Prirš gerus metus maniau,kad palengvintas Gathering skambesys yra grupės dekadansas. Dabar taip nemanau - albumas Home ir pusiau akustinis Sleepy Buildings iš rinkinio Sand and Mercury – The Complete Century Media Years šį pusmetį neištrinamas iš mano iPodo.Jų muzika tapo labiau atmosferinė ir man artima savo dvasia, nepaisant, kad Always man išlieka doom skambesio etalonu, o Nightime Birds mėgstamiausiu albumu
West Pole kiek prastesnis už Home, bet man paliko neblogą įspūdį. Jei grupė ir toliau tokia linkme varys, tai aš tikrai labai laukius naujų eksperimentų
O grįžtant prie Home, tai aną savaitę, vėl pod daug laiko užsileidau prieš miegą, tai nu... Pasaka, tiesiog pasaka. Toks vientisas, toks subtilus...
Ikelinėju 7 albumus iš priekio. Paskutinysis Home dar su Anneke, nors jam parašė tik žodžius, muziką kūrė grupės muzikantai. The West Pole neteko girdėti, ten jau kita vokalistė. Reikės užlopyti tą spragą ir kur nors pasiklausyti.
Nuo How To Measure A Planet? dvigubo albumo pamečiau grupę iš akiračio. Girdėjau pora dainų iš Souvenirs, bet nepatiko. Taigi apsiribojęs iki 2000 metų jų įrašais vienareikšmiškai 10 balų duodu Nighttime Birds. Nors labai neblogai skambėjo ir pats pirmasis jų Always… doom metal stiliuje. Bet atėjus Ankei grupė įgavo savo su niekuo nesupainiojamą veidą. Tas lėtas tempas, ilgai tęsiamos natos lengvai įsmelkia dainų tekstą. Man Mandylion ir Nighttime birds panašūs, o va How to Measure a Planet smarkiai nutolsta nuo metalo šaknų, lengvėja iki tokio lygmens, kuriame darbuojasi Radiohead, ir jie ten tą daro kur kas geriau. Tai mano nuomonė.
Home tai joa, lb gera muzika, bet dabar kur nauja ishleido tai nieko ten sunkaus as nematau..Pamenu kad jie sake kad bus sunki muzika, bet kazkaip as to negirdziu, ir nauja vokale tikrai nera tokia afigena kaip Anneke...Karoce galiu pasakyt tik tiek, kad naujuju gatheringu as tikrai neklausysiu..
na, nereikia, nėra taip jau blogai. viskas turi keistis. jie grįžo prie kiek sunkesnio skambesio, bet tikrai nepagedo. ir vokalistė visai nebloga. net labai. na, vienintelis trūkumas tas, kad ji ne Anekke. šiaip patinka man tas paskutinis albumas.
Anneke ishejo ish grupes, dabar paklausiau truputi ju muzikos su nauja vokaliste, tox ispudis kad ta vokaliste bishki megdzioja Anneke...Zodziu nieko gero ar ypatingo nebera..Anneke ishejo ir suformavo grupe Aqua de Anique - nieko gero nepadare, like Gathering`ai - nieko gero be senojo vokalo...Vat tox shudelis ((((((((....
Pabandžiau albumą Mandylion. Normaliai suėjo. Karts nuo karto paklausau, kai nuotaika nori įvairesnio prog garso. Dainas Sand and Mercury ir Herbal Movement prisimenu geriausiai. Dėl pastarosios ir užsikabinau.
Ar gerai prisimenu, gan nesenai matęs naujienas, kad vokalistė palieka grupę, ar čia tik gandai ir nedažiūrėjimas ?
broken glass - tai daina, kuri uzkabino dometis shia grupe, bet jau seniai ju neklausiau, turbut todel, kad nebepatinka man jie, bet tai neneigia fakto, kad dainu jie turi geru.
2012 m. birželio 19 d. 20:24:50
išeina naujas The Gathering albumas; Štai jo viršelis
taip pat galima pasiklausyti ir atsisiųsti singlą Metdown.
2012 m. sausio 20 d. 10:43:41
Prirš gerus metus maniau,kad palengvintas Gathering skambesys yra grupės dekadansas. Dabar taip nemanau - albumas Home ir pusiau akustinis Sleepy Buildings iš rinkinio Sand and Mercury – The Complete Century Media Years šį pusmetį neištrinamas iš mano iPodo.Jų muzika tapo labiau atmosferinė ir man artima savo dvasia, nepaisant, kad Always man išlieka doom skambesio etalonu, o Nightime Birds mėgstamiausiu albumu
2010 m. gruodžio 24 d. 22:41:08
O grįžtant prie Home, tai aną savaitę, vėl pod daug laiko užsileidau prieš miegą, tai nu... Pasaka, tiesiog pasaka. Toks vientisas, toks subtilus...
2010 m. gruodžio 24 d. 20:29:45
2010 m. gruodžio 24 d. 15:24:03
2010 m. gruodžio 24 d. 15:10:27
2010 m. birželio 25 d. 09:40:30
2010 m. birželio 21 d. 20:56:15
2009 m. gegužės 2 d. 22:33:29
2009 m. gegužės 2 d. 22:32:26
2009 m. gegužės 2 d. 22:23:31
2009 m. gegužės 2 d. 20:20:41
2007 m. liepos 28 d. 20:17:08
2007 m. liepos 28 d. 19:17:56
2007 m. liepos 28 d. 19:14:47
Ar gerai prisimenu, gan nesenai matęs naujienas, kad vokalistė palieka grupę, ar čia tik gandai ir nedažiūrėjimas ?
2007 m. sausio 24 d. 23:11:30
2006 m. gruodžio 28 d. 22:33:25
2006 m. lapkričio 19 d. 16:56:02
2006 m. rugsėjo 8 d. 19:17:31
2006 m. rugsėjo 8 d. 01:43:00