Labai šauni grupė :)Dainos kogero niekad neatsibostančios...Atsiklausyti kogero neimanoma :)
Tai va zmones ka as galiu pasakyt apie Metallica: sia legendine grupe pamegau pries du metus kai vis neradau sau sirdziai mielo zanro. ji radau praklauses keleta metallicos dainu pakol juos pradejau mylet. Nzn kodel stumiat ant albumu load, reload, st anger ir death magnetic? man asmeniskai tai puikus albumai, ne tai ko tiketumeis is metallicos, bet tikrai ganetinai suniui ant uodegos nenueje bandymai. tai tiek. tai va stai tokia mano nuomone apie metallica. geriausia grupe kokia kada buvo
Čia gavos kaip nesąmoningas trollinimas. headacheee, Lou Reed nėra nei buvęs, nei dabartinis Metallica vokalistas. Metallica visad turėjo vieną vokalistą, kuris yra iki šiol - James. Jeigu tu to nežinojai, reikėjo pasidomėt, jeigu tu trollini, tada be žodžių...
Užknisot.Tikriausiai ankstesnis vokasitas''Mickus''-žavėjo, o gal prieš pezėdami ką nors dar reikėtų ir ką nors nusimanyti ir žinoti...
Žinai, man nusispjaut į tai ką parašei taip pat stipriai, kaip tau nenusispjaut į tai ką aš rašiau. You are so weird o_O p.s. .....turėjau omeny Lou Reed.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2017 m. rugpjūčio 20 d. 20:05:53
2013 m. spalio 30 d. 23:04:47
aš irgi tikiuosi kad jie čia taip mandagiai juokais pasakė....ko jau ko, bet kad Metallica rimtai taip sakytų, niekad nepatikėčiau..
tuo tarpu vat ką Ozzy Osbourne'as mano apie Justin Bieber'i https://www.youtube.com/watch?v=r0hfg1htnM4
2013 m. spalio 30 d. 17:46:49
https://www.metalwani.com/2013/10/news-metallica-yes-we-are-beliebers.html :| Jau net aš neturiu ką pasakyt..Tikiuos,kad čia "patrolinimas" ....
2013 m. birželio 19 d. 22:09:54
Dėdė Kirk Hammet pranešė, kad naujas albumas greičiausiai išeis tik 2015.
https://www.mtv.com/news/articles/1708718/metallica-new-album-2015.jhtml
2013 m. balandžio 15 d. 19:14:36
Labai šauni grupė :)Dainos kogero niekad neatsibostančios...Atsiklausyti kogero neimanoma :)
2012 m. gruodžio 12 d. 21:47:19
ar cia tiesa kad kitamet mumis laukia 10 Metallica studijinis albumas "10" kaip raso sicia prie grupes diskografijos?
2012 m. lapkričio 19 d. 15:25:27
(facepalm) davė man paklausyt jų dainų, todėl ir pagalvojau, kad naujas narys.
2012 m. lapkričio 10 d. 16:53:15
Neseniai keleta dainų pradėjau klausyt, ir labai patinka. tikrai labai gera grupė, iškart patiko, kai pamačiau :)
2012 m. lapkričio 6 d. 19:38:49
aciu :)
2012 m. lapkričio 6 d. 19:37:12
Metallica, esi kietas gerbejas :)
2012 m. lapkričio 6 d. 19:31:53
o del megiamu dainu tai mano top 10 yra
1.the unforgiven
2.nothing else matters
3.one
4.enter sandman
5.for whom the bell tolls
6.welcome home (sanitarium)
7.until it sleeps
8.mama said
9.of wolf and man
10.wherever i may roam
2012 m. lapkričio 6 d. 19:31:44
Tai va zmones ka as galiu pasakyt apie Metallica: sia legendine grupe pamegau pries du metus kai vis neradau sau sirdziai mielo zanro. ji radau praklauses keleta metallicos dainu pakol juos pradejau mylet. Nzn kodel stumiat ant albumu load, reload, st anger ir death magnetic? man asmeniskai tai puikus albumai, ne tai ko tiketumeis is metallicos, bet tikrai ganetinai suniui ant uodegos nenueje bandymai. tai tiek.
tai va stai tokia mano nuomone apie metallica. geriausia grupe kokia kada buvo
2012 m. rugsėjo 1 d. 16:50:20
Juk sakaiu, kad aš durna. : DDDIeškot nemoku :DD
2012 m. rugsėjo 1 d. 15:56:55
Na, prasmingesnių žodžių neradai? :DD
Man tai patiko, patinka ir turbūt patiks. Forever :D
2012 m. rugpjūčio 29 d. 16:21:06
Patinka, patinka, patinka, patinka, patinka, patiko ir patiks :DDD
2012 m. liepos 13 d. 22:05:42
Čia gavos kaip nesąmoningas trollinimas. headacheee, Lou Reed nėra nei buvęs, nei dabartinis Metallica vokalistas. Metallica visad turėjo vieną vokalistą, kuris yra iki šiol - James. Jeigu tu to nežinojai, reikėjo pasidomėt, jeigu tu trollini, tada be žodžių...
2012 m. birželio 18 d. 14:31:19
Žinai, man nusispjaut į tai ką parašei taip pat stipriai, kaip tau nenusispjaut į tai ką aš rašiau. You are so weird o_O p.s. .....turėjau omeny Lou Reed.
2012 m. birželio 18 d. 00:43:04
Užknisot.Tikriausiai ankstesnis vokasitas''Mickus''-žavėjo, o gal prieš pezėdami ką nors dar reikėtų ir ką nors nusimanyti ir žinoti...
2012 m. birželio 14 d. 09:08:46
Dabartinis "vokalistas" visai nezavi.....
2012 m. birželio 13 d. 17:52:45
Nezinau...Nekabina ne kiek,kiek bandziau klausyt... :/