O!!! miela grupe.... laba itusovna muzika, jei galima taip ishsireikst.... siaip labai veza ju dainos.. nors zodziai, tiesa sakant, kvailoki (bent man taip pasirode...) bet... patinka ..gal net galeciau siek tiek juos palyginti su White Stripes ar AC/DC...
o siaip mano nuomone apie juos - labai ir net labai nebloga, nors ir negarantuoju, kad jie man neatsibos per artimiausia pusmety...
Sveiki visi, Music.lt nariai, kviečiame prisidėti prie naujos svetainės versijos testavimo. Reikia akių, kurios galbūt pastebėtų kokių nors taisytinų detalių ar turėtų pastabų prieš paleidžiant naują versiją veikti. Jei kam įdomu, parašykite man
Ne tik, visos pasiūlytos dainos buvo melancholiškos. Išskyrus Sahjos. Nežinau ar Sahja yra siūlęs kada melancholišką dainą. Arba jei ji galėtų tokia būti, vis tiek skamba pakiliai.
Obtest? Po daug metų? Aš juos pernai Kilkim Žaibu mačiau ir net aprašiau kažkur čia music'e. Mane tas koncertas labiau dėl Juodvarnio domino, bet Juodvarnį mačiau prieš pusmetį gal, tai susilaikiau.
2004 m. rugsėjo 30 d. 15:59:46
2004 m. rugsėjo 29 d. 15:52:54
o siaip mano nuomone apie juos - labai ir net labai nebloga, nors ir negarantuoju, kad jie man neatsibos per artimiausia pusmety...
2004 m. rugsėjo 29 d. 15:49:36
destykite savo graziasias mintis