Tremor_Christ rašė: ka jus cia bled filosofuojat, yra nera tobulu, sakykit savo minti, nuomone ar koki suda, kad JUMS butu tobula, geriausia, labiausiai patinkanti, maziausiai trukumu ar priekaistu turinti grupe, nepezeje cia to kas ir taip visiem aisku.
Teisingai, seniai taip reikėjo, bet kaip matau, nelabai padėjo...
ka jus cia bled filosofuojat, yra nera tobulu, sakykit savo minti, nuomone ar koki suda, kad JUMS butu tobula, geriausia, labiausiai patinkanti, maziausiai trukumu ar priekaistu turinti grupe, nepezeje cia to kas ir taip visiem aisku.
Nu nzn, gal ir klistu ka padarysi ,siaip yra dainos kurios man patinka kai skamba taip kaip as iprates jas girdeti,bet yra ir isimciu.Neseniai parsisiunciau koncerta metallicos rock am ring 2003 va ten tai patiko yra atliekamos dainos,nerealu,labiausiai patiko kaip ten dainuoja St.Anger,va cia tai jau skirtumas nuo orginalo man patiko,netgi labai,ten nerealiai pats priedainis skamba.
man patinkantis muzikos stilius, stiprus vokalas, idomus grupes nariai, dar jie galetu buti ir grazus aisqu + daug koncu ir albumu, na ir idomus klipaj kas be ko
bona_sforca rašė: Taip, tobulu nebuvo ir nebus... Tobulumui tiesiog nera ribu..
Ir beje. Kodel mazdaug butinai grojanti metala ar rock? Nors aisq, kiekvienam savo...
bent viena is tu priezastciu kad tobulu nera tai kad vieniem patinka metalas rockas o kitiem kita
Aš nesakiau, kad primu jo nuomonę, aš ją toleruoju ir jį man patinka -tik tiek Žmogus gali išsakyti savo nuomonę bet kada ir bet kur, bet svarbiausia - bet kaip - susitaikyk su tuo.
Man, asmeniškai, nusibodo, kad tam tikri asmenys kiša visur savo mėgstamas grupes (neturiu omeny šios temos) net negalėdami pagrįsti nuomonės - kodėl ir už ką?
Apie ką ten tema? - apie tobulą grupę.
mano tobula grupė buvo The Doors. manau, kad jie yra vieni iš psichopdelinio rocko pradininkai. Su Morrisono tdainų tekstais nebent galėčiau palyginti V.Cojaus kūrybą.
Tobula grupė:
1. groja visada ir visur gerai
2. groja rocką ar metalą ar punk rocką
3. dainų tekstus ir muziką kuria patys grupės nariai
4. turi savo nuomonę ir nesiruošia paktis prie visuomenės.
istaves keiksmazodziu dar nesulaukta, bet kaip galima priimti Dirty_thing nuomone, kai ateina ir paraso keleta keiksmazodziu ???? gerai nepatinka grupe , atejo normalei pasake kas nepatinka ir tegul gyvena ramiai, o kodel reikia kabinetis prie tu zmoniu kuriems patinka grupe ? maiso ar ka,o gal demesio daugiau reikia.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 21 d. 09:05:00
ka jus cia bled filosofuojat, yra nera tobulu, sakykit savo minti, nuomone ar koki suda, kad JUMS butu tobula, geriausia, labiausiai patinkanti, maziausiai trukumu ar priekaistu turinti grupe, nepezeje cia to kas ir taip visiem aisku.
Teisingai, seniai taip reikėjo, bet kaip matau, nelabai padėjo...
2005 m. gegužės 21 d. 08:59:51
2005 m. gegužės 21 d. 08:55:35
2005 m. gegužės 20 d. 21:47:35
2005 m. gegužės 20 d. 21:27:16
2005 m. gegužės 20 d. 19:56:10
2005 m. gegužės 20 d. 18:07:26
2005 m. gegužės 20 d. 16:32:46
2005 m. gegužės 20 d. 16:26:59
2005 m. gegužės 20 d. 16:02:42
2005 m. gegužės 20 d. 15:35:52
2005 m. gegužės 20 d. 15:33:43
Nors tokių grupių nėra, bet tobulas - reiškia be jokių trūkumų - tobuli nariai, tobulas vokalas, tobula muzika, tobuli žodžiai. Net neįdomu.
2005 m. gegužės 17 d. 19:15:38
man patinkantis muzikos stilius, stiprus vokalas, idomus grupes nariai, dar jie galetu buti ir grazus aisqu
2005 m. gegužės 17 d. 16:46:17
2005 m. gegužės 17 d. 16:42:31
Taip, tobulu nebuvo ir nebus... Tobulumui tiesiog nera ribu..
Ir beje. Kodel mazdaug butinai grojanti metala ar rock? Nors aisq, kiekvienam savo...
bent viena is tu priezastciu kad tobulu nera tai kad vieniem patinka metalas rockas o kitiem kita
2005 m. gegužės 17 d. 16:37:14
2005 m. gegužės 17 d. 16:35:30
2005 m. gegužės 17 d. 16:18:33
2005 m. gegužės 17 d. 15:38:33
Man, asmeniškai, nusibodo, kad tam tikri asmenys kiša visur savo mėgstamas grupes (neturiu omeny šios temos) net negalėdami pagrįsti nuomonės - kodėl ir už ką?
Apie ką ten tema? - apie tobulą grupę.
mano tobula grupė buvo The Doors. manau, kad jie yra vieni iš psichopdelinio rocko pradininkai. Su Morrisono tdainų tekstais nebent galėčiau palyginti V.Cojaus kūrybą.
Tobula grupė:
1. groja visada ir visur gerai
2. groja rocką ar metalą ar punk rocką
3. dainų tekstus ir muziką kuria patys grupės nariai
4. turi savo nuomonę ir nesiruošia paktis prie visuomenės.
2005 m. gegužės 17 d. 15:32:35