As jau senai esu sios grupes gerbejas .. Ju dainu klausau kasdien ir galiu klausyt ir klausyt .. dainos tiesiog nuostabios , jos niekada nepabosta .. dainu tekstai pritrenkiantys.. Sie du zmones yra neivertinti.. ju kurybiniai talentai yra beproto dideli.. as negaliu apsakyt kaip dziaugiuosi kad lietuvoje atsiranda tokiu zmoniu.. jei ne "Žentai" mano gyvenimas butu daug liudnesnis , niuresnis , tamsesnis.. butent "žentu" muzika mane užpildo energijos .. su ju dainomis mano gyvenimas daug sviesesnis .. negaliu sulaukti ju nauju darbu ...
Zmones kurie juos kritikuoja nesupranta meno ..
ir nesikabinekit prie ju rubu, nieko jus nesuprantat apie stiliu
Na shita grupe visishkai atitinka lietuvishkos muzikos padange. Jei kas lieptu parodyt tipine lietuvishka grupe, tai durchiau pirshtu i zhentus. Kadangi lietuvishkai estradai neprijauchiu, tai neisirashau i Zhentu gerbeju kluba.
nu jo. reik vistik kazka daryt. ner kur paskui akiu det. ba ir ziurovai kaimuke i kulturos namu sale su sviezesniais rubais ateina nei patys "koncertuotojai".... o ju yra kox saitas kur intike? reiktu susikurt. gi dbr ziurek-jaunimas visai neturi jokios info apie tokia perspektyvia grupe. gi dbr tik ZENTAI, o paskui gi ir visi VYRAI bus
Gal mano senelis savo lada paskolintu?vis gi ziauriai nedaug nuvaziavus...ir jiems su stilistu reik kazka keist..nes turas arteja,ooo..o garderobas 94uju!
aaaa... nu lauxim lauxim ka iskeps naujo. tik kad skaiciau kazkur,kad su back-vokalu bedu yra. niekaip antro mikrofono nenusiperka. tai zinai, gal mum,menkai fanu grupelei,reiktu susimest ir nupirkt
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
nesirenkant, pardavėjų nė kvapo, kad galėčiau pateikt kam. Juodas sekmadienis užgriūti netruks. Oro uoste tikriausiai tūkstantis kitas keleivių laukia, bilietai išparduoti. Laikas atšauktas, persėdimų traumuotas – tvarkaraštis griuvo, Specialus Skyrius st
Pasas, kreditinės, lėktuvas, kuriam spėt laiko stygius. Juodas sekmadienis užgriūti netruks. Taksi mane vešiąs lėks kaip patrakęs, lagaminai tiesiog per pilni, kad užsegtum, paskubom prikimšti marškinių, kelnių, bučkių. Du kišeniniai bestseleriai,stverti
Labas vakaras. Antrastes mirga kad nebera William Orbit. Prodiusaves madonnos ray of light albuma, isleides savo klasikos perdirbinius, grojes ambienta. Sulauke 69
Your connection is not private
Attackers might be trying to steal your information from www.music.lt (for example, passwords, messages, or credit cards). Learn more
NET::ERR_CERT_DATE_INVALI D
2005 m. liepos 27 d. 19:10:13
2005 m. liepos 26 d. 22:15:05
Slamstas ir kas ju gali klausyt?????????????
as, aneurysm ir lintu_girl...va cia Zentu fanu klubas...
o as ? o AS?? nepamirskit ir manes ir kito daugelio cia pasisakiusiuju.
2005 m. liepos 26 d. 19:52:19
Slamstas ir kas ju gali klausyt?????????????
as, aneurysm ir lintu_girl...va cia Zentu fanu klubas...
2005 m. liepos 26 d. 19:42:37
2005 m. liepos 26 d. 19:41:10
2005 m. birželio 16 d. 18:52:14
2005 m. birželio 16 d. 18:48:53
Zmones kurie juos kritikuoja nesupranta meno ..
ir nesikabinekit prie ju rubu, nieko jus nesuprantat apie stiliu
2005 m. birželio 16 d. 11:14:13
ash 100% pritariu
2005 m. birželio 16 d. 08:13:55
2005 m. birželio 15 d. 09:38:48
2005 m. birželio 9 d. 17:22:32
2005 m. birželio 9 d. 17:18:44
2005 m. birželio 9 d. 16:58:41
2005 m. birželio 9 d. 16:56:25
2005 m. birželio 9 d. 16:49:50
2005 m. birželio 9 d. 16:46:47
ypac su puske kai ziurim, tai luztam ne tik mes ir namai. vis delto kazkoki demesi sukelia
palinguokim.
2005 m. birželio 9 d. 16:43:11
2005 m. birželio 9 d. 16:41:43
2005 m. birželio 9 d. 16:34:50
2005 m. birželio 9 d. 16:32:11