Jeigu jau tau taip atrodo... Tai įdomu sužinot, kodėl?
Nes man tai atrodo visiškai kitaip. Ir ne jie vieni slėpė veidus ar slepia iki šiol. Nežinau, kaip ten iš tiesų, bet pradžioje dešimt metų veidus slėpė turbūt dėl to, kad išvengtų dėmesio gatvėje ir išsaugotų privatumą. Dabar, manau, grimas yra KISS legendos dalis, be kurios jie tiesiog neįsivaizduojami.
lietusryte rašė: Man jie nelabai patinka,nes jie turi tik savo įvaizdį,o groti nemoka.Kaip kokie Sex Pistolsai.
Nenusipyzek
Nenusipezu.Tu tikriausiai nieko neišmanai apie grojimą.Kissams svarbiausia įvaizdis ir skandalai,o ne pati muzika.Ir čia ne vien mano nuomonė,o nemažai roko muzikos kritikų taip irgi mano.
Abejoju, kad tie roko muzikos kritikai galejo pasakyti, kad KISS NEMOKA groti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 10 d. 00:09:59
jasaz rašė:
lietusryte rašė: Man jie nelabai patinka,nes jie turi tik savo įvaizdį,o groti nemoka.Kaip kokie Sex Pistolsai.
Nenusipyzek
Nenusipezu.Tu tikriausiai nieko neišmanai apie grojimą.Kissams svarbiausia įvaizdis ir skandalai,o ne pati muzika.Ir čia ne vien mano nuomonė,o nemažai roko muzikos kritikų taip irgi mano.
nelabai man jie, bet glamo nemegau ir nemegstu. nesakau, kad nepamegsiu, bet kol kas tai...
kissai ne isimtis, nelabai mane jie zavi. aaam.. ir naujienu apie juos nesu girdejus. ai, bet tiesa, turiu balandzio menesio classic rock zurnala su gene interviu, paskaitysiu ir paziesiu, gal ten ka naujo ir bus uzsimines.
sejp retai klausau, gal dazniau rejktu?.. pripazistu, kzd nerealiai groja. paskutiniu metu lb daznai klausau God Gave Rock'n'Roll To You. visgi ne eilinis gabalas...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. liepos 7 d. 23:20:50
Nes man tai atrodo visiškai kitaip. Ir ne jie vieni slėpė veidus ar slepia iki šiol. Nežinau, kaip ten iš tiesų, bet pradžioje dešimt metų veidus slėpė turbūt dėl to, kad išvengtų dėmesio gatvėje ir išsaugotų privatumą. Dabar, manau, grimas yra KISS legendos dalis, be kurios jie tiesiog neįsivaizduojami.
2008 m. birželio 2 d. 15:36:34
2008 m. gegužės 26 d. 09:37:48
2008 m. gegužės 24 d. 18:44:24
2008 m. gegužės 14 d. 14:02:52
Man jie nelabai patinka,nes jie turi tik savo įvaizdį,o groti nemoka.Kaip kokie Sex Pistolsai.
Nenusipyzek
Abejoju, kad tie roko muzikos kritikai galejo pasakyti, kad KISS NEMOKA groti
2008 m. gegužės 10 d. 00:09:59
Man jie nelabai patinka,nes jie turi tik savo įvaizdį,o groti nemoka.Kaip kokie Sex Pistolsai.
Nenusipyzek
2008 m. gegužės 9 d. 21:30:10
Nenusipyzek
2008 m. gegužės 7 d. 23:26:59
2008 m. gegužės 7 d. 15:37:54
jasas-j
2008 m. gegužės 7 d. 15:28:09
2008 m. sausio 27 d. 03:15:46
2007 m. gegužės 5 d. 23:50:47
kissai ne isimtis, nelabai mane jie zavi. aaam.. ir naujienu apie juos nesu girdejus. ai, bet tiesa, turiu balandzio menesio classic rock zurnala su gene interviu, paskaitysiu ir paziesiu, gal ten ka naujo ir bus uzsimines.
2007 m. gegužės 5 d. 23:50:22
2007 m. gegužės 5 d. 23:43:14
2007 m. vasario 17 d. 17:47:20
2006 m. rugsėjo 16 d. 10:48:23
2006 m. rugsėjo 16 d. 00:48:59
2006 m. balandžio 7 d. 16:14:14
2006 m. vasario 1 d. 14:51:31
2006 m. vasario 1 d. 09:17:05