Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lemonscure
2010 m. vasario 14 d. 17:22:37
gal LoseControl dabar per istoriją mokinasi WW2 ar panašiai (spėju 10kl db yra jis). todėl ir užsiminė kaip pavyzdį. Nenusišnekėjo, bet vakarai ne ką geresni buvo propogandos atžvilgiu. čia keik ne į temą, bet dzin.

Atsakyti
kaktusas2598
2010 m. vasario 14 d. 14:16:43
LoseControl rašė:
RockPrincess rašė:
Vos perskaičius tema prisiminiau antradienį, tikybos pamoką. Jos teigimu visos tokios pobūdžio grupės skleidžia blogį, verčia jaunuolius degint bažnyčias, ir ant šiaip žalotis/žudytis. Visokie AC/DC, merlin monro mensonai (kalbu jos žodžiais) yra šetono tarnai.
Mano nuomonė: durnai galvai ir Mike Pukuotukas propoguaja satanizmą.

Čia buvo sovietinė propaganda, kad taip yra, nes jie nenorėjo, kad žmonės nieko žinotų apie vakarus. Ir šiaip, kai kurie žmonės per daug tiesiogiai interpretuoja tekstus. Nekenčiu tokių ignorantiškų ir kvailų žmonių, kitaip nepavadinsi.

Prie ko cia tie sovietai? Nejauti turbut kaip nusisnekejai, ten visai kas kita buvo...

2010 m. vasario 14 d. 13:16:49
Teras rašė:
bet tie kirkscionys taip mane nervina , neuztenka kad mokyklose vaikams smegenis plauna, tai ir kisasi visur pastoviai

Vaikams smegenis plauna? Ar tu supranti kokia nesamone parasiai? Tu bent zinai kas yra Dievas? Baznycia smegenu neplauna o mus moko tiketi (cia tau kad zinotum kas tai yra)...

Atsakyti
Teras
2010 m. vasario 14 d. 10:59:48
bet tie kirkscionys taip mane nervina , neuztenka kad mokyklose vaikams smegenis plauna, tai ir kisasi visur pastoviai

2010 m. vasario 13 d. 13:53:01
rabithunter rašė:
sonia-amy rašė:

As gal ne i tema bet pas mus i baznycia buvo atvazeves Benoit Domergue’as, visai neblogai sneka ;p O del AC/DC na kiek esu skaicius ir siaip zinau tai kad tie satanistai taip akivaizdziai nerodo kas is tiesu yra, del grupes na juk jiems reikia is kazkur gerbeju gauti...

na pamenu dar pas mus mokykloj buvo prasprude kazkokie sektantai skaitantys paskaitas apie "tyra meile" cia kokie 10 metu atgal, patys isplautais smegenim, tai jie irgi gana itikinamai snekejo, jau nekalbant apie koki Hitleri kuris savo marazmais istisas mases valde o kas del AC/DC (o taip pavadinimas reiskiantis kintama/nuolatine elektros srove labai satanistinis), tai jeigu jaujie satanistai tai ka kalbet apie tokius veikejus kaip Mayhem, Burzum, Emperor, Gorgoroth ar kitas blacko grupes? https://en.wikipedia.org/wiki/Mayhem_(ban d)
https://en.wikipedia.org/wiki/Burzum
https://en.wikipedia.org/wiki/Emperor_(ba nd)
https://en.wikipedia.org/wiki/Gorgoroth
arba kad ir tu paciu kaimynai Behemoth kuriu koncertai vos ne iki riausiu kunigeliu deka daeina? taip kad bent man asmeniskai AC/DC lyginimas su satanistais tai mazu maziausiai juokingai atrodo

Visiskai pritariu...Jeigu nori vadinti satanistu tai visu pirma reikia zinoti kas jie tokie yra

Atsakyti
rabithunter
2010 m. vasario 12 d. 18:15:32
sonia-amy rašė:

As gal ne i tema bet pas mus i baznycia buvo atvazeves Benoit Domergue’as, visai neblogai sneka ;p O del AC/DC na kiek esu skaicius ir siaip zinau tai kad tie satanistai taip akivaizdziai nerodo kas is tiesu yra, del grupes na juk jiems reikia is kazkur gerbeju gauti...

na pamenu dar pas mus mokykloj buvo prasprude kazkokie sektantai skaitantys paskaitas apie "tyra meile" cia kokie 10 metu atgal, patys isplautais smegenim, tai jie irgi gana itikinamai snekejo, jau nekalbant apie koki Hitleri kuris savo marazmais istisas mases valde o kas del AC/DC (o taip pavadinimas reiskiantis kintama/nuolatine elektros srove labai satanistinis), tai jeigu jaujie satanistai tai ka kalbet apie tokius veikejus kaip Mayhem, Burzum, Emperor, Gorgoroth ar kitas blacko grupes? https://en.wikipedia.org/wiki/Mayhem_(ban d)
https://en.wikipedia.org/wiki/Burzum
https://en.wikipedia.org/wiki/Emperor_(ba nd)
https://en.wikipedia.org/wiki/Gorgoroth
arba kad ir tu paciu kaimynai Behemoth kuriu koncertai vos ne iki riausiu kunigeliu deka daeina? taip kad bent man asmeniskai AC/DC lyginimas su satanistais tai mazu maziausiai juokingai atrodo

Atsakyti
LoseControl
2010 m. vasario 12 d. 17:17:36
Tas satanizmas yra totalus debilizmas, ir tie kurie bando skleisti šitą propagandą. Žmogus gali atsirinkti, galų gale, net jei tai satanizmas, garbinti velnią, ar ne. Žinoma, sako, kad pasąmonė įsisavina, bet tai irgi nesąmonė, nes ji gali įsisavinti kažką tiesioginio, kaip koks vaizdas sakykim, kur yra tiksli žinutė, o kad ten šėkšteli žodis "Satan" (ir dažniausiai sukant dainą atvirkščiai, ką sunku suprasti besiklausant įdėmiai, ką čia jau bekalbėsi apie pasąmonę) tai visiškai nieko nereiškia/nedaro.

Atsakyti
sonia-amy
2010 m. vasario 12 d. 17:14:05

Atsakyti
LoseControl
2010 m. vasario 10 d. 20:31:21
RockPrincess rašė:
Vos perskaičius tema prisiminiau antradienį, tikybos pamoką. Jos teigimu visos tokios pobūdžio grupės skleidžia blogį, verčia jaunuolius degint bažnyčias, ir ant šiaip žalotis/žudytis. Visokie AC/DC, merlin monro mensonai (kalbu jos žodžiais) yra šetono tarnai.

Čia buvo sovietinė propaganda, kad taip yra, nes jie nenorėjo, kad žmonės nieko žinotų apie vakarus. Ir šiaip, kai kurie žmonės per daug tiesiogiai interpretuoja tekstus. Nekenčiu tokių ignorantiškų ir kvailų žmonių, kitaip nepavadinsi.

Atsakyti
RockPrincess
2010 m. vasario 10 d. 20:24:00

2010 m. vasario 10 d. 18:04:57
Aisku , ne.

Atsakyti
Deathcrush (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 16 d. 19:53:40
ką tu čia paistai?

Atsakyti
stevtileris (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 16 d. 19:32:56
atleiskit kad pasakiau ten tikrai viena nesamone bet satanistai visko prisigalvoja nes jie dx bomzai kazkokie iszudyt reikia

Atsakyti
2009 m. gegužės 16 d. 19:29:29
jei ir nebaigiai nezinai ko tie satanistai prisigalvojo

Atsakyti
2009 m. gegužės 16 d. 19:28:26
jei zinai kad ne sataniskas tai gal baigiai satanizmo mokykla kad zinai

Atsakyti
2009 m. gegužės 16 d. 19:27:06
jei sakityt nemoki as nekaltas eik pirmon klasen mokintis

Atsakyti
Deathcrush (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 14 d. 22:22:58
wilcis123456 rašė:
ka tu ce nusisneki asile mastik galva ka kalbi tu pasigidik visai durnas nenervuok zmoniu su tokiom kalbom

Išmok rašyt ir dėt skyrybos ženklus, o, ne hjgwejgv uirguwebdhwfvhdfvwhedvhv efgyrgvdf54grehfgery.

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 14 d. 22:17:34
Nusisnekejo nekreipk demesio teras

2009 m. gegužės 14 d. 21:52:57
wilcis123456 rašė:
tu terai asilas is paskutiniujiu durnas
Kas yra?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ennio Morricone Ennio Morricone
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3513
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 34686