Jamz rašė: h..na nelabai supratau tos foto "banglai panevezyje",,, o kitos foto visai nieko
Ten mano draugeliai važiavo į studiją Panevėžyje įrašinėti gabalo Dauguma - su ilgais plaukais išlipom iš autobusiuko taip nedrąsiai ir po nusifotkinimo ėjom ieškot, kur čia įėjimas į pastatą
ballsas>> grazios foto
QueenOfTheDamned>>asiu aj ten tos foto tokios belenkokios ~
idomu man butu pamatyt tavo drauge gal ji mano senai pagrobta sesuo dvyne! ~
fainas albumas man patiko "Ballsas blogas", tai stai koks tikrasis tavo veidas
gyvenu kaip moku gyvent...
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2005 m. gegužės 18 d. 15:58:44
_aaJJaa_ yra tik sumontuotas fotorobotas =D
kodel taip sakai
2005 m. gegužės 16 d. 17:33:49
2005 m. gegužės 16 d. 17:32:28
2005 m. gegužės 16 d. 12:09:17
2005 m. gegužės 15 d. 17:00:28
2005 m. gegužės 15 d. 16:32:16
2005 m. gegužės 14 d. 22:17:13
h..na nelabai supratau tos foto "banglai panevezyje",,, o kitos foto visai nieko
Ten mano draugeliai važiavo į studiją Panevėžyje įrašinėti gabalo
2005 m. gegužės 14 d. 18:46:14
QueenOfTheDamned>>asiu
idomu man butu pamatyt tavo drauge
2005 m. gegužės 14 d. 18:05:09
2005 m. gegužės 14 d. 17:38:34
2005 m. gegužės 14 d. 16:54:15
2005 m. gegužės 14 d. 16:29:02
2005 m. gegužės 14 d. 15:49:11
2005 m. gegužės 14 d. 15:00:39
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. gegužės 14 d. 14:49:38
https://public.fotki.com/MusicLt/musiclt_ vartotojai
O gal kiti vartotojai nori parodyti savo albumus kitiems? Tam siūlau šitą temą.
ballso albumas: https://public.fotki.com/ballsas/ballsas
Mano albumas gali pasirodyti šiek tiek nuobodokas, nes ne vien su savim nuotraukas sudėjau: kai fotkinau renginius, per internetą perdaviau nuotraukas tiems, kas prašė