zmogus gerietis, nors muzika mano visai visai nepatinka. bet knygute nuosirdi buvo, nors gal literaturishkai apie jos verte geriau nekalbeti, bet kaip jis pats sake, kad i aukshtumas netaiko
gyvenu kaip moku gyvent...
labai noreciau su juo pabendraut, man jis toks geras ir siltas zmogus atrodo, zinoma, ziurint tw, zurnalus skaitant, galima klaidinga nuomone susidaryt, bet manau as nelystu apie ji taip galwodama!
Man truputeli tako bendrauti tai galiu pasakyti,kad tikrai nesusidarei klaidingos nuomones
hmm, Stano tai man patinka, bet kaip zmogus.
aisq, negaliu cia teigti, kad jis toks ir anoks, bet kiek skaicius apie ji, macius laidu, koncertuose dalywawus, tai jis tikrai super zmogus.
labai noreciau su juo pabendraut, man jis toks geras ir siltas zmogus atrodo, zinoma, ziurint tw, zurnalus skaitant, galima klaidinga nuomone susidaryt, bet manau as nelystu apie ji taip galwodama!
Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
noo nezinau jis kur kas geriau nei mokinukes, bet vistiek ne aukso lobis...nu turboot man tik ta daina "Neiseik" patiko tik jau nusibodus ziauriai...
As nemanau,kad mano amzius cia kazkaip susijes su sia tema. Tiesiog as parasiau tai ka galvoju. O,kad ju muzika praeia tik 14-15 tai klysti, pazystu tau zmoniu kuriem daugiau nei 20 ,o jiem vis tiek patinka delfinu muzika
adele>man idomu kiek tau metu...siaip tokie visokie delfinai praiena mazdaug 14-15...statistiskai...o del to suaugusio vyro, tai kazin ar stano kadanors taps i ji panasus.
kuo maziau dievuku, tuo geriau]
swajok rašė: KAZKADA, kai labai mylejau delfinus, mylejau ne tik ju muzika, bet ir ta visa ideologija, kuria tada skelbe, o dabar nezinau ar skelbia, stano. sito vaikinuko deka as mazdaug iki 15 metu buvau blaivininke kaip reta, visiem rukantiem skaitydavau pamokslus ir panasiai. kai viena pazistama papasakojo vienam vakareli buvusi su stano ir ten pasataji maciusi gurksnojanti vyneli ir traukianti dumeli, paprasciausiai nepatikejau.juk ko tik zmones neprikalba, ar ne?bet jeigu toki vaizda, koki maciau pries savaite, buciau pamaciusi tada, nezinau, turbut isproteciau.tas stano taip moka ilyst i smegenis, ypac keturiolikmetem, kad del jo galetum ir nusisauti. tiesa sakant, vaizdas "stano su cigarete dantyse", mane prajuokino, bet neduok dieve, tai butu buve anksciau. taip kad mielasis stano, nekalk vargsem mergaitem i galva to, kas paciam nepriimtina.nesuk smegenu.
Vat ko nezinau tai nezinau ruko jis ar ne mane tai maziausiai jaudina. Bent man jis fainas savo nuosirdumu. Kaip jum nezinau. O tau sweajok patarciau maziau gyventi taip kaip gyvena tavo ,,dievukai'', o jei jis kala,kad rukyt negerai tai matyt bando tas penkiolikines, keturiolikines apsaugot.O jis tegul ruko jei nori juk suauges vyras yra. Cia jau jam sprest. Na man patinka jo muzika ir tiek
KAZKADA, kai labai mylejau delfinus, mylejau ne tik ju muzika, bet ir ta visa ideologija, kuria tada skelbe, o dabar nezinau ar skelbia, stano. sito vaikinuko deka as mazdaug iki 15 metu buvau blaivininke kaip reta, visiem rukantiem skaitydavau pamokslus ir panasiai. kai viena pazistama papasakojo vienam vakareli buvusi su stano ir ten pasataji maciusi gurksnojanti vyneli ir traukianti dumeli, paprasciausiai nepatikejau.juk ko tik zmones neprikalba, ar ne?bet jeigu toki vaizda, koki maciau pries savaite, buciau pamaciusi tada, nezinau, turbut isproteciau.tas stano taip moka ilyst i smegenis, ypac keturiolikmetem, kad del jo galetum ir nusisauti. tiesa sakant, vaizdas "stano su cigarete dantyse", mane prajuokino, bet neduok dieve, tai butu buve anksciau. taip kad mielasis stano, nekalk vargsem mergaitem i galva to, kas paciam nepriimtina.nesuk smegenu.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2005 m. liepos 23 d. 21:02:42
2005 m. liepos 12 d. 13:19:48
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 12 d. 13:19:00
2005 m. liepos 12 d. 13:14:18
2005 m. liepos 12 d. 13:01:00
2005 m. liepos 8 d. 08:39:44
2005 m. liepos 8 d. 07:35:32
hmm, Stano tai man patinka, bet kaip zmogus.
aisq, negaliu cia teigti, kad jis toks ir anoks, bet kiek skaicius apie ji, macius laidu, koncertuose dalywawus, tai jis tikrai super zmogus.
Man truputeli tako bendrauti tai galiu pasakyti,kad tikrai nesusidarei klaidingos nuomones
2005 m. liepos 7 d. 23:21:33
Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
2005 m. liepos 3 d. 06:44:37
2005 m. liepos 3 d. 06:21:43
2005 m. liepos 3 d. 05:10:44
adele>man idomu kiek tau metu...siaip tokie visokie delfinai praiena mazdaug 14-15...statistiskai...o del to suaugusio vyro, tai kazin ar stano kadanors taps i ji panasus.
kuo maziau dievuku, tuo geriau
As nemanau,kad mano amzius cia kazkaip susijes su sia tema. Tiesiog as parasiau tai ka galvoju. O,kad ju muzika praeia tik 14-15 tai klysti, pazystu tau zmoniu kuriem daugiau nei 20 ,o jiem vis tiek patinka delfinu muzika
2005 m. birželio 29 d. 17:22:48
kuo maziau dievuku, tuo geriau
2005 m. birželio 15 d. 05:29:18
KAZKADA, kai labai mylejau delfinus, mylejau ne tik ju muzika, bet ir ta visa ideologija, kuria tada skelbe, o dabar nezinau ar skelbia, stano. sito vaikinuko deka as mazdaug iki 15 metu buvau blaivininke kaip reta, visiem rukantiem skaitydavau pamokslus ir panasiai. kai viena pazistama papasakojo vienam vakareli buvusi su stano ir ten pasataji maciusi gurksnojanti vyneli ir traukianti dumeli, paprasciausiai nepatikejau.juk ko tik zmones neprikalba, ar ne?bet jeigu toki vaizda, koki maciau pries savaite, buciau pamaciusi tada, nezinau, turbut isproteciau.tas stano taip moka ilyst i smegenis, ypac keturiolikmetem, kad del jo galetum ir nusisauti. tiesa sakant, vaizdas "stano su cigarete dantyse", mane prajuokino, bet neduok dieve, tai butu buve anksciau. taip kad mielasis stano, nekalk vargsem mergaitem i galva to, kas paciam nepriimtina.nesuk smegenu.
2005 m. birželio 12 d. 13:11:12
2005 m. gegužės 14 d. 10:13:35
2005 m. gegužės 14 d. 09:50:01
2005 m. gegužės 14 d. 09:42:10
2005 m. gegužės 14 d. 09:23:52
2005 m. gegužės 14 d. 09:08:58
2005 m. gegužės 14 d. 09:03:19
PS: Atsiprasau visu Stano fanu/iu bet cia mano nuomone ir js bent jau kolkas nekeisiu