Žodžiai į tylą mėgstamiausia Foje daina. Laužo šviesa nors ir atsibodus, bet vis tiek liks legenda. Vaikystės stogas taip pat nereali. Geltoni krantai labai...
O labai gaila, kad tik trumpam buvo įkeltas "Žodžiai į tylą" plokštelės skambesys. Nepalyginti su šituo skambesiu...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. kovo 28 d. 22:27:10
Žodžiai į tylą mėgstamiausia Foje daina. Laužo šviesa nors ir atsibodus, bet vis tiek liks legenda. Vaikystės stogas taip pat nereali. Geltoni krantai labai...
O labai gaila, kad tik trumpam buvo įkeltas "Žodžiai į tylą" plokštelės skambesys. Nepalyginti su šituo skambesiu...
2010 m. rugpjūčio 6 d. 12:41:11
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2007 m. vasario 25 d. 15:48:11
2005 m. sausio 3 d. 16:42:51
Senove dvelkiąs paveiksliukas..
2004 m. gruodžio 9 d. 10:00:34