MANO SARASIUKAS... Green day, Red Hot Chilli pepers, Vanilla ninja, Nelly Furtado, Justin Timberlake, U2, Nightwish, Within Temptation, Nickelback, Tarja Turunen, H.I.M ;P tik ne Tokio Hotel
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
As noreciau kad i Lietuva atvaziuotu:
Evanescence,Kelly Rowland,Kelly Clarkson,Natasha bedingfield,P.Diddy,Shy'm,Viktoria,Kanye West,Lil mama,Ashley Tisdale,Gwen stefani,Rihanna, Jimi blue ir Chelo...
Svajoti kaip sakoma nedraudziama, sarashas ilgas: Robbie Williams, Madonna, Michael Jackson, Scooter, Green day, Red Hot Chilli pepers, Coldplay, Vanilla ninja, Nelly Furtado, Timbaland, Justin Timberlake, REM, Rolling Stones, Roxette, U2, na dar Enigma
is alternatyvios: Westbam, Digitalism, Darude
Rimtai pagalvojus, jei kokie Tool, Deftones ar Chemical Brothers atsibelstų į mūsų kaimą, aš iš kito pasaulio piškom parvaryčiau namulio .
Tokie atlikėjai + Lietuva = fantastikos sritis.
Ojj. Norėčiau Air koncerto, norėčiau Arctic Monkeys konco, Digitalism, Sneaker Pimps. Vajei, kad tik važiuotų kas gero pas mus. Jei jau taip būtų, pasitaikius progai ir į kiekvieną nueičiau. )
giedriaINblack rašė: Nu kaip..
Iron Maiden
Led Zeppelin [in my dreams]
Alice in Chains [bala nematė, kad ir su nauju frontmanu]
Whitesnake [noriu šou. turėjo atvažiuot 2004-ais, bet problemų turėjo, tai neatvažiavo.gal ir gerai. -04 dar neklausiau whitesnakų].
Taip Peal Jam pamiršau.
Iron Maiden
Whitesnake [noriu šou. turėjo atvažiuot 2004-ais, bet problemų turėjo, tai neatvažiavo.gal ir gerai. -04 dar neklausiau whitesnakų].
Kelly rowland
kelly clarkson
Natasha bedingfield
Chelo
lil mama
mmmmm tikrai noreciau kad lietuvoj vyktu bet vieno is siu zvaigzdziu koncertas=Dbutu nereal=D
U2 - viska namus, kepenis, sese parduociau bet y koncerta nueiciau.
taip pat dar David Bowie, bet tas yra dar nerealiau uz U2 nes jis jau kuris laikas kaip nebekoncertuoja
dar Travis, Muse, oj galeciau vardint ir vardint
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2007 m. spalio 23 d. 20:00:26
O zvelkime i realesnius atvejus tai gal U2
2007 m. spalio 23 d. 17:33:50
2007 m. spalio 23 d. 12:39:06
2007 m. spalio 22 d. 21:38:33
2007 m. spalio 22 d. 19:57:28
Evanescence,Kelly Rowland,Kelly Clarkson,Natasha bedingfield,P.Diddy,Shy'm,Viktoria,Kanye West,Lil mama,Ashley Tisdale,Gwen stefani,Rihanna, Jimi blue ir Chelo...
2007 m. spalio 18 d. 18:52:18
2007 m. spalio 18 d. 17:46:16
Nine Inch Nails, Deine Lakaien (anie bus Latvijoj, tik, kad labai nepatogiu metu
Muse (<3)
2007 m. spalio 12 d. 19:43:21
is alternatyvios: Westbam, Digitalism, Darude
2007 m. spalio 12 d. 17:30:23
2007 m. spalio 12 d. 17:11:38
2007 m. spalio 12 d. 12:40:39
2007 m. spalio 11 d. 23:14:20
Tokie atlikėjai + Lietuva = fantastikos sritis.
2007 m. spalio 11 d. 23:07:52
2007 m. rugsėjo 20 d. 19:21:55
2007 m. rugsėjo 20 d. 18:30:09
Nu kaip..
Iron Maiden
Taip Peal Jam pamiršau.
2007 m. rugsėjo 20 d. 18:22:47
Iron Maiden
2007 m. rugsėjo 20 d. 16:55:05
2007 m. rugsėjo 20 d. 15:48:04
Kelly rowland
kelly clarkson
Natasha bedingfield
Chelo
lil mama
mmmmm tikrai noreciau kad lietuvoj vyktu bet vieno is siu zvaigzdziu koncertas=Dbutu nereal=D
2007 m. rugpjūčio 23 d. 19:56:18
taip pat dar David Bowie, bet tas yra dar nerealiau uz U2 nes jis jau kuris laikas kaip nebekoncertuoja
dar Travis, Muse, oj galeciau vardint ir vardint
2007 m. rugpjūčio 23 d. 18:37:39