Susidurti neteko, bet tokiu tevu netoleruoju. Vaikui gal ta tevu isrinkta profesija kelia pasislykstejima. Mano tevai laimei taip elgtis neketina.
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Wa mano tewai seneliai yra teisininkai ir ruosias ir mane tokia padaryt,o as nenoriu. Nemanau kad jie mane priwers nors nemanau kad tokie tewai blogi gi jie tik gero nori
oij...teko... (tfu ne man) o mano sesei... kur norejo neistojo o tevai is nevilties per gimines igrudo i kazkoki suda, po kiek laiko ji mete ta mokslai...ir tada tveia tik susiprato, kad padare kalida... nu o as pvz nzn jei as nenoresiu manes ir neikis...reikia moketi tevams papriestarauti, juk nuo to priklauso tavo ateitis...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nieko nemanau, ir neturiu ka maniti. seip as baigiau tai ka pats norejau baigti.
na, zinau kad pas medikus ir teisininkus tai buna galima sakyti profesiju dinastijos, visos kartos ten pat ir en pat, lyg kitu variantu nebutu. jei patinka - ok, jei tevai vercia - idiotizmas gyventi pagal kazkieno kito modeli. mano tevai sako mazdaug "by tik pati butum laiminga", jiems visai vienodai, svarbu kad nesigaileciau, juk ir patys pagal savo laikus rinkosi ganetinai drasia profesija + jie meno zmones, taip kad vaiku laisves varzymu neuzsiima
gyvenu kaip moku gyvent...
gerai,kad mano tevai i tai visai nesikisa,nes kaip sandra minejo,kad jos tevai ja gerai pazista,tai maniskiai manes visai nepazista....jeigu mama griebtusi man dar ir profesija rinkti-butu visai nekas.patapciau kokia geliu pardaveja ar dar kokia nors.....
Mano manymu, tėvai profesijas tik neatsakingiem vaikam ir mamyčiukam, kurie dar tų tėvų ir klauso. Kaip 17 metų žmogus gali nežinoti ko jis nori? Tikriausiai jam pernelyg daug duodama, jeigu jis išsirinkti negali iš visos daugybės. Reikia apie ateitį pačiam galvoti, o ne tėvam leisti spręsti, po galais. Ne jie gyvens su ta profesija, o pats vaikas. (Atsiprašau, jau į moralus einu.)
Mano tėvai man tik patarė dėl perspektyvų ir pasirinkimo, nes jie mane gerai pažįsta ir nutuokia, kas man patinka ir ką man būtų smagu dirbti. Tik dėl to, bet ne daugiau. Jie tik patarai, konsultuoja, o pasirinkimas galiausiai išlieka asmeninis.
visiskai taip pat - jei manai kad prasme yra, tai dar nereiskia kad ji yra...
bergzdzias reikalas.
dabar man gerokai idomesnis kitas dalykas... kodel PC laikrodis rodo 2:30, o cia forume 23:30... tai kiek gi po galais tu valandu? [;
ciuju kad ir kiek bebutu - pats laikas lysti po patalais
del vieno- taip- kartais jautiesi vienas apsuptas daugybes zmoniu. ir kartais vienatve yra palaima. priklauso nuo to, ko tau reikia.
o del prasmes egzistavimo.. vis tiek- prasme savime yra. kitas nugyvena visa gyvenima, jos nezinodamas, o priesh mirti supranta. nes jei tau atrodo, kad prasmes nera, tai dar nereishkia, kad ji realiai neegzistuoja.
ash nezinau, ar mano prasmes egzistavimo variantas yra absoliutus. o 'nieko nepagristas ishsigalvojimas' tai yra kuo TU tiki. kaip ir pats sakei, tai kiekvieno tikejimo (ir poziurio) reikalas.
tu tikek kuo tik nori, bet nemanyk kad tai kuo tiki yra absoliuti tiesa.
galai nemate
gi kartais vienisiausias jautiesi apsuptas galybes zmoniu
o kartais sededamas vienas pievoje, vidury nakties, traukdamas eiline cigarete, skaiciuodamas zvaigzdes... nenori kad tai kada pasibaigtu.
ir ne visi juk vienodi, jei tau nup simto zmoniu pasidarys silciau... kitas butent del ju...
krc px
ne, tu neteisus - prasme yra. ir ji egzistuoja savaime, nepriklausomai, ar tu ja ivardinai, ar ne.
O shaltis Aliaskoje egzistuoja kita prasme. ir pats ja pirmame savo komentare beveik paminejai.
aliaskoje karsta, ypac pavasari. zinoma, jei zmoguj savoka karstis iki +30 pagal celciju neegzistuoja - tai jau kita sneka. O ir pats saltis gi nemirtinas, su saltu protu.
be to gyvenimo prasme - eina savu keliu, nes jos paprasciausiai nera. Jei tau svarbus jos egzistavimas... susigalvok ka nors, jei ne - velniop.
mm.. tu pesimistas (arba savaip realistishkas). laimingu zmoniu buna. gal ir nedaug. bet vis tiek buna. ir shiaip- gyvenimo prasme kiekvienam yra kitokia. O Aliaskoje shalta. visom prasmem.
Gabux - nebus ir nera jokio stebuklingo 18 gimtadienio, kad ir ka noresi rinktis, anksciau ar veliau pats rasi del ko to atsisakyti. laimingu zmoniu nebuna. [; del to kalti visi, tad geriausia is kur nors gauti dauk dauk pinigu, pasistatyti trobele Aliaskoje, ir ten gyventi it atsiskyreliui, toli nuo visu. niu dar jei yra poreikis... pasiimti kokia mergiscia kartu
nes visviena visi mirsim ir niekas musu neprisimins, o jei ir prisimins - tai kas is to?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 19 d. 15:13:27
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 16 d. 13:29:00
2005 m. liepos 16 d. 13:25:00
2005 m. liepos 4 d. 19:58:09
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 27 d. 22:02:15
2005 m. birželio 27 d. 21:56:06
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. birželio 27 d. 21:50:11
2005 m. birželio 27 d. 21:45:19
Mano tėvai man tik patarė dėl perspektyvų ir pasirinkimo, nes jie mane gerai pažįsta ir nutuokia, kas man patinka ir ką man būtų smagu dirbti. Tik dėl to, bet ne daugiau. Jie tik patarai, konsultuoja, o pasirinkimas galiausiai išlieka asmeninis.
2005 m. birželio 7 d. 11:49:26
2005 m. gegužės 11 d. 18:08:25
2005 m. gegužės 11 d. 18:05:41
2005 m. gegužės 10 d. 23:31:01
bergzdzias reikalas.
dabar man gerokai idomesnis kitas dalykas... kodel PC laikrodis rodo 2:30, o cia forume 23:30... tai kiek gi po galais tu valandu? [;
ciuju kad ir kiek bebutu - pats laikas lysti po patalais
2005 m. gegužės 10 d. 23:24:28
o del prasmes egzistavimo.. vis tiek- prasme savime yra. kitas nugyvena visa gyvenima, jos nezinodamas, o priesh mirti supranta. nes jei tau atrodo, kad prasmes nera, tai dar nereishkia, kad ji realiai neegzistuoja.
ash nezinau, ar mano prasmes egzistavimo variantas yra absoliutus. o 'nieko nepagristas ishsigalvojimas' tai yra kuo TU tiki. kaip ir pats sakei, tai kiekvieno tikejimo (ir poziurio) reikalas.
2005 m. gegužės 10 d. 23:14:12
gi nepaneigsi kad apibudinimas "niekuo nepagristas issigalvojimas" jam tinka. ir jis teisingas
tu tikek kuo tik nori, bet nemanyk kad tai kuo tiki yra absoliuti tiesa.
2005 m. gegužės 10 d. 23:12:36
gi kartais vienisiausias jautiesi apsuptas galybes zmoniu
o kartais sededamas vienas pievoje, vidury nakties, traukdamas eiline cigarete, skaiciuodamas zvaigzdes... nenori kad tai kada pasibaigtu.
ir ne visi juk vienodi, jei tau nup simto zmoniu pasidarys silciau... kitas butent del ju...
krc px
2005 m. gegužės 10 d. 23:03:51
O shaltis Aliaskoje egzistuoja kita prasme. ir pats ja pirmame savo komentare beveik paminejai.
2005 m. gegužės 10 d. 22:56:08
tu neteisi
aliaskoje karsta, ypac pavasari. zinoma, jei zmoguj savoka karstis iki +30 pagal celciju neegzistuoja - tai jau kita sneka. O ir pats saltis gi nemirtinas, su saltu protu.
be to gyvenimo prasme - eina savu keliu, nes jos paprasciausiai nera. Jei tau svarbus jos egzistavimas... susigalvok ka nors, jei ne - velniop.
2005 m. gegužės 10 d. 22:45:30
2005 m. gegužės 10 d. 22:31:36
o kokia apskritai nauda is gyvenimo?
Gabux - nebus ir nera jokio stebuklingo 18 gimtadienio, kad ir ka noresi rinktis, anksciau ar veliau pats rasi del ko to atsisakyti. laimingu zmoniu nebuna. [; del to kalti visi, tad geriausia is kur nors gauti dauk dauk pinigu, pasistatyti trobele Aliaskoje, ir ten gyventi it atsiskyreliui, toli nuo visu. niu dar jei yra poreikis... pasiimti kokia mergiscia kartu
nes visviena visi mirsim ir niekas musu neprisimins, o jei ir prisimins - tai kas is to?
2005 m. gegužės 10 d. 21:47:16