man patinka beyonce,nes turi grazu balsa,kuria geras dainas,gerai soka,ziauriai grazi esa. ir dar patinka tuo kad yra populiari del savo dainavimo,o ne pvz. kaip lopez ar britneyj kurios nuolat padaro kokia nors nesamone del populiarumo (bent as manau kad del populiarumo)
to Nadija>>> naughty girl yra tipinis r`n`b clipas,daugelis to tipo atlikeju savo dainas perteikia taip.. (paziurek pvz. christinos milian ar ciaros video)
Ji gal ir talentinga, bet tai,kaip ji pateikia klausytojams savo dainas man nepriimtina ir nepatinka.
o kai pamaciau klipa Naughty girl,isvis pradejau jos nekest,hhhrrr
bet tai tik mano nuomone
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. gegužės 15 d. 14:33:51
to Nadija>>> naughty girl yra tipinis r`n`b clipas,daugelis to tipo atlikeju savo dainas perteikia taip.. (paziurek pvz. christinos milian ar ciaros video)
2005 m. gegužės 15 d. 13:52:20
o kai pamaciau klipa Naughty girl,isvis pradejau jos nekest,hhhrrr
bet tai tik mano nuomone
2005 m. gegužės 12 d. 17:52:47
2005 m. gegužės 11 d. 10:49:58
2005 m. gegužės 11 d. 09:52:49
2005 m. gegužės 9 d. 18:42:27