Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lucky1
2005 m. liepos 23 d. 21:02:42
o man jis wisai patinka tiksliau as ji dievinu ir galwokit ka norit

Atsakyti
rocky
2005 m. liepos 12 d. 13:19:48
zmogus gerietis, nors muzika mano visai visai nepatinka. bet knygute nuosirdi buvo, nors gal literaturishkai apie jos verte geriau nekalbeti, bet kaip jis pats sake, kad i aukshtumas netaiko

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
DefLeppard
2005 m. liepos 12 d. 13:19:00
Apie ji negalvoju nieko. Neuzhkraunu savo smegenu mintimis apie ji.

2005 m. liepos 12 d. 13:14:18
bachuriukas

2005 m. liepos 12 d. 13:01:00
visai jis nieko bet jo daznai nesiklausau

2005 m. liepos 8 d. 08:39:44
tu nenori to suzinoti

2005 m. liepos 8 d. 07:35:32
ruteliuxa rašė:
hmm, Stano tai man patinka, bet kaip zmogus.
aisq, negaliu cia teigti, kad jis toks ir anoks, bet kiek skaicius apie ji, macius laidu, koncertuose dalywawus, tai jis tikrai super zmogus.
labai noreciau su juo pabendraut, man jis toks geras ir siltas zmogus atrodo, zinoma, ziurint tw, zurnalus skaitant, galima klaidinga nuomone susidaryt, bet manau as nelystu apie ji taip galwodama!

Man truputeli tako bendrauti tai galiu pasakyti,kad tikrai nesusidarei klaidingos nuomones

2005 m. liepos 7 d. 23:21:33
hmm, Stano tai man patinka, bet kaip zmogus.
aisq, negaliu cia teigti, kad jis toks ir anoks, bet kiek skaicius apie ji, macius laidu, koncertuose dalywawus, tai jis tikrai super zmogus.
labai noreciau su juo pabendraut, man jis toks geras ir siltas zmogus atrodo, zinoma, ziurint tw, zurnalus skaitant, galima klaidinga nuomone susidaryt, bet manau as nelystu apie ji taip galwodama!

Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
Atsakyti
DrAcOoLyTe
2005 m. liepos 3 d. 06:44:37
noo nezinau jis kur kas geriau nei mokinukes, bet vistiek ne aukso lobis...nu turboot man tik ta daina "Neiseik" patiko tik jau nusibodus ziauriai...

2005 m. liepos 3 d. 06:21:43
Man jis nepatinka,man jo dainos nepatinka,jo sceninis ivaizdis irgi nepatinka...

2005 m. liepos 3 d. 05:10:44
swajok rašė:
adele>man idomu kiek tau metu...siaip tokie visokie delfinai praiena mazdaug 14-15...statistiskai...o del to suaugusio vyro, tai kazin ar stano kadanors taps i ji panasus.
kuo maziau dievuku, tuo geriau]

As nemanau,kad mano amzius cia kazkaip susijes su sia tema. Tiesiog as parasiau tai ka galvoju. O,kad ju muzika praeia tik 14-15 tai klysti, pazystu tau zmoniu kuriem daugiau nei 20 ,o jiem vis tiek patinka delfinu muzika

2005 m. birželio 29 d. 17:22:48
adele>man idomu kiek tau metu...siaip tokie visokie delfinai praiena mazdaug 14-15...statistiskai...o del to suaugusio vyro, tai kazin ar stano kadanors taps i ji panasus.
kuo maziau dievuku, tuo geriau]

2005 m. birželio 15 d. 05:29:18
swajok rašė:
KAZKADA, kai labai mylejau delfinus, mylejau ne tik ju muzika, bet ir ta visa ideologija, kuria tada skelbe, o dabar nezinau ar skelbia, stano. sito vaikinuko deka as mazdaug iki 15 metu buvau blaivininke kaip reta, visiem rukantiem skaitydavau pamokslus ir panasiai. kai viena pazistama papasakojo vienam vakareli buvusi su stano ir ten pasataji maciusi gurksnojanti vyneli ir traukianti dumeli, paprasciausiai nepatikejau.juk ko tik zmones neprikalba, ar ne?bet jeigu toki vaizda, koki maciau pries savaite, buciau pamaciusi tada, nezinau, turbut isproteciau.tas stano taip moka ilyst i smegenis, ypac keturiolikmetem, kad del jo galetum ir nusisauti. tiesa sakant, vaizdas "stano su cigarete dantyse", mane prajuokino, bet neduok dieve, tai butu buve anksciau. taip kad mielasis stano, nekalk vargsem mergaitem i galva to, kas paciam nepriimtina.nesuk smegenu.
Vat ko nezinau tai nezinau ruko jis ar ne mane tai maziausiai jaudina. Bent man jis fainas savo nuosirdumu. Kaip jum nezinau. O tau sweajok patarciau maziau gyventi taip kaip gyvena tavo ,,dievukai'', o jei jis kala,kad rukyt negerai tai matyt bando tas penkiolikines, keturiolikines apsaugot.O jis tegul ruko jei nori juk suauges vyras yra. Cia jau jam sprest. Na man patinka jo muzika ir tiek

2005 m. birželio 12 d. 13:11:12
KAZKADA, kai labai mylejau delfinus, mylejau ne tik ju muzika, bet ir ta visa ideologija, kuria tada skelbe, o dabar nezinau ar skelbia, stano. sito vaikinuko deka as mazdaug iki 15 metu buvau blaivininke kaip reta, visiem rukantiem skaitydavau pamokslus ir panasiai. kai viena pazistama papasakojo vienam vakareli buvusi su stano ir ten pasataji maciusi gurksnojanti vyneli ir traukianti dumeli, paprasciausiai nepatikejau.juk ko tik zmones neprikalba, ar ne?bet jeigu toki vaizda, koki maciau pries savaite, buciau pamaciusi tada, nezinau, turbut isproteciau.tas stano taip moka ilyst i smegenis, ypac keturiolikmetem, kad del jo galetum ir nusisauti. tiesa sakant, vaizdas "stano su cigarete dantyse", mane prajuokino, bet neduok dieve, tai butu buve anksciau. taip kad mielasis stano, nekalk vargsem mergaitem i galva to, kas paciam nepriimtina.nesuk smegenu.

2005 m. gegužės 14 d. 10:13:35
netrukdo jis man,siaip nepatinka man nei jo kuryba,nei jo balsas,nei jis pats,kaip visos delfinu fangirles mano,nera grazuoliukas.

2005 m. gegužės 14 d. 09:50:01
Visu pirma jam reikia simokt dainuot. O ir isvaisda jo ne ka geresne nei balsas. I papuga nesa. Buciau bachuras tai jam gerai voztelciau, kad tersia 'gera' vyru varda...

2005 m. gegužės 14 d. 09:42:10
kai netycia pamatau ji per tv, pirma mintis, kuri gimsta galvoje, buna tokia:,,tokio iskrypelio-pydarasto dar nemaciau"...Cia mano nuomone apie ji.

2005 m. gegužės 14 d. 09:23:52
negalwoju apie ji...aplamai apie ji nieko negaliu pasakyt, gal tik nerwina jo isvaizda

2005 m. gegužės 14 d. 09:08:58
yra wiena daina kuri jo man patinka "Neiseik"...bet siaip jis man nelabai...

2005 m. gegužės 14 d. 09:03:19
dainos GAL ir grazios bet pats jis man labai slykstus, bjaurus o j sceniniai pasirodmais tikras sh......

PS: Atsiprasau visu Stano fanu/iu bet cia mano nuomone ir js bent jau kolkas nekeisiu

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Dethklok Dethklok
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:28 - Silentist
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
13:25 - Silentist
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
12:41 - Silentist
sukk kaleeedom
12:31 - Silentist
LEONIDAS in the house!
12:30 - Silentist
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why

Leonidas XIV is
11:35 - Silentist
Indija - Pakistanas (branduolinis ginklas : branduolinis ginklas) 0:0 kol kas
23:59 - DjVaids
Inter vs Barcelona 3:3 (I-3:3) dabar 6:6!!!
19:50 - Silentist
I'm your rainbow (Rambo) !!! RMBynas & BMBynas forever
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3660
  Iš viso užsiregistravę: 73585
  Naujausias narys: sollindrum
  Šiandien apsilankė: 301626