But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Leahlunaticc rašė: Cinema Bizarre, Paramore, Alice in Videoland, Avril Lavigne, Eyes Set To Kill.
Laimės pilnos kelnės būtų, nors ir vieni iš jų atvyktų.
Pataisykit mane, jei klystu - paryškintieji jau buvo. Ir ne per seniausiai. Tad jei pražiopsojai, teks kažkiek dar palaukt....
Mdaaa... Nelabai įsipaišysiu su savo skoniu čia, bet...
a-ha - naujas ir deja, paskutinis albumas. Tikrai ne prasčiausias. Norėtųsi juos dar kartą išgirst čia. Deja, atsisveikinimo ture LT nenumatyta
Bon Jovi - jau pernai būtume juos pamatę, jei ne užkilusios bilietų kainos
U2 - na, be šansų kol kas, o taip norėčiau....
Yra ir daugiau norų, bet va jei šitie išsipildytų....
pastarosiom dienom Pendulum! butu gerai pasitaskyt su jeis
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2010 m. birželio 7 d. 10:42:41
2010 m. birželio 7 d. 10:38:21
DM,Killers.
As lyg ir skaiciau kazkur , kad DM dar atvaziuos
2010 m. gegužės 18 d. 15:17:54
2010 m. gegužės 18 d. 14:10:16
2010 m. gegužės 18 d. 13:27:43
2010 m. gegužės 18 d. 12:25:57
2010 m. vasario 17 d. 13:23:06
2010 m. vasario 17 d. 01:29:59
Cinema Bizarre, Paramore, Alice in Videoland, Avril Lavigne, Eyes Set To Kill.
Oba, nezinojau, kad dar kazkas noretu sulaukti Eyes Set To Kill kocerto
Labai noreciau, kad Killswitch Engage i Lietuva uzsuktu. Aisku Flyleaf koncerta dar karta noreciau aplankyti.
2010 m. sausio 5 d. 17:05:44
Cinema Bizarre, Paramore, Alice in Videoland, Avril Lavigne, Eyes Set To Kill.
Laimės pilnos kelnės būtų, nors ir vieni iš jų atvyktų.
Pataisykit mane, jei klystu - paryškintieji jau buvo. Ir ne per seniausiai. Tad jei pražiopsojai, teks kažkiek dar palaukt....
2010 m. sausio 5 d. 17:01:22
a-ha - naujas ir deja, paskutinis albumas. Tikrai ne prasčiausias. Norėtųsi juos dar kartą išgirst čia. Deja, atsisveikinimo ture LT nenumatyta
Bon Jovi - jau pernai būtume juos pamatę, jei ne užkilusios bilietų kainos
U2 - na, be šansų kol kas, o taip norėčiau....
Yra ir daugiau norų, bet va jei šitie išsipildytų....
2010 m. sausio 5 d. 14:36:01
2010 m. sausio 5 d. 13:46:24
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 5 d. 13:24:08
2010 m. sausio 5 d. 12:06:38
2010 m. sausio 5 d. 11:19:08
2010 m. sausio 3 d. 11:41:26
"Apie koki grupes koncerta svajojat LIETUVOJE?"
Nu ir klausimas: apie koki?
aishku, apie dideli & kokybiska & nemokama
Būtent. ; DD
2009 m. gruodžio 29 d. 00:41:43
2009 m. gruodžio 29 d. 00:19:48
The Jimi Hendrix Experience
Gaila, bet tai jau neimanoma...