Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kaktusas2598
2009 m. rugsėjo 1 d. 00:02:20
Blackened rašė:
kaktusas2598 rašė:
Tai tu manai, as kvailys, kad tai laikau ispudinga?

Argi aš taip sakiau?
Pabrėžiau, kad kiekvienas turi skirtingą nuomonę. Tai, ką aš laikau kvailu dalyku nereiškia, kad tai yra kvaila. Lygiai taip pat, kaip ir tamstos teiginys, kad KISS muzika yra įspūdinga nereiškia, jog tai yra tiesa. Kiekvienas turi asmeninę nuomonę, ir jos, neretai, skiriasi.
P.S. be to, mano pirmojo komentaro esmė netgi nebuvo čia, keista, kad tamsta prisikabino tik prie to.

Nu gerai jei tokia tavo nuomone tebunie, bet isties pavirsutiniskai ziuri i ju muzika

2009 m. rugsėjo 1 d. 00:00:00
kaktusas2598 rašė:

Argi aš taip sakiau?
Pabrėžiau, kad kiekvienas turi skirtingą nuomonę. Tai, ką aš laikau kvailu dalyku nereiškia, kad tai yra kvaila. Lygiai taip pat, kaip ir tamstos teiginys, kad KISS muzika yra įspūdinga nereiškia, jog tai yra tiesa. Kiekvienas turi asmeninę nuomonę, ir jos, neretai, skiriasi.
P.S. be to, mano pirmojo komentaro esmė netgi nebuvo čia, keista, kad tamsta prisikabino tik prie to.

2009 m. rugpjūčio 31 d. 23:48:51
Blackened rašė:
kaktusas2598 rašė:
Tai labai mazai klausei, kad tau "neispudinga"

Prašovei pro šalį. KISS'ų visa diskografija išklausyta skersai - išilgai. Muzika - labai subjektyvus dalykas. Tai, kas tamstai atrodo "įspūdinga", man atrodo kvaila ir visiškai neverta dėmesio, ir tai, kiek grupės albumų klausei, beveik neturi skirtumo. Yra toks dalykas, kaip individualus skonis ir asmeninė nuomonė. Ką nors apie tai girdėjęs?

2009 m. rugpjūčio 31 d. 23:44:42
kaktusas2598 rašė:

Prašovei pro šalį. KISS'ų visa diskografija išklausyta skersai - išilgai. Muzika - labai subjektyvus dalykas. Tai, kas tamstai atrodo "įspūdinga", man atrodo kvaila ir visiškai neverta dėmesio, ir tai, kiek grupės albumų klausei, beveik neturi skirtumo. Yra toks dalykas, kaip individualus skonis ir asmeninė nuomonė. Ką nors apie tai girdėjęs?

2009 m. rugpjūčio 31 d. 23:25:49
jasaz rašė:
LoseControl rašė:
jasaz rašė:
Jei nepatinka jie tai kokio velnio cia isvis kisat nosi nesuprateliai/nesuprateles jus? Eikit velniop pasakysiu...

kai tu apgailetinas... cia DISKUSIJA, joje DISKUTUOJAMA. supyko nes nemegsta jo numyletiniu kai mazas vaikas. O siaip, jie atrodo tai tikrai tragiskai, muzika ju irgi nelabai.

Gerai, sorry bloga nuotaika buvo ta diena

Oho, biški 'galingai' . Sorry, nenorėjau įžeisti.
Bet Kiss'ų vistiek nemėgstu

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. rugpjūčio 31 d. 23:17:16
Blackened rašė:
kaktusas2598 rašė:
Siaip cia visi nusisneka, kad jie skuduriniai, ziurit i isvaizda, ir turiu pasakyt, kad tai labiausiai nuvertinta pasaulio grupe, o ju muzika isties nepakartojama ir nepamirstama,tiesiog reikia labiau isigiilinti i ju kuryba, tai viena mano megstamiausiu grupiu jei ne megstamiausia, KISS 4EVER ROCKS!!!!

Nu, labas rytas
KISS'ai - glam'eriai. "Skuduriniai rokeriai" jau vos ne sinonimas jiems, taip kad vargu ar tai paneigtum. Jų išvaizda ir šou - didžiulė sėkmės ir populiarumo priežastis. Nebūsiu labai kategoriška ir nesakysiu, kad muzika toje grupėje buvo antrame plane. Tačiau įvaizdis, kaukės ir išsidirbinėjimas šiai grupei, atrodo, visad buvo svarbus dalykas. Be to, bent jau aš terminą "skuduriniai rokeriai" naudoju ne vien margaspalvei išvaizdai nuskayti. Jų muzika irgi tokia "skudurinė" (prašau - nesupraskit pažodžiui): merginos, meilė, vakarėliai ir tas svaiginantis rokerio gyvenimas. Dėl nuvertinimo - come on, tu turbūt juokauji. Keista girdėti kaip kažkas vadina vieną iš pačių garsiausių, populiariausių, turbūt labiausiai glam'ą išgarsinusių roko grupių, "labiausiai nuvertinta" pasaulyje.
Dėl muzikos - nebūčiau linkus sutikti. Aš KISS'uose nematau nieko labai įspūdingo. Apie dainų tekstų kvailumą (ne visų, tačiau tikrai didžiosios dalies) išvis patyliu. Bet - kiekvienam savo.

2009 m. rugpjūčio 31 d. 21:45:26
kaktusas2598 rašė:
Siaip cia visi nusisneka, kad jie skuduriniai, ziurit i isvaizda, ir turiu pasakyt, kad tai labiausiai nuvertinta pasaulio grupe, o ju muzika isties nepakartojama ir nepamirstama,tiesiog reikia labiau isigiilinti i ju kuryba, tai viena mano megstamiausiu grupiu jei ne megstamiausia, KISS 4EVER ROCKS!!!!

Nu, labas rytas
KISS'ai - glam'eriai. "Skuduriniai rokeriai" jau vos ne sinonimas jiems, taip kad vargu ar tai paneigtum. Jų išvaizda ir šou - didžiulė sėkmės ir populiarumo priežastis. Nebūsiu labai kategoriška ir nesakysiu, kad muzika toje grupėje buvo antrame plane. Tačiau įvaizdis, kaukės ir išsidirbinėjimas šiai grupei, atrodo, visad buvo svarbus dalykas. Be to, bent jau aš terminą "skuduriniai rokeriai" naudoju ne vien margaspalvei išvaizdai nuskayti. Jų muzika irgi tokia "skudurinė" (prašau - nesupraskit pažodžiui): merginos, meilė, vakarėliai ir tas svaiginantis rokerio gyvenimas. Dėl nuvertinimo - come on, tu turbūt juokauji. Keista girdėti kaip kažkas vadina vieną iš pačių garsiausių, populiariausių, turbūt labiausiai glam'ą išgarsinusių roko grupių, "labiausiai nuvertinta" pasaulyje.
Dėl muzikos - nebūčiau linkus sutikti. Aš KISS'uose nematau nieko labai įspūdingo. Apie dainų tekstų kvailumą (ne visų, tačiau tikrai didžiosios dalies) išvis patyliu. Bet - kiekvienam savo.

2009 m. rugpjūčio 31 d. 21:32:27

2009 m. vasario 16 d. 16:12:24
LoseControl rašė:
jasaz rašė:
Jei nepatinka jie tai kokio velnio cia isvis kisat nosi nesuprateliai/nesuprateles jus? Eikit velniop pasakysiu...

kai tu apgailetinas... cia DISKUSIJA, joje DISKUTUOJAMA. supyko nes nemegsta jo numyletiniu kai mazas vaikas. O siaip, jie atrodo tai tikrai tragiskai, muzika ju irgi nelabai.

Gerai, sorry bloga nuotaika buvo ta diena

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 7 d. 16:05:40
jasaz rašė:

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 7 d. 00:43:07
kiss - glam metal
glam metal - geju ismislas

Atsakyti
RaptorJM
2008 m. rugsėjo 17 d. 20:06:41
jasaz rašė:

Kadangi esi didelis supratelis, tai turbut nereikia nei aiskinti, kad ne visi zmones yra bevaliai zombiai,pilka mase be proto, ir negali pasirinkti kas jiem patinka. Ar sito nezinojai?

2008 m. rugsėjo 17 d. 20:01:35
RaptorJM rašė:
Nes kaip nemegau skuduriniu rokeriu,taip ir nemegstu. Na,isimtis Roxy Music, bet jie maziau glam'eriai
jo, glamas sucks.

Atsakyti
RaptorJM
2008 m. rugsėjo 17 d. 19:57:33
siandien man su peiliu argumentavo,kad as megciau KISS. Laime,kad juokais. Nes kaip nemegau skuduriniu rokeriu,taip ir nemegstu. Na,isimtis Roxy Music, bet jie maziau glam'eriai

2008 m. rugsėjo 11 d. 15:58:32
Man ju muzika patinka nes gali pagroti ir sudainoti bet ka tiek lengva melodinga balade tiek labai sunku roka . Ivaizdis kaip to metu grupei buvo sugalvotas genelus is ju pasisiemie ne viena garsi grupė tarkim eaurovizijos laimietojai Lordi yra pasake kad musu ikviepėjai yra grupė KISS . Pagarba sei grupei

2008 m. rugpjūčio 30 d. 12:32:58
Man jų muzika ne pati megstamiausia, bet man jie patinka nes jie kitokie

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 30 d. 00:03:10
jasaz rašė:

Ko dabar zyzi? Juk klausimas buvo: "kaip jums ju muzika", o ne "ar jums patinka KISS". Nematau čia nieko blogo jei pareiški neigiamą nuomonę apie kokią nors grupę. Čia ne variantas: "Apie KISS'us arba gerai arba nieko". natūralu, kad vieniems patinka jų muzika, o kiti negali jų pakęsti. Nematau čia problemos.

2008 m. rugpjūčio 29 d. 23:52:01

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 14 d. 10:16:43
Tas grimas tai paskutinėj vietoj, įvaizdžio dalis ir tiek.
O Kiss'ai man niekuomet nepatiko - nei savo muzika, nei savo elgesiu, tiek scenoje, tiek už jos ribų. Nemėgstu aš tų glam'erių ir gana. Kažkokie bobiški jie man atrodo, skuduriniai.

2008 m. rugpjūčio 14 d. 01:52:36
kiss'ai kaip gėjai atrodo su savo tuo grimu, klounai kažkokie...

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Radiohead Radiohead
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2074
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 211795