Reikia proto turėt biškuti. Mano nuomonė dar vienas rusų kultūros kišimasis į Lietuvių. Pastebėjote? Kodėl dažniausiai per TV galima pamatyti kokią nors rusų pop-žvaigždutę atvažiuojant į Lietuva, o užsienio atlikėjų vos keletas...
Šiaip ar taip Kastaneda nėra ta grupė, kurią galėčiau pavadinti muzikos, tad tiesiog nekreipiu dėmesio.
Žiogelis - čia panašiai, kaip Yvos "Paukštelis". Kastanedos žemas lygis pasiekė didžiausias žemumas...
kaip originalu! atgaivinti sena vaskiska daina ! sakes, tikras avangardas..
Parašiau. Prašau, pakvieskit kas nors Pazistu_Mykola pasigrožėt tuo dienoraščiu... bus kaip laiko mašina 10 metų atgal, kai aš bombinau music'ą exceliniais grafikais ir Pazistu_Mykola tik ateidavo pasijuokt iš mano polinkio viskas "užstatistikinti"
Apskritai, senesniais laikais beveik visi kūrėjai pradėdavo su intencija tiesiog dalintis, be jokių monetizacijų. Tik vėliau už tai gavo atlygį. Dabar, deja, viskas korporatyvizuota (jei yra toks žodis), ir sunku pradėti be gero plano nuo pradžių.
Na, skaitoma medija visai kitą auditoriją turi, bet ir palyginti gerokai mažesnė. Tokia jau tinklaraštininkų dalia. Na bet galiausiai, svarbiausia, kad veikla patiktų ir duotų kažko gero bent keliems žmonėms. Ko daugiau ir reikia.
Nebent tai darai kaip saviraiškos būdą neturėdamas noro gauti jokios grąžos. Bet man blog'o formatas mielesnis, aš kai noriu rašau tekstus savo tinkluose ir viskas. Skaitoma medija man visuomet bus pirmiau žiūrimos medijos.
Nu gerai, labiau reiktų kalbėti apie tinklalaidžių kūrimo / žiūrėjimo santykį. Dabar kūrėjų kaip prikakota, o žiūrinčiųjų nors auga, bet kiek vienam kūrėjui tenka žiūrėtojų? Dėl to ta niša man atrodo visai neperspektyvi.
O YouTube tai nebūtinai įdėtas darbas yra lygu peržiūrų skaičiui. Bet irgi priklauso nuo turinio tipo. Bet mano nuomone, didžiausia YouTube populiarumo paslaptis yra skoningas ir subalansuotas turinio pateikimas. Jame svarbiausia, kad žiūrovas nenuobodžia
2005 m. birželio 3 d. 09:06:44
2005 m. birželio 2 d. 16:24:09
2005 m. gegužės 31 d. 19:47:58
2005 m. gegužės 30 d. 17:54:07
2005 m. gegužės 27 d. 20:42:43
2005 m. gegužės 26 d. 07:29:41
2005 m. gegužės 24 d. 15:08:17
2005 m. gegužės 21 d. 06:42:47
Šiaip ar taip Kastaneda nėra ta grupė, kurią galėčiau pavadinti muzikos, tad tiesiog nekreipiu dėmesio.
Žiogelis - čia panašiai, kaip Yvos "Paukštelis". Kastanedos žemas lygis pasiekė didžiausias žemumas...
2005 m. gegužės 20 d. 17:02:34
2005 m. gegužės 20 d. 15:33:30
2005 m. gegužės 20 d. 10:30:26
2005 m. gegužės 19 d. 16:55:07
2005 m. gegužės 19 d. 15:49:35
nenoriu nieko apie juos girdet.. ypac po tos slyxios dajnos apie wasara
vote_4_lithuania:
https://www.soult.com/eurovision/poll2005
2005 m. gegužės 19 d. 12:34:48
2005 m. gegužės 19 d. 09:03:49
2005 m. gegužės 19 d. 08:54:24
2005 m. gegužės 18 d. 21:08:23
2005 m. gegužės 18 d. 19:54:35
2005 m. gegužės 18 d. 19:49:03
kam tos dainos geros, o kam vemt vercia...