LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 18 d. 02:39:18
Šiaip toks įdomus albumėlis...Muzika gera,o lyricos kažkokios keistos...Bent 000 for myself tai nežinau...] Na,prasimušti užsienio rinkoje,manau galėjo nebent tuo atveju,jei Lietuviški tekstai skambėtų taip pat puikiai ir anglų kalba...Nes vistiek dainų tekstai buvo Foje kūrybos varomoji jėga...Pvz,Bixams buvo paprasčiau prasimušti vakarų europoje,kadangi jų muzikai tekstų svarba buvo mažesnė...Nors ir tai karjeros viduryje pradėjo dainuoti angliškai su tuo tikslu,kad užsieniečiams būtų įdomiau...O su Foje bižki kitaip...Foje muzikos struktūra galbūt buvo kažkiek minimalesnė.Nors iš esmės nieko nereiškia kad Foje neprasimušė užsienyje...Visko užteko ir čia...]
2009 m. vasario 18 d. 02:28:57
justas300 rašė: užsieniui buvo per silpnas...
Kaip suprast,užsieniui?
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2009 m. birželio 17 d. 10:38:42
Fainas ir angliškas albumas
2009 m. vasario 18 d. 02:39:18
2009 m. vasario 18 d. 02:28:57
užsieniui buvo per silpnas...
Kaip suprast,užsieniui?
2009 m. sausio 29 d. 10:53:48
2008 m. balandžio 23 d. 09:27:28
siulykit
herkusmonte@gmail.com
2005 m. rugpjūčio 11 d. 08:45:45
2005 m. sausio 3 d. 17:12:33