albumas "if then else" mano nuomone yra geriausias... neblogi mandylion ir almost a dance...nebloga muzika ir vokalas...nu bet souvenirs tai manau biski geda sau pasidare...kaip albumas neblogas bet tik ne matal grupei...
lygiai kaip tu, kuris flūdina kiekvienoje temoje apie nemėgstamą atlikėją, nors girdėjęs tik kokias porą dainų. gaila, kad esi taip paveiktas kompleksų.
Roses are red, violets are blue, I am schizophrenic and so am I
mosquito,
Skandinavų? Hmm... o aš visada galvojau, kad jie olandai. NU gal klystu
Dirty_thing,
Žinai ką? Baik čia taip aktyviai primetinėt baisiai kietą, nes tai jau pradeda suktis prieš tave patį.
The Gathering... Gerai - nesiimsiu spręsti apie grupę girdėjus tik vieną albumą, bet "How To Measure A Planet?" man visiškai nepatiko. Jei ir kiti albumai į šį panašūs, tai galima sakyti vemti verčia mane tie tavo The Gathering.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 10 d. 17:27:28
2006 m. sausio 5 d. 13:15:25
2005 m. liepos 5 d. 11:13:05
2005 m. liepos 2 d. 14:37:35
2005 m. liepos 2 d. 13:34:19
2005 m. birželio 25 d. 15:00:36
2005 m. gegužės 23 d. 07:18:51
2005 m. gegužės 23 d. 04:17:21
Skandinavų? Hmm... o aš visada galvojau, kad jie olandai. NU gal klystu
Dirty_thing,
Žinai ką? Baik čia taip aktyviai primetinėt baisiai kietą, nes tai jau pradeda suktis prieš tave patį.
The Gathering... Gerai - nesiimsiu spręsti apie grupę girdėjus tik vieną albumą, bet "How To Measure A Planet?" man visiškai nepatiko. Jei ir kiti albumai į šį panašūs, tai galima sakyti vemti verčia mane tie tavo The Gathering.
2005 m. gegužės 22 d. 21:20:12