Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Westcoast hip hop (Vakarų pakrantės hip hopo muzika)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
KingRoach
2006 m. gegužės 26 d. 17:57:26
Cia manau tema ne apie "gangsta" rap`a ar vakarine pakrante..pasiskaicius - tema apie 2Pac`a ir iki siol rusenancia ar dirbitnai gaminama abieju pakranciu nesantaika.. Bet vaikai,ar zinojote kad vakaruose salygas diktavo ir diktuoja Dr.Dre ? nera atlikejo tuose paciuose rytuose negerbencio Dr.Dre,kuris yra viso sito "sudo" krikstatevis

2006 m. gegužės 15 d. 15:24:26
B.I.G neblogai pawaro bet man jis nepoatinka kaip asmenybe ;/ jejgu ne 2Pac taip ir butu likes drug dilla...

...Biggie remember when I use to let you sleep on the couch...

2006 m. gegužės 15 d. 15:19:29
Kazkas cia sake kad West Side turi Realest Nigga ( 2Pac ) o East-Side turi Greatest Of All-Time kitaip sakoma G.O.A.T ( Notorious BIG ) rejshkias jie turi OZHY !

2005 m. lapkričio 19 d. 15:44:30
MOLODIEC NTD 4 pranesimai ir jau uzblokuotas

2005 m. lapkričio 19 d. 15:18:55
ne tikrai nesakiau kad turiu daug OG ir unrealeased todel jis man patinka, as tik sakiau kad turiu, o beje man Biggie irgi patinka

2005 m. lapkričio 19 d. 15:17:19
Tupacas gime Brooklyne NY, kai jis buvo paauglys persikele i Baltimore , MD, veliau persikrauste i Oaklanda, California

2005 m. lapkričio 19 d. 15:11:05
Bronksas neswaik... esu isklauses labai labai labai daug albumu, as sakau kad 2pzcas man geriausias, tu turi sawa nuomone, as nesakau kad kitu garu nebuwo, wos ne kiekwiena sawaite pasipildau sawo diskografija po 10 albumu, tai taip ir suzinau apie daugiau, nors daug istrine bet 2-3 palieka... o siaip nx priestaraut kito nuomonei? nesuprantu as tokiu zmoniu...

2005 m. lapkričio 5 d. 16:52:36
siaip pacas atstovauja west coastui ,nu jei geografija gerai nusimanom tai suprantam kad los angeles yra vakaruose ,beje tada is kurt daina california love

Atsakyti
Bronksas
2005 m. lapkričio 5 d. 13:10:57
AnsweR rašė:
2Pac kuryba uzima 80% mano klausomos repo muzikos. Biggy irgi ish westcoast'o, jo? man jis irgi visai patinka.

Biggie ish eastcoasto, kaip beje Tupac'as irgi kiles is eastcoasto.....

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 4 d. 16:35:30
beje, repo nedaug klausau

2005 m. lapkričio 4 d. 16:35:17
2Pac kuryba uzima 80% mano klausomos repo muzikos. Biggy irgi ish westcoast'o, jo? man jis irgi visai patinka.

2005 m. lapkričio 4 d. 16:22:01
GiwuaEned rašė:
man nera geresniu

nes gal tik viena ji ir zinai...

Atsakyti
GiwuaEned
2005 m. lapkričio 4 d. 16:06:27
man nera geresniu

2005 m. lapkričio 3 d. 14:26:13
GiwuaEned rašė:
Bronksas gerai sake kad WEST nera wien Pacas, nors man Pacas megstamiausias ir jis man tikrai wos ne Diewas, bet WEST susideda ne wien is jo...

na man uz Tupaca yra daug geresniu....

Atsakyti
GiwuaEned
2005 m. lapkričio 2 d. 22:12:01
Bronksas gerai sake kad WEST nera wien Pacas, nors man Pacas megstamiausias ir jis man tikrai wos ne Diewas, bet WEST susideda ne wien is jo...

2005 m. spalio 19 d. 17:06:17
nu as viska klausau is ny , tai ir sakau kad man daug labiau east patinka . bet taip nelyginu pagal tai is kur kas , south yra geru atlikeju tokiu kaip Scrarface , Cunn ir t.t , o west tai ir taip aisku .

Atsakyti
Bronksas
2005 m. spalio 18 d. 15:38:39
Cia kur iswardinau yra zymiausi siuo metu Westcoasto undergroundo atstovai, aisq dar reiktu pridet Dilated Peoples ir kitus....Tau paparasciausiai neidomu todel ir nezinai kas kur kame...O kad Lietuvoje vienetai tai tu labai klysti....

Atsakyti
pist_nepist
2005 m. spalio 17 d. 15:55:15
bet juk yra ir zymesniu undergroundo atlikeju uz situos kuriuos isvardinai, kas juos zino cia Lietuvoje??? vienetai...nes jie labai giliam undergrounde...aisku pagarba jiems kad issilaiko savo lygyje bet man labiau prie sirdies Wu-tang Clan ar GangStarr...

2005 m. spalio 17 d. 15:42:09
Hip-hopas neformato muzika yra, todel net ir noredamas kisti savo dainas i telikus ir radija tu nebusi garantuotas kad tavo gabalus leis, nes dazniausiai geri HH gabalai buna atmetami nes jie neatininka masiu, nes visi tie mainstreameriai ziuri komerciniu tikslu, kaip cia daugiau litu uzkalt, todel visa tikra hip-hopo muzika yra undergrounde, visi geriausi albumai bus leidziami nepriklausomose irasu studijoje kurios apsiriboja tik vienu stiliumi, siuo atveju hip-hopu. Patikek visi undergrounderiai ir taip turi tu litu, uztenka pragyvent, kurt irasu studijas ir t.t. Svarbiausia kurt pagal save ir neziuret i publika, tuo labiau i visokius topus reklama ir kita suda...

Atsakyti
pist_nepist
2005 m. spalio 17 d. 15:26:13
tegul kisa nu zmones pinigu nori uzsidirbt, tu garantuotas kad tie undergrounderiai nekistu jei turetu tokiu galimybe?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1760
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 16030