Daina tikrai ne apie nieką. Dainuojama apie paprastas gyvenimo tiesas – kad reikia kartais sau leisti daryti ne tai, ką privalai, o ką nori "kur svarbiausia tai, kas miela tau", kaip kvailai ir beviltiškai tai beatrodytų aplinkiniams, t.y. užlipti į aukščiausią kalną ne dėl sportinių pasiekimų, ne tam, kad kažkam kažką įrodytum, o dėl smagumo, "šiaip, kad pamatytum žemę", nukeliauti į pasaulio kraštą pas Kalėdų senį, nes taip smagu vėl pabūti vaiku. Tiesiog leisti sau bent kartais pabūti savimi, kartu pasiimant brangiausius žmones, nesitikint, kad svajonę galima nupirkti. Ir visos šios elementarios tiesos išdainuojamos be primityvios didaktikos, ne primygtinai siūlant, o tiesiog klausiant "ką manai?". Ar jums vis dar atrodo, kad tai – apie nieką?
Daina galima sakyti apie nieka, bet vistiek yra pakelianti nuotaika Hitas nebus niekada, bet klausyt galima. Tiktu vairuojant masina, pro langa plaukia nereiksmingi vaizdai. Ir neskubedamas pagaliau grizti namo.
Sveiki visi, Music.lt nariai, kviečiame prisidėti prie naujos svetainės versijos testavimo. Reikia akių, kurios galbūt pastebėtų kokių nors taisytinų detalių ar turėtų pastabų prieš paleidžiant naują versiją veikti. Jei kam įdomu, parašykite man
Ne tik, visos pasiūlytos dainos buvo melancholiškos. Išskyrus Sahjos. Nežinau ar Sahja yra siūlęs kada melancholišką dainą. Arba jei ji galėtų tokia būti, vis tiek skamba pakiliai.
Obtest? Po daug metų? Aš juos pernai Kilkim Žaibu mačiau ir net aprašiau kažkur čia music'e. Mane tas koncertas labiau dėl Juodvarnio domino, bet Juodvarnį mačiau prieš pusmetį gal, tai susilaikiau.
2013 m. rugpjūčio 31 d. 11:52:50
visai nieko
2013 m. rugpjūčio 31 d. 11:52:30
2011 m. birželio 26 d. 17:21:44
2010 m. lapkričio 3 d. 10:59:05
2010 m. spalio 31 d. 15:11:39
2010 m. spalio 26 d. 20:49:22
2010 m. spalio 18 d. 09:37:14