Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Apie tai, kaip tėvai renka vaikams profesijas ir kt.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
desperation
2005 m. liepos 19 d. 15:13:27
Susidurti neteko, bet tokiu tevu netoleruoju. Vaikui gal ta tevu isrinkta profesija kelia pasislykstejima. Mano tevai laimei taip elgtis neketina.

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
blondine_
2005 m. liepos 16 d. 13:29:00
Wa mano tewai seneliai yra teisininkai ir ruosias ir mane tokia padaryt,o as nenoriu. Nemanau kad jie mane priwers nors nemanau kad tokie tewai blogi gi jie tik gero nori

Atsakyti
simma
2005 m. liepos 16 d. 13:25:00
oij...teko... (tfu ne man) o mano sesei... kur norejo neistojo o tevai is nevilties per gimines igrudo i kazkoki suda, po kiek laiko ji mete ta mokslai...ir tada tveia tik susiprato, kad padare kalida... nu o as pvz nzn jei as nenoresiu manes ir neikis...reikia moketi tevams papriestarauti, juk nuo to priklauso tavo ateitis...

2005 m. liepos 4 d. 19:58:09
kartais, manau tai yra gerai. mano motina is paskutiniuju stengiasi, akd nesusizaveciau medicina.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
MoHax
2005 m. birželio 27 d. 22:02:15
nieko nemanau, ir neturiu ka maniti. seip as baigiau tai ka pats norejau baigti.

2005 m. birželio 27 d. 21:56:06
na, zinau kad pas medikus ir teisininkus tai buna galima sakyti profesiju dinastijos, visos kartos ten pat ir en pat, lyg kitu variantu nebutu. jei patinka - ok, jei tevai vercia - idiotizmas gyventi pagal kazkieno kito modeli. mano tevai sako mazdaug "by tik pati butum laiminga", jiems visai vienodai, svarbu kad nesigaileciau, juk ir patys pagal savo laikus rinkosi ganetinai drasia profesija + jie meno zmones, taip kad vaiku laisves varzymu neuzsiima

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
hole
2005 m. birželio 27 d. 21:50:11
gerai,kad mano tevai i tai visai nesikisa,nes kaip sandra minejo,kad jos tevai ja gerai pazista,tai maniskiai manes visai nepazista....jeigu mama griebtusi man dar ir profesija rinkti-butu visai nekas.patapciau kokia geliu pardaveja ar dar kokia nors.....

Atsakyti
sandra
2005 m. birželio 27 d. 21:45:19
Mano manymu, tėvai profesijas tik neatsakingiem vaikam ir mamyčiukam, kurie dar tų tėvų ir klauso. Kaip 17 metų žmogus gali nežinoti ko jis nori? Tikriausiai jam pernelyg daug duodama, jeigu jis išsirinkti negali iš visos daugybės. Reikia apie ateitį pačiam galvoti, o ne tėvam leisti spręsti, po galais. Ne jie gyvens su ta profesija, o pats vaikas. (Atsiprašau, jau į moralus einu.)

Mano tėvai man tik patarė dėl perspektyvų ir pasirinkimo, nes jie mane gerai pažįsta ir nutuokia, kas man patinka ir ką man būtų smagu dirbti. Tik dėl to, bet ne daugiau. Jie tik patarai, konsultuoja, o pasirinkimas galiausiai išlieka asmeninis.

Atsakyti
Nadija
2005 m. birželio 7 d. 11:49:26
Tokie tevai pernelyg rupinasi savo atzalomis, bijodami, kad sunelis ar dukrele be teisingo patarimo "nuklys klystkeliais" (kartais visai pagristai..)

2005 m. gegužės 11 d. 18:08:25
Apie tokius tevus nieko negalvoju. Kitas reikalas vaikai... Nors ir apie juos iki siol nepagalvojau.

Atsakyti
viva-ice
2005 m. gegužės 11 d. 18:05:41
nenormalus tevai, aciu dievui man niekas nekomandavo ir pati priemiau visus sprendimus...ir pabandytu kas nors man paaiskinti

2005 m. gegužės 10 d. 23:31:01
visiskai taip pat - jei manai kad prasme yra, tai dar nereiskia kad ji yra...
bergzdzias reikalas.
dabar man gerokai idomesnis kitas dalykas... kodel PC laikrodis rodo 2:30, o cia forume 23:30... tai kiek gi po galais tu valandu? [;
ciuju kad ir kiek bebutu - pats laikas lysti po patalais

Atsakyti
Gabux
2005 m. gegužės 10 d. 23:24:28
del vieno- taip- kartais jautiesi vienas apsuptas daugybes zmoniu. ir kartais vienatve yra palaima. priklauso nuo to, ko tau reikia.
o del prasmes egzistavimo.. vis tiek- prasme savime yra. kitas nugyvena visa gyvenima, jos nezinodamas, o priesh mirti supranta. nes jei tau atrodo, kad prasmes nera, tai dar nereishkia, kad ji realiai neegzistuoja.
ash nezinau, ar mano prasmes egzistavimo variantas yra absoliutus. o 'nieko nepagristas ishsigalvojimas' tai yra kuo TU tiki. kaip ir pats sakei, tai kiekvieno tikejimo (ir poziurio) reikalas.

2005 m. gegužės 10 d. 23:14:12
o tas prasmes egzistavimas...
gi nepaneigsi kad apibudinimas "niekuo nepagristas issigalvojimas" jam tinka. ir jis teisingas
tu tikek kuo tik nori, bet nemanyk kad tai kuo tiki yra absoliuti tiesa.

Atsakyti
house_martin
2005 m. gegužės 10 d. 23:12:36
galai nemate
gi kartais vienisiausias jautiesi apsuptas galybes zmoniu
o kartais sededamas vienas pievoje, vidury nakties, traukdamas eiline cigarete, skaiciuodamas zvaigzdes... nenori kad tai kada pasibaigtu.
ir ne visi juk vienodi, jei tau nup simto zmoniu pasidarys silciau... kitas butent del ju...
krc px

Atsakyti
Gabux
2005 m. gegužės 10 d. 23:03:51
ne, tu neteisus - prasme yra. ir ji egzistuoja savaime, nepriklausomai, ar tu ja ivardinai, ar ne.
O shaltis Aliaskoje egzistuoja kita prasme. ir pats ja pirmame savo komentare beveik paminejai.

2005 m. gegužės 10 d. 22:56:08
ne
tu neteisi
aliaskoje karsta, ypac pavasari. zinoma, jei zmoguj savoka karstis iki +30 pagal celciju neegzistuoja - tai jau kita sneka. O ir pats saltis gi nemirtinas, su saltu protu.
be to gyvenimo prasme - eina savu keliu, nes jos paprasciausiai nera. Jei tau svarbus jos egzistavimas... susigalvok ka nors, jei ne - velniop.

Atsakyti
Gabux
2005 m. gegužės 10 d. 22:45:30
mm.. tu pesimistas (arba savaip realistishkas). laimingu zmoniu buna. gal ir nedaug. bet vis tiek buna. ir shiaip- gyvenimo prasme kiekvienam yra kitokia. O Aliaskoje shalta. visom prasmem.

2005 m. gegužės 10 d. 22:31:36
Crawling,
o kokia apskritai nauda is gyvenimo?
Gabux - nebus ir nera jokio stebuklingo 18 gimtadienio, kad ir ka noresi rinktis, anksciau ar veliau pats rasi del ko to atsisakyti. laimingu zmoniu nebuna. [; del to kalti visi, tad geriausia is kur nors gauti dauk dauk pinigu, pasistatyti trobele Aliaskoje, ir ten gyventi it atsiskyreliui, toli nuo visu. niu dar jei yra poreikis... pasiimti kokia mergiscia kartu
nes visviena visi mirsim ir niekas musu neprisimins, o jei ir prisimins - tai kas is to?

Atsakyti
Gabux
2005 m. gegužės 10 d. 21:47:16
kiekvienas savo gyvenima kuriasi pats. sulaukus 18 tevai nieko tau 'nerenka ir nekuria'. jei tik pats zinai ko nori.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1539
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264062