Cia manau tema ne apie "gangsta" rap`a ar vakarine pakrante..pasiskaicius - tema apie 2Pac`a ir iki siol rusenancia ar dirbitnai gaminama abieju pakranciu nesantaika.. Bet vaikai,ar zinojote kad vakaruose salygas diktavo ir diktuoja Dr.Dre ? nera atlikejo tuose paciuose rytuose negerbencio Dr.Dre,kuris yra viso sito "sudo" krikstatevis
B.I.G neblogai pawaro bet man jis nepoatinka kaip asmenybe ;/ jejgu ne 2Pac taip ir butu likes drug dilla...
...Biggie remember when I use to let you sleep on the couch...
Bronksas neswaik... esu isklauses labai labai labai daug albumu, as sakau kad 2pzcas man geriausias, tu turi sawa nuomone, as nesakau kad kitu garu nebuwo, wos ne kiekwiena sawaite pasipildau sawo diskografija po 10 albumu, tai taip ir suzinau apie daugiau, nors daug istrine bet 2-3 palieka... o siaip nx priestaraut kito nuomonei? nesuprantu as tokiu zmoniu...
GiwuaEned rašė: Bronksas gerai sake kad WEST nera wien Pacas, nors man Pacas megstamiausias ir jis man tikrai wos ne Diewas, bet WEST susideda ne wien is jo...
nu as viska klausau is ny , tai ir sakau kad man daug labiau east patinka . bet taip nelyginu pagal tai is kur kas , south yra geru atlikeju tokiu kaip Scrarface , Cunn ir t.t , o west tai ir taip aisku .
Cia kur iswardinau yra zymiausi siuo metu Westcoasto undergroundo atstovai, aisq dar reiktu pridet Dilated Peoples ir kitus....Tau paparasciausiai neidomu todel ir nezinai kas kur kame...O kad Lietuvoje vienetai tai tu labai klysti....
bet juk yra ir zymesniu undergroundo atlikeju uz situos kuriuos isvardinai, kas juos zino cia Lietuvoje??? vienetai...nes jie labai giliam undergrounde...aisku pagarba jiems kad issilaiko savo lygyje bet man labiau prie sirdies Wu-tang Clan ar GangStarr...
Hip-hopas neformato muzika yra, todel net ir noredamas kisti savo dainas i telikus ir radija tu nebusi garantuotas kad tavo gabalus leis, nes dazniausiai geri HH gabalai buna atmetami nes jie neatininka masiu, nes visi tie mainstreameriai ziuri komerciniu tikslu, kaip cia daugiau litu uzkalt, todel visa tikra hip-hopo muzika yra undergrounde, visi geriausi albumai bus leidziami nepriklausomose irasu studijoje kurios apsiriboja tik vienu stiliumi, siuo atveju hip-hopu. Patikek visi undergrounderiai ir taip turi tu litu, uztenka pragyvent, kurt irasu studijas ir t.t. Svarbiausia kurt pagal save ir neziuret i publika, tuo labiau i visokius topus reklama ir kita suda...
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2006 m. gegužės 26 d. 17:57:26
2006 m. gegužės 15 d. 15:24:26
...Biggie remember when I use to let you sleep on the couch...
2006 m. gegužės 15 d. 15:19:29
2005 m. lapkričio 19 d. 15:44:30
2005 m. lapkričio 19 d. 15:18:55
2005 m. lapkričio 19 d. 15:17:19
2005 m. lapkričio 19 d. 15:11:05
2005 m. lapkričio 5 d. 16:52:36
2005 m. lapkričio 5 d. 13:10:57
2Pac kuryba uzima 80% mano klausomos repo muzikos. Biggy irgi ish westcoast'o, jo? man jis irgi visai patinka.
Biggie ish eastcoasto, kaip beje Tupac'as irgi kiles is eastcoasto.....
2005 m. lapkričio 4 d. 16:35:30
2005 m. lapkričio 4 d. 16:35:17
2005 m. lapkričio 4 d. 16:22:01
man nera geresniu
nes gal tik viena ji ir zinai...
2005 m. lapkričio 4 d. 16:06:27
2005 m. lapkričio 3 d. 14:26:13
Bronksas gerai sake kad WEST nera wien Pacas, nors man Pacas megstamiausias ir jis man tikrai wos ne Diewas, bet WEST susideda ne wien is jo...
na man uz Tupaca yra daug geresniu....
2005 m. lapkričio 2 d. 22:12:01
2005 m. spalio 19 d. 17:06:17
2005 m. spalio 18 d. 15:38:39
2005 m. spalio 17 d. 15:55:15
2005 m. spalio 17 d. 15:42:09
2005 m. spalio 17 d. 15:26:13