Blood_Maritukia rašė: Afi man ziauriai patinka! mylim <3 tiek dainos (kam gali nepatikti "love like winter" "miss murder" "girls not grey"?...) labai didelis respect'as xD
aga =) 100% pritariu xD
pritariu kiek tik imanoma.. AFI tikarai nereali grupe.. mano megstamiausia
Blood_Maritukia rašė: Afi man ziauriai patinka! mylim <3 tiek dainos (kam gali nepatikti "love like winter" "miss murder" "girls not grey"?...) labai didelis respect'as xD
aga =) 100% pritariu xD
Can you hear me?
Are you near me?
Do we deserve, to leave the earth
we'll meet again
When both our hearts collide
Like an angel you came
Everytime when I prayed
Guardian of my dreams
Watching me when I sleep
Like an angel you came
Everytime when I screamed
Autodafe rašė: iki dabar nesuprantu, ar pas juos dainuoja boba, ar diedas.
o šiaip, skystas rokelis. a nei originaliu, a nei vertu dėmesio nepavadinčiau.
emocional rock. per tokią įsivaizduoju emo verkiančius
If you notice this notice, you will notice, that this notice is not worth your notice...m/
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2007 m. kovo 8 d. 21:41:26
Afi man ziauriai patinka! mylim <3 tiek dainos (kam gali nepatikti "love like winter" "miss murder" "girls not grey"?...) labai didelis respect'as xD
aga =) 100% pritariu xD
pritariu kiek tik imanoma.. AFI tikarai nereali grupe.. mano megstamiausia
2007 m. kovo 6 d. 20:34:25
Afi man ziauriai patinka! mylim <3 tiek dainos (kam gali nepatikti "love like winter" "miss murder" "girls not grey"?...) labai didelis respect'as xD
aga =) 100% pritariu xD
2007 m. kovo 6 d. 20:05:40
Can you hear me? Are you near me? Do we deserve, to leave the earth we'll meet again When both our hearts collide *********************************** Like an angel you came Everytime when I prayed Guardian of my dreams Watching me when I sleep Like an angel you came Everytime when I screamed *******************************
2007 m. kovo 6 d. 18:27:16
2007 m. kovo 6 d. 15:29:19
2007 m. kovo 5 d. 22:28:14
iki dabar nesuprantu, ar pas juos dainuoja boba, ar diedas.
emocional rock. per tokią įsivaizduoju emo verkiančius
2007 m. kovo 5 d. 17:44:05
2007 m. vasario 21 d. 19:05:07
2007 m. vasario 17 d. 15:31:23
2007 m. vasario 17 d. 12:55:48
2007 m. vasario 16 d. 14:48:16
2007 m. vasario 15 d. 20:43:09
2007 m. vasario 5 d. 15:56:43
laaabai patinka
Ir man
2007 m. sausio 12 d. 19:40:12
2007 m. sausio 11 d. 16:16:52
2006 m. liepos 31 d. 23:41:38
ir jų naujo albumo dainos sakyčiau veža tam tikromis progomis;>
2006 m. liepos 31 d. 21:34:15
hm ... klipas geras ir daina wisai nebloga Miss Murder
sutinku su tavim...tikrai geras klipas...
2006 m. liepos 31 d. 21:13:41
2006 m. liepos 31 d. 20:54:18
2006 m. liepos 27 d. 17:52:23