Tokios grupės jau iširusios arba vos vienas kitas narys likęs (The Who, Pink Floyd, The Kinks), o be jų norėčiau patekti į Rush, Jethro Tull, Grand Funk Railroad, Iron Butterfly koncertus (pastarosios dvi ne už ką nevyktų į tokias mažas šalis, kadangi jų veikla apmirusi)
Svajoju apie Jimmy Eat World, bet... kadangi jie Lietuvoj nežinomi beveik, dėl to geriau nesvaigt
30 Seconds To Mars jau buvo, tai beliko svajonė apie HIM
Mano mėgstamiausios grupės: Hurts, 30 Seconds To Mars ir Muse, ir kaip nebūtų keista man sekasi, nes jau dvi buvo atvažiavusios gal pasiseks ir su Muse ką gali žinot
Labiausiai noreciau green [] audio, dar gerai butu jei atvarytu Symmetry, dar paprasyciau Bon Jovi koncerto del mamytes ir svarbiausia, kad apie Rammstein koncerta svajoti nereikia, nes jis bus ir as turiu bilietus. Life's good.
Mrs_Piano rašė: Iron Maiden, Nightwish, Muse, RHCP, BFMV
Kas ir The Killers, ar Coldplay
Nightwishirgi jau yra buvę prieš kokiu 3 metus
Nieks nedraudžia norėt vėl. Kai kas jau ir po 4, ir po daugiau kartų spėjo užsukt, ir ką? Kiek ten kartų Scorpions buvo? Ar kas skundėsi? Kiek kartų Stingas buvo? Ar kas skundėsi? O aš ir vėl noriu..
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2012 m. vasario 26 d. 21:30:24
Noreciau kad atlektu: Disturbed, Papa Roach, SOiL, BFMV, Alter Bridge, P.O.D.
2012 m. vasario 26 d. 14:23:58
Tokios grupės jau iširusios arba vos vienas kitas narys likęs (The Who, Pink Floyd, The Kinks), o be jų norėčiau patekti į Rush, Jethro Tull, Grand Funk Railroad, Iron Butterfly koncertus (pastarosios dvi ne už ką nevyktų į tokias mažas šalis, kadangi jų veikla apmirusi)
2012 m. vasario 26 d. 14:03:10
System of a Down, arba Serj'o solinį
2011 m. lapkričio 6 d. 18:48:36
2011 m. lapkričio 6 d. 18:43:41
2011 m. lapkričio 6 d. 16:48:51
30 Seconds To Mars jau buvo, tai beliko svajonė apie HIM
2011 m. lapkričio 6 d. 01:33:52
2011 m. lapkričio 5 d. 12:20:22
2011 m. lapkričio 4 d. 08:33:42
2011 m. spalio 25 d. 23:06:31
2011 m. spalio 21 d. 12:42:10
2011 m. spalio 6 d. 01:25:28
Iron Maiden, Nightwish, Muse, RHCP, BFMV
Nieks nedraudžia norėt vėl. Kai kas jau ir po 4, ir po daugiau kartų spėjo užsukt, ir ką? Kiek ten kartų Scorpions buvo? Ar kas skundėsi? Kiek kartų Stingas buvo? Ar kas skundėsi? O aš ir vėl noriu..
2011 m. spalio 6 d. 00:45:59
Iron Maiden, Nightwish, Muse, RHCP, BFMV
2011 m. spalio 6 d. 00:45:38
2011 m. spalio 5 d. 23:57:05
2011 m. spalio 5 d. 19:28:36
2011 m. spalio 3 d. 18:14:31
2011 m. spalio 3 d. 14:44:29
muse,green day,avril lavigne,3days grace ir apocalyptica nors galiu sau toliau svajot bet visvien
2011 m. spalio 3 d. 14:00:24
2011 m. spalio 3 d. 11:53:55
https://www.youtube.com/watch?v=4tdEAE-Tc -k