velvet“.
Va dabar ir as susidomejau