Beje, kam patinka The Vision Bleak, turėtų patikt ir Ewigheim. Gaila tik, kad lyricsai vokiški, čia jau man, mažai suprantančiam šią kalbą, yra problema.
Šiaip kažkur skaičiau ir galėčiau pritarti jog pagal visą atmosferą ir maždaug sugretinus senosios tikrosios gotikos pažiūras tai Vision Bleak išvis vienintelė grupė galėtu būt vadinama gothic metal jie tikrieji kkaip jų muzikoje tas šaltumas tamsumas labai puikiai jaučiasi, o visos kitos tai symphonic emtal ir panašiai tiesiog vadinama gothic metal...
Pastaruoju metu labai klausausi Paradise Lost (negaliu atsiklausyti albumo One Second), Lacrimas Profundere, Creamtory... Anksčiau labai Sirenia ir Within Temptation klausydavaus, bet dabar tos dvi pirmos paminėtos labai mane užvaldė (: Ak, tiesa, Entwine irgi gėris (: Šiuo metu labiausi patinka Closer (My Love) ir Oblivion
Čia kažlada lyt ir klausiau, prisiminiau... moonspell, tiamat.. bet dabar jau nebepatinka. o tai, kad parašyta, kad mėgstamiausias stilius yra Black Metal, dar nereiškia, kad neklausau nieko kito.. klausau netgi Pink Floyd, Led Zeppelin, Placebo, Foje, Foreigner, The Cure ir kitų...
tai čia nepreikaištas buvo tik pastaba nes tavo profilyje parašyta kad mėgstamiausias stilius black metal o čia griežtai apie gothika tai sakau trve čia joke jei ką
Aš ne metalistas, jei ką... Tik parašiau, kad neklausau. Nepatinka man tokio stiliaus muzika ir tiek. ir nereikia čia iš karto perdėtai ir pasikėlusiai šaukt troo metalistas.. Ką, jau visai nuomonės išsakyt negalima?
jau galvojau , kad ties Gothic Metal stilium jau reikės dėti kryžių bet šie metai taip daug pakeitė išėjo keletas albumų kurie ir vėl atgaivino jį o tarp jų tobuli Gothic MEtal albumai tai:
Demether - Beutiful , klasika sumaišyta su gothic metal,m labai labai užburiančios melodijos.
Excsecratus - tainted dreams, gothic metal pagal visas tradicijas
lacunacoil rašė: dar šis tas: žinau kad atrodys absurdas ir kad tokio derinio negali būti bet: įsivaizduokit metal cirka arba kabareta: black/symphonic.deathprogressive/gothic/ melodic/atmospheric ir klasikinės muzikos mišinį? patikėkit aš nemeluoju. Unexpect išleido albuma kuris be abejonės unikaliausias per vis metal istorija. ed2k/|file|UneXpect_-_2006_-_In_A_Flesh_ Aquarium___metalarea.org___lacrimas1.rar |81894573|D28357D2D43D15567B3D2CB834EABD BD|/ tarsi pekloj pasijauta. simfoninio extremo opera metaliniame brodvėjuje.
Neseniai teko isgirsti UneXpect. Nzn,man tai ziauriai praeina Gal kas kokiu panasiu grupiu zinot? Kad panasius stilius maisytu?
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2008 m. liepos 10 d. 14:03:20
2008 m. liepos 10 d. 12:07:00
2008 m. liepos 6 d. 20:59:35
Geras stilius tik vat nzn geru grupiu gal kas parekomenduotu?
Tik "Moonspell" žinau šios stiliaus atsovų
moonspell turiu ir tristania turiu norisi dar.
2008 m. gegužės 25 d. 18:30:11
Jau vien dėl to, kad roknaktėse gros...
2008 m. gegužės 10 d. 18:21:10
2008 m. vasario 1 d. 22:01:48
2007 m. spalio 28 d. 21:19:08
2007 m. spalio 28 d. 17:50:51
2007 m. spalio 28 d. 11:06:20
2007 m. spalio 27 d. 18:38:56
2007 m. spalio 27 d. 16:46:09
2007 m. spalio 26 d. 19:01:48
2007 m. spalio 18 d. 17:26:55
Pastaruoju metu labai klausausi Paradise Lost (negaliu atsiklausyti albumo One Second), Lacrimas Profundere, Creamtory... Anksčiau labai Sirenia ir Within Temptation klausydavaus, bet dabar tos dvi pirmos paminėtos labai mane užvaldė (: Ak, tiesa, Entwine irgi gėris (: Šiuo metu labiausi patinka Closer (My Love) ir Oblivion
2007 m. spalio 15 d. 18:20:29
2007 m. spalio 15 d. 18:01:06
2007 m. spalio 15 d. 00:37:24
2007 m. spalio 14 d. 23:29:24
2007 m. spalio 14 d. 23:22:30
2007 m. spalio 12 d. 21:15:04
jau galvojau , kad ties Gothic Metal stilium jau reikės dėti kryžių bet šie metai taip daug pakeitė išėjo keletas albumų kurie ir vėl atgaivino jį o tarp jų tobuli Gothic MEtal albumai tai:
Demether - Beutiful , klasika sumaišyta su gothic metal,m labai labai užburiančios melodijos.
Excsecratus - tainted dreams, gothic metal pagal visas tradicijas
2007 m. sausio 21 d. 20:15:17
dar šis tas: žinau kad atrodys absurdas ir kad tokio derinio negali būti bet: įsivaizduokit metal cirka arba kabareta: black/symphonic.deathprogressive/gothic/ melodic/atmospheric ir klasikinės muzikos mišinį? patikėkit aš nemeluoju. Unexpect išleido albuma kuris be abejonės unikaliausias per vis metal istorija. ed2k
Neseniai teko isgirsti UneXpect. Nzn,man tai ziauriai praeina