Gali laikytis bet kokios savo kūno dalies, man tas nelabai rūpi ;]
Palyginus su tuo, ko aš klausausi ir kaip kažkada ši grupė varė, man tas albumas yra lengvas kaip pūkelis. IMHO.
Be abejo, gali nepritarti - kiekvienas turi savo nuomonę, bet šiuo atveju bent dalį jos tu taip ir nepaneigei...
Bet whatever.
Mano nuomonė vis vien kompetentingesnė
Nejuokink. "Load", "Reload", tas pats "St. Anger" yra orientuotas į daug platesnę auditoriją, nei buvo anksčiau, nes visi šie albumaiyra daug švelnesni savo grojimo prasme, nei iki jų buvę, dėl to Metallica'os pradėjo klausytis net ir tie, kurie klausosi tokių nusmurgelių, kaip "Soad" ar "Linkin Park".
O dėl jų pasikeitusio stiliaus - dauguma dėjo skersą, kad jie apsikirpo, nes dauguma vertina muzika, o ne išvaizda ir tai vienas iš pagrindinių sunkiosios muzikos klausytojų išskirtinis bruožas.
Jie 1994m buvo padare pertrauka ir veliau visi susitike, nusprende groti laisvai, groti ka nori ir kur nori(cia Ju zodziai ne mano ), del to kad Jie pakeite sukuosenas, Juos pradejo vadinti parsidaveleis. Manau butent del to, Load buvo taip nuvertintas, kaikurie gerbejei nepripazino ju naujos isvaizdos. O del pelno tai nepritariu, jei Jie siektu pelno, jie nebutu pakeite savo grojimo ir noretu pasilikti savo gerbejus prie saves . Kaip sako Jeimsas- "Mes savanaudiski ir saziningi, mes tai darome del saves".
ArSed rašė: Nepritariu aisku neneigiu, kad Metallica sukrete sis ivykis, taciau Jis ir toliau galejo kurt dainas, irasinedami jas jie nusisamde gitarista, taciau tikslei neprisimenu jo pavardes . Na o del noro speti paskui pasaulyje viraujancia muzika- jai Jie to noretu, manau savo albumus leistu dazniau
nepritariu ;]
Kurti dainas yra viena, bet groti taip, kaip tu grojai ir galėtum, jeigu ne atitinkamas įvykis, tai kita. Tokiu atveju, paaiškink man, kodėl būtent po šio įvykio pasirodė vienas iš labiausiai daugumos gerbėjų nuvertintas "Load" albumas? Po Cliffo mirties, jei neklystu, būtent "..And justice for all" buvo pats pirmas jų studijinis albumas, vertinamas labai aukštai.
Dėl albumų leidimo dažnumo labai klysti: kuo rečiau tokios grupės, kaip Metallica leidžia albumus, tuo labiau tie albumai yra laukiami ir pelnas, kuris susidaro visos prekybos pasekoje po tam tikro laiko būna gal ir daugiau nei LT biudžetas ;]
Metal Church gitaristas Marshal, rodos, grojo vietoj Hetfildo.
Iš dalies gal ir sutikčiau, bet iš kitos pusės nemanau, kad tai buvo pagrindinis faktorius, kadangi po Cliffo mirties buvo išleisti pakankamai puikūs albumai "...and justice for all" ir a.ka. "Black Album".
Manau, kad daug ką lėmė tai, kad Hetfildui 1992m. (jei neklystu) per koncą buvo stipriai apdegintos rankos, ir pastarasis negalėjo groti. Be to, pripažinkim, alkoholis, narkotikai, merginos, nebelestantis POPuliarumas ir noras spėti paskui kažkokią muzikoje vyraujančią madą, sakykim taip.
Nepritariu aisku neneigiu, kad Metallica sukrete sis ivykis, taciau Jis ir toliau galejo kurt dainas, irasinedami jas jie nusisamde gitarista, taciau tikslei neprisimenu jo pavardes . Na o del noro speti paskui pasaulyje viraujancia muzika- jai Jie to noretu, manau savo albumus leistu dazniau
Iš dalies gal ir sutikčiau, bet iš kitos pusės nemanau, kad tai buvo pagrindinis faktorius, kadangi po Cliffo mirties buvo išleisti pakankamai puikūs albumai "...and justice for all" ir a.ka. "Black Album".
Manau, kad daug ką lėmė tai, kad Hetfildui 1992m. (jei neklystu) per koncą buvo stipriai apdegintos rankos, ir pastarasis negalėjo groti. Be to, pripažinkim, alkoholis, narkotikai, merginos, nebelestantis POPuliarumas ir noras spėti paskui kažkokią muzikoje vyraujančią madą, sakykim taip.
Mano nuomuone Metallica yra isskirtine grupe, kuri keicia zmoniu gyvenimus. Bent jau mano poziuri i daug dalyku tikrai pakeite. Na o tai, ka dauguma kalba, kad Metallica pasikeite manau nuleme Cliffo mirtis, bei dar daug kitu dalyku... Mano nuomuone Metallica yra nuostabi grupe, nesvarbu, kad ji pasikeite. Metallica buvo, Metallica yra, Metallica bus! Beje siulyciau visiem paziureti dokumentini filma Kas Slypi Uz Muzikos - Metallica, manau suzinosit tai ko dar nezinojot apie sia grupe
Dievinau šią grupę, jei atvirai sakant tai pritariu visiems žmonėms, kurie sako, kad dabar gryna komercija liko, nors buvo nuostabi grupė. Anyway klausau senąsias gerąsias dainas ir nesiskundžiu.
Keistos mintys ėmė suktis galvoj, kai perskaičiau (manau, tai gandai, nes pernelyg gerai, kad būtų tiesa) tokias naujienas.... Gal, sakau, susigundyčiau ir pinigėlių nepagailėčiau.... Sklinda gandai, kad rudenį jie gali užsukt ne arti Lietuvos, o tiesiai į Lietuvą... Bet, kartoju, pernelyg gerai, kad visa tai būtų tiesa.......
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. vasario 12 d. 17:52:01
2008 m. lapkričio 5 d. 20:23:40
2008 m. lapkričio 5 d. 20:21:32
2008 m. spalio 31 d. 10:46:08
2008 m. spalio 31 d. 10:33:08
Palyginus su tuo, ko aš klausausi ir kaip kažkada ši grupė varė, man tas albumas yra lengvas kaip pūkelis. IMHO.
2008 m. spalio 31 d. 10:14:15
2008 m. spalio 31 d. 10:00:32
Be abejo, gali nepritarti - kiekvienas turi savo nuomonę, bet šiuo atveju bent dalį jos tu taip ir nepaneigei...
Bet whatever.
Mano nuomonė vis vien kompetentingesnė
2008 m. spalio 31 d. 09:55:47
2008 m. spalio 31 d. 09:14:53
O dėl jų pasikeitusio stiliaus - dauguma dėjo skersą, kad jie apsikirpo, nes dauguma vertina muzika, o ne išvaizda ir tai vienas iš pagrindinių sunkiosios muzikos klausytojų išskirtinis bruožas.
2008 m. spalio 30 d. 21:14:31
2008 m. spalio 30 d. 20:08:28
Nepritariu
nepritariu ;]
Kurti dainas yra viena, bet groti taip, kaip tu grojai ir galėtum, jeigu ne atitinkamas įvykis, tai kita. Tokiu atveju, paaiškink man, kodėl būtent po šio įvykio pasirodė vienas iš labiausiai daugumos gerbėjų nuvertintas "Load" albumas? Po Cliffo mirties, jei neklystu, būtent "..And justice for all" buvo pats pirmas jų studijinis albumas, vertinamas labai aukštai.
Dėl albumų leidimo dažnumo labai klysti: kuo rečiau tokios grupės, kaip Metallica leidžia albumus, tuo labiau tie albumai yra laukiami ir pelnas, kuris susidaro visos prekybos pasekoje po tam tikro laiko būna gal ir daugiau nei LT biudžetas ;]
Metal Church gitaristas Marshal, rodos, grojo vietoj Hetfildo.
2008 m. spalio 30 d. 19:48:58
Nepritariu
2008 m. spalio 30 d. 11:29:59
2008 m. spalio 30 d. 10:41:13
2008 m. spalio 25 d. 22:19:01
2008 m. spalio 1 d. 13:08:22
2008 m. spalio 1 d. 12:06:10
iki 1990 buvo nrml grupė, dabar, tai visiška komercija
2008 m. spalio 1 d. 09:59:02
2008 m. rugpjūčio 5 d. 19:17:53
2008 m. birželio 16 d. 21:22:49