man patinka beyonce,nes turi grazu balsa,kuria geras dainas,gerai soka,ziauriai grazi esa. ir dar patinka tuo kad yra populiari del savo dainavimo,o ne pvz. kaip lopez ar britneyj kurios nuolat padaro kokia nors nesamone del populiarumo (bent as manau kad del populiarumo)
to Nadija>>> naughty girl yra tipinis r`n`b clipas,daugelis to tipo atlikeju savo dainas perteikia taip.. (paziurek pvz. christinos milian ar ciaros video)
Ji gal ir talentinga, bet tai,kaip ji pateikia klausytojams savo dainas man nepriimtina ir nepatinka.
o kai pamaciau klipa Naughty girl,isvis pradejau jos nekest,hhhrrr
bet tai tik mano nuomone
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2005 m. gegužės 15 d. 14:33:51
to Nadija>>> naughty girl yra tipinis r`n`b clipas,daugelis to tipo atlikeju savo dainas perteikia taip.. (paziurek pvz. christinos milian ar ciaros video)
2005 m. gegužės 15 d. 13:52:20
o kai pamaciau klipa Naughty girl,isvis pradejau jos nekest,hhhrrr
bet tai tik mano nuomone
2005 m. gegužės 12 d. 17:52:47
2005 m. gegužės 11 d. 10:49:58
2005 m. gegužės 11 d. 09:52:49
2005 m. gegužės 9 d. 18:42:27