Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 67891011121314
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
day
2005 m. liepos 30 d. 12:08:21
Myliu Metallica. Joe Satriani - Kirk'o Lee Hammet'o mokytojas gitara. Vien jau tai dug pasako... Siaip kai klausydamas bandai įsivaizduot, kaip tai atrodo,.. Bent jau man tai yra sunku. Atrodo, kad gitara groja pati, nes toks virtuoziškumas reikalauja didelio talento... Bugnai taip pat neatsilieka... Perėjimai ir ritmai kaitaliojasi. Ir viskas kartu sujungta taip, kad kąnors pakeitus gautųsi šnipštas. Na, išskyrus S&M... Ten išvis tobulybės viršūnė. Man.

2005 m. birželio 15 d. 07:52:25
gera grupe metallica. faina ziureti ju koncus.tik nesuprantu kodel jus varot ant st. anger albumo.tai kas kad nera ten kirko soluociu bet ten yra vietu kur galima sakyti kad visa grupe soluoja. man sis albumas kazkuomtai ir patiko.as tik dziaugiuos kad jie sugebejo isleisti albuma kai juos paliko bosistas tai juk buvo sunkus grupei laikas

Atsakyti
xdidix
2005 m. birželio 9 d. 22:42:25
ShitInYourHead rašė:
na bavarai tikrai jau uz siuos nera geresni...

malonu bent kad pripazisti metallica
o sejp neturejau ka rasyt, tiesiog norejau parasyt sitaj discusijai 100-aji komentara

Atsakyti
ShitInYourHead
2005 m. birželio 9 d. 21:03:00
na bavarai tikrai jau uz siuos nera geresni...

2005 m. birželio 5 d. 18:22:45
si grupe nesenstanti

Atsakyti
guskis
2005 m. gegužės 31 d. 12:48:03
labai labai gera grupe!!!!

2005 m. gegužės 28 d. 18:59:24
Labai faina grupe. Profai. Ir gitaru partijos ir bugnu yra tarsi tobulos! I love it!

2005 m. gegužės 14 d. 17:05:25
ir wisaj jie ne seniaj...

2005 m. gegužės 8 d. 18:02:31
Viena iš tų grupių apie kurią dažnai keičiu nuomonę. Kai kada patinka, kai kada ne. Šiuo metu nelabai klausausi jų dainų. Iš principo.

2005 m. gegužės 5 d. 20:16:01
lb nereali ju muzika!!! respect jiem!!! dabar neishgywenchiau turbut ne dienos nepaklausius ju apie balades nepradesiu, nes kaj uzhsiwesiu... juk jau wisi zhino, kad jos super!!!

2005 m. balandžio 22 d. 10:17:25
Metallica yra nereali grupė. Jie turėjo nuosmukių ir pakilimų tačiau jų kuryba yra dieviška visi albumai nrealūs

2005 m. kovo 20 d. 12:41:16
labai puiki grupe

Atsakyti
cranky_girl
2005 m. vasario 21 d. 16:29:21
nera taip kad eiciau del sios grupes ish proto bet bevik visos ju dainos lb geros

2005 m. sausio 9 d. 01:56:20
negative-creep rašė:
Man patinka visa Metallica. Nuo pirmojo iki paskutiniojo albumo. Aisku "Kill' Em All" man yra kaip ir prasciausias ju darbas is 1983-1991 eros. Viskas susimeta i kruva: lyrika, muzika, muzikos prodiusavimas. Man patinka sis albumas, bet maziausiai is situ pirmu penkiu. "Load" yra, kaip sakant, jega. Visai kita muzika - rami, rokas, ne metalas; man patinka. "Reload" irgi visai nieko, tik man ne taip patinka. "Garage, Inc." irgi geras, ypac "Astronomy" ir "Whiskey In The Jar". Apskritai visas albumas geras, ir antras diskas geras, tik kad Motorhead manes apskritai neveza. "I Disappear" irgi neblogas dalykas. Vidutinis, bet man visgi neblogas. "Saint Anger" - visai kita muzika - nu-metal, bet irgi patinka. Viso albumo klausytis nuo pradziu iki pabaigos negaliu, labai monotoniskas mano smegenims, kazkodel taip ir nepavyko isigilinti, bet keletas gabalu yra tiesiog "kick-ass": "Saint Anger", "Frantic" ir "Shoot Me Again". Kad nera soluociu - nelabai geras reiskinys, bet nu-metale apskritai soluociu retai pasitaiko. Bugnai skamba kaip "skarbonkes" - nieko tokio - siuolaikiskas skambesys, bent taip jie isivaizduoja. Daug kas yra nusivyle 1991uju "Metallica" albumu. Galiu pasakyti, kad man jis yra vienas is megstamiausiu gal. Man tiesiog patinka ir as nelaikau to jokiu nusivaziavimu i jokia komercija. Apskritai as nei vieno Metallicos albumo nelaikau "komercija". Tikriausiai "...And Justice For All", "Metallica", "Ride The Lightning" ir "Garage, Inc." man labiausiai patinka.
O koncertuose dabar Metallica, manau, geresne nei kada nors buvo. Pagroja keleta nauju gabalu, o dauguma - senieji. Man tai net labiau patinka siuolaikinis ju skambesys, gabalai is "Kill Em All" skamba dvigubai stipriau. Labai isimine "No Remorse" pradzioje grojama soluote.

gal cia norejai parodyt kiek daug ismanai, bet sitame savo rasinelyje pakeitei ne viena fakta. koks tau nu metal st. angeris?? lol paskui ten "soluotes" bugnu skambesy komentuoja whahaha
siaip labiau visi nusivyle loadu o ne "1991 metu albumu' be to faktas kad metallicai rupi babkes yra negincytinas. taip kad jeigu nezinai ka pati sneki geriau nesnekek isvis

Atsakyti
DefLeppard
2005 m. sausio 8 d. 15:23:23
patinka man shi grupe, viena ish tu kuriu turiu visa diskografija yra daug lb fainu dainu. Jie kazhka tokio turi

2004 m. lapkričio 4 d. 22:16:06
nepasakyciau kad man patinka metallica bet "nothing else matters" yra nereali daina!!!!!!!!!

2004 m. lapkričio 4 d. 22:02:20
I dissapier nereali daina ir klipas geras

2004 m. lapkričio 3 d. 17:19:59
graziai groj

Atsakyti
KoRney
2004 m. lapkričio 2 d. 20:22:54
I disappear gera dajna

2004 m. lapkričio 2 d. 20:03:36
kas ta mietalika ir kokies dainas jie grojie?.

‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 67891011121314
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2236
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 220207